Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Iktriad is ilyenkor alszik/dolgozik 😄

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sacksonville reloaded 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
BULI VAAAAAN!
több mint 2 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
Boldog Karácsonyt! 😊
jöhet vissza Gardner Lambo! 😀
 twitter.com/rapsheet/status/1471353431327707139

Szerkesztette: Ppistike
több mint 2 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 598
Fú ez a Lambo sztori is gecc.
Nem kell jópofizni a játékosokkal, de basszus felnőtt, multimilliomos férfiakat normális módon kell kezelni.
Tony Adams
Hú, ezt most olvastam csak. Elképesztő.
winston
Lambo is türelmes, engem megrúg ez az öreg nem érdekel h kibasznak utána, fekszik a földön a fogait keresve
briareos
Vagy úgy kell csinálni, hogy balesetnek tűnjön és ki sem rúgnának utána. Gondolom meg lehet találni a Vak Komondor floridai változatát 😉
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
Nem kell jópofizni a játékosokkal, de basszus felnőtt, multimilliomos férfiakat normális módon kell kezelni.
Tony Adams
winston
Lambo is türelmes, engem megrúg ez az öreg nem érdekel h kibasznak utána, fekszik a földön a fogait keresve

több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Tony Adams
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 906
Ez is csak egy átlagos reggelnek indult, aztán feljöttem ide és szinte karácsonyi hangulatom lett 😀 😀

Kíváncsi vagyok, hogy ezek után kinek fog kelleni Meyer és milyen pozícióba?
dioadam
senkinek, amúgy is "nyugdíjból" jött vissza
Löfli
Ezért kár volt.
Pedig a kinevezésekor örültem, hogy ide jön. Azt hittem ez kell ahhoz, hogy meginduljunk felfelé.
dioadam
Ez kellett. Meyer levitte olyan mélyre a csapatot, ahonnan már csak felfelé van 😊
Sztem amúgy ez a játékosoknak adni fog most egy plusz motivációt.
több mint 2 éve
Ez is csak egy átlagos reggelnek indult, aztán feljöttem ide és szinte karácsonyi hangulatom lett 😀 😀

dioadam
Löfli
Ezért kár volt.
Pedig a kinevezésekor örültem, hogy ide jön. Azt hittem ez kell ahhoz, hogy meginduljunk felfelé.
dioadam
hát nem tudom, hogy egy minden szinten rosszul működő franchise-on hogyan tud segíteni egy edző? saleh egészen biztos, hogy jó coach és a jets éppen oda tart, ahova ti. egy edző, egy kubé ezeken a csapatokon nem segít.
gedam
hát pedig ez a kettő elég fontos alapköve egy rebuildnak. max a gm van ennyire fontos még.
több mint 2 éve
gedam 5 908

dioadam
Löfli
Ezért kár volt.
dioadam
hát nem tudom, hogy egy minden szinten rosszul működő franchise-on hogyan tud segíteni egy edző? saleh egészen biztos, hogy jó coach és a jets éppen oda tart, ahova ti. egy edző, egy kubé ezeken a csapatokon nem segít.
több mint 2 éve
Boldog Karácsonyt!! 😀
több mint 2 éve

dioadam
Löfli
Ezért kár volt.
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

dioadam

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
Itt legalább van némi gógyi.
Nálunk hagyták volna 3-4évig garázdálkodni.
Ki lehet az interim HC?
Bazzani
Ha igaz a hír, akkor Derrel Bevell (OC) lesz az interim HC.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Itt legalább van némi gógyi.
Nálunk hagyták volna 3-4évig garázdálkodni.
Ki lehet az interim HC?

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Milyen szep napra ebredtek Jaguarok! ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
El se hiszem.

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Milyen szépen indult..
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Kibaszták.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Jó lesz ez. Most szépen jön majd mindenki elő az ilyen történeteivel. Ezek egyetemen még "elmentek", de itt már sok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igazi mekkmester.
Amadeus
Jon Gruden most biztos bosszús, hogy nem Jacksonvillebe jött edzösködni. Lehet Khan még mindig mérlegelné, hogy kirúgja-e. 😊
iktriad
Látom magam előtt, ahogy Urbán törli a teljes gmail fiókját.
Amadeus
Neki levelek se kellenek, mert mindenki menekül(ne) innen, ahogy csak tud. Ez mindent elárul róla,
Ha Khan felteszi a foshabot a szartortára és visszahozza még egy évre, az lesz a Jags történetének legszörnyűbb szezonja, pedig volt belőle néhány. Pl. amiben most vagyunk.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Igazi mekkmester.
Amadeus
Jon Gruden most biztos bosszús, hogy nem Jacksonvillebe jött edzösködni. Lehet Khan még mindig mérlegelné, hogy kirúgja-e. 😊
iktriad
Látom magam előtt, ahogy Urbán törli a teljes gmail fiókját.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igazi mekkmester.
Amadeus