NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 8 éve
A practice squadba is jött egy LB, a Bengals 2013as 4. körös pickje, Sean Porter.Oda is való, de az eddigi storyja alapján ott is meg fog sérülni. Kár érte, tehetséges játékosnak mondták.
iktriad
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Az megvan, hogy a Jags idén több pontot szerzett 12 meccsen (275), mint az előző 4 évben ('14 - 249, '13 - 247, '12 - 255, '11 - 243) 16 meccsen bármikor?
több mint 8 éve
Nekem Skuta pozitív csalódás. Nem láttam az utolsó meccset, de előtte néztem derekasan a meccseket és nem voltak vele kapcsolatban rossz érzéseim. Főleg a szezon elején tetszett. A Carolina meccsen kimondottan sokat láttam akcióban, onnan maradt szerintem az érzés, hogy jó lesz Ő itt. Aztán a yahoo jóvoltából HD-ban néztem a Buffalo meccset és ott is jónak láttam. Amikor kásás szaggató szart nézek, akkor kevésbé tudok odakoncentrálni rá. Mondjuk ezt az OTTO posztot nem annyira tudom hova tenni, de ez inkább az én bajom. Mivel nem sok OTTO rohangál a ligában, nehéz is Őt összehasonlítani másokkal.Skuta 2 meccs óta sérült, szóval alapból nem láthattad, de egyébként osztom a véleményedet vele kapcsolatban.
LEO poszt tényleg gyalázat.
Alu2x feltűnik támadóoldalon is, lehet, hogy megvan a csere RB, ha Poenak összejött... Tóbiás számait tutira hozni fogja 😊
Nálam a Telvin-Marks-Poz egy stabil háromszög, lehet építeni köréjük.
Húsrágó
Alualu inkább FB, szóval a csere RB poszt még mindig nyitott, bár Denard az elmúlt 2 heti játékával kezd emlékeztetni a tavalyi 100 yardokat futó RBre.
És nem hiszem, hogy Poz 2 év múlva még itt lesz. Vasárnap borzalmas volt a sok szerelése ellenére. És el is tört a keze, bár lehet ennek ellenére játszani fog a Colts ellen!
Plusz Fowler is lesz jövőre.Fowlert írtam, de még vele is kell 2 új pass rusher (irvin pl. tőletek és mondjuk valaki a draftról) az első 3 körben.
undisputedly
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Plusz Fowler is lesz jövőre.
több mint 8 éve
Érdekes beszélgetések vannak érthetően a védelemmel kapcsolatban Jacksonvilleben, és nem csak a stáb felelőssége merül fel, hanem a védelem keretének minősége is.Nekem Skuta pozitív csalódás. Nem láttam az utolsó meccset, de előtte néztem derekasan a meccseket és nem voltak vele kapcsolatban rossz érzéseim. Főleg a szezon elején tetszett. A Carolina meccsen kimondottan sokat láttam akcióban, onnan maradt szerintem az érzés, hogy jó lesz Ő itt. Aztán a yahoo jóvoltából HD-ban néztem a Buffalo meccset és ott is jónak láttam. Amikor kásás szaggató szart nézek, akkor kevésbé tudok odakoncentrálni rá. Mondjuk ezt az OTTO posztot nem annyira tudom hova tenni, de ez inkább az én bajom. Mivel nem sok OTTO rohangál a ligában, nehéz is Őt összehasonlítani másokkal.
Épp belegondoltam, a mostani védelemből, aki még nincs IRen(Sample, Fowler, Marks), kinek van betonbiztos helye 2 év múlva innen? Én csak EGY nevet tudnék mondani (természetesen Telvin), és ez elég beszédes... Talán Colvin és House az, aki még közel van ehhez a státuszhoz.
Odrick, Skuta és Miller illetve a cserék közül Ryan Davis, Bennett és Abry Jones az, akik talán itt lehetnek, de kb ennyi. Cypet szerintem Sample leváltja SSben, mert egyszerűen az nem megy, hogy Cyp egyszer megcsinál minden szerelést, aztán utána produkál egy olyan meccset, mint vasárnap.
Marks hiányát egyébként nagyon megérzi a D-line. Tavaly miatta ment szekér nekik, idén, mivel nincs senki aki megcsinálja általában a playeket ott alig van produktum, főleg a LEOktól. És ez mindent elárul arról, milyen jó LEOink vannak.
És ennek ellenére 14.-ek vagyunk idén sackekben a ligában. Ennyire félrevezető stat ez. Ahogy a tavaly 6. hely is az volt, tudván, hogy utolsók voltunk QB pressureben.
Na azért megy majd szinte minden erősítés(FA + draft) az offseasonban a védelemre (egy csere RB és esetleg Mack mellett Cben).
iktriad
LEO poszt tényleg gyalázat.
Alu2x feltűnik támadóoldalon is, lehet, hogy megvan a csere RB, ha Poenak összejött... Tóbiás számait tutira hozni fogja 😊
Nálam a Telvin-Marks-Poz egy stabil háromszög, lehet építeni köréjük.
több mint 8 éve
Érdekes beszélgetések vannak érthetően a védelemmel kapcsolatban Jacksonvilleben, és nem csak a stáb felelőssége merül fel, hanem a védelem keretének minősége is.Épp belegondoltam, a mostani védelemből, aki még nincs IRen(Sample, Fowler, Marks), kinek van betonbiztos helye 2 év múlva innen? Én csak EGY nevet tudnék mondani (természetesen Telvin), és ez elég beszédes... Talán Colvin és House az, aki még közel van ehhez a státuszhoz.
Odrick, Skuta és Miller illetve a cserék közül Ryan Davis, Bennett és Abry Jones az, akik talán itt lehetnek, de kb ennyi. Cypet szerintem Sample leváltja SSben, mert egyszerűen az nem megy, hogy Cyp egyszer megcsinál minden szerelést, aztán utána produkál egy olyan meccset, mint vasárnap.
Marks hiányát egyébként nagyon megérzi a D-line. Tavaly miatta ment szekér nekik, idén, mivel nincs senki aki megcsinálja általában a playeket ott alig van produktum, főleg a LEOktól. És ez mindent elárul arról, milyen jó LEOink vannak.
És ennek ellenére 14.-ek vagyunk idén sackekben a ligában. Ennyire félrevezető stat ez. Ahogy a tavaly 6. hely is az volt, tudván, hogy utolsók voltunk QB pressureben.
Na azért megy majd szinte minden erősítés(FA + draft) az offseasonban a védelemre (egy csere RB és esetleg Mack mellett Cben).
több mint 8 éve
braxa88
12 534
igaz, a franchise taget hirtelen elfelejtettemNorman esetében meglepne, ha idén elpályázna, ha nem sikerül a hosszútávú szerződés, franchise taggel idén még megtartható (én ezt a verziót tartom a legvalószínűbbnek). Más fontos ember nem lesz UFA, így gyakorlatilag csak őt kell megtartani. Lesz rá több, mint 20 misi capspace. Mondjuk ettől még nem fogjuk odaadni neki a teljes kincstárat, Gmannek sztem ennél több esze van, ezért hiszem, hogy idén a tag lesz a megoldás. Nagy garantált összegtől egy kicsit fázom, viszont egy nagy összegű teljesítményorientált szerződés benne van a pakliban.nézve Normant a pályán sztem biztos a pénzre megy, annyira elvan most szállva magátol, hogy nem hiszem h éri be ha nem kap min top3 CB fizut.Normant biztos nem engedik el Carolinából, de a másik kettőre kinyithatjuk a pénztárcánkat. Weddle a nagyobb prioritás, mert nagyon kellene egy jó FS. és ha jól tudom a safety draft class jövőre sem lesz túl erős, legalábbis Empty valami ilyesmit mondott az egyik War Roomban nem olyan rég.szerintem Norman sem elérhetetlen célpont, hamarosan 28 éves lesz, ha nyerne egy gyűrűt akkor biztos rámenne élete egyetlen gigaszerződésre, amit itt nagyobb eséllyel kaphat meg. a másik két delikvens szintén nem fiatal, az ő beválásuk szintén kétséges, nekem egyik játékos sem tűnik kihagyhatatlannak az FA piacon, a free safety meg talán a leginkább elhanyagolható poszt a mai fociban, inkább máshol/másokkal kezdenék erősíteni. ettől még persze benne van, hogy valamelyik (vagy mindegyik 😀) itt köt ki, de meglepő, hogy egyelőre ők tűnnek prioritásnak.
iktriad
markny
szal sztem nem az fog dönteni nála h nyer e gyűrűt v nem.
(persze lehet pályán kívűl tök normális)
braxa88
gabokocka
több mint 8 éve
Gerhart után Pierce is IRen van. Jött helyette Joplo Bartu, aki 28 meccsen kezdett a Falconsban LBben az utóbbi 3 évben, és 178 szerelése van. Idén 7 mecset játszott az Atlantában. A practice squadba is jött egy LB, a Bengals 2013as 4. körös pickje, Sean Porter.
Norman esetében meglepne, ha idén elpályázna, ha nem sikerül a hosszútávú szerződés, franchise taggel idén még megtartható (én ezt a verziót tartom a legvalószínűbbnek). Más fontos ember nem lesz UFA, így gyakorlatilag csak őt kell megtartani. Lesz rá több, mint 20 misi capspace. Mondjuk ettől még nem fogjuk odaadni neki a teljes kincstárat, Gmannek sztem ennél több esze van, ezért hiszem, hogy idén a tag lesz a megoldás. Nagy garantált összegtől egy kicsit fázom, viszont egy nagy összegű teljesítményorientált szerződés benne van a pakliban.Ezért is írtam, hogy rá minimális az esély, hogy el tudnák hozni.
gabokocka
több mint 8 éve
Norman esetében meglepne, ha idén elpályázna, ha nem sikerül a hosszútávú szerződés, franchise taggel idén még megtartható (én ezt a verziót tartom a legvalószínűbbnek). Más fontos ember nem lesz UFA, így gyakorlatilag csak őt kell megtartani. Lesz rá több, mint 20 misi capspace. Mondjuk ettől még nem fogjuk odaadni neki a teljes kincstárat, Gmannek sztem ennél több esze van, ezért hiszem, hogy idén a tag lesz a megoldás. Nagy garantált összegtől egy kicsit fázom, viszont egy nagy összegű teljesítményorientált szerződés benne van a pakliban.nézve Normant a pályán sztem biztos a pénzre megy, annyira elvan most szállva magátol, hogy nem hiszem h éri be ha nem kap min top3 CB fizut.Normant biztos nem engedik el Carolinából, de a másik kettőre kinyithatjuk a pénztárcánkat. Weddle a nagyobb prioritás, mert nagyon kellene egy jó FS. és ha jól tudom a safety draft class jövőre sem lesz túl erős, legalábbis Empty valami ilyesmit mondott az egyik War Roomban nem olyan rég.szerintem Norman sem elérhetetlen célpont, hamarosan 28 éves lesz, ha nyerne egy gyűrűt akkor biztos rámenne élete egyetlen gigaszerződésre, amit itt nagyobb eséllyel kaphat meg. a másik két delikvens szintén nem fiatal, az ő beválásuk szintén kétséges, nekem egyik játékos sem tűnik kihagyhatatlannak az FA piacon, a free safety meg talán a leginkább elhanyagolható poszt a mai fociban, inkább máshol/másokkal kezdenék erősíteni. ettől még persze benne van, hogy valamelyik (vagy mindegyik 😀) itt köt ki, de meglepő, hogy egyelőre ők tűnnek prioritásnak.
iktriad
markny
braxa88
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
2 W elég lenne neki szerintem, főleg ha a másik 2 L is szoros vereség lesz. Akkor elmondhatná, hogy 16ból 15 meccsen a találkozók legvégéig volt esélyünk nyerni, ami az egyik fő célkitűzés volt idén.Clipboard Jesus Time? Ha tőle is kikapnánk, az tényleg edzőbuktató lenne....Itt már csak valami komoly pálfordulás segíthet Bradleyn szerintem. (mondjuk a 2 vagy 3 win a hátralévő 4 meccsen)
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Hurns azt mondta nem emlékszik a playre, amin az agyrázkódást szerezte. “I remember the third quarter and after that, I remember being in the ambulance,” he said. “I had a headache that night but I didn’t have any symptoms since then. I’ve felt fine every day since [last] Monday.”Azt is mondta, hogy nem fogja ez a baleset megváltoztatni a játékstílusát.
“Not at all,” he said. “It’s part of the game. It’s unfortunate things like that happen, but I’m feeling fine now. Anytime I step on the field, I won’t be thinking about that. I play with no fear.”Még 252 yard kéne neki az 1000 yardhoz, Az 63 /meccs. Megoldható, ha Blake észreveszi.
Nem biztos hogy játszhat Hassie.Clipboard Jesus Time? Ha tőle is kikapnánk, az tényleg edzőbuktató lenne....
mustaine
több mint 8 éve
Nem biztos hogy játszhat Hassie.A világ legjobb játékosa játszhat a Colts ellen vasárnap.Jó a siged. 😊
mustaine
És kell is az erősítés vasárnapra, mert ha Poz nem lesz, akkor a run Dnk úgy fog kinézni, mint vasárnap. A secondaryt meg Hassie szétszedi majd.
iktriad
több mint 8 éve
A világ legjobb játékosa játszhat a Colts ellen vasárnap.Jó a siged. 😊
mustaine
És kell is az erősítés vasárnapra, mert ha Poz nem lesz, akkor a run Dnk úgy fog kinézni, mint vasárnap. A secondaryt meg Hassie szétszedi majd.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nézve Normant a pályán sztem biztos a pénzre megy, annyira elvan most szállva magátol, hogy nem hiszem h éri be ha nem kap min top3 CB fizut.Normant biztos nem engedik el Carolinából, de a másik kettőre kinyithatjuk a pénztárcánkat. Weddle a nagyobb prioritás, mert nagyon kellene egy jó FS. és ha jól tudom a safety draft class jövőre sem lesz túl erős, legalábbis Empty valami ilyesmit mondott az egyik War Roomban nem olyan rég.szerintem Norman sem elérhetetlen célpont, hamarosan 28 éves lesz, ha nyerne egy gyűrűt akkor biztos rámenne élete egyetlen gigaszerződésre, amit itt nagyobb eséllyel kaphat meg. a másik két delikvens szintén nem fiatal, az ő beválásuk szintén kétséges, nekem egyik játékos sem tűnik kihagyhatatlannak az FA piacon, a free safety meg talán a leginkább elhanyagolható poszt a mai fociban, inkább máshol/másokkal kezdenék erősíteni. ettől még persze benne van, hogy valamelyik (vagy mindegyik 😀) itt köt ki, de meglepő, hogy egyelőre ők tűnnek prioritásnak.
iktriad
markny
több mint 8 éve
A világ legjobb játékosa játszhat a Colts ellen vasárnap.
több mint 8 éve
Normant biztos nem engedik el Carolinából, de a másik kettőre kinyithatjuk a pénztárcánkat. Weddle a nagyobb prioritás, mert nagyon kellene egy jó FS. és ha jól tudom a safety draft class jövőre sem lesz túl erős, legalábbis Empty valami ilyesmit mondott az egyik War Roomban nem olyan rég.szerintem Norman sem elérhetetlen célpont, hamarosan 28 éves lesz, ha nyerne egy gyűrűt akkor biztos rámenne élete egyetlen gigaszerződésre, amit itt nagyobb eséllyel kaphat meg. a másik két delikvens szintén nem fiatal, az ő beválásuk szintén kétséges, nekem egyik játékos sem tűnik kihagyhatatlannak az FA piacon, a free safety meg talán a leginkább elhanyagolható poszt a mai fociban, inkább máshol/másokkal kezdenék erősíteni. ettől még persze benne van, hogy valamelyik (vagy mindegyik 😀) itt köt ki, de meglepő, hogy egyelőre ők tűnnek prioritásnak.
iktriad
több mint 8 éve
Poz eltörte a jobb kezét. Még kérdéses mi lesz vele, az orvosi stáb még mérlegeli a lehetőségeket vele kapcsolatban. Hurns még mindig az agyrázkódás programban van.
Greene vállzúzódással bajlódik.
Ryan Davisnek a térde zúzódott meg tegnap.
Skuta ágyéka még mindig nem gyógyult meg.
Jordan Tripp lehet az új MLB Poz helyett, ha ő nem vállalja a játékot (mert lehet, hogy törött kézzel is játszani akar).
Úgy tűnik Myers marad még minimum egy hetet nálunk. Vele kapcsolatban azt mondta Gus, az FG sikeressége nem rossz (26/22 - 85%), de az extra pontjai őt is aggasztják(no shit!).
A D play calling kérdést Gus elhárította, hogy közösen tervezi meg a védelmi stáb a playeket. Úgy tűnik marad Babich kezében ez a funkció... A kérdező Washt vagy Walker ajánlotta fel, mint esetleges új play callert, nem Gust.
A LEO posztot majd megpróbálja Gus rostálással jobbá tenni. Asszem Chris Smith aktív lesz vasárnap. Kapta a sarat Bradley rendesen Branchért és Clemonsért(teljes joggal), hogy miért nem lett már az egyik leültetve. Mark Long odáig ment, hogy mit bajlódunk még velük, mert úgyse lesz itt egyik se jövőre. Erre Gus azt mondta, hogy a sorsukról nem ő dönt majd... Egyébként a mai sajtótájékoztató után nem tudom mit kell valakinek csinálnia a játékosok közül, hogy Gus nyíltan kiakadjon rá. Ma is bevédte Gratzt, és főleg a 2 semmitevő LEOt. Lehet a színfalak mögött vannak nagy lebaszások, de Bradley ebből semmit sem mutat a nyilvánosság felé, sőt.
Más:
Prisco bedobott 3 nevet az offseasonra a kis cikkében rólunk.
The Jaguars have the makings of a special offense in the next four or five years with Blake Bortles throwing to receivers like Allen Robinson and T.J. Yeldon running the football. If Robinson doesn't get to the Pro Bowl, something is wrong. He has 11 touchdown catches, even when teams double him. He's developed into a star in his second season. Bortles threw five touchdown passes against the Titans, but lost 42-39. Why? The Jacksonville defense is putrid. The front office has to spend big in free agency to fix it. Here's three names who would help in a big way: Carolina corner Josh Norman, San Diego free safety Eric Weddle and Seattle linebacker Bruce Irvin.Normant biztos nem engedik el Carolinából, de a másik kettőre kinyithatjuk a pénztárcánkat. Weddle a nagyobb prioritás, mert nagyon kellene egy jó FS. és ha jól tudom a safety draft class jövőre sem lesz túl erős, legalábbis Empty valami ilyesmit mondott az egyik War Roomban nem olyan rég.
több mint 8 éve
Snapszámok tegnapról: OFFENSE (60 snaps)
QB: Blake Bortles 60.
RB: T.J. Yeldon 52, Denard Robinson 9, Tyson Alualu 4.
WR: Allen Robinson 56, Marqise Lee 46, Bryan Walters 19, Rashad Greene 13.
TE: Julius Thomas 43, Marcedes Lewis 35, Clay Harbor 19, Nic Jacobs 4.
OL: Jermey Parnell 60, Zane Beadles 60, Stefen Wisniewski 60, Luke Joeckel 60, A.J. Cann 60.
Hát Lee sokat nem mutatott tegnap, igaz az elején ha Parrish Cox nem üti el éppen csak előle a labdát, akkor Blakenek 6 TDs meccse lett volna.
DEFENSE (70 snaps)
DL: Jared Odrick 66, Andre Branch 46, Roy Miller 43, Tyson Alualu 43, Chris Clemons 35, Abry Jones 22, Ryan Davis 12, Michael Bennett 12.
LB: Telvin Smith 70, Paul Posluszny 65, Thurston Armbrister 21, Jordan Tripp 20.
DB: Johnathan Cyprien 70, Davon House 66, Dwayne Gratz 65, Josh Evans 44, Sergio Brown 35, Aaron Colvin 35.
Ryan Davis 12 snap... Jó tudom megsérült meccs közben, de azért ez gáz. Közben a Branch-Clemons duó 81 snapból csinált 1 tacklet és semmi mást. Ja de, egy büntit.
Armbristert Tripp váltotta a meccs felénél LBben, de sokat ő se tett hozzá. És Demetrius McCray teljesen eltűnt. Nem volt tegnap 1 védelmi snapje se. Pedig tavaly milyen biztató éve volt.. .
Lényegtelen hírek: Gerhartot csütörtökön műtik majd.
több mint 8 éve
Szöszinek csak idő kellett, úgy tűnik. 😊HúsrágóMeg kvázi nincs rajta nyomás, nem várja el senki tőle, hogy hátán cipelje a csapatot és a franchise új arca legyen. De ha így játszik, ezt hamarosan a nyakába zúdítják majd ott is. 😊
Amúgy a győztes Frisco TDnél Chris Prosinskit verte meg Szöszi passzából Torrey Smith. Óh, az irónia.
Ha már 1. körös ex-jaguárok, akiket anno 2 zacsi mogyoróért passzoltunk el, azt láttátok, hogy Reggie Nelson toronymagasan vezeti az NFLt interceptiönökben? A végén nem Weddlere megyünk rá az offseasonban FS poszton, hanem hazahozzuk Reggiet(aki szintén FA lesz - és 33 éves...). 😊
Az egy valós eshetőség lehet, hogy Gabbert megtartja a jelenlegi formáját és SF49ers vele képzeli el a jövőt és mondjuk pont a Houston bejelentkezzen Kaepernickre?Simán. Mondjuk az idei Kaepet elnézve nem biztos, hogy az olyan rossz lenne a divízió másik 3 csapatának...
Húsrágó
több mint 8 éve
Szöszinek csak idő kellett, úgy tűnik. 😊Az egy valós eshetőség lehet, hogy Gabbert megtartja a jelenlegi formáját és SF49ers vele képzeli el a jövőt és mondjuk pont a Houston bejelentkezzen Kaepernickre?
több mint 8 éve
amúgy meg Brady-nek küldeném az utolsó drive-hoz, sok szeretettel:www.youtube.com/watch?v=co3qMdkucM0
több mint 8 éve
Tebow a QB-jóság mértékegysége? 😊Sobri JóskaNálad igen. 😊
Sokkal több TD-t dobtak.Én egyelőre már egy divíziógyőzelemmel és/vagy playoffal is beérném a következő 1-3 évben. Jags szurker vagyok, kicsik az igényeim. Aztán majd később eldől, hogy Blake el tudja-e vezetni a csapatot a Lombardi trófeáig vagy sem.
TD-rekorderek. 😉
És ugyanannyi SB-t nyertek.Sobri Jóska
több mint 8 éve
Tebow a QB-jóság mértékegysége? 😊Ik, tudod kicsoda Dave Krieg?Mi a közös bennünk? Mind sokkal jobb QB volt mint Tebow?
Vagy Boomer Esiason?
John Hadl?
😉
Sobri Jóska
iktriad
Sokkal több TD-t dobtak.
TD-rekorderek. 😉
És ugyanannyi SB-t nyertek.