Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
"Sokat" gondolkodtunk a picken:twitter.com/ryanohalloran/status/725859591729324032
És megígértük neki, hogy ha bent van, visszük.
twitter.com/ryanohalloran/status/725859833199661056
Ramsey lelkes, hogy idejöhet:
twitter.com/ryanohalloran/status/725860033339252736
több mint 9 éve
Mr. Moneyball a Ramsey pickrőltwitter.com/TonyKhan/status/725849402124980224
FSUs reakciók:
Telvin
twitter.com/TelvinSmith_22/status/725848671032471552
Rashad Greene
twitter.com/RG80_/status/725848790914203648
DB reakciók:
Gipson
twitter.com/Gipson_duos24/status/725848791128088577
House
twitter.com/DavonHouse/status/725849373020704768
több mint 9 éve
Ramsey lelkestwitter.com/jalenramsey/status/725849056509972480
Amukamara is, bár lehet neki nem kéne.
twitter.com/PrinceAmukamara/status/725848790893223936
több mint 9 éve
Dave: "He'll be a better NFL player than college player. We didn't think he'd get to us. It was an easy decision. I can't think of a game where I saw him not play well. "Gus szerint egyértelműen CBként számítunk rá.
Caldwell Antonio Cromartiehoz hasonlította.
Dave azt is mondta, Myles Jack a boardunkon van, és volt pár hívás a pickért.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Remélem megvan a shutdown cornerünk. Zsinórban a harmadik 1. körös floridai pick.Jött az álomverziód. 😉
iktriad
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Na akkor forgatókönyvek ma estére:Álomverzió: Jalen Ramsey
Rémálomverzió: Leonard Floyd 1/5n
Legvalószínűbb forgatókönyv: Joey Bosa
Alternatíva: DeForest Buckner
Okos vagy Dave - letrade és Floyd vagy Jack + min. egy extra második körös pick megszerzése
"Okos" vagy Dave: Bármelyik támadó prospect 1/5n.
több mint 9 éve
1/5-ös reakció-előrejelzések Jaguars fanoktól: 😊 twitter.com/ColeFartley/status/725783933246271488
Más. Justin Blackmonnal szemben Austen Lane igen jól boldogul mióta nem focizik.
twitter.com/A_Train_92/status/724617274120900610
több mint 9 éve
Gus azt pont nem tapasztalhatta meg 😀Búzát.Eric Galko nem ért veletek egyetMayock Ramseyt írja a Jagshez. Ezzel én elégedett is lennék! 😊Nagy kópé ez a Mike, emailben rákérdezett nálam tegnap, kit írok NSO-mockba 1/5-re a jaxkhez, mondtam, hogy Ramseyt, erre nem odapakolja ő is?
Húsrágó
Stez
twitter.com/OptimumScouting/status/725699593728589825
Az tényleg érdekes lenne, ha Ramsey ÉS Bosa is bent marad, hogy kint vinnénk? | Könyörgöm ne Leonard Floydot! |
iktriad
Gus azért közelről tapasztalhatta Seattle-ben, mit ad az, amikor olyan DL-ed van, ami egyből összeroppantja a zsebet. A hatékony pass rush pedig a secondary dolgát is megkönnyíti. Én a helyében legalábbis Búzát vinném, de remélem, nem nálatok köt ki, hanem 1/4-re kiviszi a Dallas.
Stez
Amikor ő volt nálunk a D edzője, egy szem Clem volt a passrushunk (na jó, még Bruce IRvin is játszott). Azt a védelmet a sec tette a liga legjobbjává.
Gus eljött ide, akkor igazoltuk le Avrilt és Bennettet, bajnokok is lettünk, köszönhetően a két DE remek játékának.
több mint 9 éve
2 infó - Todd Wash kedden személyesen találkozott Leonard Floyddal. Remélem nem csinálunk hülyeséget, és ő csak az 1. számú letrade opciónk.És egy a név a 2 körre: Sheldon Day, a Notre Dame DTje
–Sheldon Day has been somewhat forgotten in the draft build-up since the Senior Bowl. Teams just aren’t that excited about him as a top-two rounder. Two teams with the most interest: Jaguars and Seahawks. Still, he’s more likely to be a 4th rounder than a 2nd.
több mint 9 éve
Búzát.Eric Galko nem ért veletek egyetMayock Ramseyt írja a Jagshez. Ezzel én elégedett is lennék! 😊Nagy kópé ez a Mike, emailben rákérdezett nálam tegnap, kit írok NSO-mockba 1/5-re a jaxkhez, mondtam, hogy Ramseyt, erre nem odapakolja ő is?
Húsrágó
Stez
Az tényleg érdekes lenne, ha Ramsey ÉS Bosa is bent marad, hogy kint vinnénk? | Könyörgöm ne Leonard Floydot! |
iktriad
Gus azért közelről tapasztalhatta Seattle-ben, mit ad az, amikor olyan DL-ed van, ami egyből összeroppantja a zsebet. A hatékony pass rush pedig a secondary dolgát is megkönnyíti. Én a helyében legalábbis Búzát vinném, de remélem, nem nálatok köt ki, hanem 1/4-re kiviszi a Dallas.
több mint 9 éve
Eric Galko nem ért veletek egyetMayock Ramseyt írja a Jagshez. Ezzel én elégedett is lennék! 😊Nagy kópé ez a Mike, emailben rákérdezett nálam tegnap, kit írok NSO-mockba 1/5-re a jaxkhez, mondtam, hogy Ramseyt, erre nem odapakolja ő is?
Húsrágó
Stez
több mint 9 éve
Mayock Ramseyt írja a Jagshez. Ezzel én elégedett is lennék! 😊Nagy kópé ez a Mike, emailben rákérdezett nálam tegnap, kit írok NSO-mockba 1/5-re a jaxkhez, mondtam, hogy Ramseyt, erre nem odapakolja ő is?
Húsrágó
több mint 9 éve
Füst vagy valóság? Pár óra és kiderül:twitter.com/OptimumScouting/status/725698786765332482
Caldwell útjai tényleg(?) kifürkészhetetlenek:
twitter.com/nfldraftscout/status/725695981723996160
Peter King szerint nálunk Ronnie Stanley és nem Tunslil az 1. számú OT a boardon! (Nyugi nem fogunk OTt választani. Ugye Dave?)
2. Stanley is the hot name in the draft this morning. I’m hearing he’s the No. 1 tackle on the Jags’ board too—and though Jacksonville selects fifth, it’s more likely GM Dave Caldwell goes with a front-seven player or a trade down. Why Stanley? Two things I heard on Wednesday: reliability on the field, and a spotless record off it.És szintén Peter King szerint nagyon szeretnénk letradelni
And I expect Jacksonville (at 5) and Cleveland (at 8) to aggressively try to move down.A legutóbbi 1/5ös pickünknek nem volt jó estéje tegnap se.
www.tmz.com/2016/04/28/justin-blackmon-pleads-guilty-in-dui-case/
Ó Füves Alkesz miért cseszted el így az életed?
MJD már Chicagóban van, és ha már ott volt, nyilatkozott egyet a hivatalos oldalnak
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Inside-the-Jaguars-Chicago-Draft-Town/9fcd14d3-88ca-4b28-aeaa-243891160526
És ma van Bortles szülinapja is.
twitter.com/NFL/status/725691058026205185
Ha mai 1. körös pickünk legalább olyan jó lesz, mint ő már ez egy jó nap volt.
több mint 9 éve
Mayock Ramseyt írja a Jagshez. Ezzel én elégedett is lennék! 😊
több mint 9 éve
Holmes nagy játékos lesz! Ha kiválassza valaki a 6-7. körben nagyot nyerhet vele.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Azt hiszem meg is van az egyik 3. napos pickünk. Mindig a draft hetén felbukkan egy név, aki hátsó körös pickként nálunk vizitál. Ilyen volt Bowanko 2 éve és Sterling tavaly. Az idei név Tyrone Holmes a Montana DEje, aki ráadásul nem is akárki!twitter.com/mike_e_kaye/status/725455888547516416
18 sackes szezonja volt tavaly és ő lett az év védője is az FCSben. Ha draftoljuk a 3. nap, az szép fogás lehet.
missoulian.com/sports/college/montana/grizzlies-tyrone-holmes-named-fcs-defensive-player-of-the-year/article_27c5dbba-3161-58d4-97ea-4df2b81a1a41.html
Az NFL.com 6.-7. körre saccolja. Jordan Tripp biztos jókat mondott róla.
Ahogy várható volt MJD fogja az egyik pickünket bejelenteni idén a 2. napon (jövőre majd Mathis jöhet). Londonban is lesz pick bejelentés megint, oda Michael Bennett ment el idén.
És Sen'Derrick beszélgetett Dante Fowlerrel, hogy milyen volt számára a draft tavaly.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/EXCLUSIVE-Fowler-and-Marks/adf245ff-e15a-4121-b7c9-ec6abc93162e
több mint 9 éve
Nagyon jó, 5 oldalas anyag az eddigi Jaguars draftokról:prod.static.jaguars.clubs.nfl.com/assets/PDFs/2016-Jaguars-Draft-Guide.pdf
És Mike Kaye pár pick javaslata a 3. napra:
www.firstcoastnews.com/sports/kayes-take-late-round-prospects-that-make-sense-for-the-jaguars/155697820
több mint 9 éve
Lehet ezért akarunk letradelni, és került elő mostanság Buckner* és Floyd neve mint potenciális 1. körös Jags draft pick? Myles Jack térde úgy tűnik nincs rendben. :/www.nfl.com/videos/nfl-draft/0ap3000000656211/Rapoport-Myles-Jack-could-fall-in-the-draft
*Bucknert mockolta Prisco a friss mockjában hozzánk. És mostanság ő többször is mondogatta, hogy nagyon is benne van a kalapban, hogy a Jaguars őt viszi 1/5n. Mondjuk nekem kérdéses, hol lenne neki hely a D-lineban...
több mint 9 éve
Látom jó mostanság az öltözőben a hangulat. 😊 twitter.com/Jaguars/status/724654639484821504
több mint 9 éve
Thx!Srácok, lesz valamilyen közös draftnézés a fórumozók/jax fanok számára? Egyedül vidéken nézném, de ha leszünk páran, akik az első 5-10-15 picket megnéznék valahol, akkor Bp-n maradnék csütörtökön/péntek hajnalban.Bowl.hú facebook oldalon van esemény hozzá
phylos
Höri
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Caldwell ellen én sem pókereznék.twitter.com/MikeSilver/status/725030813423693824
Mike Kaye 7 körös mockja (az első 3 körben minden csapatnak húzott).
www.firstcoastnews.com/sports/final-nfl-mock-draft-first-3-rounds-jaguars-7-rounds/152858993
Ha az első 3 körben ezt a 3 embert sikerülne kiválasztani, akkor már nagyon eredményes draftot zárunk szerény véleményem szerint
több mint 9 éve
Srácok, lesz valamilyen közös draftnézés a fórumozók/jax fanok számára? Egyedül vidéken nézném, de ha leszünk páran, akik az első 5-10-15 picket megnéznék valahol, akkor Bp-n maradnék csütörtökön/péntek hajnalban.Bowl.hú facebook oldalon van esemény hozzá
phylos