Jacksonville Jaguars
Love this from @Trevorlawrencee, showing maturity in adversity. pic.twitter.com/mrqICssV5E
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) September 17, 2021
Ha a sérülés előtti Stanley-ről van szó akkor egyértelmű , de most sincs vele minden rendben.Kit szeretnél LT-nek Lamar mellé őt vagy Cam Robinsont? 😉Stanley-vel nem biztos hogy jól járnátok. 😊Mindkettő elférne Nálunk 😀😉Adjuk Ronnie Stanleyért és Mark Andrewsért. Deal? 😊
KeyG
iktriad
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Kit szeretnél LT-nek Lamar mellé őt vagy Cam Robinsont? 😉Stanley-vel nem biztos hogy jól járnátok. 😊Mindkettő elférne Nálunk 😀😉Adjuk Ronnie Stanleyért és Mark Andrewsért. Deal? 😊
KeyG
iktriad
KeyG
Stanley-vel nem biztos hogy jól járnátok. 😊Mindkettő elférne Nálunk 😀😉Adjuk Ronnie Stanleyért és Mark Andrewsért. Deal? 😊
KeyG
iktriad
We are just the Ravens!
We have released RB Duke Johnson from the practice squad.
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) September 16, 2021
Vagy mégis?
The Jaguars have allowed 20+ points in 19 straight games, longest active streak and tied for the 4th longest streak in the Super Bowl era
— James Palmer (@JamesPalmerTV) September 16, 2021
Szerkesztette: iktriad
Mindkettő elférne Nálunk 😀😉Adjuk Ronnie Stanleyért és Mark Andrewsért. Deal? 😊
KeyG
Mindkettő elférne Nálunk 😀😉Esetleg még vagy Charkot vagy esetleg Norwellt meg lehetne hosszabbítani(mindkettő FA lesz jövőre).Ha át lehet ennyi pénzt vinni jövőre akkor az a legjobb lehetőség.Ma reggel megnéztem, hogy állunk a fizetési sapkával és ha jól látom, akkor van 29 millió $.Olyan játékosnak akinek ilyenkor nincs csapata úgyse adsz sok pénzt.
El lehet ezt a pénzt értelmesen költeni mostanában?
Van (vagy esetleg lesz a közeljövőben) olyan játékos a piacon, aki tudna adni egy kis lendületet a csapatnak? Gondolok itt elsősorban a OL, CB posztokra.
dioadam
kb 8. hétig még lehet trade-elni, de azokra a deadline előtt szokott sor kerülni, aki úgy érzi kis lökés kell a szezonhoz, az a TC alatt-után trade-el még, ezt esetleg valami szezon eleji váratlan sérülés húzhatja keresztbe, de amúgy elég amatőr lenne az 1. meccs után rájönni, hogy gyenge az OL ésvagy CB sor és gyorsan csereberélni.
Majd a trade deadline előtt akik rájönnek, hogy semmire nem mennek az idei keretükkel van hogy kiárusítják az értékesíthető játékosokat azoknak, akiknek az a kis lökés kellheta PO-hoz vagy a PO-ban.
A Jags szerintem egyik scenarioban sem lesz érintett. Ellenben azt a 29 milliót át lehet görgetni jövőre és folytatni/újrakezdeni belőle az építkezést...
Black_Adder
dioadam
iktriad
We are just the Ravens!
Esetleg még vagy Charkot vagy esetleg Norwellt meg lehetne hosszabbítani(mindkettő FA lesz jövőre).Ha át lehet ennyi pénzt vinni jövőre akkor az a legjobb lehetőség.Ma reggel megnéztem, hogy állunk a fizetési sapkával és ha jól látom, akkor van 29 millió $.Olyan játékosnak akinek ilyenkor nincs csapata úgyse adsz sok pénzt.
Van (vagy esetleg lesz a közeljövőben) olyan játékos a piacon, aki tudna adni egy kis lendületet a csapatnak? Gondolok itt elsősorban a OL, CB posztokra.
dioadam
kb 8. hétig még lehet trade-elni, de azokra a deadline előtt szokott sor kerülni, aki úgy érzi kis lökés kell a szezonhoz, az a TC alatt-után trade-el még, ezt esetleg valami szezon eleji váratlan sérülés húzhatja keresztbe, de amúgy elég amatőr lenne az 1. meccs után rájönni, hogy gyenge az OL ésvagy CB sor és gyorsan csereberélni.
Majd a trade deadline előtt akik rájönnek, hogy semmire nem mennek az idei keretükkel van hogy kiárusítják az értékesíthető játékosokat azoknak, akiknek az a kis lökés kellheta PO-hoz vagy a PO-ban.
A Jags szerintem egyik scenarioban sem lesz érintett. Ellenben azt a 29 milliót át lehet görgetni jövőre és folytatni/újrakezdeni belőle az építkezést...
Black_Adder
dioadam
Ha át lehet ennyi pénzt vinni jövőre akkor az a legjobb lehetőség.Ma reggel megnéztem, hogy állunk a fizetési sapkával és ha jól látom, akkor van 29 millió $.Olyan játékosnak akinek ilyenkor nincs csapata úgyse adsz sok pénzt.
dioadam
Black_Adder
Szerkesztette: dioadam
NBII-es futballisták a f@szomat már
Ma reggel megnéztem, hogy állunk a fizetési sapkával és ha jól látom, akkor van 29 millió $.Olyan játékosnak akinek ilyenkor nincs csapata úgyse adsz sok pénzt.
dioadam
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Meyer kijelentette, hogy nem érdekli a USC HC állás. (Majd kérdezzék meg újra 1-3/0-4 után...)Nem tudom, ki kérdezett erre rá, de buta egy kérdés volt.
iktriad
Igaz nem sikerült Meyer 1. NFL meccse, de miért menne vissza egyből az egyetemi foci világába?
Ha a szezon végén megint top 3-ban (vagy top 5-ben) draftolunk, akkor megértem, ha felmerül egy ilyen váltás lehetősége, de ez még korai. Én bízom benne, hogy Ő is (és Trevor is) belerázódnak az NFL-be és legkésőbb a szezon második felében kellemes meglepetés lesz a csapat játéka.
Some of the big plays from Lawrence in his debut: pic.twitter.com/UMJqUIwNlL
— John Shipley (@_John_Shipley) September 15, 2021
2,5 másodperc után: Norwell tartja az emberét, Linder tartja az emberét, Cann nézi vajon hol vannak az ellenfelek, mert ő bár két passrusherrel is találkozott, most éppen pár levegőmolekulát tart csak vissza Trevortól, mert az emberét átadta Lindernek, a két OT pedig kocog az embere után, aki igyekeznek szendvicsbe vágni Trevort... még jó hogy Trevor észnél volt...Hogy NE csak halálhörgés, siralom legyen. 😊 😊 😊Ez amúgy is az egyik legszebb játék volt, 3&sokra.
iktriad
winston
Szerkesztette: Húsrágó
Hogy NE csak halálhörgés, siralom legyen. 😊 😊 😊Ez amúgy is az egyik legszebb játék volt, 3&sokra.
trevor making two texans sack each other pic.twitter.com/SFqeMyAhgA
— CTE from double IPAs (@PintOfJack) September 15, 2021
iktriad
trevor making two texans sack each other pic.twitter.com/SFqeMyAhgA
— CTE from double IPAs (@PintOfJack) September 15, 2021
Az idei év kérdése felétek, hogy Urbán fejfájása olyan-e, mint anno Ramsey háta.MÉG nem fáj semmije. Még.
Amadeus
Itt van a Lageman féle rádiós anyag kedd délutánról. Érdemes/érdemes belehallgatni.
Lassan Meyernek kb olyan "sikeres" első napjai lesznek, mint Jags HC az alapszakaszban, mint a Titanic kapitányának.Az idei év kérdése felétek, hogy Urbán fejfájása olyan-e, mint anno Ramsey háta.
#Jaguars declining to make Urban available to esteemed #Broncos media this week via conference call.
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) September 14, 2021
( Wonder if that's when he'll be visiting with USC!! #kiddingbutonlyalittle )
Amy Palcic, a remek PR-osunk próbálta menteni a menthetőt és beáldozni magát Urbanért, de sok sikert nem ért el vele.
No outrage here.
— Mark Kiszla (@markkiszla) September 14, 2021
Laughter?
Yep. https://t.co/VxhRR5DGGE
Mindennek a tetejébe Lageman kedd délután leszedte kvázi a keresztvizet róla - szerinte teljesen felkészületlennek tűnt a Jags, szánalmas és amatőr hibákat követtünk el alap dolgokban (pl. hogy és hova kell felállni). Mintha teljesen felkészületlen lett volna a gárda és ez bizony Urban sara, aki kb mindennek a totális ellenkezőjéről prédikál, mióta idejött.
I didn't think this was possible, but I actually feel worse about how Sunday's game went from an organizational standpoint than I did before we checked the tape with @logs56
— Tony Smith (@1010xlfattony) September 14, 2021
Kíváncsi vagyok mennyire felkészült csapatot látunk vasárnap. Megjegyzem a Denver 6,5 pontos favoritként jön hozzánk.
iktriad
#Jaguars declining to make Urban available to esteemed #Broncos media this week via conference call.
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) September 14, 2021
( Wonder if that's when he'll be visiting with USC!! #kiddingbutonlyalittle )
Amy Palcic, a remek PR-osunk próbálta menteni a menthetőt és beáldozni magát Urbanért, de sok sikert nem ért el vele.
No outrage here.
— Mark Kiszla (@markkiszla) September 14, 2021
Laughter?
Yep. https://t.co/VxhRR5DGGE
Mindennek a tetejébe Lageman kedd délután leszedte kvázi a keresztvizet róla - szerinte teljesen felkészületlennek tűnt a Jags, szánalmas és amatőr hibákat követtünk el alap dolgokban (pl. hogy és hova kell felállni). Mintha teljesen felkészületlen lett volna a gárda és ez bizony Urban sara, aki kb mindennek a totális ellenkezőjéről prédikál, mióta idejött.
I didn't think this was possible, but I actually feel worse about how Sunday's game went from an organizational standpoint than I did before we checked the tape with @logs56
— Tony Smith (@1010xlfattony) September 14, 2021
Kíváncsi vagyok mennyire felkészült csapatot látunk vasárnap. Megjegyzem a Denver 6,5 pontos favoritként jön hozzánk.

Erre mondtam, hogy meg kell szoknia a tempót és szépen félre kell tenni az egót. Ez nem az Ohio State, ahol elégNem is írtam le őket végleg, de ezen a meccsen én ezt láttam. Felkészületlenséget, kb mintha szombat este szóltak volna neki, hogy holnap meccs lesz Főnök, ő meg vadul scrollozni kezd a telefonján, hogy kiderítse ki lesz az ellenfél...Részemről: az edzői stáb teljesen feljészületlennek tűnt, amikor minden k.rva néző látta már, hogy rossz buszra szálltak, ők akkor se szálltak le ( vagy nem tudtak változtatni a taktikán, de az még szomorúbb mint a csökönyösség). A védelemet megégette az a Tyrod, aki basszus nem az NFL krémjébe tartozik, mégis probowlernek látszott. Fejben rohadtul nem volt ott a pályán a csapat az elejétől, minden playben repült sárga holding, falsstart figyeljenek már kicsit oda.Korai egy meccs után leírni Urbánt. Azon fog múlni, hogy fel tudja-e venni a tempót és le tudja-e gombolni az egót.
Trevi belejön, a dobómozudalata nagyon könnyednek és természetesnek látszik, ami Bortles és Magic-örökké-imádlak-Minsew után öröm nézni.
Húsrágó
Amadeus
És azt már csak csendesen mondom, hogy az 1/1 egyik konszenzusos várományosa simázta a gárdát nagyon könnyedén... szóval nem nagyon van mire büszkének lenni.
Amúgy mindegy is, csak Trevort nézi mindenki. 😊 Szegénynek oda lett a makulátlan alapszakasz mérlege...
Húsrágó
Dabo ugyanekkorát égne az NFL-ben elsőre.
Fel a fejjel, hátha Urbán is felfogja, hogy ez a welcome punch volt csak. (Igazából muszáj neki, mert Kingsburry, Carroll, McVay, Vrabel, BB sor elég kemény schedule lesz coaching szempontból)