Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 323 — Raiders fan
Brisiel új számai sztem:
2013: 1.350.000 + 560.000 + 150.000 + 750.000 = 2.810.000 ezzel 2013-ra 2,25M-t spóroltunk rajta.
2014: 3.850.000 + 560.000 + 150.000 + 750.000 = 5.310.000
2015: 3.850.000 + 560.000 + 150.000 + 750.000 = 5.310.000
2016: 3.850.000 + 560.000 + 150.000 + 750.000 = 5.310.000
A 750.000-es tételek az "újak" a 3M 4 évre történő szétszedése miatt.

A 2,25M majdnem akkora megtakarítás, mintha kivágták volna (2,82), de maradhat harcolni a kezdő posztért.
Jövőre 4.380.000 dead moneyval kivágható lesz az 5.310.000-es cap hely ellenében. Nem vagyok elragadtatva a húzástól, mert így, ha szar lesz PBSben drágább lesz kivágni...

Cube a linkelt oldalon láthatod mindenkinél az aktuális cap számát, a potenciális dead money számát és azt, h ez megtakarítást vagy ráfizetést jelentene (és mennyit):
 www.overthecap.com/teamcap.php?Team=Raiders&Year=2013

Kérdéseidre válaszok:
Seymour már UFA lett, 13.714.000-s dead money marad utánna.
TK 6,324,270 dead money-t vonna, de 4,775,000 megtakarítást jelentene így is.
W. Smith 555.000 megtakarítás lenne nulla dead moneyval.
Rolando 10,895,000 dead money jelentene és emiatt 4,220,000 ráfizetést, bár tavaly voltak olyan infók, h az eltiltása miatt ez kedvezőbben alakulhat, de erről nincs megerősítés és gondolom már cut lett volna, ha úgy lenne...
DMC cap értéke, fizuja marad sztem ahogy van.
CP számai majd kiderülnek.
DHB-t érdemes még megnézni sztem. 5,260,000 dead money után 5,341,000 spórolást jelentene.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 525
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000146895/article/mike-brisiel-restructures-contract-with-oakland-raiders

ennek meg mi értelme volt?Bruce
Ha bónusszá alakítják akk azt mikor kifizetik az a szerződésében a hátralevő évekre egyenlően oszlik el, tehát jelen esetben nem a jövő évi sapiba nem 4.35 hanem csak 2,6 M kerül. Ill. ha a jövő hétig cutoljátok akk is sokkal kevesebb dead money marad utána 😊empty taxi
szerintem jó megoldás.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000146895/article/mike-brisiel-restructures-contract-with-oakland-raiders

ennek meg mi értelme volt?Bruce
Ha bónusszá alakítják akk azt mikor kifizetik az a szerződésében a hátralevő évekre egyenlően oszlik el, tehát jelen esetben nem a jövő évi sapiba nem 4.35 hanem csak 2,6 M kerül. Ill. ha a jövő hétig cutoljátok akk is sokkal kevesebb dead money marad utána 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/eyfcwcm9e1ojxrwj0vtb
Mike Brisiel restructures contract with Oakland Raiders
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

ennek meg mi értelme volt?
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 733
Rolni

Lenne egy részint elméleti kérdésem. Mégpedig,hogy ha RM neki állna nagytakarítani és kivágna minden olyan playát aki "túlfizetett"/nem rendszerbe illő (TK,Sey,Briesel,W Smith,Rolando,stb) kivéve CP (az ő esetében a pay cut lehetőségét figyelembe véve) és DMC.
Akkor összességében számolva a felszabaduló cap space-t és a keletkező dead moneyt mennyi hely szabadulna ténylegesen fel?
Már csak a need-k figyelembe vétele és azok megoldása FA/draft szemszögéből lenne jó tudni és hát szerződések terén ha jól tudom te vezetsz külön DB-t.
Előre is köszi!

több mint 13 éve
KC megtartja Bowet (5eves dealen) es Albertet (tag) is. Szep huzas. 1/1 marad rejtely!Rolni
Joeckel lehet még így is, Albertből csinálnak guardotdeyell
Hat az sztrm necces
1. Albert lenyilatkozta, h LT akar lenni. Gondolom kurva morcos lenne, ha benyomnak.
2. Rohadt draga OG lenne.
3. Tuti nem maradna kov szezon utan, hacsak nem megint tag, ami ismet kurva draga lenne.

Ezzel egyutt johet Joeckel...nem kene rogton kezdenie vagy Albert lehet meg trade targya is esetleg...

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 350 — Sworn to the Dark
KC megtartja Bowet (5eves dealen) es Albertet (tag) is. Szep huzas. 1/1 marad rejtely!Rolni
Joeckel lehet még így is, Albertből csinálnak guardot

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
KC megtartja Bowet (5eves dealen) es Albertet (tag) is. Szep huzas. 1/1 marad rejtely!

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Oakland quarterback Carson Palmer will probably have to accept a big pay reduction.
-------------------------------------------------------------
😀 minden itt kezdődhet el...
több mint 13 éve
A need-ek újra áttekintve: a QB (CP vagy Pryor vagy trade vagy draft - majd kiderül), RB (McFadden mellé kell egy bevethető RB + normális futóplayek), TE (ha Myers elmegy), G és OT... ja, és kellene CB, MLB, DT...
Annyi a komoly need... az ember csak kapkodja a fejét. Merre kellene priorizálni? Offense vagy defense? Mindkettő lehetetlennek tűnik, de legalább az egyiket ki kellene kalapálni, hogy legyen mire építeni idén. Elméletileg előfordulhat, hogy pár húzóemberrel beröffentjük akár O akár D oldalon a játékosokat és megtáltosodik a roster, de erre nem lehet építeni 😀 . Első lépésnek - természetesen- hely kell a sapóban... 😕 CP...
több mint 13 éve
Teams with least room this am: CAR $8 mil over cap; NO $5.5 mil over; WASH $3 mil over; AZ $1.2 mil over; OAK $800k over. (AdamSchefter)

utánaszámoltam, nekem más jött ki. most, hogy a cap $123 millió, számításaim szerint $600k-el alatta vagyunk.

Rolni: melyik szám a valós?deyell
Na találtam egy másik jó cap-es oldalt, illetve a spotrac is frissített...dead money nem volt náluk rendben...
 www.spotrac.com/nfl/oakland-raiders/cap-hit/
123.515.000 tűnik a valós mostani állásnak. Ez pedig 515.000-el "tesz" minket a projected 123M-s cap fölé...
A két adatbázisban jól megvannak a spórolási lehetőségek is.
És az is jól látszik, h kell is a hely, amennyiben Rolando-t ki akarjuk baszni, mert az a mostani helyzetet 4,2M-val rontaná...na ezért nem játszhat CP azon a 15M-n...
A mostani cap számán sztem nem marad:
CP, TK, DHB, Tollefson, Brisiel és a Branch, Huff duónak is kinézhet vmi alakítás, mahina...A gond, h a Branch, Huff varia további évekre gördítené a dolgot csak...
Rolni
mi lenne, ha Rolando IR-re kerülne rögtön a szezon elején? Ha a következő év után lenne kirakva, az mennyivel lenne kedvezőbb?Amadeus91
Ha marad 6.675.000 összeggel terhelné a 2013as cap-et (esetleg kicsivel ez csökkenhet, ha vannak meccsehz kötött tételek a fizuban, workout bonust esetleg le tudják vonni stb...)
2014-es offseasonban pedig 6.940.000 dead money ellenében ki tudjuk tenni, ami akkor már 1.535.000 megtakarítást jelent majd.

Vele kapcsolatban amit leginkább el tudok képzelni, hogy jun 1 után rakjuk ki, így a 10.895.000nyi dead moneyja két részletben\évben terhelné a capet.
2013ban 5.447.500, így a 6.675.000 cap számmal szemben már több mint 1M megtakarítás lenne és 2014ben is a 8.475.000 cap szám helyett ez a 5.447.500 dead money állna.
Ugyan ezen szabály miatt terhel idén is dead money minket Curry, Boss, DVD, Chekwa, Barksdale, Stupar miatt majdnem 4M-ért...

több mint 13 éve
kinti fórumokról:
- Vita Palmer ügyében, a szurkolók is megosztottak, hogy menjen vagy maradjon, persze felbukkantak itt is már a tíbózók, valaki Flynn-t hozná CP helyére. Valaki kezdetné Pryort.
- van egy gondolatmenet, hogy Wheeler vagy Burris menjen-e be középre, egyik szurkoló felvetette, hogy 3-4be bemehetne mind a kettő és Jarvis Jones jöhetne OLB-nek.
- Geno Smith vs Pryor
- Darryl Smith jó lenne-e 4-3 OLB-nek?
- FA Cornerek akikre a kintiek gondolnak; McKelvin, Grimes, Aaron Ross (ha cuttolják), Chris Houston, Chris Gamble (ha cuttolják), Greg Toler, Cary Williams, Antoine Cason, Mike Jenkins, Quentin Jammer, Aso, DRC, Pacman Jones, Philip Adams (resign), Dunta Robinson

amerikai fanek hozzászólásaiból, hogy legyen min rágódnunk. Amadeus91
-CP ügyet várjuk most már ki...remélhetőleg draftig kiderül a dolog...Rolni
Egyetértek.
Tartom a véleményem, hogy a CP szerződés körüli ramazuri megoldása lesz - akár - már az FA piaci szereplés egyik kulcs eleme. Nem mindegy, hogy mennyire fog szorítani a sapó.
több mint 13 éve
Teams with least room this am: CAR $8 mil over cap; NO $5.5 mil over; WASH $3 mil over; AZ $1.2 mil over; OAK $800k over. (AdamSchefter)

utánaszámoltam, nekem más jött ki. most, hogy a cap $123 millió, számításaim szerint $600k-el alatta vagyunk.

Na találtam egy másik jó cap-es oldalt, illetve a spotrac is frissített...dead money nem volt náluk rendben...
123.515.000 tűnik a valós mostani állásnak. Ez pedig 515.000-el "tesz" minket a projected 123M-s cap fölé...
És az is jól látszik, h kell is a hely, amennyiben Rolando-t ki akarjuk baszni, mert az a mostani helyzetet 4,2M-val rontaná...na ezért nem játszhat CP azon a 15M-n...
CP, TK, DHB, Tollefson, Brisiel és a Branch, Huff duónak is kinézhet vmi alakítás, mahina...A gond, h a Branch, Huff varia további évekre gördítené a dolgot csak...
Rolni
mi lenne, ha Rolando IR-re kerülne rögtön a szezon elején? Ha a következő év után lenne kirakva, az mennyivel lenne kedvezőbb?
több mint 13 éve

több mint 13 éve
kinti fórumokról:
- Vita Palmer ügyében, a szurkolók is megosztottak, hogy menjen vagy maradjon, persze felbukkantak itt is már a tíbózók, valaki Flynn-t hozná CP helyére. Valaki kezdetné Pryort.
- van egy gondolatmenet, hogy Wheeler vagy Burris menjen-e be középre, egyik szurkoló felvetette, hogy 3-4be bemehetne mind a kettő és Jarvis Jones jöhetne OLB-nek.
- Geno Smith vs Pryor
- FA Cornerek akikre a kintiek gondolnak; McKelvin, Grimes, Aaron Ross (ha cuttolják), Chris Houston, Chris Gamble (ha cuttolják), Greg Toler, Cary Williams, Antoine Cason, Mike Jenkins, Quentin Jammer, Aso, DRC, Pacman Jones, Philip Adams (resign), Dunta Robinson

amerikai fanek hozzászólásaiból, hogy legyen min rágódnunk. Amadeus91
-CP ügyet várjuk most már ki...remélhetőleg draftig kiderül a dolog...
-Wheeler MLBbe nagyon kevés lenne sztem futás ellen. Burris határeset, fiatalabb, könnyebben lehet sztem még alakítani, de én jobban örülnék, ha maradnának a széleken és jönne rendes MLB.
-G.Smith jobb prospect egyértelműen, de eddig engem nem győzött meg. Nem akadok ki nagyon, ha érkezik esetleg, de nem ő a top jelöltem...
-D.Smith 4-3 OLB és egész jó sztem. Gondolom inkább az a kérdés, h nálunk jó lenne-e? Maradjon inkább Wheeler és Burris.
-McKelvin returnerként is bevethető lenne, Grimes ha olcsón megszerezhető lenne jó lenne, Cary Williams szintén, Robinson dettó, Adams visszahozatala sztem alap. Többi nem mozgatja meg a fantáziámat...

több mint 13 éve
kinti fórumokról:
- Geno Smith vs Pryor

amerikai fanek hozzászólásaiból, hogy legyen min rágódnunk.
több mint 13 éve
Franklin anno New Orleansban nagyon szenvedett 4-3-ban kötve hiszem h olyan csapathoz megy. Grimes, Dorsey, Moore, Slauson, Dunta mind olyan arc akinek vhol fognak adni sok lóvét, nem hinném h aprópénzért hozhatóak lennének.empty taxi
Koszi a Franklin infot.
Abban azert nem lennek biztos, h Dorsey kap komoly penzt...amugy egyetertek veled. Ettol fuggetlenul figyelni kellene rajuk is, ha vmelyiknel megsem lesz akkora erdeklodes lehet ertelme megmozdulni...Rolni
Dorsey 4-3ban DT-t is tud játszani? Mennyi flexibilis? Amadeus91
Dorsey anno 4-3 DT-nek draftolták, anno az is volt a vélemény h a 4-3 UT lehet az ő legjobb posztja.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Franklin anno New Orleansban nagyon szenvedett 4-3-ban kötve hiszem h olyan csapathoz megy. Grimes, Dorsey, Moore, Slauson, Dunta mind olyan arc akinek vhol fognak adni sok lóvét, nem hinném h aprópénzért hozhatóak lennének.empty taxi
Koszi a Franklin infot.
Abban azert nem lennek biztos, h Dorsey kap komoly penzt...amugy egyetertek veled. Ettol fuggetlenul figyelni kellene rajuk is, ha vmelyiknel megsem lesz akkora erdeklodes lehet ertelme megmozdulni...Rolni
Dorsey 4-3ban DT-t is tud játszani? Mennyi flexibilis?
több mint 13 éve
Gosder Cherlius 28 eves szep darab RT, aki vegre ugy tunt mint kezdo szint.
A pályán messze nem látszott olyan jónak mint a számai láttatják. Nem is értem, hogy miként lett ennyire elől a rangsorokban. Talán a játékrendszer eredménye. Stafford nagyon gyorsan szabadul a labdától.

Sammie Lee Hill fiatal szolid megoldas lehetne NT posztra...
Nem tudom,hogy megérett e a kezdő posztra. Egy próbát megér, futás ellen jó.Bazzani
Gosderre pont talan ti forumotok alapjan nem voltam jo emlekkel, de azota PFF es most ez a lista is eleg elore hozta...ezert gondoltam...koszi az infot.
Hill nekem szimpi lenne, talan nem lesz tul nagy piaca...tobbi meg kiderul ha kezd majd vhol...

több mint 13 éve
Koszi a Franklin infot.
Abban azert nem lennek biztos, h Dorsey kap komoly penzt...amugy egyetertek veled. Ettol fuggetlenul figyelni kellene rajuk is, ha vmelyiknel megsem lesz akkora erdeklodes lehet ertelme megmozdulni...

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 107 — Axel Foley
A pályán messze nem látszott olyan jónak mint a számai láttatják. Nem is értem, hogy miként lett ennyire elől a rangsorokban. Talán a játékrendszer eredménye. Stafford nagyon gyorsan szabadul a labdától.

Nem tudom,hogy megérett e a kezdő posztra. Egy próbát megér, futás ellen jó.

több mint 13 éve
Franklin anno New Orleansban nagyon szenvedett 4-3-ban kötve hiszem h olyan csapathoz megy. Grimes, Dorsey, Moore, Slauson, Dunta mind olyan arc akinek vhol fognak adni sok lóvét, nem hinném h aprópénzért hozhatóak lennének.

Madden hates me.
több mint 13 éve
NFL.com lehozott egy top 85 FA listat...kicsit szemezgettem belole:
Fred Davis serulesbol visszatero fiatal egykor igeretes arc aki Myers lelepese eseten lehet olcso opcio.
Keenan Lewis fiatal jo meretu CB, aki solid kezdove notte ki magat.
Brent Grimes vszeg nem a mi price rangeunkben lesz, de a serules miatt talan egy 1eves dobbantos deallel hozhato lesz.
Brandon Moore oregedo, de megbizhato OG, esetleges Sparano kotodessel.
Daunta Robinson mar 30, nem elit meretu vagy jateku, igy lehet behuzhato ocsoert.
Matt Moore CP elkuldese eseten legjobb opcionk lenne TP melle,ele, moge.
Cary Williams jo meretu,30on innen levo elfogadhato kezdo.
Bradley Fletcher fiatal, jo felepitesu CB. Uj vezetes ele toltott FArol es draftrol. Itt van az egykori pozicios edzoje es amugy sztem igencsak hasznalhato CB lenne. Nalunk lenne vszeg legnagyobb sansza kezdeni. Eddigiek kozul sztem O a legsanszosabb.
Erin Henderson fiatal LB, aki futas ellen eros.
Glenn Dorsey 4-3ba valo, sztem jo pick up lenne olcsoert.
Brad Jones versatile LB, aki igencsak elferne nalunk.
Michael Turner DMC mogott lehetne powerback. Nem hiszem, h nagy piaca lenne.
Isaac Sopoaga NT poszton lehetne stop gap megoldas.
Terreance Knighton fiatalabb megoldas lehetne NT poszton.

Ettol a listatol fuggetlen tovabbi jeloltjeim:
LeGarrette Blount ugyan RFA, de annyira nem hasznaltak, h lehet elengedik. Olson alatt volt legjobb, powebacknek DMC moge akar...
Peyton Hillis bagoert Dmac moge johet akar...
King Dunlap csak olcsoert RT posztra harcolni...
Aubyaro Franklint tavaly is opcionak gondoltam stop gap NT feladatra...iden is.
Nate Garner OL Sparano embere volt, harcolhatna RT, RG posztert...
Larry Grant MLB opcio lehet...
Casey Hampton stop gap NT...
Maake Kemoetau detto...
Roy Miller fiatal NT opcio lehetne...
Dennis Roland RT versenybe beszallhatna...
Pat Sims NT opcio...
Jeremy Trueblood RT posztra battlere...
Wallace Gilberyy szolid DL rotacios emberke lehetne...
Matt Slauson LG posztra kezdokent is odaerhetne...

több mint 13 éve
Másik gépen van az excel táblám, de spotrac-ból tudunk dolgozni. Elvileg minden szerződést befrissítettek már sztem.

Náluk 122.387.174-el állunk. Sztem ez korrekt! Így, ha 123 lesz a cap akkor neked adok igazat.

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 350 — Sworn to the Dark

Rolni: melyik szám a valós?

chemicals keep me under control