NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
248
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
127
21
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint évi 15 misi lesz a Jackson-deal.
több mint 9 éve
Malik Jackson holnap jaguár lesz! twitter.com/RapSheet/status/707267458776899585
twitter.com/RapSheet/status/707266972858392576
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Hmm akk ez kb. Dareus-szerződés lesz, az ugye 6 évre volt 95.1 misi, amiből 60 milkó volt garantált.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
www.9news.com/sports/broncos-defensive-end-malik-jackson-about-to-join-jacksonville-jaguars/73923013Remek. Mondjuk az a "4. legjobban fizetett D-Lineman rész" picit aggaszt, de a cap spaceünk miatt csak egy ici-picit.
Malik Jackson, a key player on the Denver Broncos’ Super Bowl 50-winning defense, appears to be headed to Jacksonville to play for the Jaguars, sources tell 9NEWS.Beki
The defensive end is finalizing details on a contract that will make him the NFL’s fourth highest-paid defensive lineman, based on annual average over the first three, four and five years of a long-term deal.
The framework of the deal was negotiated late Monday night by Jackson’s agent Jack Scharf and Jacksonville executive John Idzik.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.9news.com/sports/broncos-defensive-end-malik-jackson-about-to-join-jacksonville-jaguars/73923013Malik Jackson, a key player on the Denver Broncos’ Super Bowl 50-winning defense, appears to be headed to Jacksonville to play for the Jaguars, sources tell 9NEWS.
The defensive end is finalizing details on a contract that will make him the NFL’s fourth highest-paid defensive lineman, based on annual average over the first three, four and five years of a long-term deal.
The framework of the deal was negotiated late Monday night by Jackson’s agent Jack Scharf and Jacksonville executive John Idzik.
több mint 9 éve
Többek közt azért lett Todd Wash DLine coachból DC, hogy megtalálja a helyét.Úgy tűnik Malik Jackson lesz az első nagy hal, akit idén kifogunk:14-15M.. soha az életben nem fog ehhez a pénzhez megfelelő játékot mutatni
twitter.com/JasonLaCanfora/status/707255121684647936
iktriad
de van rá hely miért ne. bár én nem látom a helyét ebben a DLben továbbra sem
braxa88
több mint 9 éve
Úgy tűnik Malik Jackson lesz az első nagy hal, akit idén kifogunk:14-15M.. soha az életben nem fog ehhez a pénzhez megfelelő játékot mutatni
twitter.com/JasonLaCanfora/status/707255121684647936
iktriad
de van rá hely miért ne. bár én nem látom a helyét ebben a DLben továbbra sem
több mint 9 éve
Úgy tűnik Malik Jackson lesz az első nagy hal, akit idén kifogunk:twitter.com/JasonLaCanfora/status/707255121684647936
több mint 9 éve
Abry Jones is aláírta ma a tenderét.Juhú!
Neki is $2,553,000 üti a markát 2016-ban.
iktriad
Örülünk, Vincent!
több mint 9 éve
Oszit kihúzhatjuk a "Karácsonyi kívánságlistáról"...
több mint 9 éve
Vagy a Jackson-Marks-Odrick-Alulau 4es rotálja egymást 3T és strong side end poszton (utóbbiból Marks persze kimarad).Egy Jackson-Marks kettős egész jó lenne. Szélén Fowler mellé még így is kellene valaki,aki nyomast tud gyakorolni. Oddrickkal így mi lenne?Szvsz Jackson LDE lenne, mint anno JDR idején Denverben és Odrick húzódna középre.
undisputedly
empty taxi
Alap esetben Marks középen pusztít(amikor pihen, akkor Odrick), Jackson mellette a szélről, és 3rd down szituációban Jackson bemegy Marks mellé, és Odrick és Fowler rohamoznak szélről.
több mint 9 éve
Egy Jackson-Marks kettős egész jó lenne. Szélén Fowler mellé még így is kellene valaki,aki nyomast tud gyakorolni. Oddrickkal így mi lenne?Szvsz Jackson LDE lenne, mint anno JDR idején Denverben és Odrick húzódna középre.
undisputedly

Madden hates me.
több mint 9 éve
Egy Jackson-Marks kettős egész jó lenne. Szélén Fowler mellé még így is kellene valaki,aki nyomast tud gyakorolni. Oddrickkal így mi lenne?
több mint 9 éve
Kívánságlistára esetleg Goldson (a szegény ember Weedle-je)? Ugyanaz az évjárat!csak a pénz motiválja
Húsrágó
Mi a manó az az "exotic smashmouth" attack?egy egészen kiváló punkrock bandanév lehetne, de fórumrangnak se rossz
Húsrágó
több mint 9 éve
Kívánságlistára esetleg Goldson (a szegény ember Weedle-je)? Ugyanaz az évjárat!
több mint 9 éve
Alakul a csoport!D.Murray "who can handle a big workload in coach Mike Mularkey's "exotic smashmouth" attack." 😊 😊 😊
Mi a manó az az "exotic smashmouth" attack? Amikor Jacksonville-ben volt, ezt mikor villantotta meg?
Smashmouth-t asszem értem: masszív futójáték, semmi flancolás.
Egzotikus rész Mariotta, amikor Ő fut és erre a Jags nem számít? 😊
több mint 9 éve
Malik Jacksonnál a legvszínűbb h ti lesztek a befutók.Most olvastam én is.
empty taxi
twitter.com/JasonColeBR/status/706966268486787073
Ha ide igazol, remélem nem csak a társak tették Denverben naggyá.
Közben lehet a Browns tőlünk próbálja pótolni Macket!
twitter.com/MaryKayCabot/status/706963101871153152
több mint 9 éve
Malik Jacksonnál a legvszínűbb h ti lesztek a befutók.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Tehát akkor már csak 30 sack keresi a gazdáját...Ez a legnagyobb needünk a támadóoldalon továbbra is(egy minőségi csere RB mellett). Biztos, hogy fog érkezni falember FAről és a draftról is. Mack esetében azt mondják, nem akkora az érdeklődésünk, mint 2 éve(talán mert Cann vagy Linder lesz center és inkább guars kéne). Osemele NAGYON jó lenne.
Mindegy biztosan én látom rosszul, de ha nekem lenne 80 millióm a cap alatt, és az irányítómat ütnék vernék, mint a keljfeljancsit, akkor tuti elhoznám Osemelét és Macket, még ha túl is kell fizessem őket.
gabokocka
Mondjuk Bowanko, Shatley és a tavaly IRen lévő LT, Josh Wells esetében van némi O-line depth is, akiket meg lehet nézni, mit tudnak. Bowanko nem volt rossz C rookie évében. A másik kettő meg még nem sokat játszott eddig.
több mint 9 éve
Tehát akkor már csak 30 sack keresi a gazdáját...Mindegy biztosan én látom rosszul, de ha nekem lenne 80 millióm a cap alatt, és az irányítómat ütnék vernék, mint a keljfeljancsit, akkor tuti elhoznám Osemelét és Macket, még ha túl is kell fizessem őket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Tehát a fal 80%-a jó, miközben 51 sacket szopott be a QB. Biztos én vagyok a helikopter, és minden sack a center miatt volt.Bortles kb a sackek 20%áért volt felelős(ezen javulnia kell idénre), a kirakott Beadles minimum további 10%ért. Sam Youngról szintén kb ennyi jött(a java JJ Watt ellen, akivel szerencsétlenségére kétszer is játszott tavaly), mikor helyesített.
gabokocka
Mindeközben Cann pl nem engedett asszem egy sacket se rookie létére, Linder nem játszott a meccsek nagy részén(amikor igen nem engedett sacket) és Parnellnek is azt hiszem 3 sack szárad a lelkén tavalyról.
több mint 9 éve
Sorry, akkor már minden okés....Wilsont 45-ször sackelték, de a Hawksnál ugye lecserélnétek a fal nagy részét, itt az 51 sack után biztató a helyzet.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Tehát a fal 80%-a jó, miközben 51 sacket szopott be a QB. Biztos én vagyok a helikopter, és minden sack a center miatt volt.60%-ot mondott, plusz további 20 függésben lévőt...
gabokocka