Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
ez is igaz.Hat a bolts hulye lenne ramseyt elengedniAzért Tunsil mellett is szólnak érvek. Az öregedő Riversnek nem utolsó szempont egy ilyen kaliberű testőrt a vakoldalára küldeni.
Janek
iktriad
akkor a top 5 lehet qb,qb,tunsil ramsey jax....?
bár ha Tunsil bolts akkor érdekes lesz kít huz a dallas
Szerkesztette: Janek
több mint 9 éve
Még ott pont megvannak Joe Thomasszal. De ha QBt választanak ők is, és pluszban Tunsil is kimegy előttünk, akkor akár még választhatunk is a nagy hármas(Jack, Ramsey, Bosa) 2 tagjából!Oltsatok el, égek : ( Egyébként a browns még trollkodhat azzal, hogy berántja Tunsilt.Nekünk kurva jól jött ez a mai trade. Ezért pl:1/5-re újabb trade? 😮
twitter.com/ryanohalloran/status/720605118920552452
iktriad
Höri
Giowa
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Oltsatok el, égek : ( Egyébként a browns még trollkodhat azzal, hogy berántja Tunsilt.Nekünk kurva jól jött ez a mai trade. Ezért pl:1/5-re újabb trade? 😮
iktriad
Höri
több mint 9 éve
Hallorennél a "good guys=Jaguars"Nekünk kurva jól jött ez a mai trade. Ezért pl:1/5-re újabb trade? 😮
iktriad
Höri
több mint 9 éve
Nekünk kurva jól jött ez a mai trade. Ezért pl:1/5-re újabb trade? 😮
iktriad
több mint 9 éve
Nekünk kurva jól jött ez a mai trade. Ezért pl:twitter.com/ryanohalloran/status/720605118920552452
Vagy ezért.
twitter.com/alfiebcc/status/720603267374387201
több mint 9 éve
Ma éjjel 2kor lesz idei menetrend. Remélem összejön az a Jaguars-Raiders MNF.És úgy tűnik Khan az arab világ felé is terjeszkedhet. A Washingtom Post szerint ( www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/04/11/this-saudi-dance-is-all-the-rage-in-arab-world-but-it-could-get-you-arrested/) ez a video most nagy szám az arab világban, és egy Jaguars mezes(ráadásul egy Poz mez a Gene Smithes időkből!) fazon elég sok airtimeot kap benne. 😀
www.youtube.com/watch?v=soMOZdR5Z8g
több mint 9 éve
Rashean visszavonuló sajtótájékoztatója.www.jaguars.com/media-gallery/videos/Mathis-Its-great-to-be-back-home/cb32176d-1969-4779-8831-4c05179a0e73
Még Gene Smithnek is megköszönte, hogy bízott benne. Igazi úriember. 😊
És egy best of összeállítás a Jaguars történetének egyik legjobb védőjéről
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Rashean-Mathis-highlights/230b013c-efb6-4ad9-a0d6-0145d7f13526
több mint 9 éve
Pár Mathis stat - az INT franchise csúcsa jó darabig nem lesz veszélyben azt hiszem... twitter.com/alexjamesbrooks/status/720244667657297921
több mint 9 éve
Ma vonul majd vissza Rashean Mathis. Már elő van készítve neki egy (nagyon szép throwback) mez istwitter.com/Tdickman89/status/719990839448088577
www.nfl.com/photos/0ap3000000652235/0ap3000000652216Ha ez nem motiválja idénre, nem tudom mi fogja. Még mindig van számára hely és szerep, csak nem 5 meccsen kéne, hogy bevethető legyen/szezon... Idén a legfőbb dolga az, hoogy ne sérüljön meg minden 3. edzésen/ 2. meccsen. Ha ezt megoldja, lesz lehetősége bizonyítani idén.
Green roomból nfl.com-os gyűjtemény. Annira tetszik, hogy lazán, őszintén örül és nem a "lehajtott fejjel, behúzott nyakkal koncentrálok arra, amit mondanak nekem" pózt hozza, mint a másik 90%.
Amúgy vele kapcsolatban mindig beugrik, hogy azért milyen szar lehet, hogy mindenki a Allen&Allen duóról beszél, miközben neki lett szánva az egyik kezdő pozíció. Félek, hogy ez rendes odavág a munkakedvének.
Húsrágó
több mint 9 éve
Green roomból nfl.com-os gyűjtemény. Annira tetszik, hogy lazán, őszintén örül és nem a "lehajtott fejjel, behúzott nyakkal koncentrálok arra, amit mondanak nekem" pózt hozza, mint a másik 90%.
Amúgy vele kapcsolatban mindig beugrik, hogy azért milyen szar lehet, hogy mindenki a Allen&Allen duóról beszél, miközben neki lett szánva az egyik kezdő pozíció. Félek, hogy ez rendes odavág a munkakedvének.
több mint 9 éve
2 újabb CB érkezik hamarosan workoutra hozzánk: twitter.com/AaronWilson_NFL/status/719875769351016448
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/719884421227151360
Érdekes írás arról, hogy Caldwell 3 draftja alapján vannak-e bizonyos trendek vele kapcsolatban?
www.bigcatcountry.com/2016/4/12/11390772/nfl-draft-2016-jaguars-does-dave-caldwell-have-any-trends
több mint 9 éve
cowsert meg kerestem 7. korben de mar nem volt bent ugyhogy TUTI NEM LETT UDFA
több mint 9 éve
STEAL!Moritz helyett inkább vittem volna pl. James Cowsert (aki mellesleg UDFA lett... és FCS playa, tehát potenciális Gene Smith pick, ejnye Mustaine), aki pass rusher, ideális LEO, és dolgoztunk vele a Seniorbowlon.HAZUGSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG!
iktriad
7. körben húztam be a Chargersnek.
empty taxi
több mint 9 éve
Moritz helyett inkább vittem volna pl. James Cowsert (aki mellesleg UDFA lett... és FCS playa, tehát potenciális Gene Smith pick, ejnye Mustaine), aki pass rusher, ideális LEO, és dolgoztunk vele a Seniorbowlon.HAZUGSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG!
iktriad
7. körben húztam be a Chargersnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
1/3 utani evben 1/5-re ugyanarra a posztra megegy jatekos "a biztonsag kedveert" ? u must be kiddinLEOból nálunk sose lehet elég, ezt a tavalyi év bebizonyította. És ez főleg igaz úgy, hogy nem tudod, mit kapsz a tavalyi 1/3as picktől, aki bár a GM szerint teljesen felépült, mégiscsak ACL szakadásból jön.
MMMS
több mint 9 éve
Scoobyval kapcsolatban olvasd el ezta cikketneharagudj, de ez mit bizonyit ? sajnalom, de a sajat szememnek jobban hiszek, mint 1 3 gifes minden szakmaisagot nelkulozo cikknek. egyreszt elkezdi azzal, h az nflben megfogjak enni a passrush-at. hat szep lenne ha az mlb-tol kene varni ... vagy ha azt mondana a csavo h ien es ien jatekhelyzetekben jol lathatoan azert nem hasznaltak coverben, mert egy falembert sem kepes lekovetni, azt mondom ok. de kajak azzal jonni h 1 pd es 1 int-je volt egyetemen es emiatt szar coverben, meg h terben megszivatja par skillplayer (ez sose fordult meg elo ray lewisszal sem) ... hat ez sztem gaz. most arrol nem beszelve h tavaly alig jatszott es ezt allitjak szembe elegge egyoldaluan azzal, amikor mindenkit fossa alazott.
www.bigcatcountry.com/2016/2/8/10911348/2016-nfl-draft-player-breakdown-scooby-wright-arizona-wildcats
iktriad
Fowler1/3 utani evben 1/5-re ugyanarra a posztra megegy jatekos "a biztonsag kedveert" ? u must be kiddin
iktriad
Szerkesztette: MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Más: Mustaine all-time kedvenc játékosa nem szereti, hogy a Jaguars trendi pick lett, mi esetleges playoff csapat espn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/17417/allen-hurns-doesnt-like-jaguars-being-among-trendy-picks-for-playoffs-in-2016
mi koze van scooby-nak pozhoz ? h hipos es ilb ? en mas hasonlosagot nem latok.Fowler mellé/mögé kell ember.
en azert elobb megneznem h az az aldott fowler mire megy, helyette lesz egy lockdown cb.
a tobb sebbol verzo Dbe meg epphogy egy 1. szamu corner kene es helyre all a lego.
a jo moritz meg 6. koros. ott kene posztra huzni ?
MMMS
Scoobyval kapcsolatban olvasd el ezta cikket
www.bigcatcountry.com/2016/2/8/10911348/2016-nfl-draft-player-breakdown-scooby-wright-arizona-wildcats
Moritz helyett inkább vittem volna pl. James Cowsert (aki mellesleg UDFA lett... és FCS playa, tehát potenciális Gene Smith pick, ejnye Mustaine), aki pass rusher, ideális LEO, és dolgoztunk vele a Seniorbowlon.
több mint 9 éve
mi koze van scooby-nak pozhoz ? h hipos es ilb ? en mas hasonlosagot nem latok.en azert elobb megneznem h az az aldott fowler mire megy, helyette lesz egy lockdown cb.
a tobb sebbol verzo Dbe meg epphogy egy 1. szamu corner kene es helyre all a lego.
a jo moritz meg 6. koros. ott kene posztra huzni ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Hát Calhoun pont olyan 6-10 sackes faszi lehet mint a te boszád. Amúgy ilyen cornert mint Hargreaves tuti nem találtál volna a második kör elején, szóval az első két kört levédem.
több mint 9 éve
en nemigen kedvelem búzát prospectkent es jacktol sem vagyok elajulva.Scooby olyan lehet, mint Poz, csak kérdés, hogy az ilyen LBk felett nem járt el az idő. Ha Bosa korrekt pass rusher(6-10 sack évente) lesz, akkor már hatalmas upgrade lesz ahhoz képest, amit a posztról összehoznak az embereink.
lbnel az osztonok sokkal tobbet jelentenek mint barmi mas, scooby tenyleg kiraly lesz
nezd meg h böhringer szamaival kiket meg hol vittek el a kozelmultban.
a tobbit hagyjuk, mert lehet sokfelekeppen nezni. en tapsoltam hozza a chaten is.
MMMS
A jó Moritz meg luxuspick a WReinket elnézve. Biztos, hogy a több sebtől vérző védelmünk mellett ilyeneket be lehet vállalni?
több mint 9 éve
en nemigen kedvelem búzát prospectkent es jacktol sem vagyok elajulva.lbnel az osztonok sokkal tobbet jelentenek mint barmi mas, scooby tenyleg kiraly lesz
nezd meg h böhringer szamaival kiket meg hol vittek el a kozelmultban.
a tobbit hagyjuk, mert lehet sokfelekeppen nezni. en tapsoltam hozza a chaten is.
több mint 9 éve
sztem full jo ez a class, nemtom mibajod vele. hot elit mindenki, wright majd megesz mindenkit reggelire, búza ugyis szar lesz ugyh hargraves is ul, mivel nincs cb. kikker kell, böhringer ha amerikai lenne legalabb 3. korosnek tartana mindenki. hackenbergbol nehogy kazinsz legyen, vad lee meg a kicsi gronk meg a vegen igazan beleferhetnek.Go home Fake, you're drunk. 😊
MMMS
Hamarosan elér téged (Shao) Khan haragja. 😊A GM én vagyok.Azé meg ne sértődj már, Gene Smith néven játszottam!Nem sértődök meg, de már nem ő a GM nálunk. 😊
mustaine
iktriad
mustaine