Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 9 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 205 — Duvááááál
Hmm. Az nfl.com szerint (konkrétan Ike Taylor szerint) a Jags a leg wellrounded csapat
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/sicykrxbsxv9ph6rkoym
Patriots, Panthers among most well-rounded teams heading into 2016
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

#felszopas

Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Matt Miller a BleacherReport.comról egy igen érdekes dolgot írt Myles Jackkel kapcsolatban.

"Speaking of Jack, he said this week that the San Diego Chargers view him as a safety and not a linebacker. When we spoke recently, Jack told me the Jacksonville Jaguars would also like to use him in a hybrid safety/linebacker role."
Hm...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Es ki lesz az?
Janek
kelly
Giowa
Nem feltétlenül. Egyre inkább úgy tűnik, hogy Linder lesz az új center. És egyre többen mondogatják, hogy a kezdő ötös már megvan (Parnell, Cann, Linder, Joeckel, Beachum), már csak azt kell lejátszani/eldönteni, hogy ki kezd hol. A legsanszosabb ez a felállás jobbról balra egyébként.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Es ki lesz az?
Janek
kelly

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Es ki lesz az?

több mint 9 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Stefen Wisniewski aláírt az Eaglesbe. Hacsak Bowanko nem nyeri vissza a régi posztját, idén megint új centerünk lesz. 3 év alatt már a 4. (ha Mcclendomt is beleszámítjuk 2014 elejéről)...
iktriad
Érik a második körös C ?

több mint 9 éve
Stefen Wisniewski aláírt az Eaglesbe. Hacsak Bowanko nem nyeri vissza a régi posztját, idén megint új centerünk lesz. 3 év alatt már a 4. (ha Mcclendomt is beleszámítjuk 2014 elejéről)...
több mint 9 éve
Pénteken maga Goodell tette tiszteltét az Everbank Fielden.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Roger_Goodell_Town_Hall_Meeting/9ac0f25d-db01-411b-88e8-54e76a2c0b0f

Áprilist $52,513,257 cap spaceszel indítottuk

OTA időpontok:
Május 23-24, 26, 31,
Június 2-3, 6-7, 9-10.

Minicamp: Június 14-16.
.
több mint 9 éve
Parnellnek köszönhetjük, hogy Mackenzy Bernadeau aláírt ide. Ja meg kinézte magának az egyik kezdő guard posztot is.
 www.firstcoastnews.com/sports/proposed-role-chance-for-playing-time-sold-bernadeau-on-jaguars/114144730

És kint voltunk a helyi Jacksonville egyetem Pro Dayén. Van egy sleeper WRük, Andy Jones személyében idén.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
És a Rod Isaac fiaskó után megint érdeklődünk valaki iránt a Middle Teneesee Stateről, mert ott voltunk egy valag más csapat mellett a Pro Dayükön,

iktriad
Kevin Byard safetyt sokan emlegették mint érdekes small school prospect, állítólag az egyik legnagyobb meglepetés volt h nem hívták meg a combine-ra.
empty taxi
BB behúzza a második körben nyugi 😀
gordon
BB nagyobb iskolákból érkezőket szeret bereachelni, Dowling, Tavon, Richards, Harmon mind Power 5-os csapatból jönnek. Ettől még persze nem kizárt semmi 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
És a Rod Isaac fiaskó után megint érdeklődünk valaki iránt a Middle Teneesee Stateről, mert ott voltunk egy valag más csapat mellett a Pro Dayükön,

iktriad
Kevin Byard safetyt sokan emlegették mint érdekes small school prospect, állítólag az egyik legnagyobb meglepetés volt h nem hívták meg a combine-ra.
empty taxi
BB behúzza a második körben nyugi 😀
több mint 9 éve

iktriad
empty taxi
Köszi az infót!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Elküldtük az egykori UDFA WR Damian Copelandet. Ő is bíztató volt, mint Hurns, csak mindig lesérült a preseasonben.

több mint 9 éve
Matt Judon neve nem merült fel? Méretre hozza azt, amit kell és rengeteg sacket termelt, bár az általam még sosem hallott Grand Valley State-en.
Húsrágó
pedig Skuta is az ő emberük. Vagy Cameron Bradfield, aki volt nálatok.
Höri
Pótlandó lemaradottságomat, most derekasan megnéztem a GVSU-t!

Sajnos Bradfield kapcsán az egyetlen maradandó emlékem, hogy amikor a Redskins kicifrázta Henne popóját, akkor Őt b@szták ki érte a csapatból...
Húsrágó
Viszont Skutanak csak jókat mondott rólunk, ezért jött ide Dan. Meg a valag pénzért amit fizettünk neki. 😊 Idén kvázi LEOként mondjuk megszolgálhatná a felét.
több mint 9 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Matt Judon neve nem merült fel? Méretre hozza azt, amit kell és rengeteg sacket termelt, bár az általam még sosem hallott Grand Valley State-en.
Húsrágó
Höri
Pótlandó lemaradottságomat, most derekasan megnéztem a GVSU-t!

Sajnos Bradfield kapcsán az egyetlen maradandó emlékem, hogy amikor a Redskins kicifrázta Henne popóját, akkor Őt b@szták ki érte a csapatból...
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Húsrágó

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Eli Apple is jön hozzánk workoutra hamarosan.
 twitter.com/alexmarvez/status/715324621550170112
több mint 9 éve
Clay Harbor aláírt a Patriotsba.

Mi pedig a Maryland LEO jelölt prospectjét hívtuk vizitre. Tavaly 12.5 sackje volt.
 twitter.com/danieljtgallen/status/715269470936305665
Mondjuk ilyen névvel tuti Jetsszes lesz.

több mint 9 éve
Hírek a Miami Pro Dayéről.
1. Hurns ott volt. Nagyon meg van elégedve az offseasonos igazolásainkkal és alig várja, hogy elkezdje a felkészülés hivatalos részét.
 twitter.com/mike_e_kaye/status/715236347016032256
2. Adott is 2 nevet, akikből szerinte sleeperek lehetnek majd a drafton
 twitter.com/mike_e_kaye/status/715231075136569344
3. A scoutjaink pedig 2 védőfalemberrel beszéltek
 twitter.com/mike_e_kaye/status/715236134025084928

És szeptember elején soccer VB selejtezőt játszanak majd az Everbank Fielden.
 twitter.com/jpshadrick/status/714816308865589249?ref_src=twsrc%5Etfw

több mint 9 éve
Pete Carroll nagy javulást vár idén egykori DCjének csapatától
 espn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/17299/seahawks-coach-pete-carroll-jaguars-to-take-off-in-2016

Az NFL Network rendesen felszopkodik bennünket idén.
 twitter.com/nflnetwork/status/714590408458821632
A végén még megéljük, hogy nem reklámoznak majd a pickünk előtt. 😊

Pár hátsó körös CB prospect, akik a hasznukra lehetnek idén a drafton.
 www.bigcatcountry.com/2016/3/28/11289204/jacksonville-jaguars-2016-nfl-draft-needs-cornerback-xavien-howard
Van köztük pár FCSes is. 😊

És ha már CB draft prospectek, a BCC szerint Vernon Hargreavest nem vlna okos draftolni, ha nincs bent a Bosa, Ramsey, Jack trióból senki se
 www.bigcatcountry.com/2016/3/28/11315884/why-the-jaguars-should-not-draft-vernon-hargreaves-iii

több mint 9 éve
Nem tudom, de Joeckelért a day 2 pick nekem soknak tűnik.
Beki
Szerintem annyit kaphatunk érte kb, mint Monroért(két 3 napos pick).

Beki
Seattle ideális partner lenne.

Amúgy a "Linderből csináljunk centert" dolog nekem sem ízlik. Egy szezonnal ezelőtt én guardot néztem volna ki az FA piacról, azon felbuzdulva, hogy Linder jó RG, csináljunk belőle RT-t és meg is van az akkor még erősen lyukas RT posztra a megoldás. Aztán alaposan meggyőztetek, hogy ha Linder betalált mint RG, akkor ezt vétek lenne háborgatni, legalább az a poszt ki lett pipálva. Erre most...
Húsrágó
Én is inkább Bowankot raknám vissza, vagy visszahoznám Wiest(sokat most sem hiszem, hogy kérne). Esetleg Ryan Kellyt elhoznám vagy a 2. körös pickünkkel, vagy ami ésszerübb lenne, feltradelve a 3. körös pickkel (meg mondjuk az egyik 6. körösünk bevonásával)

több mint 9 éve
Beki
Seattle ideális partner lenne.

Amúgy a "Linderből csináljunk centert" dolog nekem sem ízlik. Egy szezonnal ezelőtt én guardot néztem volna ki az FA piacról, azon felbuzdulva, hogy Linder jó RG, csináljunk belőle RT-t és meg is van az akkor még erősen lyukas RT posztra a megoldás. Aztán alaposan meggyőztetek, hogy ha Linder betalált mint RG, akkor ezt vétek lenne háborgatni, legalább az a poszt ki lett pipálva. Erre most...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó