Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ha jön AP/Murray akkor Gerhart lesz sztem az első aki repülbraxa88
3rd backként lesz használva. Plusz a hírek szerint hoznánk a régi FBjét, Feltont Ta'ufo'ou helyére Minnesotából.
Egyébként AP biztos nem jön ide. Nem is merült fel a neve. Murrayre van nagyon jó esélyünk.iktriad
3.nak nem drága?braxa88
Simán elfér a sapka alatt. Évi 3 milliót keres. az nem nagy összeg nekünk.
Plusz mind Caldwell, mint Bradley többször is elmondta, hogy fontos szerepet szánnak neki idén.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
3rd backként lesz használva. Plusz a hírek szerint hoznánk a régi FBjét, Feltont Ta'ufo'ou helyére Minnesotából.
Egyébként AP biztos nem jön ide. Nem is merült fel a neve. Murrayre van nagyon jó esélyünk.iktriad
3.nak nem drága?
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyébként AP biztos nem jön ide. Nem is merült fel a neve. Murrayre van nagyon jó esélyünk.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ha jön AP/Murray akkor Gerhart lesz sztem az első aki repül
több mint 10 éve
Jerry Hughes is marad Buffaloban. Szóval ha jön pass ruhser a héten, akkor az a Orakpo-Greg Hardy duóból lehet valaki (esetleg Worilds vagy Brandon Graham).
több mint 10 éve
Peter King szerint Julius Thomas olyan évi 9 millió körül fog aláírni itt.
Wide receiver Torrey Smith, the former Raven, likely headed to San Francisco for $9 million a year … Ditto tight end Julius Thomas, from Denver to Jacksonville, for about the same money
Ja és szerinte is készüljünk nagy durranásokra a héten tőlünk (és a Titanstől)
9. I think the Titans and Jaguars are going to make a lot of noise in the next four days … or they’re going to throw out some very big offers that good players turn down. And don’t forget: Neither Tennessee nor Florida has a state income tax, an attractive incentive for players.
Egyébként épp utánanézem, Rahim Moore is dolgozott anno DeWayne Walkerrel 1 évet a UCLAn, mikor Walker volt ott a DC. Ez jól jöhet a héten.
Szerintem most hogy McCourty nem jön ki a picacra, ő a fő esélyes, hogy átvegye az FS posztot.

Úgy tűnik, olyan évi 10 millió lesz Murray ára. Rohadt sok egy futóért(még ha olyan szezont is nyomott, mint tavaly Murray), de mivel pénz van rá, és need is, tegyük. Mondjuk akkor nem tudom, mi lesz a Denard, Gerhart és Storm sorsa. Előbbi kettő szerintem biztos marad. Storm már nagyobb kérdés.

Ha netán jön Odrick, akkor ő meg Red Bryantre jelenthet veszélyt, bár szerintem elférne ő a DT rotációnkban is, főleg hogy Miller és Marks is műtért után lábadoznak.

És nagyom kíváncsi leszek arra, hogy tényleg aláíratunk-e egy jobb pass rushert a héten.
több mint 10 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 787
Úgy tűnik elmarad a run DMC-ért. A Pats a jelek szerint lefújja a bulit, mielőtt az elkezdődhetett volna.iktriad
Picit sok lett volna a mustár a hot-dogon.

Ha jön Murray, meg egy-két minor defense erősítés, akkor ez így is A+-os offseason. Nekünk amúgy is a drafton keresztül kell erősítenünk.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Úgy tűnik elmarad a run DMC-ért. A Pats a jelek szerint lefújja a bulit, mielőtt az elkezdődhetett volna.
több mint 10 éve
Torrey Smith nagy valószínűséggel a 49ers-ben fog kikötni.Hulkeinstein
Crabtree meg akkor a Ravensben? 😀

JT esetében írtam, hogy szkeptikus vagyok, de Murray neve láttán azért elkezdtem káromkodni. %/ (Y)Höri
Ezzel a 2 emberrel már talán megint tudunk olyan szoros meccseket játszani, mint a Gene Smith érában. Esteleg megszűnik az elmúlt évek preseason meccs feelingje. 😀😀
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
JT esetében írtam, hogy szkeptikus vagyok, de Murray neve láttán azért elkezdtem káromkodni. %/ (Y)

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Maclin-t valszeg re-sign-olja az Eagles:  www.bigcatcountry.com/2015/3/8/8172263/eagles-rumored-to-be-re-signing-free-agent-jeremy-maclinphylos
Akkor Torrey Smith vagy Crabtree jöhet mint C és D terv. Mondjuk ők szerintem meglennének év 6-7 millióból. És vajon Cecil nevét melyik betű alatt lehet megtalálni?iktriad
Torrey Smith nagy valószínűséggel a 49ers-ben fog kikötni.
több mint 10 éve
Maclin-t valszeg re-sign-olja az Eagles:  www.bigcatcountry.com/2015/3/8/8172263/eagles-rumored-to-be-re-signing-free-agent-jeremy-maclinphylos
Akkor Torrey Smith vagy Crabtree jöhet mint C és D terv. Mondjuk ők szerintem meglennének év 6-7 millióból. És vajon Cecil nevét melyik betű alatt lehet megtalálni?
több mint 10 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 217 — Duvááááál
Maclin-t valszeg re-sign-olja az Eagles:  www.bigcatcountry.com/2015/3/8/8172263/eagles-rumored-to-be-re-signing-free-agent-jeremy-maclin

Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Ejha.

Még a végén kénytelen leszek idén mind a 16 meccset megnézni.Maka
Ha még melléjük kerítünk egy pass ruhsert(Orakpo vagy Hughes esetleg Hardy - vagy draft pick 1/3on), egy RTt(Bulaga vagy Parnell), egy veterán WRt meg egy FSt(McCourty, Rahim Moore, Parker), akkor végre talán sikerül kijutni a Top 5/10ből a drafton. 😀
több mint 10 éve
Ejha.

Még a végén kénytelen leszek idén mind a 16 meccset megnézni.

több mint 10 éve
Úgy tűnik, komoly esély van Murrayre is. Mike Fisher, a Fox Sport Dallastól ezt írta nem rég.
Cowboys not necessarily expecting to 'hear back' from DeMarco pending Jags big market-value offer.
több mint 10 éve
Ennyit arról, hogy mi komolyan érdeklődtünk Suh iránt
League source says Jaguars "were never in," Suh sweepstakes.(Halloren)
LaCanfora bekaphatja. Már megint.

Max Luckan ‏
#Jaguars GM Dave Caldwell and DeMarco Murray's agent, Bill Johnson, are believed to be discussing parameters of a dealHighlander
Julius és DeMarco - nem lenne piskóta ha mindkettő érkezne hivatalosan is kedd este.
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Max Luckan ‏@MaxLuckan 9 p9 perccel ezelőtt

#Jaguars GM Dave Caldwell and DeMarco Murray's agent, Bill Johnson, are believed to be discussing parameters of a deal

több mint 10 éve
Közben Rob Rang (átmenetileg?) beleköpött a JT levesbe.
Multiple sources telling me in past hour that reports of the Jaguars agreeing to a deal with Broncos UFA TE Julius Thomas are premature.
Legyen már kedd este.

Egyébként mivel ennyire sok cap spaceünk van, szerintem még Marcedest is meg lehetne mellette tartani idénre (Marci FA lesz 2015 után). Nem lenne rossz dupla TEs kombó. főleg mert valljuk be, Julius blokkolni azt nem nagyon tud(igaz Marcdesnek is kezd ez a tulajdonsága elkopni)...
több mint 10 éve
Megint csak Charles Robinsontól van az infó, hogy rajta vagyunk Demarco MurrMurray megszerzésén.
An opportunity has opened for Jaguars with DeMarco Murray. They want a centerpiece back and could push hard to price Cowboys way out.
Csak óvatosan vele.
több mint 10 éve
Az élet korrigálta Gene Smitht, aki anno gondolkodott Thomas draftolásán 2011ben, de inkább Prosinskit választotta ki...

Halloren
Since October, the Jaguars in-building thought was that Thomas would be management's 4:02 pm signing when FA starts.
Wow!

A reverse jinx működött.Maka
Még ide reverse jinxelhetnéd akkor Devin McCourtyt is. 😀😀
több mint 10 éve
A reverse jinx működött.

több mint 10 éve
Julius Thomas hozzánk tart!
Two sources indicating TE Julius Thomas is just about done/signed in Jacksonville(Jason Cole)
több mint 10 éve
Öööööö nem vágom így hirtelen, hogy ez minek lenne jó nekünk...
Multiple NFL sources: Ndamukong Suh deal imminent w/ Dolphins, Jaguars are turning their attention to Jared Odrick. Good shot to get him.
De persze lehet, hogy csak Charles Robinson trollkodik velünk.

Update: Visszavonom, amit az előbb írtam. Egész jó DT rotációnk lenne vele. HA nem túl drága.
több mint 10 éve
Suh aláír Miamiba, vele se hoznak többet hírbe minket. Idén majd meccselünk vele is egyszer.

Közben egy másik DL Suh draft classából is aláírta az új szerződését.

Caldwell: “This was a priority for us before free agency officially opened. Tyson is a durable player who has the ability to play multiple positions along the line and is a great teammate. We feel like he is continuing to improve as a player.”

Bradley: “Tyson was really healthy last year for probably the first time and it showed with his consistent play throughout the season. He understands what is expected [of him] and has played a large part in the culture we’re trying to establish here.”

Alualu: “It was important for me to be here as we turn this franchise around. … I want to keep raising the bar with my play and strive to the best player I can possibly be for this group of guys.”
Még hír, hogy idén majd csak csütörtökön utazik a Jags Londonba, hogy így minél kevésbé zökkentsék ki a játékosainkat a megszokott meccsrutinból.