NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért a két TD drive mindent elmond a meccsről:Titans: ~50y zászlókból és 25y Mario futás
Jags: ~60y return és Thomas kezei között majdnem áthulló labda megakad a vállvédőjében és beseggel.
Csodás 😊 De a társaság remek volt 😉
Hazai pályán egy kínkeserves TD-nél többre is futhatná a sok sebből vérző Titans ellen.És ahogy ott is beszéltük, nálam az első Indy meccsen kirúgta magát Gus, ez nem változott azóta se. Kivéve ha maradék 3 csoportmeccs mindegyikét behúzza. Akkor nyomok egy cuppanós puszi a kopasz kobakjára! 😉
több mint 9 éve
Sérülések: Beadlesnek agyrázkódása van és Skuta rásérült az ágyékára. Loston meg összeszedett egy lábsérülést. ha tényleg ennyivel megúsztuk a mostanit meccset, akkor egészségügyileg is elég jól jöttünk ki ebből a meccsből. Remélhetőleg Hurns és Yeldon sérülései is gyógyulgatnak majd a következő 10 napban.
több mint 9 éve
Nekem úgy tűnik, hogy Bradley nem olyan jó HC és akkor finom voltam.Igen, még a győzelmeink is kiszenvedett sikerek voltak egytől egyig, pedig nem éppen a Pats vagy mondjuk ti voltatok az aktuális ellenfél. Ez több, mint aggasztó. Ez a meccs volt a legkönnyebb a második 8ból papíron, és igencsak izzadtságszagú volt, és akkor még finoman fogalmaztam. Itt-ott már Olsonnál is kezdenek sokasodni a kérdőjelek (lásd a 3 Robinson futás középre goal line közelben, amikor tényleg tele vagyunk elkapókkal, magas TEkkel).
Ebben a keretben már több tehetséges játékos van, mintsem hogy megint top10-es draftcetli legyen a vége. Nyilván nem egy elit gárdáról beszélünk, de sztem három év építkezés után, egy ilyen alulteljesító csoportban már komolyabb életjeleket kéne mutatni. Azzal, hogy Luck megsérült, meg lehetne nyerni a csoportot, ha nem sikerül, én úgy rúgnám ki, hogy a lába nem éri a földet...
gabokocka
A hátralévő 6 meccsünk ellenfelei közül csak a "bombaformában" játszó Falconsnak van pozitív mérlege(és a 6 együttesnek 22-34es az összmérlege), tehát összejöhet az a 6-7 W, ami elég lenne Bradleynek a maradáshoz jövőre playofftól függetlenül. A nagy kérdés az, hogy mi ezzel jól járnánk-e? Ha mondjuk a D így játszik a többi 6 meccsen, mint ma vagy a Ravens ellen, akkor az inkább az igen felé döntené a mérleget.
De sajnos a felvetésed több, mint elgondolkodtató. Ahogy Höri is mondta a közvetítésben, előrébb kéne tartani a csapatépítésben, mert ez a keret szerintem tényleg már megüti tehetségben az NFL átlagot, és sajnos nem ilyen szinten játszunk a meccsek nagy részén, főleg az erősebb csapatrésznek tartott offenseben.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Nekem úgy tűnik, hogy Bradley nem olyan jó HC és akkor finom voltam.Ebben a keretben már több tehetséges játékos van, mintsem hogy megint top10-es draftcetli legyen a vége. Nyilván nem egy elit gárdáról beszélünk, de sztem három év építkezés után, egy ilyen alulteljesító csoportban már komolyabb életjeleket kéne mutatni. Azzal, hogy Luck megsérült, meg lehetne nyerni a csoportot, ha nem sikerül, én úgy rúgnám ki, hogy a lába nem éri a földet...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
A kiszenvedett Wk, meccs közbeni borzalmas teljesítmények átka/áldása: twitter.com/ESPNStatsInfo/status/667562499957465089
😊😊😊😊😊
több mint 9 éve
Bortles a meccs utána az NFL Networkös arcokkalwww.nfl.com/gamecenter/2015111900/2015/REG11/titans@jaguars#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000583897&tab=analyze
Megkérdezték mi kéne, hogy jobb legyen a Jags, erre kapásból rávágta, hogy az INTek dobását kéne abbahagynia. Helyes mentalitás, csak lássuk ezt már a pályán is.
A-Rob jelenleg 4. elkapott yardokban, Telvin meg vezet szerelésekben. Egyébként ha ők ketten (meg Hurns) nem jutnak ki a Pro Bowlra, az igazságtalan lenne.
több mint 9 éve
Ez se volt szép játék, Blake ma se játszott túl jól, és Hurns TD sorozata is megszakadt, DE NYERTÜNK!!!Gus hibátlan prime time meccsen (3-0), és a Jags hibátlan, ha favorit a fogadóknál, mióta ő a HC (2-0).
A védelem előtt le a kalappal - ma is nagyot játszottak. 4 sack (Colvin továbbra is a sackleader 4 sackkel...), 1 labdaszerzés. Még Branch is mutatott életjeleket.
Greene PRje és Myers FGi nyerték meg kvázi a meccset. Mindig mondtam, hogy király STnk van. 😊
Play of the game: www.jaguars.com/media-gallery/videos/Rashad-Greene-63-yard-punt-return/e67a9346-1845-4e07-8e9f-ef380e5b9638
A-Rob már csak 129 yardra van az 1000 yardtól, Bortles meg beérte Brunellt, már ami a TDket illeti, még 4 kell az új franchise csúcshoz. De a picksorozatát már abbahagyhatná. És ma sem volt túl jó. Remélem a 10 nap pihi jót tesz neki.
Az utóbbi 4 meccsből 3at megnyertünk!
Vasárnap mindenki drukkoljon a Jets - Falcons duónak!
több mint 9 éve
Hoppá, nem csak Yeldon és Hurns, de még Walters is aktív! Sőt Skuta is! Nick Marshallnak viszont ma nem lesz lehetősége egy muffed puntra.
Inaktívok:
Banyard
Pierce
Marshall
Bowanko
Jacobs
Bennett
C. Smith
több mint 9 éve
Memo: az asztal 2-re van foglalva a Gong 2be, Varjasi névre. Én jó eséllyel már ott leszek fél kettő körül.elindultam, a többi az éjszakai járatokon múlik...
Ha valakinek problémája van, akkor írjon rám itt is nyugodtan, lesz netem.
phylos
TitanUp!😀
több mint 9 éve
Skuta nem játszik, szóval megint Thurston Armbrister kap majd lehetőséget a kezdőben Ricsi és Höri nyelvének legnagyobb örömére. Ja és esett/esik Jacksonvilleben, szóval fel van locsolva a pálya.
#veteránBortles szépen kopaszodik már 23 évesen is.
pbs.twimg.com/media/CT4G7HVWcAAq_Yd.jpg
Höri
több mint 9 éve
Nagyon jó írás és videó Hurnsről(ki másról) az NFL.com-on. akkor Yeldon out ?Rapoport szerint (is) játszik ma. Valószínűleg azért limitált lesz majd a labdacipeléseinek a száma.
Janek
több mint 9 éve
Most én gyártottam pár kulcsot Gusnak. IKTRIAD KULCSAI A GYŐZELEMHEZ - Week 11 Bold Rush Prime Time Special Edition
(brought to you by Los Pollos Hermanos! Los Pollos Hermanos: where something good is always cooking.)
1. Ne verd meg magad, és te leszel a nyerő! Bortles pickjeitől kezdve, a 3rd & longos screen passzok benyelésén át a special team konstans szerencsétlenkedéséig lehetne írni azt a listát, amivel hétről-hétre megkönnyítjük az ellenfél dolgát és megnehezítjük a sajátunkat. Ezúttal ne tegyük meg nekik ezeket a szívességeket.
2. Step forward! Az Allen & Allen páros elég megbízható Yeldonnal kiegészülve, de mivel utóbbi sérült (és Hurns sem 100%os), ideje lenne valakinek előrelépni az offenseből, a supporting cast tagjaiból. Ráadásul Mr. Megbízható (Walters) valószínűleg kiüli a meccset, tehát rá sem számíthatunk. Ideje lenne valamelyik TEnek végre összehozni 1 monster gamet. Marcedes, te utálod Mularkeyt, mint a szart, hát itt a lehetőség bizonyítani! Julius, ideje lenne megszolgálni a 42 milliódat! Albinó tigris, legalább egy évben egyszer játssz úgy, mint egy anno első körösnek tartott WR! És Denard, nem lenne baj, ha mutatnál valamit a tavalyi 100 yardos meccsekből!
3. Használd ki végre! A Titans 2 legjobb WRe nem lép pályára. Múlt héten Kamar Aiken, Crockett Gilmore és Chris Givens elég sok gondot okozott a Jags secondarynek, ezt nem kéne megismételni. Walker meg Fasano fickándozni fognak, de a többieket illene kikapcsolni. Ugyanez igaz a védelmükben is, ahol a Titans legjobb CBje hiányzik, a 2. legjobb kihagyta az előző meccset, a többiek pedig nem túl jók a Titans fanok bevallása szerint sem. A Jaguars szinte összes passzelkapója rendelkezésre áll, szóval indokolt lenne ezen a fronton felénk billenteni a mérleg nyelvét, nem kicsi mértékben.
4. Rontsd el a szülinapját! Mike Mularkey neve körülbelül Gene Smith és Blaine Gabbert környékén található, már ami a népszerűséget illeti Jacksonvilleben. Most az ellenfél vezetőedzőjeként tér vissza. A velünk töltött 1 év alatt 14 alkalommal kellett vesztesen elhagynia a pályát. Lepjük meg a szülinapján egy újabb vereséggel! Plusz Zane Beadles is szülinapos. Neki is jobban esne majd a torta egy Wvel megspékelve. Sanszosan jövőre már úgy sem lesz itt, szóval ez kvázi szép búcsú ajándék is lehetne a számára.
5. Get ready for prime time! Ez a meccs hatalmas téttel bír. Ha nyerünk, nem csak, hogy beállítjuk Gus szezoncsúcsát ami a Wket illeti, de olyasmit érünk el, amit vele a volánnál még soha. Decemberben komoly tétre menő meccseket játszhatnánk a divízióért. Kicsit az az érzésem, hogy valahogy minden a Jaguars kezére játszik idén, de hezitálunk ezt elfogadni. Szerencsére még most sem késő ezt elkezdeni. Ha nyerünk, úgy megyünk neki az utolsó 6 meccsnek, hogy továbbra is reális sanszuk van a divíziógyőzelem kicsikarására. Nem beszélve arról, hogy egy jó teljesítmény az országos közönség előtt mennyit jelentene a csapatnak megítélésben. Egyébként Gus eddig még hibátlan prime time meccseken (2-0), szóval ezt a sorozatot is tovább lehetne vinni ma éjjel.
Tipp: Jags 27 - 21 Titans
több mint 9 éve
Jó szurkolás srácok...próbáltam én is kieszközölni egy szabadnapot magamnak, de az egész iroda beteg vagy szabin van szóval én leszek a szopoálarcügyeletes...pedig igen ritkán találkozom másik jax drukkerrel (eleddig egyet ismertem meg a négy évtizedem alatt)remélem a PO összejön és lesz még alkalom ilyenre, elvileg még helyet is tudok, de ezt vasárnap tesztelem (projector van, csak a stream minőségét kell megnézni, amúgy ideális sör/pálinka a dohányosoknak sem kell kimenni)
GO JAGS!
több mint 9 éve
Maka
2 760
Bár Iknek megígértem, ezen a héten a korai kezdés miatt elmaradnak a kulcsok. Cserébe az előző heti szerencsét hozó talizmán ismét itt szerepel.Go Jags!
több mint 9 éve
Memo: az asztal 2-re van foglalva a Gong 2be, Varjasi névre. Én jó eséllyel már ott leszek fél kettő körül. Ha valakinek problémája van, akkor írjon rám itt is nyugodtan, lesz netem.
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Ma van Mike Mularkey születésnapja amúgy. Remélem elrontjuk. Sziasztok !!!Én csak azt remélem, hogy a TD sorozata folytatódik, és kb 750 yard körül lesz a meccs után idén (ez olyan 55 yardos estét jelentene ma neki).
Mi a véleményetek éjjel játszik majd Hurns ? És ha igen, akkor mennyit? Ja és szurkolok, hogy meglegyen a PO. Nem nagyon érdemli meg a Colts Szvsz.
Leon78
több mint 9 éve
az első félidőben 😉Sziasztok !!!210 yard, 3 td
Mi a véleményetek éjjel játszik majd Hurns ? És ha igen, akkor mennyit? Ja és szurkolok, hogy meglegyen a PO. Nem nagyon érdemli meg a Colts Szvsz.
Leon78
mustaine
több mint 9 éve
Sziasztok !!!210 yard, 3 td
Leon78
több mint 9 éve
Sziasztok !!!Probable, szóval szerintem normál terhelést fog kapni, utána lesz 10 napja összevakarni magát, és ez must win meccs, ha bármi terve van még a csapatnak a szezonban. Persze ilyenkor egy meccs közbeni rásérülés esélye nagyobb sajnos...
Leon78
több mint 9 éve
Sziasztok !!!Mi a véleményetek éjjel játszik majd Hurns ? És ha igen, akkor mennyit? Ja és szurkolok, hogy meglegyen a PO. Nem nagyon érdemli meg a Colts Szvsz.
több mint 9 éve
Jobbulást srácok! (Ez Alu2x [Lopom]-ékra is vonatkozik)
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
hype-olják Mularkey visszatérését ezerrel, de megszámoltam, összesen 6 játékosotokkal dolgozott együtt. Henne, Lewis, Alu2x, Poz, Anger, Branch. Micsoda presztizs!7 az a 6 - Ryan Davis is itt volt már 2012ben a practice squadban. Sőt az utolsó héten még aktív kerettag is volt.
Höri
A közvetítésben megemlítheted, hogy Marcedes utólag azt mondta Mularkeyról, hogy majdnem megutáltatta vele a focit az itteni 1 éve alatt.