Jacksonville Jaguars
Pedig jobban járnátok ha a kopasz lenne a befutó szíp testvíremHa Meyer ma igent mondd, Saleh kvázi formalitás lesz, ha egyáltalán megtartják.Meyer érkezik ma egyeztetésre.Jön még más is 😀 😀
Beki
twitter.com/E_Dilla/status/1347499277040431112
Ppistike
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Rooney-rule sztem pipa, így mehet a bejelentés bármikor.Ha Meyer ma igent mondd, Saleh kvázi formalitás lesz, ha egyáltalán megtartják.Meyer érkezik ma egyeztetésre.Jön még más is 😀 😀
Beki
Ppistike
iktriad
Ha Meyer ma igent mondd, Saleh kvázi formalitás lesz, ha egyáltalán megtartják.Meyer érkezik ma egyeztetésre.Jön még más is 😀 😀
Beki
Ppistike
Meyer érkezik ma egyeztetésre.Jön még más is 😀 😀
Beki
saleh alaikum
Szerkesztette: Ppistike
Meyer érkezik ma egyeztetésre.Kb ez lesz:
Beki
Akarsz itt HC lenni?
Igen.
Trevor Lawrence a QB-d?
Igen.
Tied az állás.
.@AlbertBreer's mailbag:
— Sports Illustrated (@SInow) January 7, 2021
Why Urban Meyer would be a transformative presence for the Jaguars https://t.co/Ukmoqzi9e0
Dilla szerint szombatra a Jags tudni fogja Meyer válaszát, hogy akarja-e a melót. Ha igen legkorábban vasárnap, legkésőbb kedden bejelentik.
I still haven’t heard for sure. But things sound promising. Could see the announcement being made as early as Sunday or as late as Tuesday.
— Dilla (@E_Dilla) January 7, 2021
I think they’ll get their answer on Saturday.
Szerkesztette: iktriad
home: BUF, MIA, ARI, SF, DEN
away: NE, NJ, LAR, SEA, CIN
Én úgy látom a saját ligánk lesz a legkönnyebb 6 meccs 😀
AKi nem elit csapt innen, az mind tankol idén egy nagyot. Talán még a Pats meg a Broncos és felépülés függvényében a bengák... tisztességes névsor az biztos o.O
De jó lenne. De még 113 nap van addig...Akkor küldjék is be a cetlit, nem kell az a felesleges bohózat, ami addig tart.BekiAz utolsó akadály is elhárult, hogy draftoljuk.
iktriad
Húsrágó
Nagyon ajánlom az új Bold Take Pod-ot, ahol Denny Thompson volt a vendég, és nagyon sok szó esett a QB classról, Lawrenceről, ki lenne Trevornak a legideálisabb HC, hogy fest jelenleg a WR helyzetünk (Spoiler: Danny szerint nem Chark és még csak nem is Laviska a legideálisabb 1. számú WR a kereten!), mit/melyik posztra kéne igazolni/draftolni a támadósorba, hogy már 2021-től ütőkepésék legyünk. 90 perc komoly szakmázgatás, tényleg ajánlom, akinek van ideje!!!
🐆 🏈
— Bold Take (@BoldTakePod) January 6, 2021
Fun convo with @denny_thompson of @sportsDen_live and @6pointsjax on Trevor, the other QB prospects, his outlook on Urban Meyer and more! https://t.co/CNibZ4gjZu
Nem Apple-ösöknek:
podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy9kMDNhMzM4L3BvZGNhc3QvcnNz
Akkor küldjék is be a cetlit, nem kell az a felesleges bohózat, ami addig tart.BekiAz utolsó akadály is elhárult, hogy draftoljuk.
iktriad
Az utolsó akadály is elhárult, hogy draftoljuk.Thank you, Clemson... pic.twitter.com/JDbM8aYYGv
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) January 6, 2021
Beki
Thank you, Clemson... pic.twitter.com/JDbM8aYYGv
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) January 6, 2021
Érdekelne a véleményed a benyomásaidról.Nem tudom én vagyok-e a megfelelő ember akinek a véleményét érdemes meghallgatni, mert nekem Khan emberileg alapvetően szimpatikus. Hozzáteszem, hogy csak felületesen ismerem őt, interjúkból, néhány megszólalásból, lehet, hogy ha jobban megismerném akkor megváltozna a véleményem, de a felületes infók alapján olyan típusú pacák aki nekem általában bejön. Így azt is amit mond, máshogy fogadom, mintha szkeptikusabb / negatívabb lennék. Mindenesetre nekem két dolog jött le: egyrészt úgy gondolom, hogy igaza van abban, hogy a Jags GM és HC állás ma vonzóbb, mint tavaly volt. Ugyan a tavalyi csapat minőségileg jobb volt, mint a mostani, de a GM-ek inkább preferálják azt, hogy van pénz és teljesen nulláról építkezhetnek, mint azt, hogy semmi pénz és van egy csomó bár jó, de nem általuk választott, drágán megfizetett játékos, akikkel vagy kezdeni kell valamit. Eladni / elküldeni, vagy ha egyik sem megy, akkor be kell építeni esetleg úgy, hogy az elképzelt új rendszerbe nem is 100%-ban passzolnak. A másik, hogy úgy tűnik eldöntötte, hogy ezúttal valódi ownerként fog viselkedni. Ő fog dönteni, és ő is fogja felügyelni a kiválasztott embereket. Ez jó hír, ha be is tartja amit ígér.
iktriad
(Az más kérdés, hogy a teljes párhuzamosság - hogy a GM és a HC is neki jelent - otletéért nem rajongok. A két poszt annyira függ egymástól, hogy szinte minden lépés érinti a másik munkáját is, és ha nincs felelősségi átfedés, akkor ha gond van, könnyen jön az egymásra mutogatás. Ez akkor tud működni csak, ha Khan tényleg intenzíven részt vesz a napi munkában, és ő vállalja a kettő fölött a fontosabb ügyekben a döntést, és a felelősséget. Ha ennyire bele tud / akar / fog folyni, akkor oké. Ha nem, akkor jobb lenne inkább kiemelni a GM-et, hogy legyen egyszemélyi felelőse mindennek.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Congratulations to T @TonyBoselli on being selected as a Finalist for the #PFHOF21 Class!@jaguars pic.twitter.com/Or0pT6UKTV
— Pro Football Hall of Fame (@ProFootballHOF) January 5, 2021
Kevés esélye van bejutni (Peyton Manning, Charles Woodson, Jared Allen és Megatron is finalista), de hátha a tavalyi COVID miatti vizitje az intenzív osztályon végre meglágyítja a szavazók szívét. Rajta kivül "csak" Faneca van bent az OL-ek közül.
3 HC interjú biztos lesz a héten. Daboll nevét is szeretném itt olvasni.
A big week for #Jaguars head coaching interviews:#Chiefs’ Eric Bienemy on Wednesday #Falcons’ Raheem Morris on Thursday#49ers’ Robert Saleh on Saturday
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 5, 2021
As Urban Meyer Watch simmers ...
OL Ben Bartch has been activated from the Reserve/COVID-19 list.
— #DUUUVAL (@Jaguars) January 5, 2021
In addition, P Dustin Colquitt has been waived.@EAMaddenNFL | #DUUUVAL pic.twitter.com/8L4r8lgE2Z
Eric Bienemy
I'm told the #Jaguars are currently in the process of scheduling a head coach interview with #Chiefs OC Eric Bienemy, per source.
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) January 5, 2021
És Raheem Morris
I'm told the #Jaguars have requested to interview Raheem Morris for their head coach vacancy, per source. Potentially, Thursday..
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) January 5, 2021
És új GM jelölt - Ray Farmar.
The #Jaguars plan to interview former #Browns GM Ray Farmer for their GM job, per source. Veteran personnel man is now a scouting consultant with the #Rams.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 5, 2021
Mindegyikük, "inkább ne, ha lehet" kategória. Igen, Bienemy is.
Az ember már így is halálra kereste magát, a pénz az utolsó szempont nála.Azért akar ennyit, mert a FOX-nál most évi 10-et keres.
Amúgy ha valaki jobban meg akarja ismerni, írja be youtube-on a keresőbe, hogy "Urban analysis", rendkívül informatív stratégiai tanítóanyagokat szokott prezentálni a Big Ten Networkön és a FOX-on.
r.baggio
Albert Breer szerint Fontenot mellett mások is ide kerülhetnek a Saints front officeból GM-nek.jeff ireland mint GM.
iktriad
hát inkább nem kivánnám nektek
Amúgy ha valaki jobban meg akarja ismerni, írja be youtube-on a keresőbe, hogy "Urban analysis", rendkívül informatív stratégiai tanítóanyagokat szokott prezentálni a Big Ten Networkön és a FOX-on.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
The notion that Urban Meyer is seeking $12M a year to coach in the NFL is not accurate, source said. I’m sure the former Florida and OSU coach will be well compensated if he becomes the #Jaguars coach. But that number is not relevant and false.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 5, 2021
Ha van amitől szerintem a Jags fanoknak nem kell tartaniuk az az, hogy Khan majd játékosokat követel a csapatba, meg megmondja, hogy kit húzzon a GM. 😊Kis túlzással ezt látjuk most.
Khan esetén jelenleg inkább azt nehéz elhitetni, hogy az eredményesség is érdekli, nem csak a presztízs és a pénz. Szerintem ez a tweet ennek szólt. Bemutatta a bicepszét, hogy bár sose nyomok fekfőtámaszt, de ha kell akkor tudnék. Rend van itt kérem, nem káosz. Meglátjuk, ki hiszi ezt el neki.
peterk2005
They call me an absent owner... pic.twitter.com/w7zG75tyPU
— On The Clock Wes (@OldCityWes) January 5, 2021
Ha van 25 perced, nézd meg a Khan sajtótájékoztatót!
www.youtube.com/watch?v=zsY4Ix0jXH4
Érdekelne a véleményed a benyomásaidról.
Ha van amitől szerintem a Jags fanoknak nem kell tartaniuk az az, hogy Khan majd játékosokat követel a csapatba, meg megmondja, hogy kit húzzon a GM. 😊Jaguars owner Shad Khan clarifies his statement on roster control: he was part of the conversation with the GM and the HC on paying players.Elég baj ez is... Haslamot lehet szidni jogosan, de a Manziel blama óta kimarad a játékos ügyekből. Khan is jobban tenné, így tök mind1 ki jön ide, egy idő után robbanni fog.
Maka
Joey Tribbiani
Khan esetén jelenleg inkább azt nehéz elhitetni, hogy az eredményesség is érdekli, nem csak a presztízs és a pénz. Szerintem ez a tweet ennek szólt. Bemutatta a bicepszét, hogy bár sose nyomok fekfőtámaszt, de ha kell akkor tudnék. Rend van itt kérem, nem káosz. Meglátjuk, ki hiszi ezt el neki.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)