Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
ki érte meg a pénzét tavaly, ki nem:www.profootballfocus.com/blog/2013/02/28/performance-based-value-oakland-raiders/
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
espn.go.com/sportsnation/feature/index?page=greatestofalltime#topszavazzatok Bo Jacksonra minden idők legjobb atlétája címért, megérdemli. ha nincs az ominózus Bengals meccsen történt sérülés, lehet, hogy ma már őt tartanák minden idők legjobb futójátékosának. mint atléta, igazi "specimen" volt
több mint 13 éve
Cardinals. Jets?Mondjuk így akkor valszeg nem lesz Geno 1/1 és ha 2-ra sem megy ki, akkor nőtt az esélyünk egy tradre. Bár nem tudom ki akar QB-t húzni a közelünkben, aki miatt érdemes lenne 1/3-ra lejönnie valakinek.BruceBills szinte biztosan QB-t húz az első körben, ők lehetnek.deyell
és ha mi húzzuk be? Kíváncsi vagyok, hogy CP bérezése körül milyen irányba mennek el a dolgok most.Amadeus91
szerintem is sok múlik ezen. Akár behúzzuk Geno-t akár nem, a CP körüli mizéria megoldása lesz az idei csapatépítés kulcsa.
több mint 13 éve
remélem én is, hogy erről van szó:"Chris Mortensen of ESPN reports that there are rumors of the team’s interest in Smith, who by virtue of the fact that he was the fastest quarterback in Indy makes him an obvious candidate to play for the Raiders."Leragadtak Al bácsinál 😊
mikor jönnek már rá, hogy McKenzie nem a leggyorsabb játékosokat draftolja? ha Genot választjuk, nem a 40-es ideje miatt lesz.deyell
Minden esetre remélem,hogy nem húzzuk be Geno-t. Egyrészt mert van nagyobb need-ünk, még ha CP-t ki is vágjuk FA-ről veterán minimumért simán tudnánk embert akár kezdőnek (Moore), akár csak back upnak.
Plusz részemről nem volt valami túl meggyőző sem technika sem interjú alapján Indybe.
Ha meg még is a draftról akarnak RM-k qbt depth vagy competition végett akkor már inkább tradeljünk és a másodi körben húzzuk be E J Manuelt.Cubehead
Steve Corkran of the Contra Costa Times believes ESPN's report of the Raiders' interest in West Virginia QB Geno Smith is a "smokescreen."
In other words, false information planted by the Raiders in an attempt to trade down.
több mint 13 éve
Persze,mint majd minden egyetemi játékosnak neki is lenne mit fejlődnie mind fizikálisan mind technikailag ahhoz,hogy elérje az Nfl szintet minőségben. Szóval nem vitatom amit mondasz (főleg a váltott le a párnára majd meglökni a dummiet drillnél volt látható,amit írsz). De ettől függetlenül maga a mozgás kultúrája nagyon rendben volt. látszott,hogy szép természetes,rögzült mozgás koordinációval rendelkezik azaz,hogy nem kellett különösebben arra fókuszálni,hogy hogyan lépjen,tegye a kezét,stb.Rajta kívül még Mingo volt nagyon meggyőző. A drillek során is 110%osan teljesített és Matt, Brucy kettősnek adott interjúnál is nagyon összeszedett,érett gondolkodásról tett tanú bizonyságot.Nekem mondjuk Mingo annyira nem tetszett, nagyon fürge, de a felsőteste több drillnél is erőtlennek tűnt nekem.empty taxi
Cubehead
Plusz az interjúk során is nagyon összeszedet,érett gondolkodásról tett tanúbizonyságot ami mondjuk nem hátrány ha nem egy álmodozó kölyök érkezik majd meg a training campba hanem egy érett céltudatos sportoló.
Persze ahhoz,hogy RDE-t tudjon játszani ezen a szinten így is úgy is meg kell növelni a tömegét 10-15 fontal s míg azt eléri addig simán megjöhet még az az általad hiányolt erő is.
Valamint pontosan ezért írtam még Ziggy-t, mint opciót. Ő fizikálisan okés csak technikailag kell képezni,hogy pass rush terén is ugyan olyan szörny lehessen,mint futás ellen.

több mint 13 éve
"Chris Mortensen of ESPN reports that there are rumors of the team’s interest in Smith, who by virtue of the fact that he was the fastest quarterback in Indy makes him an obvious candidate to play for the Raiders."Leragadtak Al bácsinál 😊
mikor jönnek már rá, hogy McKenzie nem a leggyorsabb játékosokat draftolja? ha Genot választjuk, nem a 40-es ideje miatt lesz.deyell
Minden esetre remélem,hogy nem húzzuk be Geno-t. Egyrészt mert van nagyobb need-ünk, még ha CP-t ki is vágjuk FA-ről veterán minimumért simán tudnánk embert akár kezdőnek (Moore), akár csak back upnak.
Plusz részemről nem volt valami túl meggyőző sem technika sem interjú alapján Indybe.
Ha meg még is a draftról akarnak RM-k qbt depth vagy competition végett akkor már inkább tradeljünk és a másodi körben húzzuk be E J Manuelt.

több mint 13 éve
"Chris Mortensen of ESPN reports that there are rumors of the team’s interest in Smith, who by virtue of the fact that he was the fastest quarterback in Indy makes him an obvious candidate to play for the Raiders."mikor jönnek már rá, hogy McKenzie nem a leggyorsabb játékosokat draftolja? ha Genot választjuk, nem a 40-es ideje miatt lesz.
több mint 13 éve
Cardinals. Jets?Mondjuk így akkor valszeg nem lesz Geno 1/1 és ha 2-ra sem megy ki, akkor nőtt az esélyünk egy tradre. Bár nem tudom ki akar QB-t húzni a közelünkben, aki miatt érdemes lenne 1/3-ra lejönnie valakinek.BruceBills szinte biztosan QB-t húz az első körben, ők lehetnek.deyell
és ha mi húzzuk be? Kíváncsi vagyok, hogy CP bérezése körül milyen irányba mennek el a dolgok most.
több mint 13 éve
Mondjuk így akkor valszeg nem lesz Geno 1/1 és ha 2-ra sem megy ki, akkor nőtt az esélyünk egy tradre. Bár nem tudom ki akar QB-t húzni a közelünkben, aki miatt érdemes lenne 1/3-ra lejönnie valakinek.BruceBills szinte biztosan QB-t húz az első körben, ők lehetnek.
több mint 13 éve
Mondjuk így akkor valszeg nem lesz Geno 1/1 és ha 2-ra sem megy ki, akkor nőtt az esélyünk egy tradre. Bár nem tudom ki akar QB-t húzni a közelünkben, aki miatt érdemes lenne 1/3-ra lejönnie valakinek.
több mint 13 éve
Rajta kívül még Mingo volt nagyon meggyőző. A drillek során is 110%osan teljesített és Matt, Brucy kettősnek adott interjúnál is nagyon összeszedett,érett gondolkodásról tett tanú bizonyságot.Nekem mondjuk Mingo annyira nem tetszett, nagyon fürge, de a felsőteste több drillnél is erőtlennek tűnt nekem.
Cubehead

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Alex--->KCSzerintem jól járt mind a két csapat. KCnek lesz egy normális (nem világ megváltó de system fit qb - ja) a 49ers meg kapot két picket érte.
én örülök a legjobban 😀Amadeus91
Csak mi szívunk 😊,mert a kc nem rossz csapat és most sikerült az egyik legnagyobb need-jüket elhárítani.

több mint 13 éve
Vhol én is láttam amit írtál, de hülyeséget irogattak megint...mi köze lenne ahhoz az oldalohoz...világ életében a "focis" oldalon volt.Igen Floyd is nagyot alkotott. Ebből kifolyólag viszont lehet,hogy kimegy 1/2 nél.
Ansah-ról most én is olvastam több jó dolgot is...top15 picknek várják már, de ha nem tudunk tradelni...necces lenne 1\3-ra...mondjuk, ha RM és a staff őt tartja a legjobb DL embernek akkor hajrá...
Floyd is kurva jó volt állítólag...Rolni
Rajta kívül még Knile Davis alkotott nagyot és lehet érdekes a számunkra valamelyik későbbi körben.

több mint 13 éve
Ziggy inkább futás ellen jó, mint pass rushban, nem? a Senior Bowlon legalábbis a futók levadászásában jeleskedett elsősorban.deyellFutás ellen kiváló, pass rush terén csiszolandó. De jók az alapjai és hatalmas potenciál van benne ezen a téren is.Szóval TC után eleinte rotálva Andre Davis-l hamar feltudná venni a ritmust.

több mint 13 éve
Ha át tudnánk szugerálni Palmer-t Brady-vé egy aláírás erejéig, akkor én bevásárolnám Redmen-t a Pittsburgből McFadden mellé erőfutónak. Egy Reece-Pryor-McFadden-Redmen-Goodson hátsó traktus normális Playbook-al már meggyőző alapkombó lenne egy jó futójátékra.Blount asszem FA lesz. Meg lehetne próbálni.Amadeus91
Arra gondoltam, hogy egy jó erőfutó kellene McFadden mellé. Lehet, hogy elvetemült ötlet, de a Chargers elleni "beugró meccset" elnézve egy Pryorra írt playbook-al - szerintem - pont ennyi hiányozna ahhoz, hogy a passzjátékkal kombinálva egy ütőképes O-t lehessen összepakolni. Ha ezt és egy jó G-t megoldanánk egy CP trade-ből, vagy valahogy kigazdálkodnánk az FA piacon, akkor a drafton erősíthetnénk a D-t... hmmm? Mit gondoltok? toxique
Blount RFA
több mint 13 éve
Ziggy inkább futás ellen jó, mint pass rushban, nem? a Senior Bowlon legalábbis a futók levadászásában jeleskedett elsősorban.
több mint 13 éve
Vhol én is láttam amit írtál, de hülyeséget irogattak megint...mi köze lenne ahhoz az oldalohoz...világ életében a "focis" oldalon volt.Ansah-ról most én is olvastam több jó dolgot is...top15 picknek várják már, de ha nem tudunk tradelni...necces lenne 1\3-ra...mondjuk, ha RM és a staff őt tartja a legjobb DL embernek akkor hajrá...
Floyd is kurva jó volt állítólag...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Holgren nem az üzleti oldalra érkezne stadion ügyben, hanem foci oldalra RM (mellé), alá. Amennyiben ez RM részéről rendben lenne és nem Mark tolja le a torkán akkor felőlem jöhet.Elég nagy tapasztalattal bír...Ziggy nagyon meggyőzően teljesített. Mind Mayock, mind Akbar nagyon elismerően nyilatkozott róla. Jó motorral rendelkezik, fizikálisan rendben van, technikailag az alapok is okésak azonban még csiszolandók. Akbar csak edzők kedvencének nevezte ezért.
Bruce mockodból a letrade nagyon tettszik 😊
Ziggy nagyon nagy kérdőjel, de abban a magasságban lehet megkockáztatnám már...DL drilleket nem láttam, milyen volt?
Long OG lesz vszeg sztem 2. körben lesz jobb ember is simán.
CBnek McFadden remek lehetne ahogy írja Cube...
NT sztem is elég lehet 4.benRolni
Rajta kívül még Mingo volt nagyon meggyőző. A drillek során is 110%osan teljesített és Matt, Brucy kettősnek adott interjúnál is nagyon összeszedett,érett gondolkodásról tett tanú bizonyságot.
Ami meg Holmgrent illeti azóta már én is olvastam több más fórumon,hogy nem az üzleti részre jönne. De azért köszi a pontosítást/infót Rolni.
/Reggel már nem tudom,hogy melyik médiában olvastam de vagy félre értelmeztem vagy találgatás volt.

több mint 13 éve
Holgren nem az üzleti oldalra érkezne stadion ügyben, hanem foci oldalra RM (mellé), alá. Amennyiben ez RM részéről rendben lenne és nem Mark tolja le a torkán akkor felőlem jöhet.Elég nagy tapasztalattal bír...Bruce mockodból a letrade nagyon tettszik 😊
Ziggy nagyon nagy kérdőjel, de abban a magasságban lehet megkockáztatnám már...DL drilleket nem láttam, milyen volt?
Long OG lesz vszeg sztem 2. körben lesz jobb ember is simán.
CBnek McFadden remek lehetne ahogy írja Cube...
NT sztem is elég lehet 4.ben
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Számomra az ideális draft így festene:Én személy szerint teljesen kiegyezek a felvázolt Mockoddal Bruce.
Trade down a 11-16 helyre ellenérték még egy +2/11-16 cetli
1. kör: Ziggy Ansah DE
2. kör: Kyle Long RT
3. kör: a lehető legjobb CB
4. kör: NT
a többi már nem érdekes annyira, de needre húzzunk az a lényeg. Bruce
Annyi kiegészítéssel,hogy Long Nfl szinten inkább G, mint T. Már magán a combine-n is G-ként volt megnevezve.
Valamint ha a 3ik körben még bent lesz (láva a combine-non nyújtott teljesítményét nem biztos) akko hatalmas steal lenne behúzni Leon McFaddent.

több mint 13 éve
Azt olvastam,hogy elvileg az új stadion elérésében segédkezne! Ugye nem is olyan rég ezért hallgatunk meg másik két jelöltet is.Breaking News via ESPN's Bill Williamson and John Clayton: The Raiders are talking to Mike Holmgren about a possible leadership role.ezt nem kéne.deyell
Amadeus91
Amúgy érdekesek ezek az NFl-s kapcsolati tőke kamatoztatások. (anno RM és Holmgren már dolgozott együtt még GB-ben).

több mint 13 éve
Breaking News via ESPN's Bill Williamson and John Clayton: The Raiders are talking to Mike Holmgren about a possible leadership role.ezt nem kéne.
Amadeus91
több mint 13 éve
Számomra az ideális draft így festene:Trade down a 11-16 helyre ellenérték még egy +2/11-16 cetli
1. kör: Ziggy Ansah DE
2. kör: Kyle Long RT
3. kör: a lehető legjobb CB
4. kör: NT
a többi már nem érdekes annyira, de needre húzzunk az a lényeg.
több mint 13 éve
Breaking News via ESPN's Bill Williamson and John Clayton: The Raiders are talking to Mike Holmgren about a possible leadership role. Reggie McKenzie's job is safe. Holmgren spent the last three years as the president of the Cleveland Browns, after 10 seasons as the head coach of the Seattle Seahawks.