Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 15 éve
Vége az első félidőnek, a többi már nem lényegi esemény. Vések egy vitaindító véleményt a találkozóról.Arenastól első negyedben volt egy jó KR (misstakli megint sikerült) Q. Lawrence (WR) is próbálkozott visszahordással, de kisebb sikerrel. Viszont sztem ez azt jelenti, hogy billeg alatta a pad, ezért kell bizonyítania.
Ellenünk továbbra sem habostorta visszahordani, ez teccik.
Kendrick Lewis kezdett, egyértelmű, hogy ő a kezdő FS (a FREE is lényeges itt). És DJ+Belcher az első számú ILB páros. Sztem is ez a legjobb, amit most választhat a vezetőség.
Thomas Jonest (HB) is végre láthattuk futni, és tette a mit ilyenkor tenni kell. Tetszett, ahogy harcolt. A második (?) drive szép kis TD is lett épp ezért, aztán már csak mutatóba jött fel. Charles is futott pár kűrt, jó volt, mint mindig, és ennyi. Dexternek (McCluster) volt még pár igen furi route-al megáldott hejjdekrejatívos play-e, de azok felemás sikerre vezettek.
Shaun Smith is játszott, és amiét írom, nem LDE, hanem NT poszton. Hanyatt nem esett, de ennyi a legnagyobb jóindulattal is.
Bowe kapott passzt végre (pár újságíró kifogásolta előző meccsen ezt Haleynél), és nem is volt gond, hozta a posztot.
Igazából 10-10 volt a félidő, az jó (Falcons ellen 3-3 volt). A Tampa TD nagyjából egy jó hosszú play volt, ilyen van. Mi viszont végigmentünk rajtuk tudatosan, a TD passznál konkrétan azt sem tudta a Tampa védelem, hogy hol a labda. Horn kapta el asszem fejből, de senki nem volt rajta, állva is várhatta volna. Ehhez ért Haley, nem véletlen persze (Cowboysban is pass play koordinátor volt asszem meg WR edző, és a Cardsban meg OC, de ott sem a futással ragyogták be a ligát). Itt meg van futójáték is, de van OC is külön, szal Haley rajzolgathatja a csudi kis passzterveit.
Mindenesetre 15-20 a vége, van itt cseresor is. A csapat a liga egyik (ha nem A) legfiatalabbja, ezt sokan elfelejtik, mikor a Chiefsről van szó. Jó ez, mi még nem a POra hajtunk elsősorban, hanem egy működő csapatvázra. És kezd kialakulni. Vagyis sztem már meg is van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
Beírhatok valamit éppenséggel.Szóval az nfl networkön 19:00 órától ismétlik a meccset újfent (aki valahogy eléri). Bár tegnap én megnéztem a végét (első ism), meg élőben az elejét, de belenézek. TYétén nincs fent, vagyis én nem láttam, de gondolom lesz majd. De pre meccs, akkora nagy dolog nincs, ha nem látja vki akárki bárki. Csak az évenkénti egy jó Cassel játékról maradsz le.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
Chiefs topik maradt legtovább üres. látszik Faragó Ricsi nem fórumozik(mi lenne akkor jó ég 😊 )
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
-