Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Hmm. Az nfl.com szerint (konkrétan Ike Taylor szerint) a Jags a leg wellrounded csapat#felszopas
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Matt Miller a BleacherReport.comról egy igen érdekes dolgot írt Myles Jackkel kapcsolatban. "Speaking of Jack, he said this week that the San Diego Chargers view him as a safety and not a linebacker. When we spoke recently, Jack told me the Jacksonville Jaguars would also like to use him in a hybrid safety/linebacker role."Hm...
több mint 9 éve
Nem feltétlenül. Egyre inkább úgy tűnik, hogy Linder lesz az új center. És egyre többen mondogatják, hogy a kezdő ötös már megvan (Parnell, Cann, Linder, Joeckel, Beachum), már csak azt kell lejátszani/eldönteni, hogy ki kezd hol. A legsanszosabb ez a felállás jobbról balra egyébként.Es ki lesz az?kelly
Janek
Giowa
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Stefen Wisniewski aláírt az Eaglesbe. Hacsak Bowanko nem nyeri vissza a régi posztját, idén megint új centerünk lesz. 3 év alatt már a 4. (ha Mcclendomt is beleszámítjuk 2014 elejéről)...Érik a második körös C ?
iktriad
több mint 9 éve
Stefen Wisniewski aláírt az Eaglesbe. Hacsak Bowanko nem nyeri vissza a régi posztját, idén megint új centerünk lesz. 3 év alatt már a 4. (ha Mcclendomt is beleszámítjuk 2014 elejéről)...
több mint 9 éve
Pénteken maga Goodell tette tiszteltét az Everbank Fielden. www.jaguars.com/media-gallery/videos/Roger_Goodell_Town_Hall_Meeting/9ac0f25d-db01-411b-88e8-54e76a2c0b0f
Áprilist $52,513,257 cap spaceszel indítottuk
OTA időpontok:
Május 23-24, 26, 31,
Június 2-3, 6-7, 9-10.
Minicamp: Június 14-16.
.
több mint 9 éve
Parnellnek köszönhetjük, hogy Mackenzy Bernadeau aláírt ide. Ja meg kinézte magának az egyik kezdő guard posztot is.www.firstcoastnews.com/sports/proposed-role-chance-for-playing-time-sold-bernadeau-on-jaguars/114144730
És kint voltunk a helyi Jacksonville egyetem Pro Dayén. Van egy sleeper WRük, Andy Jones személyében idén.
több mint 9 éve
BB nagyobb iskolákból érkezőket szeret bereachelni, Dowling, Tavon, Richards, Harmon mind Power 5-os csapatból jönnek. Ettől még persze nem kizárt semmi 😊BB behúzza a második körben nyugi 😀És a Rod Isaac fiaskó után megint érdeklődünk valaki iránt a Middle Teneesee Stateről, mert ott voltunk egy valag más csapat mellett a Pro Dayükön,Kevin Byard safetyt sokan emlegették mint érdekes small school prospect, állítólag az egyik legnagyobb meglepetés volt h nem hívták meg a combine-ra.
iktriad
empty taxi
gordon

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
BB behúzza a második körben nyugi 😀És a Rod Isaac fiaskó után megint érdeklődünk valaki iránt a Middle Teneesee Stateről, mert ott voltunk egy valag más csapat mellett a Pro Dayükön,Kevin Byard safetyt sokan emlegették mint érdekes small school prospect, állítólag az egyik legnagyobb meglepetés volt h nem hívták meg a combine-ra.
iktriad
empty taxi
több mint 9 éve
Köszi az infót!És a Rod Isaac fiaskó után megint érdeklődünk valaki iránt a Middle Teneesee Stateről, mert ott voltunk egy valag más csapat mellett a Pro Dayükön,Kevin Byard safetyt sokan emlegették mint érdekes small school prospect, állítólag az egyik legnagyobb meglepetés volt h nem hívták meg a combine-ra.
iktriad
empty taxi
több mint 9 éve
És a Rod Isaac fiaskó után megint érdeklődünk valaki iránt a Middle Teneesee Stateről, mert ott voltunk egy valag más csapat mellett a Pro Dayükön,Kevin Byard safetyt sokan emlegették mint érdekes small school prospect, állítólag az egyik legnagyobb meglepetés volt h nem hívták meg a combine-ra.
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Elküldtük az egykori UDFA WR Damian Copelandet. Ő is bíztató volt, mint Hurns, csak mindig lesérült a preseasonben.És a Rod Isaac fiaskó után megint érdeklődünk valaki iránt a Middle Teneesee Stateről, mert ott voltunk egy valag más csapat mellett a Pro Dayükön,
több mint 9 éve
Viszont Skutanak csak jókat mondott rólunk, ezért jött ide Dan. Meg a valag pénzért amit fizettünk neki. 😊 Idén kvázi LEOként mondjuk megszolgálhatná a felét.Pótlandó lemaradottságomat, most derekasan megnéztem a GVSU-t!Matt Judon neve nem merült fel? Méretre hozza azt, amit kell és rengeteg sacket termelt, bár az általam még sosem hallott Grand Valley State-en.pedig Skuta is az ő emberük. Vagy Cameron Bradfield, aki volt nálatok.
Húsrágó
Höri
Sajnos Bradfield kapcsán az egyetlen maradandó emlékem, hogy amikor a Redskins kicifrázta Henne popóját, akkor Őt b@szták ki érte a csapatból...
Húsrágó
több mint 9 éve
Pótlandó lemaradottságomat, most derekasan megnéztem a GVSU-t!Matt Judon neve nem merült fel? Méretre hozza azt, amit kell és rengeteg sacket termelt, bár az általam még sosem hallott Grand Valley State-en.pedig Skuta is az ő emberük. Vagy Cameron Bradfield, aki volt nálatok.
Húsrágó
Höri
Sajnos Bradfield kapcsán az egyetlen maradandó emlékem, hogy amikor a Redskins kicifrázta Henne popóját, akkor Őt b@szták ki érte a csapatból...
több mint 9 éve
Matt Judon neve nem merült fel? Méretre hozza azt, amit kell és rengeteg sacket termelt, bár az általam még sosem hallott Grand Valley State-en.pedig Skuta is az ő emberük. Vagy Cameron Bradfield, aki volt nálatok.
Húsrágó
több mint 9 éve
Matt Judon neve nem merült fel? Méretre hozza azt, amit kell és rengeteg sacket termelt, bár az általam még sosem hallott Grand Valley State-en.
több mint 9 éve
Eli Apple is jön hozzánk workoutra hamarosan. twitter.com/alexmarvez/status/715324621550170112
több mint 9 éve
Clay Harbor aláírt a Patriotsba. Mi pedig a Maryland LEO jelölt prospectjét hívtuk vizitre. Tavaly 12.5 sackje volt.
twitter.com/danieljtgallen/status/715269470936305665
Mondjuk ilyen névvel tuti Jetsszes lesz.
több mint 9 éve
Hírek a Miami Pro Dayéről.1. Hurns ott volt. Nagyon meg van elégedve az offseasonos igazolásainkkal és alig várja, hogy elkezdje a felkészülés hivatalos részét.
twitter.com/mike_e_kaye/status/715236347016032256
2. Adott is 2 nevet, akikből szerinte sleeperek lehetnek majd a drafton
twitter.com/mike_e_kaye/status/715231075136569344
3. A scoutjaink pedig 2 védőfalemberrel beszéltek
twitter.com/mike_e_kaye/status/715236134025084928
És szeptember elején soccer VB selejtezőt játszanak majd az Everbank Fielden.
twitter.com/jpshadrick/status/714816308865589249?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
Pete Carroll nagy javulást vár idén egykori DCjének csapatátólespn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/17299/seahawks-coach-pete-carroll-jaguars-to-take-off-in-2016
Az NFL Network rendesen felszopkodik bennünket idén.
twitter.com/nflnetwork/status/714590408458821632
A végén még megéljük, hogy nem reklámoznak majd a pickünk előtt. 😊
Pár hátsó körös CB prospect, akik a hasznukra lehetnek idén a drafton.
www.bigcatcountry.com/2016/3/28/11289204/jacksonville-jaguars-2016-nfl-draft-needs-cornerback-xavien-howard
Van köztük pár FCSes is. 😊
És ha már CB draft prospectek, a BCC szerint Vernon Hargreavest nem vlna okos draftolni, ha nincs bent a Bosa, Ramsey, Jack trióból senki se
www.bigcatcountry.com/2016/3/28/11315884/why-the-jaguars-should-not-draft-vernon-hargreaves-iii
több mint 9 éve
Nem tudom, de Joeckelért a day 2 pick nekem soknak tűnik.Szerintem annyit kaphatunk érte kb, mint Monroért(két 3 napos pick).
Beki
Én is inkább Bowankot raknám vissza, vagy visszahoznám Wiest(sokat most sem hiszem, hogy kérne). Esetleg Ryan Kellyt elhoznám vagy a 2. körös pickünkkel, vagy ami ésszerübb lenne, feltradelve a 3. körös pickkel (meg mondjuk az egyik 6. körösünk bevonásával)Nem tudom, de Joeckelért a day 2 pick nekem soknak tűnik.Seattle ideális partner lenne.
Beki
Amúgy a "Linderből csináljunk centert" dolog nekem sem ízlik. Egy szezonnal ezelőtt én guardot néztem volna ki az FA piacról, azon felbuzdulva, hogy Linder jó RG, csináljunk belőle RT-t és meg is van az akkor még erősen lyukas RT posztra a megoldás. Aztán alaposan meggyőztetek, hogy ha Linder betalált mint RG, akkor ezt vétek lenne háborgatni, legalább az a poszt ki lett pipálva. Erre most...
Húsrágó
több mint 9 éve
Nem tudom, de Joeckelért a day 2 pick nekem soknak tűnik.Seattle ideális partner lenne.
Beki
Amúgy a "Linderből csináljunk centert" dolog nekem sem ízlik. Egy szezonnal ezelőtt én guardot néztem volna ki az FA piacról, azon felbuzdulva, hogy Linder jó RG, csináljunk belőle RT-t és meg is van az akkor még erősen lyukas RT posztra a megoldás. Aztán alaposan meggyőztetek, hogy ha Linder betalált mint RG, akkor ezt vétek lenne háborgatni, legalább az a poszt ki lett pipálva. Erre most...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, de Joeckelért a day 2 pick nekem soknak tűnik.