NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
248
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
127
21
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Tehát a fal 80%-a jó, miközben 51 sacket szopott be a QB. Biztos én vagyok a helikopter, és minden sack a center miatt volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Irvint állítólag nagyon vinné a Cards, ahol rusher endként számolnának vele, nem pedig LB-ként. (ez nyilván vonzóbb a játékosnak). Meglepő konkurencia.
több mint 9 éve
Mondjuk én ezt a Jaxnek nem kell erősítés a falba gondolatmenetet nem értem, amikor százszor sackelték Bortlest....Csak ötvenegyszer. 😊 És olyan nagy mozgástér nincs. Parnell, Cann és Linder szerintem korrekt falemberek(Linder nem csak korrekt), Joeckel felé él a bizalom(bár neki kéne valami konkurencia, ez tény), maradt 1 kezdőhely kiadó, ami vagy egy C vagy G lesz. Sanszosan az utóbbi. Na ide jöhet majd Osemele(nem hiszem)/Allen(sanszos)/Sweeney(Steve Carell kiborulása az Officeban videó. 😊 )
gabokocka
Kurvára nem értem mit esznek Jeff Allenen a nem túl jó Chiefs falban volt egy max átlagos játékos.Jó az ügynöke. 😊
empty taxi
több mint 9 éve
Mondjuk én ezt a Jaxnek nem kell erősítés a falba gondolatmenetet nem értem, amikor százszor sackelték Bortlest....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Marcedes közel a visszatéréshez.Kurvára nem értem mit esznek Jeff Allenen a nem túl jó Chiefs falban volt egy max átlagos játékos.
The Jaguars and TE Marcedes Lewis are close to reaching an agreement on a new contract, according to a league source. Goal is to get it done before Lewis becomes a free agent on Wednesday.Helyes.
Lol. Sweezy kb a liga legrosszabb guardja. Minden meccsen rommá verik. Volt kb kettő db jó runblock meccse egész pályafutása alatt, amúgy pedig a legnagyobb liability az egész csapatban. Meg c. Williams sem volt ennyire gyenge a saját posztján.Ezért is remélem, hogy Jeff Allen érkezik majd.
Anno megmosolyogtatok,hogy Nowakot elvittuk kezdő centernek. Sweezya 2x olyan pocsék.igazolás lenne,habar én örülök, bárki viszi is el 😊
undisputedly
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Spekuációk után egy tény - Ryan Davis az aláírása után nyilatkozott.www.jaguars.com/media-gallery/videos/Davis-Its-humbling-and-Im-thankful/08e8eb92-b720-4b29-98f8-0f79c6808bf9
A hasonló tenderrel ellátott Abry Jones is hamarosan aláírhat reakcióját elnézve.
twitter.com/JUSTAB3/status/706901525835194370
OG amugy minek?a Cann - Linder duó nem atombizos kezdő?Egyikükből valószínűleg az új kezdő center lesz.
braxa88
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Marcedes közel a visszatéréshez.OG amugy minek?a Cann - Linder duó nem atombizos kezdő?
The Jaguars and TE Marcedes Lewis are close to reaching an agreement on a new contract, according to a league source. Goal is to get it done before Lewis becomes a free agent on Wednesday.Helyes.
Lol. Sweezy kb a liga legrosszabb guardja. Minden meccsen rommá verik. Volt kb kettő db jó runblock meccse egész pályafutása alatt, amúgy pedig a legnagyobb liability az egész csapatban. Meg c. Williams sem volt ennyire gyenge a saját posztján.Ezért is remélem, hogy Jeff Allen érkezik majd.
Anno megmosolyogtatok,hogy Nowakot elvittuk kezdő centernek. Sweezya 2x olyan pocsék.igazolás lenne,habar én örülök, bárki viszi is el 😊
undisputedly
iktriad
több mint 9 éve
Adrian 'Túrórudis' Clayborn is a radarunkon lehet.twitter.com/RapSheet/status/706941802029441024
Ahogy Malik Jackson is.
profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/07/jaguars-have-targets-one-could-be-malik-jackson/
több mint 9 éve
Marcedes közel a visszatéréshez. The Jaguars and TE Marcedes Lewis are close to reaching an agreement on a new contract, according to a league source. Goal is to get it done before Lewis becomes a free agent on Wednesday.Helyes.
undisputedly
több mint 9 éve
Lol. Sweezy kb a liga legrosszabb guardja. Minden meccsen rommá verik. Volt kb kettő db jó runblock meccse egész pályafutása alatt, amúgy pedig a legnagyobb liability az egész csapatban. Meg c. Williams sem volt ennyire gyenge a saját posztján.Anno megmosolyogtatok,hogy Nowakot elvittuk kezdő centernek. Sweezya 2x olyan pocsék.igazolás lenne,habar én örülök, bárki viszi is el 😊
több mint 9 éve
Új név a listára: G J.R. Sweezytwitter.com/Rand_Getlin/status/706896937211924481
És van, akik szerint idén a Jags nagyon megfontolt lesz FAben:
twitter.com/CharlesRobinson/status/706891703597162496
több mint 9 éve
Ryan Davis aláírta a tenderét. Idén $2,553,000-t fog keresni, kb 5× annyit, mint tavaly($585,000). 
Megérdemli, szóval örülök, hogy idén is marad.
Caldwell közleménye minderről:
twitter.com/Tdickman89/status/706893849608716289
több mint 9 éve
Állítólag érdeklődünk Mario Williams iránt.twitter.com/MikeGarafolo/status/706645617519562752
B vagy C tervnek ez jó, de csak annak.
több mint 9 éve
Abban igazad lehet, hogy sok esély nincs 6 sztár idehozalára, de annyian nem is kellenek. Kiegyeznék azzal, ha idén is találunánk 3 FA-t (akár hypeolt, akár nem), aki beválik, mint tavaly Julis, Parnell, House, ezekből JT elég nagy név volt és szerintem Parnell is beférne sok csapatba... Viszont a frusztrációd okát nem értem. Túltoltad az nfl.com-os FA cikkeket? : DNem tudom, hogy miként lehet cikkeket túltolni, mondjuk mivel egyet sem olvastam el közülük így aligha tettem ezt.
Giowa
Inkább csak arra próbáltam utalni iktriad barátomnak, hogy ne lovalja bele magát feleslegesen előre ezekbe a nagy igazolásokba, mert úgy jár megint ahogy szokott. Vagy ahogy én jártam évekig, vagy ahogy mondjuk az Oakland drukkerek járnak évek óta.
Én is kurvára örülnék ha végre ezek a csapatok tudnának előretörni, de valahogy a vége mindig hasonló. Mondjuk amilyen kibaszott gyenge ez a csoport simán lehet a Jax PO résztvevő.
több mint 9 éve
Nem mellesleg jópáran a volt csapatukhoz fognak visszaigazolni vagy inkább olyan helyre mennek ahol nyernek is valamit. És most itt nem az évi 4-5 győztes meccsre gondolok.Abban igazad lehet, hogy sok esély nincs 6 sztár idehozalára, de annyian nem is kellenek. Kiegyeznék azzal, ha idén is találunánk 3 FA-t (akár hypeolt, akár nem), aki beválik, mint tavaly Julis, Parnell, House, ezekből JT elég nagy név volt és szerintem Parnell is beférne sok csapatba... Viszont a frusztrációd okát nem értem. Túltoltad az nfl.com-os FA cikkeket? : D
Ez a 80 millás cap space szép és jó, csak meg kell nézni, hogy mennyi vált be a tavalyi hatalmas hűdefantasztikus sztár igazolásokból.
Bazzani
több mint 9 éve
Belemehetünk abba a vitába, hogy Golden Tate vagy Glover Quin ex jaguár esetleg egy kutya de a mondandóm lényege nem ez volt.Nono, Julius Thomas azért annak számított tavaly.
Csak kár tényként kezelni igazolásokat a sok source alapján, kb annyi esélyük van mint a két hónapig hallgatott "Leo Williams lesz a pick 100%" dolognak.
Biztos vonzó hely Florida meg Oakland de tavaly sem oda igazoltak a top FA-ek. Ahogy persze hozzánk se.
Bazzani
És Glover Quint elöször mi tettük híressé. 😊
www.youtube.com/watch?v=JTV-uUkXTbw
több mint 9 éve
Belemehetünk abba a vitába, hogy Golden Tate vagy Glover Quin ex jaguár esetleg egy kutya de a mondandóm lényege nem ez volt.Csak kár tényként kezelni igazolásokat a sok source alapján, kb annyi esélyük van mint a két hónapig hallgatott "Leo Williams lesz a pick 100%" dolognak.
Biztos vonzó hely Florida meg Oakland de tavaly sem oda igazoltak a top FA-ek. Ahogy persze hozzánk se.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve
A tavalyi év végi sleeper safety igazolásunk nak, Earl Wolffnak izgalmasan telik az offseason. Konkrétan elrabolták, de már nincs veszélyben. www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2016/03/05/jaguars-defensive-back-earl-wolff-doing-just-fine-after-being-kidnapped/
Pár ex-jaguárra mindig jó a Lions. Andre Brancht simán el tudom ott képzelni, 😊Nem mellesleg jópáran a volt csapatukhoz fognak visszaigazolni vagy inkább olyan helyre mennek ahol nyernek is valamit. És most itt nem az évi 4-5 győztes meccsre gondolok.Ezért nem megy hozzátok a kutya sem.
Bazzani
Amadeus91
több mint 9 éve
Ezért nem megy hozzátok a kutya sem.Nem mellesleg jópáran a volt csapatukhoz fognak visszaigazolni vagy inkább olyan helyre mennek ahol nyernek is valamit. És most itt nem az évi 4-5 győztes meccsre gondolok.A csapatok több, mint 70%ának van pénze legalább 1ha nem több minőségi FA igazolásra. Ennek ellenére ti szépen felosztjátok egymás között a játékosokat😁Valakit hagyjatok nekünk is.Ott van Mack, a Rams cornerek, a denveri védők, Forte. Amukamara, 😊
Amadeus91
iktriad
gordon
Bazzani
több mint 9 éve
A tavalyi FA-ra szerintem nem mondták a Jax szurkolók, hogy "hatalmas" igazolások voltak... Egyedül TE poszton jött neves játékos, illetbe CB poszt lett túlfizetvbe, de az év ismeretében azt sem nevezném olyan ronda ügynek.Idén van pár célpont akik impact játékot hozhatnak a Jax rosterbe. Nem mellesleg senki sem tudja, hogy egy-egy rezsimnek adott évben a ligán belül milyen a megitélése.
A Jax-nek szerintem pont, hogy elindult felfelé az ázsiója. Roppant tehetséges O#, fiatal roster, könnyűnek tűnő divízió, türelmes tulaj, Florida és napsütés, kisebb adóteher stb.
A SB mantrát hagyjuk, az igaz minden évben maximum 1 vagy 2 kiöregedett/kiöregedő FA-ra, akit kitesz a csapata.
Vannak idén is jó value pickek mindkét oldalon, és vannak azonnali impact, Top10 kezdők is, ahonnét lehet szemezgetni. Arról nem is beszélve, hogy idén a Jax az egyetlen csapat akinek kvázi 2 db 1. körös Top5-6 cetlije van 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Nekünk, JAGS szurkolóknak, a március elejétől október közepéig tartó időszak az "álmodozás kora", ne rondítsatok bele kérlek!Ja, és idén PO-ba jut a gárda, az majd igazol minden korábbi FA-t! 😉
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ill. h hany jatekost kell a JAXnek tulfizetni h hozzajuk jojjon, mert pl. Weedle kapcsan is olvastam olyat h SB contender csapathoz igazolna.Nem mellesleg jópáran a volt csapatukhoz fognak visszaigazolni vagy inkább olyan helyre mennek ahol nyernek is valamit. És most itt nem az évi 4-5 győztes meccsre gondolok.A csapatok több, mint 70%ának van pénze legalább 1ha nem több minőségi FA igazolásra. Ennek ellenére ti szépen felosztjátok egymás között a játékosokat😁Valakit hagyjatok nekünk is.Ott van Mack, a Rams cornerek, a denveri védők, Forte. Amukamara, 😊
Amadeus91
iktriad
gordon
Ez a 80 millás cap space szép és jó, csak meg kell nézni, hogy mennyi vált be a tavalyi hatalmas hűdefantasztikus sztár igazolásokból.
Bazzani
több mint 9 éve
Nem mellesleg jópáran a volt csapatukhoz fognak visszaigazolni vagy inkább olyan helyre mennek ahol nyernek is valamit. És most itt nem az évi 4-5 győztes meccsre gondolok.A csapatok több, mint 70%ának van pénze legalább 1ha nem több minőségi FA igazolásra. Ennek ellenére ti szépen felosztjátok egymás között a játékosokat😁Valakit hagyjatok nekünk is.Ott van Mack, a Rams cornerek, a denveri védők, Forte. Amukamara, 😊
Amadeus91
iktriad
gordon
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez a mar most tudjuk h Bruce Irvin alair ide erdekes dolog. 😀
több mint 9 éve
A csapatok több, mint 70%ának van pénze legalább 1ha nem több minőségi FA igazolásra. Ennek ellenére ti szépen felosztjátok egymás között a játékosokat😁Valakit hagyjatok nekünk is.Ott van Mack, a Rams cornerek, a denveri védők, Forte. Amukamara, 😊
Amadeus91
iktriad