Kansas City Chiefs
T és CB is kell de azt sem elsõben kellett. Szal én szinte biztos voltam hogy pass rusher jön, Karlaftis túloldala kicsit sem volt megoldott. Mondjuk Clarkkal sem. 😄 Hoztak oda embert azért, de meglepõdtem volna ha elsõ két pickben nincs Edge.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
WR lesz az egyenfajtából második kör végén, sőt, talán harmadik végén is.Ki gondolta hogy edge jön?Nagyon kell egy edge rusher. Bár elég sok minden kéne még, mondjuk WR, T.
Janek
Fel lehetett volna cserélni egy WR-ért, de úgy voltak vele, hogy senki nem ér annyit.
R4v3N
Én RT-t mockoltam ide 1/31-re (Dawand Jones) a depth chart alapján
Poloska vagyok.
Ki gondolta hogy edge jön?Nagyon kell egy edge rusher. Bár elég sok minden kéne még, mondjuk WR, T.
Janek
Fel lehetett volna cserélni egy WR-ért, de úgy voltak vele, hogy senki nem ér annyit.
Tommy Townsend stays in Kansas City!
— Free Agency Frosty (@FrostyTalksFB) April 25, 2023
Tommy Townsend was a first-team All-Pro and a Pro Bowler after averaging 50.4 yards per kick during the 2022 season.
He has spent his entire career (three years) in Kansas City after being an UDFA from University of Florida.

Nekem tetszene.
Nem, olyan ex-Missouri-s QB kell akinek már van Superbowl gyűrűje ÉS Jags-es múltja is: Blaine Gabbert!iktriadCsak Chase Daniel pótolhatja, muszáj lesz őt visszahozniA kétszeres bajnok Henne visszavonul. Annyit nyert mint Rodgers és Favre együtt 😀 És egy polcon emlegethető a Manning fivérekkel. No brainer first ballot Hall of Famer.Egy hibátlan Super Bowl teljesítmény után, gyűrűvel visszavonulni. Sokaknak nem sikerült a legjobb pillanatban, neki igen 😀
Sajnos így utoljára lehet elsütni ezt a videót:
youtu.be/n8bzZEtOcb8
Fontos_Vidra
Matthew99
r.baggio
The Chiefs have their new backup QB: Blaine Gabbert. https://t.co/JQwi1s1MSx
— Field Yates (@FieldYates) April 18, 2023

The #Chiefs have agreed to terms with WR Richie James, source says. After a breakout season with the #Giants (57 catches for 569 yards and 4 TDs), James becomes a target for Patrick Mahomes in Kansas City.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) April 7, 2023
The #Chiefs are re-signing TE Blake Bell to a 1-year contract, source said. This is his fourth season with KC.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 24, 2023
active NFL playoff streaks (seasons)
— Warren Sharp (@SharpFootball) March 20, 2023
8: Chiefs
7: -
6: -
5: -
4: Bills
3: Bucs
2: Eagles, Bengals, 49ers, Cowboys
It’s a 1-year deal for the #Jets and Mecole Hardman, with a chance to make $6.5M, source said. https://t.co/VaNoyeDPm0
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 22, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

Visszaigazoltuk Derrick Nnadi-t, egy evre, a szerzodes reszletek eddig nem ismertek.
.@DerrickNnadi 🔙 @Chiefs #LegendLiveHere #ChiefsKingdom pic.twitter.com/Kwnc1oJugX
— SportsTrust Advisors (@_SportsTrust) March 21, 2023
es Nick Allegretti-t szinten egy evre, szerzodes reszletei itt alabb.
.#Chiefs Nick Allegretti one year, $2.582 million (fully gtd), $152,500 signing bonus, salary $2.43M (fully gtd)
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 20, 2023
Tranquill passz ellen hasznos, akár coverben akár blitzben.Nem igazán értem minek kellett LB. Maximum ha megsérül Bolton és Gay közül az egyik, akkor be lehet tenni. Egyébként egy elég lomha ember, ahogy emlékszem.A ket kezdo, ahogy irod, jo. De mogottuk volt ket tavalyi projet Leo+Williams. Es aztan mar a ST kaliberek. Meg talan DArius Harris aki komolyan veheto.
Máshova kéne igazolni.
R4v3N
Tranquill tobbet latott palyat, mint ezek a sracok osszesen.
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1. OBJ
3. DJ Chark
www.arrowheadpride.com/2023/3/18/23642718/chiefs-free-agency-2023-3-wide-receiver-options
Szerkesztette: ligur
De szerintem alapvetően nem a Broncost szokták várni a végjátékba a szakik Csífsz-verőként, hanem a Chargerst.Nekem a legfontosabb, hogy Lombardi vegre elhuzott onnast, most talan tenyleg elindulnak.
Cruyffista

De azért többször többféleképp le Lett írva, Hill elment, a Chiefs gyengült megint. Ellenben a többiek mind erõsödtek. Az igazolások rosszak. JuJunak vége, MVS drága 10-ért, stb.Ezen én is nevettem tavaly, a Chiefsnél Kelce a go-to target aki nélkül lehet megállna az élet egy szezonra amíg felépítenek egy másik WR/TE1-et, Hill egy pótolható figura.
Mindez a draft elõtt, ahol egyik riválisnak elsõ, másiknak második, harmadiknak egyik köre sem volt. A Chiefsnek pedig dupla elsõ+második köre. És egyáltalán nem piacoztak rosszul.
ulpianus
A többiben egyetértek, szerintem a csapatok többsége a csoporton belül gondolkodik amikor igazol. Nálunk Mahomes Chiefs a csoport, ennek megfelelően blockbusterekbe, korai klasszis pickekbe kell belenyúlni, vagy egy elit edzőbe. Valamelyest érhető, hogy mindhárom csapat próbálkozik nagy dobásokkal, pont ezért mindhárom fanbase lelkes az offseasonban. De szerintem alapvetően nem a Broncost szokták várni a végjátékba a szakik Csífsz-verőként, hanem a Chargerst.
Nem igazán értem minek kellett LB. Maximum ha megsérül Bolton és Gay közül az egyik, akkor be lehet tenni. Egyébként egy elég lomha ember, ahogy emlékszem.A ket kezdo, ahogy irod, jo. De mogottuk volt ket tavalyi projet Leo+Williams. Es aztan mar a ST kaliberek. Meg talan DArius Harris aki komolyan veheto.
Máshova kéne igazolni.
R4v3N
Tranquill tobbet latott palyat, mint ezek a sracok osszesen.

Máshova kéne igazolni.