Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha át tudnánk szugerálni Palmer-t Brady-vé egy aláírás erejéig, akkor én bevásárolnám Redmen-t a Pittsburgből McFadden mellé erőfutónak. Egy Reece-Pryor-McFadden-Redmen-Goodson hátsó traktus normális Playbook-al már meggyőző alapkombó lenne egy jó futójátékra.Blount asszem FA lesz. Meg lehetne próbálni.
Arra gondoltam, hogy egy jó erőfutó kellene McFadden mellé. Lehet, hogy elvetemült ötlet, de a Chargers elleni "beugró meccset" elnézve egy Pryorra írt playbook-al - szerintem - pont ennyi hiányozna ahhoz, hogy a passzjátékkal kombinálva egy ütőképes O-t lehessen összepakolni. Ha ezt és egy jó G-t megoldanánk egy CP trade-ből, vagy valahogy kigazdálkodnánk az FA piacon, akkor a drafton erősíthetnénk a D-t... hmmm? Mit gondoltok? toxique
több mint 13 éve
Ha át tudnánk szugerálni Palmer-t Brady-vé egy aláírás erejéig, akkor én bevásárolnám Redmen-t a Pittsburgből McFadden mellé erőfutónak. Egy Reece-Pryor-McFadden-Redmen-Goodson hátsó traktus normális Playbook-al már meggyőző alapkombó lenne egy jó futójátékra. Arra gondoltam, hogy egy jó erőfutó kellene McFadden mellé. Lehet, hogy elvetemült ötlet, de a Chargers elleni "beugró meccset" elnézve egy Pryorra írt playbook-al - szerintem - pont ennyi hiányozna ahhoz, hogy a passzjátékkal kombinálva egy ütőképes O-t lehessen összepakolni. Ha ezt és egy jó G-t megoldanánk egy CP trade-ből, vagy valahogy kigazdálkodnánk az FA piacon, akkor a drafton erősíthetnénk a D-t... hmmm? Mit gondoltok?
több mint 13 éve
Én is örülnék ha robbantana JMR, de sztem sansztalan, hogy ezt nálunk tegye meg. Egyszerűen nem gondolnám, hogy a Raiders közelébe engedik még egyszer...BruceJogos. Kitörne a lázadás...
több mint 13 éve
Én is örülnék ha robbantana JMR, de sztem sansztalan, hogy ezt nálunk tegye meg. Egyszerűen nem gondolnám, hogy a Raiders közelébe engedik még egyszer...
több mint 13 éve
Nem lennék meglepve, hogyha JMR nagyot robbantana idén. Tehetsége megvan, fizikailag rendben lesz... ha csak fele olyan motivált, mint ahogyan állítja, akkor most jól járnánk vele. Geno helyett egy Pryor vs. JMR rivalizálás a kezdő irányítói posztért belökné a csapat szekerét az offense tekintetében.
több mint 13 éve
Bryant mugshot:Csak egy átlagos lurkó a Harvardról 😊
ne haragudjatok, de az a fej... 😀akike

több mint 13 éve
JaMarcusban is hatalmas potenciál volt. BQ sem volt rossz alapanyag, Jimmy Clausen elit irányító volt az egyetemen. Posvány, szar közegbe kerültek, hulladék elkapók közé,Amadeus91Először is Jamarcus Russelben hatalmas potenciál VAN! Mindjárt visszatér!
Másodszor Clausennek volt elit elkapója, Kovács Pityu.
Harmadszor BQ és Clausen egyetemen is azért volt sztár, mert Charlie Weis edzette őket ,aki bármelyik szar QBból jót farag és playhívó zseni. Még Cassel is jónak tűnt a keze alatt, pedig az nem semmi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
sok méretes hülyeségOMG ember...
Amadeus91
BQ és Bradford esetében adom, bár Samunk nem képes célpontot váltani, ami azért hát na elvárás lenne egy 1/1-től, BQ meg mély passzoknál mindig is pontatlan volt, ezért is csúszott szvsz az 1. kör végéig.
JMR-nél a work ethic majdnem ha nem nagyobb cink mint a szar edzői stáb. Clausen világ életében egy pökhendi alak volt, ha vhol adok a jellemhibákra mint red flag az a QB poszt, ráadásul utána azért Cam Newton nem nyomta szarul ugyanott.
Dalton elmenedzselgeti a Bengals offense-t, de a nyomást elég szarul kezeli, ami az AFC Northban nem épp optimális, az utódja a TCU-n Casey Pachall ha nem lenne alkoholista akk a no.1 QB prospectem lenne a jövő évi classban.
Egy safetynek mégis mi köze van ahhoz h egy QB bust-e? Btw Derrick Harvey v Matt Jones más csapatban se lett sztár. Ellenben Marcedes Lewis, Eugene Monroe, Alualu v. Blackmon azért nem rossz játékosok a maguk posztján, a bekezdésben szereplő játékosokban az a közös h 1. körös JAX pickek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Persze lehet ez is, de 2/1-gyel szvsz könnyebben találsz UT-t, mint elit pass rushert, bár mind2ből van idén olyan akiért az reális érték.empty taxiEzzel is egyetértek, persze vihetik 1/2-re Moore-t vagy Jones-t vagy bárkit akibe beleszeretnek...
Én szeretném ha valakiért feljönnének, nekünk meg lenne egy második körösünk is...de Werner-t sem bánnám, még ha inkább LDE is.
több mint 13 éve
JaMarcusban is hatalmas potenciál volt. BQ sem volt rossz alapanyag, Jimmy Clausen elit irányító volt az egyetemen. Posvány, szar közegbe kerültek, hulladék elkapók közé, türelmetlen, hozzá nem értő edzők alá. Andy Dalton kapott egy normális OC-t és egy elit WR-t, 2 év alatt 2szer ment PO-ba, úgy, hogy 3-5. kör közé várták. Szerintem Bradforddal majd kiegészíthetjük a listát lassan... az a véleményem, hogy ha Gabbert elkerül Indybe PM mögé, vagy New Englandbe, esetleg Cincybe Gruden alá dolgozgatni, most egy PO esélyes irányító lenne. Nagyon kevés olyan QB van, akik képesek szar közegben, gyenge képességű játékostársakkal komoly eredményt elérni egyedül, kb csak a legszűkebb elit: PM, Brady, LuckMcShay hülyére hypolta anno.Gabbert is jobb alapanyag volt... bohóccsapatba került.Amadeus91Igen, de Alualu azért nem fog 10+ sackes szezonokat hozni folyamatosan ha ki is húzódik a szélére 😊Sztem a Jags előbb viszi Genot, mint Floydot.empty taxiFloyd-ra azért gondoltam, mert Bradley mintha azt nyilatkozta volna, hogy Alualu DE is lehet a rendszerében. peterbadbone
Nekik egy klasszik edge rusher kellene, vmint nem tudom meddig akarnak Gabberttel bohóckodni, ezért sem hülyeség szvsz Geno.empty taxi
Nem voltak ideálisak a körülmények Jacksonville-ben ez is igaz, de ha tényleg komoly potenciál lenne benne akk nem ennyi jött volna ki belőle szvsz.empty taxi
edit: volt már olyan, hogy a Jaxnél bebustolt egy játékos, elcserélték és a posztja legjobbjai közé került az új csapatánál; Reggie Nelson. De külön gyanús, hogy bárkit húzott a Jax, abból szar pick lett.
több mint 13 éve
Persze lehet ez is, de 2/1-gyel szvsz könnyebben találsz UT-t, mint elit pass rushert, bár mind2ből van idén olyan akiért az reális érték.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Én arra gondoltam, hogy Bradley azt, nyilatkozta, hogy ugye Seahawks jellegű védelem lehet a Jags-nél majd később 3-4. Ezekben a sémákban Alulalu lenne az LDE, Knighton (ha sikerül visszahozni) az NT és ide gondoltam, hogy Floyd a DT. Az RDE aki kívül játszana, Clemons/Irvin szerepben pedig egy másik újonc, vagy egy meglévő DE lenne, de ezt már nem fejtegetném. Mivel Werner 3-4-ben sztem használhatatlan OLb-nek így érte,vagy Geno-ért feljöhet valaki a 3. pickünkért.
több mint 13 éve
McShay hülyére hypolta anno.Gabbert is jobb alapanyag volt... bohóccsapatba került.Amadeus91Igen, de Alualu azért nem fog 10+ sackes szezonokat hozni folyamatosan ha ki is húzódik a szélére 😊Sztem a Jags előbb viszi Genot, mint Floydot.empty taxiFloyd-ra azért gondoltam, mert Bradley mintha azt nyilatkozta volna, hogy Alualu DE is lehet a rendszerében. peterbadbone
Nekik egy klasszik edge rusher kellene, vmint nem tudom meddig akarnak Gabberttel bohóckodni, ezért sem hülyeség szvsz Geno.empty taxi
Nem voltak ideálisak a körülmények Jacksonville-ben ez is igaz, de ha tényleg komoly potenciál lenne benne akk nem ennyi jött volna ki belőle szvsz.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Gabbert is jobb alapanyag volt... bohóccsapatba került.Igen, de Alualu azért nem fog 10+ sackes szezonokat hozni folyamatosan ha ki is húzódik a szélére 😊Sztem a Jags előbb viszi Genot, mint Floydot.empty taxiFloyd-ra azért gondoltam, mert Bradley mintha azt nyilatkozta volna, hogy Alualu DE is lehet a rendszerében. peterbadbone
több mint 13 éve
Igen, de Alualu azért nem fog 10+ sackes szezonokat hozni folyamatosan ha ki is húzódik a szélére 😊Sztem a Jags előbb viszi Genot, mint Floydot.empty taxiFloyd-ra azért gondoltam, mert Bradley mintha azt nyilatkozta volna, hogy Alualu DE is lehet a rendszerében. peterbadbone
Nekik egy klasszik edge rusher kellene, vmint nem tudom meddig akarnak Gabberttel bohóckodni, ezért sem hülyeség szvsz Geno.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Sztem a Jags előbb viszi Genot, mint Floydot.empty taxiFloyd-ra azért gondoltam, mert Bradley mintha azt nyilatkozta volna, hogy Alualu DE is lehet a rendszerében.
több mint 13 éve
Sztem a Jags előbb viszi Genot, mint Floydot.Azért Számít még, hoyg a Jags kit választ majd.Már belinkeltem a combine topicba, de beteszem ide is!hát ha nem elég jó mentalitású, akkor ugrik.
Elvégre Moore nálunk is "opció"
Roto:
One NFL scout told Pro Football Weekly that Texas A&M DE Damontre Moore is a "mess off the field."
Moore was arrested for marijuana possession in 2011, but other than that has no known off-the-field issues. Perhaps more concerning were Moore's 12 reps on the 225-pound bench press in Indianapolis. The low total is an indication of not only below-average strength in the upper body, but suspect work ethic.
Cubehead
Werner lesz a befutó, neki nincs semmi red flagjedeyell
Ha a Chiefs elviszi Joeckelt, A Jags viheti Wernert,Floyd-ot hisz mindkettőről nagyon sok információjuk lehet, mert Florida államban fociztak eddig és nem valószínű, hogy Geno lesz az ő választásuk. Marad közülük az egyik vagy Geno akit én megintcsak nem húznék, remélem ebben az esetben valamelyikükért bejelentkezik egy csapat trade-re, mi meg később elvisszük a legmegfelelőbb DL játékost aki elérhető.peterbadbone

Madden hates me.
több mint 13 éve
Bryant mugshot:Ő itt mit érezhetett ugyan? 😀 😀
ne haragudjatok, de az a fej... 😀akike
több mint 13 éve
Azért Számít még, hoyg a Jags kit választ majd.Már belinkeltem a combine topicba, de beteszem ide is!hát ha nem elég jó mentalitású, akkor ugrik.
Roto:
One NFL scout told Pro Football Weekly that Texas A&M DE Damontre Moore is a "mess off the field."
Moore was arrested for marijuana possession in 2011, but other than that has no known off-the-field issues. Perhaps more concerning were Moore's 12 reps on the 225-pound bench press in Indianapolis. The low total is an indication of not only below-average strength in the upper body, but suspect work ethic.
Cubehead
Werner lesz a befutó, neki nincs semmi red flagjedeyell
Ha a Chiefs elviszi Joeckelt, A Jags viheti Wernert,Floyd-ot hisz mindkettőről nagyon sok információjuk lehet, mert Florida államban fociztak eddig és nem valószínű, hogy Geno lesz az ő választásuk. Marad közülük az egyik vagy Geno akit én megintcsak nem húznék, remélem ebben az esetben valamelyikükért bejelentkezik egy csapat trade-re, mi meg később elvisszük a legmegfelelőbb DL játékost aki elérhető.
több mint 13 éve
Bleacherreport C rankingWisniewski top10
bleacherreport.com/articles/1444314-br-nfl-1000-2013-top-35-centers/page/27

több mint 13 éve
Bryant mugshot:
ne haragudjatok, de az a fej... 😀

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Már belinkeltem a combine topicba, de beteszem ide is!hát ha nem elég jó mentalitású, akkor ugrik.
Roto:
Cubehead
Werner lesz a befutó, neki nincs semmi red flagje
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Ha Bryant marad akkor egyértelmű,hogy RDE-t kellene húznunk (Houston, későbbi körös NT/Bikukidi, Bryant, 1/3de nem rossz első ránézésre). Ha valamiért még se maradna akkor Floyd nagyon jó opciónak tűnik így a combine után is és Houston is maradhatna az eredeti posztján!
Illetve szvsz és a senior bowlos látottak alapján érdemes lehet elgondolkodni Kawann Short-n vagy Sylvester Williams-n.
Viszont ha maradunk az RDE neednél:
Mély az ide Dline class de világ megváltót nem találunk RDE poszton.
Werner stabil,konzisztens de inkább LDE,mint utolsó évében az egyetemen.
Moore ugyan technikailag rendben van de egy díva és már most sem okés a munka morálja (asszem épp elég ilyen playánk volt az elmúlt pár évben)
Viszont Ansah és Mingo szerintem nagyon is jó opció. Ansah a senior bowlon is és a combine-n is nagyon szépen teljesített. Keményen dolgozik, persze technikailag még formálandó (de ezt mondták többen is Akbar,Mayock és még valaki,hogy ez az edzők nagy kedvence amikor meg van a jó alap mind fizikálisan,mentálisan mind technikailag és lehet szájíz szerint csiszolni)
Mingo úgyszintén nagyon komolyan,meggyőzőn dolgozott. Elmondása szerint mindegy,hogy OLb vagy De-ként számolnak vele. Szerk:Valamint nagyon éretten,komolyan nyilatkozott Brucynak meg Smithnek.S mint a combine topicba itt is szembe mennék Ulpival részint. Mert tény,hogy ezen sportoloknál nem lehet olyan gyorsan olyan látványos eredményt elérni,mint egy átlag közembernél de igen is lehet őket gyúrni, pláne egy nfl training staffnak. S Mingo jelenleg 240font (Pl anno Burgess 260 és nem kell bemutatni). Szezon kezdetre simán felnyomható plusz 10 és az már baráti. De ha ez kell akkor ott van Ansah a maga 270fontjával.
Vélemények?

több mint 13 éve
Már belinkeltem a combine topicba, de beteszem ide is!Elvégre Moore nálunk is "opció"
Roto: