NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
41
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
15
4
New Orleans Saints - New York Jets
12
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
8
5
New York Giants - Minnesota Vikings
6
2
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha már Jack a konszenzus pick, akkor íme egy rövid leírás + elemzés a srácról.draftbreakdown.com/wp-content/uploads/2016/03/Myles-Jack.pdf
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
3 eszemefuttatás Hallorentől. Ő is Soldiék pártján van, hogy nem lesz itt semmilyen fair verseny és Beachum kezdeni jött. Before the Jaguars signed left tackle Kelvin Beachum, the team’s 2013 draft class, the first for the Dave Caldwell-Gus Bradley administration, could have been labeled as underachieving.Amúgy ez a hirtelen véleményváltozás érdekes, mert nem ez az egyetlen 180 fokos hirtelen fordulat a front officeban. Combine idején még azt mondták, nem sza bad túl sokat várni Folwertől, erre amióta nem sikerült egy edge rushert se szerezni, egyrészt azt mondta Caldwell is, hogy egyszerre úgyiscsak 1 LEO lehet pályán (ami hazugság, mert pl. Lightening package idején, volt hogy 3an is fent voltak egyszerre a pályán....), plusz Fowlerre hirtelen 10 sack körüli emberre tekintenek, ami nem lesz egyszerű egy kvázi rookitól, aki ACLből jön...
But after Beachum’s arrival? If Luke Joeckel, the second overall pick three years ago, doesn’t start in Week 1, the draft will be a big whiff because the eight-player class might have no 2016 starters.
The Jaguars’ free-agent season became a little more puzzling last week when they added Beachum, who was last seen being helped off Heinz Field last October with a torn anterior cruciate ligament.
Consider what Caldwell and Bradley have said about Joeckel this off-season.
Caldwell on Jan. 5: “I think [Joeckel] can be [the long-term left tackle], I do. … Yes, [he has made] a lot of progress.”
Bradley on Feb. 25: “There was part of the season we really thought [Joeckel] was in a groove and really performed well. And there were a couple of games that I know he expected better of himself. … I think this year, with another year in the system, will be good for him.”
So what changed? The Jaguars haven’t played a game since Jan. 3 so it’s not like Joeckel has provided reason to bench him.
I had Joeckel on the books for 10 sacks allowed (including five in the finale against Houston), most by a Jaguars offensive lineman. But he was a player who had three position coaches in three years and wasn’t playing next to a standout left guard.
My first thought when Beachum visited the Jaguars was that they viewed him as a guard. But when the text rolled in from a team source saying, “Left tackle open competition,” it was basically over for Joeckel. Teams always give the edge to the more recently acquired player.
És ha már sérülések - a mostani FA class nagy része nem éppen az a tartós fkjta.
One popular comment from 2013-15 when the Jaguars signed a free agent is how they wanted to acquire durable players — availability is nearly as important as ability.Halloren továbbra is üti a vasat, hogy Linder lesz az új center
But the Jaguars haven’t valued that as much this month, overlooking the games missed by their new additions.
Beachum: Aforementioned ACL injury.
Cornerback Prince Amukamara: Twenty-five missed games in five years and just one 16-game season.
Free safety Tashaun Gipson: Fourteen missed games in four years and just one 16-game season.
Running back Chris Ivory: Just one 16-game season in six years (although just two missed games the last three years).
A positive is that defensive tackle Malik Jackson played 70 of a possible 72 regular season/playoff games in his four years for Denver.
The Jaguars pumped up the Jackson signing by saying how important it is to have an interior pass rush. But what about interior pass protection? Because it’s trending toward Brandon Linder playing center, they need a right guard.Mivel Cann bevált RGben, lehet LGt kéne keresgélni. Ez esetben remélem idén is lesz bent egy jó G a 3. körben, mikor mi választunk....
több mint 9 éve
Most hogy megszabadultunk egy Clemson DEtől, lehet akarunk hozni egy másikat? Extra érdeklődést mutatunk Shaq Lawson iránt. twitter.com/JoshNorris/status/710853255136411648
A BCCSek szerint ha a nagy védelmi 3as(Bosa, Ramsey, Jack) minden tagja elkelne, akkor lawson lene a legjobb választás a Jags needjei szempontjából.
Továbbá a Jaguars biztosan találkozott a Washington State DE/OLB Darryl Pauloval a workoutján.
több mint 9 éve
Egy 4. és egy 5. körös pick jött érte a Ravenstől.Ha a kezdő LT-nél Monroe-ra gondolsz, akkor emlékeim szerint érte egy ötödik körös választást kaptunk.Megszépítő emlékezet...
phylos
Húsrágó
több mint 9 éve
Ha a kezdő LT-nél Monroe-ra gondolsz, akkor emlékeim szerint érte egy ötödik körös választást kaptunk.Megszépítő emlékezet...
phylos
több mint 9 éve
A szerződése öt éves lett Beachumnak, így az első év után lévő rész: 4 év, 35,5 misi.Megvan Beachum szerződésének pénzügyi adata - 1 év, 4,5 millió.... ami lehet egy 4 éves, 40 milliós szerződés is.Luke-nak ezzel lefőtt a kávé. Beachum kb a preseason meccsek előtt már bizonyíthatja, hogy rendbe jött. Utána tuti az a gentelman agreement, hogyha hozza a szintet, akkor kezdhet és lehívhatja a szerződése maradék 3 év / 35,5 milliós részét.
Tehát "Prove it" szerződést kapott, és ha netán beválik, nem kell vele újra leülni tárgyalni.
iktriad
Seahawks talán adna érte egyet a 3. köreiből? Mert ott konkrétan lyuk van a falon, 5 millás Luke fizu meg talán még arra felé befér a sapka alá... Cserélt már a Jags kezdő LT-t 3. körért 😉
Húsrágó
Ha a kezdő LT-nél Monroe-ra gondolsz, akkor emlékeim szerint érte egy ötödik körös választást kaptunk.
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Megvan Beachum szerződésének pénzügyi adata - 1 év, 4,5 millió.... ami lehet egy 4 éves, 40 milliós szerződés is.Luke-nak ezzel lefőtt a kávé. Beachum kb a preseason meccsek előtt már bizonyíthatja, hogy rendbe jött. Utána tuti az a gentelman agreement, hogyha hozza a szintet, akkor kezdhet és lehívhatja a szerződése maradék 3 év / 35,5 milliós részét.
Tehát "Prove it" szerződést kapott, és ha netán beválik, nem kell vele újra leülni tárgyalni.
iktriad
Seahawks talán adna érte egyet a 3. köreiből? Mert ott konkrétan lyuk van a falon, 5 millás Luke fizu meg talán még arra felé befér a sapka alá... Cserélt már a Jags kezdő LT-t 3. körért 😉
több mint 9 éve
Windmill se jön vissza. Ő is aláírt Miamiban 1 évre 3 millióért. Úgy tűnik ők szeretnének az új Lions lenni. Daryl Smith pedig újra Floridában, aláírt a Tampába.
több mint 9 éve
Hogy a kanadaiak se legyenek megbántva, onnan is hoztunk workoutra egy manust. twitter.com/ryanohalloran/status/710559960510435328
több mint 9 éve
Megvan Beachum szerződésének pénzügyi adata - 1 év, 4,5 millió.... ami lehet egy 4 éves, 40 milliós szerződés is. twitter.com/RapSheet/status/710567687861174272
Ja és mi nem Kanadából kukázunk embereket, hanem egyenesen az Öreg Kontinensről
twitter.com/Amanda1010XL/status/710563401089548288
És ha már támadófalemberek, Beadles elment Gabbertöt védeni a 49ersbe.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
sry broColts-drukker lett.Azért hívod így Joeckelt, hátha így előkerül a nagy Texas fan Dzsokijújing a fórumon? 😊 Tényleg vele vajon mi lett?Csak a szar GM tart a keretében drágán egy ilyen trógert, mint Dzsoki. 8DJaj Iktriad mikor látod már be, hogy Joeckel BUST?Nem tehetem, már csak azért sem, mert én vagyok GM Gameben is a GMje. 😊
mustaine
Az NFL Network új PRjében régen látott magasságokban a Jags (Thx Phylos).
www.nfl.com/news/story/0ap3000000644824/article/nfl-power-rankings-free-agency-takes-toll-on-denver-broncos
iktriad
Stez
iktriad
Stez

upload a gif
több mint 9 éve
szurkol tovább, Charlie Firpóval jár össze IRLAzért hívod így Joeckelt, hátha így előkerül a nagy Texas fan Dzsokijújing a fórumon? 😊 Tényleg vele vajon mi lett?Csak a szar GM tart a keretében drágán egy ilyen trógert, mint Dzsoki. 8DJaj Iktriad mikor látod már be, hogy Joeckel BUST?Nem tehetem, már csak azért sem, mert én vagyok GM Gameben is a GMje. 😊
mustaine
www.nfl.com/news/story/0ap3000000644824/article/nfl-power-rankings-free-agency-takes-toll-on-denver-broncos
iktriad
Stez
iktriad
több mint 9 éve
Colts-drukker lett.Azért hívod így Joeckelt, hátha így előkerül a nagy Texas fan Dzsokijújing a fórumon? 😊 Tényleg vele vajon mi lett?Csak a szar GM tart a keretében drágán egy ilyen trógert, mint Dzsoki. 8DJaj Iktriad mikor látod már be, hogy Joeckel BUST?Nem tehetem, már csak azért sem, mert én vagyok GM Gameben is a GMje. 😊
mustaine
iktriad
Stez
iktriad
több mint 9 éve
Azért hívod így Joeckelt, hátha így előkerül a nagy Texas fan Dzsokijújing a fórumon? 😊 Tényleg vele vajon mi lett?Csak a szar GM tart a keretében drágán egy ilyen trógert, mint Dzsoki. 8DJaj Iktriad mikor látod már be, hogy Joeckel BUST?Nem tehetem, már csak azért sem, mert én vagyok GM Gameben is a GMje. 😊
mustaine
iktriad
Stez
több mint 9 éve
Csak a szar GM tart a keretében drágán egy ilyen trógert, mint Dzsoki. 8DJaj Iktriad mikor látod már be, hogy Joeckel BUST?Nem tehetem, már csak azért sem, mert én vagyok GM Gameben is a GMje. 😊
mustaine
iktriad
több mint 9 éve
Nem hinném.Viszont semmi problémát sem látok azzal, hogy iktriad azt mondja, camp battle lehet.
Persze, lehet, csak Dzsokit fossá verik. Nyilván nem véletlenül kapott ennyit Beachum, ő valamit letett az asztalra, míg Joeckel eddig szar volt. A Jax dúskált a zsozsóban, megtehették, hogy igenis felkészüljenek arra, hogy Joeckel azt hozza, amit eddig, akkor pedig egyértelműen upgrade Beachum, ráadásul Joeckel akkor távozik a szezon végén, hacsak nem ír alá backup pénzért, míg Beachum meg a jövő embere. Sérült, de ha az azelőtti formáját tudja hozni, akkor ilyen áron simán megéri.
Nem mellesleg a pakliban egyébként az is benne van, hogy szükség esetén Beachumot bemozgatják guardnak, de szerintem erre alapból nem lesz szükség, mert Dzsokit röhögve, fél lábbal is lejátssza a TC-ben.
több mint 9 éve
Jaj Iktriad mikor látod már be, hogy Joeckel BUST?Nem tehetem, már csak azért sem, mert én vagyok GM Gameben is a GMje. 😊
mustaine
több mint 9 éve
Én nem akarok belepofázni, de nem lehetséges, hogy Joeckel-t kipróbálják LG-ként? Nálunk Gallery-vel anno bevált, mert LG-nek nagyon jó volt. Olyasmit, mintha olvastam volna már itt, hogy lehet Cann bemegy Center-nek. Akkor a kezdő ötös a Beachum-Joeckel-Cann-Linder-Parnell lehetne.Felvetették ezt már mások is, de nem tartják kint valószínűnek ezt a variációt. Pedig LGben még üresedés is van, hacsak nem hozzuk vissza Wisnieskit centernek. Bár túl erőswn tartja magát a "Linder mint center" pletyka ehhez.
peterbadbone
több mint 9 éve
Én nem akarok belepofázni, de nem lehetséges, hogy Joeckel-t kipróbálják LG-ként? Nálunk Gallery-vel anno bevált, mert LG-nek nagyon jó volt. Olyasmit, mintha olvastam volna már itt, hogy lehet Cann bemegy Center-nek. Akkor a kezdő ötös a Beachum-Joeckel-Cann-Linder-Parnell lehetne.
több mint 9 éve
És ezek után azt mondod, hogy Beachum nem kezdőnek érkezett...? Ne nevetess!Majd meglátjuk szeptemberben. Tippmixen közel azonos oddsot adnék mindkét emberre. Már csak azért is, mert mifelénk hajlamosak olykor illogikus lépéseket is hozni(lásd a LEO poszt kezelése a mostani FAben).
De még egyszer: 4,5-6 milláért nem cserének hoznak vkit. Ez egészen biztos. Meg egy cserét nem győzködnek, hogy ne szálljon repülőre, inkább írja alá a szerződését.
Kelvin Beachum a JAX kezdő LT-je. Ez egészen biztos. Itt semmiféle reális verseny nincs. Ez lehet porhintés, vagy bármi (pl hogy legyen trédértéke joeckelnek), de egy biztos, Beachumot kezdőnek hozták. Különben pedig alá sem írt volna, ebben is biztos lehetsz.
Soldados
Amúgy a BCCs statok alapján Joeckel az utolsó meccsen másfélszer annyi sacket engedett, mind addig a többi meccsen összesen. Ha azt a 4,5et(OUCH!) leveszed (ami belefér, lehet rossz napja is az embernek, plusz utolsó meccs volt tét nélkül, kb az egész csapat úgy játszott, mint akik szarnak bele - hogy ezért Gus mennyi felelősség terheli megint érdekes történet...), akkor az a 3 engedett sack nem olyan rossz egy LTtől. Persze ettől még aggasztó a dolog.
több mint 9 éve
Na most ez a Bortles + egyéb 22 a vicces. Van olyan csapat, ahol az a teljes évi termés. Mellesleg a coverage sacknél is hibázik valaki, csakúgy, mint a szabad embernél...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
És ezek után azt mondod, hogy Beachum nem kezdőnek érkezett...? Ne nevetess!Nekem a kedvenc statjaim a Jaguars falembereinek a mutatói. Soha senki nem enged sacket, de Bortles közel ötvenszer csak picsára ült valahogy....Előkerestem csak neked a BCC nem hivatalos sack számlálóját. Megtalálható benne a csodás Houston elleni 2. meccs összes benyelt sackje extrának, amikor szarrá sackelték Bortlest Mercilusék
gabokocka
www.bigcatcountry.com/2016/1/6/10720164/week-17-sack-analysis-vs-the-texans
Itt a végösszeg az ő számításaik szerint:
Luke Joeckel 7.5
Zane Beadles 6.5
Stefan Wisniewski 2
A.J. Cann 0
Jermey Parnell 4
Blake Bortles 9
T.J. Yeldon 5
Sam Young 4
Miscellaneous(Coverage sack, free blitzer, etc...)13
iktriad
De még egyszer: 4,5-6 milláért nem cserének hoznak vkit. Ez egészen biztos. Meg egy cserét nem győzködnek, hogy ne szálljon repülőre, inkább írja alá a szerződését.
Kelvin Beachum a JAX kezdő LT-je. Ez egészen biztos. Itt semmiféle reális verseny nincs. Ez lehet porhintés, vagy bármi (pl hogy legyen trédértéke joeckelnek), de egy biztos, Beachumot kezdőnek hozták. Különben pedig alá sem írt volna, ebben is biztos lehetsz.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Nekem a kedvenc statjaim a Jaguars falembereinek a mutatói. Soha senki nem enged sacket, de Bortles közel ötvenszer csak picsára ült valahogy....Előkerestem csak neked a BCC nem hivatalos sack számlálóját. Megtalálható benne a csodás Houston elleni 2. meccs összes benyelt sackje extrának, amikor szarrá sackelték Bortlest Mercilusék
gabokocka
www.bigcatcountry.com/2016/1/6/10720164/week-17-sack-analysis-vs-the-texans
Itt a végösszeg az ő számításaik szerint:
Luke Joeckel 7.5
Zane Beadles 6.5
Stefan Wisniewski 2
A.J. Cann 0
Jermey Parnell 4
Blake Bortles 9
T.J. Yeldon 5
Sam Young 4
Miscellaneous(Coverage sack, free blitzer, etc...)13
több mint 9 éve
Nekem a kedvenc statjaim a Jaguars falembereinek a mutatói. Soha senki nem enged sacket, de Bortles közel ötvenszer csak picsára ült valahogy....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.