Jacksonville Jaguars
Akkor Meyer lesz a májer 😛 (alig vártam, hogy ezt elsüthessem 😀 😉)Urban legend.
dande
Állat vagyok, ami enni kér...
De hol van iktriad ilyenkor? 🤔 ( meg a 2 oldalnyi tweet 😀)Vigyázz mit kívánsz.
peach
Úgy néz ki az edzői stáb college all-stars lesz.
Two potential moves I'm watching for with Urban Meyer and Jaguars: Chris Ash (Urban's DC at Ohio State) as DBs coach, #Texans DC Anthony Weaver (Urban's GA at Florida) as a head defensive assistant/DL.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) January 14, 2021
NFL Network says Charlie Strong will join Urban in Jacksonville
— Rick Ballou (@Ballou1010xl) January 14, 2021
Állítólag Shao jelentős fejlesztéseket ígért Meyernek a csapat számára. Sokak szerint az Ohio Statenek, az Alabamának vagy a Clemsonnak sokkal jobb gyakorló létesítményei vannak, mint nekünk.
Sources: the Jaguars and ex-Ohio State and Florida coach Urban Meyer are working out a deal to make Meyer the team's HC. Much of the negotiation has been over facilities upgrades and staffing. Meyer's gotten assurances in those areas.
— Albert Breer (@AlbertBreer) January 14, 2021
Talks have been ongoing for over a month.
Hát ja.
— eric (@ericsburner) January 14, 2021
www.youtube.com/watch?v=Elifbnp5W8g&ab_channel=luzerfan
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nem, egyesek dolgoznak és olyankor nincsenek online, mert a munkájukra figyelnek. 😉4-5 órája megvan a hír, iktriad sehol, remélem nem koronás...elúszott a magömlésben?! 🙀😱
gabokocka
Ventura
Én nagyon remélem, hogy Baalke nem marad, csak lenne nála alkalmasabb, még akkor is ha csak dísznek kellene.Pedig sajna jó esély van rá így, hogy Meyer érkezik.
Húsrágó
Szerkesztette: iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Ez érdekes projekt lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
De hol van iktriad ilyenkor? 🤔 ( meg a 2 oldalnyi tweet 😀)Gondolom már részegen fekszik 😀
peach
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
sejtettem, hogy végül nem az asszony dönt, ugyanezt eljátszották már az Ohio State-nél isNem nagy dilemma*...Mondjuk nem értem miért kezdte el egyáltalán az interjúkat ha ez a szitu. Én sose szállnék szembe a feleségemmel 😀
Comes down to if Urban loves Trevor Lawrence or his wife more.
— Dilla (@E_Dilla) January 14, 2021
*A feleségének nem velünk van baja, csak nem akarja, hogy Meyer edzősködjön.
Szóval ki vagy mi a B terv?
iktriad
A Jaguars-szal szemben nem túl korrekt, ha esetleg úgy dönt mégsem, akkor elég későn kapcsolódtok be a buliba, a többiek lassan letudják a második körös interjúkat is.
Joey Tribbiani
ott be akarta bizonyítani, hogy nem csak SEC csapattal tud bajnok lenni, nyilván most pedig egója nem engedte, hogy ne adjon magának egy esélyt az NFL-ben; ennél tökéletesebb szituációba nem is kerülhetne hozzá
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Former national-title winning coach Urban Meyer is working toward finalizing a deal to be the next coach with the #Jaguars, per me and @TomPelissero. The deal is expected to be done soon.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 14, 2021
Max marad Marrone, az sem olyan nagy baj.Nem nagy dilemma*...Mondjuk nem értem miért kezdte el egyáltalán az interjúkat ha ez a szitu. Én sose szállnék szembe a feleségemmel 😀
iktriad
A Jaguars-szal szemben nem túl korrekt, ha esetleg úgy dönt mégsem, akkor elég későn kapcsolódtok be a buliba, a többiek lassan letudják a második körös interjúkat is.
Joey Tribbiani
A GM és a DC volt itt a gyenge pont (meg a tulaj, de őt nehéz lenne elküldeni...), ha helyettük jönnek jobbak még jó is lehet 😀
Nem nagy dilemma*...Mondjuk nem értem miért kezdte el egyáltalán az interjúkat ha ez a szitu. Én sose szállnék szembe a feleségemmel 😀
iktriad
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Jacksonville and former Ohio St. HC Urban Meyer are in advanced talks to see if they can finalize a deal, per league sources. They met again Wednesday.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 14, 2021
Ha Meyerrel ennyi college coach jön, Baggio Jags fan lesz idén.Ha ez igaz, akkor mindenképpen egy olyan GM kéne, aki rogyásig van NFL-es kapcsolatokkal.
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
.@DanGrazianoESPN reporting resolution of @CoachUrbanMeyer discussions with @NFL Jaguars could come later today and certainly by end of week. Florida source told me that "legacy" is one of prime determining factors for Urbs. Stay tuned.
— Clay Hall (@claywsyx6) January 13, 2021
From @GMFB: The clock is ticking, as Urban Meyer has yet to firmly and finally decide he wants to coach in the NFL. The #Jaguars search is at a standstill. pic.twitter.com/6Jb3zKrZdI
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 13, 2021
From NFL Now on @nflnetwork: The #Jaguars are waiting on Urban Meyer, who seems like he's still trying to decide what he wants to do. Figure this comes to a head one way or another soon. pic.twitter.com/168QC9kV0h
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) January 12, 2021
Picit negatív a tónus.
Úgy tűnik az ex LB edzőnk, Robert Saleh lehet a B opció a HC posztra.
Any other team that has strong interest in Saleh--Jaguars come to mind--might want to accelerate things at this point https://t.co/kUTQRa9jnh
— Michael Silver (@MikeSilver) January 12, 2021
2/2 ~Also my understanding is that Robert Saleh is not completely out of the picture with the HC vacancy in Jacksonville, should talks fall through with Urban Meyer, per source.
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) January 12, 2021
Jaguars awarded linebacker
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 11, 2021
Chapelle Russell off waivers from the Buccaneers, according to a league source. Russell is a former seventh-round draft pick from Temple
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.