NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
29
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 737
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 9 éve
😊😊😊😊😊😊😊twitter.com/ryanohalloran/status/666013058788163584
Gratulálok srácok, férfi munka volt.Köszönjük.
kolok1972
több mint 9 éve
Gratulálok srácok, férfi munka volt.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Marks mellett House is megy röntgenre. Amikor az 1/3as örül, hogy együtt játszhat egy UDFAval
twitter.com/Ballou1010xl/status/666007717677518848
Ja és Bortles először nyert pályafutása során idegenben a Jaguars QBjaként.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Ilyen végjátékot. Hú de nem érdemeltünk ma Wt. Myers meg megmentette az állását. Mondjuk miatta voltunk olyan helyzetben a végén amilyenben. Dumervilnek lóg egy vacsorával. A két Allennek megvan a meccsenkénti 1-1 TDje. Hurns 697, A-Robnak 756 yardja van! Yeldon 531 futott yardnál tart.
Hurns remélem nem sérült meg jobban. Marks karsérülése és Walters agyrázkódása aggasztó. Bortles és az O-line nagyon gyengus volt, a 2 Allent leszámítva az elkapóink sem tündököltek. Yeldon mondjuk hasznos volt.
Ja és végre volt DBnek pickje. Housenak mindjárt 2 is. Huh. Ezt a Wt meg kell emésztenem.
több mint 9 éve
Számításaim szerint 5-6 Jax fan várható, Titanséktól ketten jeleztek vissza eddig. Holnap lefoglalom 10 főre, aztán ha többen leszünk, megoldjuk. Gong 2 Wesselényi utcai 4-6 megálló mellett van.Szerintem én is megérkezem majd, de csak a gólyabál után 3-4 körül
phylos
több mint 9 éve
Számításaim szerint 5-6 Jax fan várható, Titanséktól ketten jeleztek vissza eddig. Holnap lefoglalom 10 főre, aztán ha többen leszünk, megoldjuk. Gong 2 Wesselényi utcai 4-6 megálló mellett van.
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Hurns és az albinó tigris is aktív! Tobyásnak lefőtt nálunk a kávé. twitter.com/ryanohalloran/status/665929824360378368
több mint 9 éve
Szóval: A Gong2-ben a bejáratnál és az emeleten is tudjuk nézni, úgy 10-15-en. (Van még más hely is, amire gondolok, de velük már beszéltem: szívesen látnak minket)Én is szeretnék menni, remélem nem jön közbe semmi, még a főnökömön sok múlik... 😊
A program a következő. 1-kor találkozó a helyen, sör-bor, ilyesmi. 1:45-től Game Day Sport2.
2:15-5-ig meccs. Jó lenne már 1-re ott lenni, hogy lássák, hogy megvagyunk.
Kérem, hogy jelezzétek vagy itt vagy pm-ben, ha jöttök. Holnap este le szeretném foglalni a helyet, remélem, hogy addig összejön 10 fő.
gongcafe2.hu/kapcsolat/
phylos
több mint 9 éve
Albinó tigris sightingtwitter.com/Ballou1010xl/status/665914756864327680
Hurns is melegít
twitter.com/ESPNdirocco/status/665915869797584896
Kettőjüket felváltva kéne használni. Remélem ez esetben egyik se sérül meg jobban.
több mint 9 éve
Skuta és Bennett szinte biztos, hogy nem játszik (nem jó hír a Dnek). Hurnsről és Leeről még nincs infó. Úgy látszik, a héten rámosolygott a szerencse a magyar Jags fanokra, már ami a kérdések megválaszolását illeti.
espn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/15507/jaguars-mailbag-can-jags-turn-it-around-in-second-half
több mint 9 éve
Maka
2 760
MAKA KULCSAI A GYŐZELEMHEZ - Week 10(brought to you by Los Pollos Hermanos! Los Pollos Hermanos: where something good is always cooking.)
1. Ez meg ki a szösz? Lee-nek nagy meccse kell legyen, ha még jövőre is it akar lenni. Allenék árnyékában egy-két nagy playt belelátok emberünkbe. Reméljük odateszi magát.
2. Légy elitebb. Bortlesnek le kell vetkőznie a hibáit. Persze, továbbra is másodéves, de egy gamewinning drive alatt nem lehet picket dobni. Lehetsz úgy is agresszív, hogy közben azért van benned óvatosság. Ha jobban játszik ma, mint Flacco, akkor nyerhetünk.
3. Ne felejtsd el. Ha hátrányba kerülünk, akkor könnyen lemondunk a futójátékról, még akkor is, ha Yeldon többször bizonyíotta, hogy lehet belőle NFL running back. Kapja meg a 20 carry-jét, teljesen mindegy hogy. A jövő miatt fontos ez.
4. 1000. Mindkét Allen úton van ehhez a yardszámhoz. Borzasztóan szurkolok. Kétszeres öröm, hogy Hurns is játszik.
5. Just win. Nem olyan nehéz, másoknál látom, hogy sikerül. Matematikai esélyünk vana rájátszásra. Csak mondom.
Tipp: Jags 21 - 17 Ravens
A heti good luck charm:
több mint 9 éve
Ha nem játszana ma Hurns, ez lenne az első meccs a profi karrierjében, ahol nincs aktív keretben 😕
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/665834902282104832?s=09Ez nekem azt sugallja hogy az albínó tigris bevetésre kész.
mustaine
több mint 9 éve
Szóval: A Gong2-ben a bejáratnál és az emeleten is tudjuk nézni, úgy 10-15-en. (Van még más hely is, amire gondolok, de velük már beszéltem: szívesen látnak minket)Csatlakozván az előttem szólókhoz, köszi a szervezést Phylos!
A program a következő. 1-kor találkozó a helyen, sör-bor, ilyesmi. 1:45-től Game Day Sport2.
Kérem, hogy jelezzétek vagy itt vagy pm-ben, ha jöttök. Holnap este le szeretném foglalni a helyet, remélem, hogy addig összejön 10 fő.
gongcafe2.hu/kapcsolat/
phylos
Részemről is benne vagyok a dologban, végülis elég régen terveztük már, hogy egyszer csak összejövünk egy közös meccsnézésre!
Szerkesztette: N-Drew
több mint 9 éve
Ha Shedricken, Sextonon és Oesheren ilyen jól mutat a mez, akkor a fiúkon is jól fog csütörtök éjjel(a gatya már más tészta...). JP persze Alabama alumni révén Yeldon mezében virít. www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jags-of-the-Round-Table/34fb942f-663e-40dc-91dd-650fe156da5a
több mint 9 éve
Egy srác, akinek minden inchért meg kellett küzdeni:bleacherreport.com/articles/2586512-motivation-unlikely-mentor-fuel-always-underrated-allen-hurns-rise-to-stardom
több mint 9 éve
Maka
2 760
Szóval: A Gong2-ben a bejáratnál és az emeleten is tudjuk nézni, úgy 10-15-en. (Van még más hely is, amire gondolok, de velük már beszéltem: szívesen látnak minket)Köszi az intézkedést, ha összejövünk, akkor szívesen elmennék.
gongcafe2.hu/kapcsolat/
phylos
több mint 9 éve
Szóval: A Gong2-ben a bejáratnál és az emeleten is tudjuk nézni, úgy 10-15-en. (Van még más hely is, amire gondolok, de velük már beszéltem: szívesen látnak minket)Mindenek előtt: köszi a szervezést! Én benne vagyok a közös meccsnézésben!
gongcafe2.hu/kapcsolat/
phylos
több mint 9 éve
Végeleges sérült lista:Out: Sample (lehet a vállsérülése rosszabbodott 😕 )
Kérdéses: Hurns, Lee, Skuta, Bennett
Mindenki más játéka (Beadles, Gerhart, Julius) valószínű.
Hurns ma edzett, szerintem játszani fog. Skuta és Bennett ma sem tréningezett. Ha Skuta nem játszik, Armbrister lesz a helyettese, de remélem ez esetben inkább 4-2-5t védekezünk majd, mint a Jets meccs nagy részén.
Marqise teljes értékűen edzett ma, de Bradley azt mondta, az állapotát nehéz megítélni. Azért remélem az albínó tigris elkerül vasárnap. Skuta game time decision lesz Bradley elmondása szerint.
Grat Phylos - a kérdésedet beválogatták BCCn!
www.bigcatcountry.com/2015/11/13/9728452/jacksonville-jaguars-q-a-what-can-expect-from-the-offense-in-final-eight-games
több mint 9 éve
Szóval: A Gong2-ben a bejáratnál és az emeleten is tudjuk nézni, úgy 10-15-en. (Van még más hely is, amire gondolok, de velük már beszéltem: szívesen látnak minket)A program a következő. 1-kor találkozó a helyen, sör-bor, ilyesmi. 1:45-től Game Day Sport2.
gongcafe2.hu/kapcsolat/
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Tisztelettel kérdezem, hogy van esély a közös TNF nézésre, vagy elutasítást kaptunk mindenhonnan?Most írom a posztot 😀
Stoki
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Tisztelettel kérdezem, hogy van esély a közös TNF nézésre, vagy elutasítást kaptunk mindenhonnan?
több mint 9 éve
Bryan Waltersről nagyon kevés szó esik itt is, pedig nagyon megbízható, nagyon hasznos játékos a számunkra (egyesek szerint a legjobb FA igazolásunk volt idén eddig). Majdenm névrokona Brian Seyton ült le vele dumálni. www.jaguars.com/media-gallery/videos/A-Few-Good-Minutes-Bryan-Walters/819228fb-7d48-4615-b23a-a5d200cc2daa