NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
78
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
54
9
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
8
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
5
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
A garantált rész "csak"42 millia. Gondolom ez is 3 év után kivágható deal. Közben úgy tűnik Irvin is érkezik/érkezhet.
www.bigcatcountry.com/2016/3/8/11180822/jeff-darlington-thinks-bruce-irvin-signs-with-jacksonville-jaguars
több mint 9 éve
hmmm, még Jackson után is nekünk van a legtöbb capspaceünk 😀
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Észhez tértem!Malik Jackson 90 millio, atyaeg… Ha igy folytatja Caldwell, eskuszom elmegyek Colts-szurkolonak.Lemaradtam a sztoridról Stez, kinek/minek szól a jaguárkodásod? : D
Stez
Giowa
több mint 9 éve
Nem tudhatjuk,hogy milyen felállásokban gondolkodnak. Én megelőlegezném a bizalmat. Végre nem B kategóriás játékosokkal próbálkoznak. Az FA piacon pedig mindenképpen túlfizeted a legjobb játékosokat, ez ilyen.Még így is egy valag pénze van a Jaxnek, és a draft pickjei is jó helyen vannak. NE felejtsük, idén 8-8+ vagy repül a szakmai stáb.
több mint 9 éve
Malik Jackson 90 millio, atyaeg… Ha igy folytatja Caldwell, eskuszom elmegyek Colts-szurkolonak.Lemaradtam a sztoridról Stez, kinek/minek szól a jaguárkodásod? : D
Stez
több mint 9 éve
Malik Jackson 90 millio, atyaeg… Ha igy folytatja Caldwell, eskuszom elmegyek Colts-szurkolonak.
több mint 9 éve
Akkor nem csak én látom úgy, hogy egy 3-4-es DE-nek top5 védőjátékos fizut adni egy 4-3-as csapatba érdekes döntés. Nyilván, pénz van rá, de én mint már korábban említettem nekem nem ő lett volna itt a fő favoritom. Skuta igazolás nagyban.Úgy tűnik Malik Jackson lesz az első nagy hal, akit idén kifogunk:14-15M.. soha az életben nem fog ehhez a pénzhez megfelelő játékot mutatni
twitter.com/JasonLaCanfora/status/707255121684647936
iktriad
de van rá hely miért ne. bár én nem látom a helyét ebben a DLben továbbra sem
braxa88
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ez mekkora sztori Hallorentől. A Superbowl hetén Malik azt üzente Ryannel a Jaguarsnak, hogy fizessük ki.hát mondjuk nekem ez inkább lenézőnek hat, simán benne van egy Haynesworth-faktor ennyi pénzzel a zsebében
Five days before last month’s Super Bowl, Denver defensive lineman Malik Jackson was focused on the game, but was keenly aware of his upcoming free agency and willing to discuss it.És 1 hónapra rá így is tettünk. 😊
When the Times-Union approached Jackson and said the Jaguars could be targeting him, Jackson laughed and said: “Tell them to give me some money!”
iktriad
több mint 9 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/707292549875040256Mindjuk a Jackson-Vernon és a felépülő Flowers elég jó pass rusht indukálhat... Colts be kéne hogy fektessen az O falba, mert Luck nem lesz túl lucky...Gondolj bele csak túléled JJ-t aztán kövi meccsen ez a hármas akarja eltörni a csontjaidat.... 😊
empty taxi
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 9 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/707292549875040256

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
twitter.com/MikeKlis/status/707286502661758976
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Az megvan hogy a (szebb napokat látott) nfl.com-on Malik volt a top FA?
Az általam sokat szidott PFFnél meg 3.
twitter.com/PFF/status/707269856182345728
Ez mekkora sztori Hallorentől. A Superbowl hetén Malik azt üzente Ryannel a Jaguarsnak, hogy fizessük ki.
Five days before last month’s Super Bowl, Denver defensive lineman Malik Jackson was focused on the game, but was keenly aware of his upcoming free agency and willing to discuss it.És 1 hónapra rá így is tettünk. 😊
When the Times-Union approached Jackson and said the Jaguars could be targeting him, Jackson laughed and said: “Tell them to give me some money!”
több mint 9 éve
Jó lesz nektek majd Wentz. Vagy Bosa. 😉Ramseyről ne is álmodozz 😊Hmm legalább egyel kevesebb csapat aki Bucknerre megy a drafton...Ő lehet a tietek, én sokkal inkább a Ramsey, Bosa, Myles Jack trióból akarom itt látni az egyiket.
Tomcsik
iktriad
krisz0621
több mint 9 éve
Ramseyről ne is álmodozz 😊Hmm legalább egyel kevesebb csapat aki Bucknerre megy a drafton...Ő lehet a tietek, én sokkal inkább a Ramsey, Bosa, Myles Jack trióból akarom itt látni az egyiket.
Tomcsik
iktriad
több mint 9 éve
Hmm legalább egyel kevesebb csapat aki Bucknerre megy a drafton...Ő lehet a tietek, én sokkal inkább a Ramsey, Bosa, Myles Jack trióból akarom itt látni az egyiket.
Tomcsik
több mint 9 éve
La Canfora szerint nem álltok le Malik megszerzése után sem. Top pass rushereket és CBket csesztetitek ezerrel.Végre nem a levegőbe dumálunk a védelem megerősítéséről.
Beki
több mint 9 éve
Akkor menjél be a Denver topikba és kérdezd meg, hogy Von Miller lesz-e a QB vagy ki?jajaTe most minden topikba bemész, hogy lehúzd a legújabb igazolást?Úgy tűnik Malik Jackson lesz az első nagy hal, akit idén kifogunk:14-15M.. soha az életben nem fog ehhez a pénzhez megfelelő játékot mutatni
iktriad
braxa88
Amadeus91
braxa88
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
La Canfora szerint nem álltok le Malik megszerzése után sem. Top pass rushereket és CBket csesztetitek ezerrel.
több mint 9 éve
jajaTe most minden topikba bemész, hogy lehúzd a legújabb igazolást?Úgy tűnik Malik Jackson lesz az első nagy hal, akit idén kifogunk:14-15M.. soha az életben nem fog ehhez a pénzhez megfelelő játékot mutatni
iktriad
braxa88
Amadeus91
több mint 9 éve
Schefter szerint évi 15 misi lesz a Jackson-deal.Combos, de belefér a büdzsébe.
Beki
több mint 9 éve
Te most minden topikba bemész, hogy lehúzd a legújabb igazolást?Úgy tűnik Malik Jackson lesz az első nagy hal, akit idén kifogunk:14-15M.. soha az életben nem fog ehhez a pénzhez megfelelő játékot mutatni
iktriad
braxa88
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint évi 15 misi lesz a Jackson-deal.