Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Clark távozott végre. Szóval kellett, ahogy WR is. De Reid második napon szeret WRt húzni.
T és CB is kell de azt sem elsõben kellett. Szal én szinte biztos voltam hogy pass rusher jön, Karlaftis túloldala kicsit sem volt megoldott. Mondjuk Clarkkal sem. 😄 Hoztak oda embert azért, de meglepõdtem volna ha elsõ két pickben nincs Edge.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Ki gondolta hogy edge jön?
Janek
Nagyon kell egy edge rusher. Bár elég sok minden kéne még, mondjuk WR, T.
Fel lehetett volna cserélni egy WR-ért, de úgy voltak vele, hogy senki nem ér annyit.
R4v3N
WR lesz az egyenfajtából második kör végén, sőt, talán harmadik végén is.
Én RT-t mockoltam ide 1/31-re (Dawand Jones) a depth chart alapján

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
R4v3N Kansas City Chiefs 147
Janek
Nagyon kell egy edge rusher. Bár elég sok minden kéne még, mondjuk WR, T.
Fel lehetett volna cserélni egy WR-ért, de úgy voltak vele, hogy senki nem ér annyit.
több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 2 éve
Tommy udvaribolond es moralfejleszto szerepben is mindenkeppen kell az oltozobe.

Szerkesztette: ulpianus

több mint 2 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
Napi jóhír: visszigazoltuk Tommy Townsendet, punterünk már van 😀

több mint 2 éve
CEH fizetése magasabb mint amit nyújt. Üveg, így nem értem miért vinné bárki? Ha kirúgjuk és olcsón elviszik az rendben.

több mint 2 éve
Azt csiripelik a madarak, hogy van eselye, hogy valamifele cserecsomagot allitunk ossze Hopkins megszerzesere. Jonne Hopkins ide, Arizonaba menne CEH + 1db 2023 3. koros pick.

Nekem tetszene.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én 2 hónapja. Mostantól szólítsatok Jinxtriad Nostredamusnak.

A kétszeres bajnok Henne visszavonul. Annyit nyert mint Rodgers és Favre együtt 😀 És egy polcon emlegethető a Manning fivérekkel. No brainer first ballot Hall of Famer.

Sajnos így utoljára lehet elsütni ezt a videót:
 youtu.be/n8bzZEtOcb8
Fontos_Vidra
Egy hibátlan Super Bowl teljesítmény után, gyűrűvel visszavonulni. Sokaknak nem sikerült a legjobb pillanatban, neki igen 😀
Matthew99
Csak Chase Daniel pótolhatja, muszáj lesz őt visszahozni
r.baggio
Nem, olyan ex-Missouri-s QB kell akinek már van Superbowl gyűrűje ÉS Jags-es múltja is: Blaine Gabbert!iktriad
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megjött Henne utódja. Akit anno még Henne szorított ki kétszer is a Jaguars kezdőjéből 2012-ben és 2013-ban... De legalább ő is Super Bowl győztes (a Tampával).
több mint 2 éve
Justin Watson alairt 2 evre, max 6 milko, ebbol 1.4 milko garantalt.
több mint 2 éve
Ricsi J. egy olyan olcso visszahordo projekt, aki szituacios elkapova erett

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Blake Bell-t visszahoztuk egy evre.

több mint 2 éve
Ezt meg csak erdekessegkepp, kis buszkeseggel fuszerezve...

több mint 2 éve
Mecole Hardman signing with New York Jets

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Az új taktika hogy lassítani próbálják a csapatot azzal hogy elviszik a gyors embereket? Nem emlékeznek arra a nagy darab srácra?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Úgy fest, mindkét esetben megadtuk a lehetõséget hogy máshol jobb pénzt kapjanak. De ha nem, akkor itt kevesebbért (mint ami egy átlagos hosszabbításban járt volna) kaptak új kontraktust.

több mint 2 éve
Par aprosag:

Visszaigazoltuk Derrick Nnadi-t, egy evre, a szerzodes reszletek eddig nem ismertek.

es Nick Allegretti-t szinten egy evre, szerzodes reszletei itt alabb.

.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Nem igazán értem minek kellett LB. Maximum ha megsérül Bolton és Gay közül az egyik, akkor be lehet tenni. Egyébként egy elég lomha ember, ahogy emlékszem.
Máshova kéne igazolni.
R4v3N
A ket kezdo, ahogy irod, jo. De mogottuk volt ket tavalyi projet Leo+Williams. Es aztan mar a ST kaliberek. Meg talan DArius Harris aki komolyan veheto.
Tranquill tobbet latott palyat, mint ezek a sracok osszesen.
ulpianus
Tranquill passz ellen hasznos, akár coverben akár blitzben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
a 3 lehetseges WR igazolas a Chiefs reszerol:

1. OBJ
2. Adam Thielen
3. DJ Chark

www.arrowheadpride.com/2023/3/18/23642718/chiefs-free-agency-2023-3-wide-receiver-options

Szerkesztette: ligur
több mint 2 éve
De szerintem alapvetően nem a Broncost szokták várni a végjátékba a szakik Csífsz-verőként, hanem a Chargerst.
Cruyffista
Nekem a legfontosabb, hogy Lombardi vegre elhuzott onnast, most talan tenyleg elindulnak.

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 443
De azért többször többféleképp le Lett írva, Hill elment, a Chiefs gyengült megint. Ellenben a többiek mind erõsödtek. Az igazolások rosszak. JuJunak vége, MVS drága 10-ért, stb.
Mindez a draft elõtt, ahol egyik riválisnak elsõ, másiknak második, harmadiknak egyik köre sem volt. A Chiefsnek pedig dupla elsõ+második köre. És egyáltalán nem piacoztak rosszul.
ulpianus
Ezen én is nevettem tavaly, a Chiefsnél Kelce a go-to target aki nélkül lehet megállna az élet egy szezonra amíg felépítenek egy másik WR/TE1-et, Hill egy pótolható figura.

A többiben egyetértek, szerintem a csapatok többsége a csoporton belül gondolkodik amikor igazol. Nálunk Mahomes Chiefs a csoport, ennek megfelelően blockbusterekbe, korai klasszis pickekbe kell belenyúlni, vagy egy elit edzőbe. Valamelyest érhető, hogy mindhárom csapat próbálkozik nagy dobásokkal, pont ezért mindhárom fanbase lelkes az offseasonban. De szerintem alapvetően nem a Broncost szokták várni a végjátékba a szakik Csífsz-verőként, hanem a Chargerst.
több mint 2 éve
Nem igazán értem minek kellett LB. Maximum ha megsérül Bolton és Gay közül az egyik, akkor be lehet tenni. Egyébként egy elég lomha ember, ahogy emlékszem.
Máshova kéne igazolni.
R4v3N
A ket kezdo, ahogy irod, jo. De mogottuk volt ket tavalyi projet Leo+Williams. Es aztan mar a ST kaliberek. Meg talan DArius Harris aki komolyan veheto.
Tranquill tobbet latott palyat, mint ezek a sracok osszesen.

több mint 2 éve
R4v3N Kansas City Chiefs 147
Máshova kéne igazolni.