NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Raiders coach Hue Jackson just announced that starting wide receiver Louis Murphy and starting cornerback Chris Johnson are undergoing surgery for undisclosed injuries. Murphy won’t be able to play in the regular-season opener Sept. 12, Jackson said. Johnson is expected back for that game.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ismeretlen sérülés miatt CJ out egy ideig,Hue szerint az 1.héten visszatér.
Kéne is,mert a sérülése alatt DVD gyakorol az első csapattal,nem kéne,hogy ő kezdjen a reg.season 1.hetében,az azért elég cakkos lenne...

több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
Na alakul az OL...
Veldheer mellett egyre sanszosabb, hogy Wiz lesz a LG. Satele jol tolja C poszton, Wiz is jo,de neki jobban megy a G poszt es a legjobb 5elve alapjan igy kezdhet mindketto. RG poszton lesz a legnagyobb tulekedes...Cooper eddig TCben dominal a hirek szerint es ha a hatralevo pre meccseken Schuening vagy Bruce nem homorit siman kezdo marad. Schuening nagyon kell,h igyekezzen, mert ha nem nyomja ki Coopert sztem kihullik a keretszukitesnel...kar lenne,mert eddig biztato volt.
RT poszton Barnes, Heyer es Barksdale csataznak...ha Joe nyerni tudna az fasza lenne. Barnes maradna LT/RT back up aminek valo, Heyer meg mehetne OG back up posztert harcolni Loper-el es Schuening-el/Cooper-el...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2011/08/16/projecting-the-raiders-2011-53-man-roster/Bruce
Schuening igazán lehetne keret tag, Williams ilyen jó ST playa hogy mindig van helye?
több mint 14 éve
http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2011/08/16/projecting-the-raiders-2011-53-man-roster/
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=VV4LaQsAhY0

http://www.youtube.com/watch?v=huFpBIq4XkU

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/trainingcamp/story/09000d5d8217c1d5/article/raiders-have-reason-to-think-playoffs-with-jackson-at-the-helm

több mint 14 éve
peter az a DC sztem is rendben van...

DMC ugyanott, ugyanúgy készült mint tavaly. Ha a sérülések elkerülik állat lesz idén is.

A 2 S camp body csak...Hiram sanszos az IR-e, de a Huff-Branch-Mike-Brown négyes bőven elég S posztra...

több mint 14 éve
DMC már visszatért az edzésbe, de egyelőre csak non-contact edzéseket végez, várhatóan a 3. vagy 4. meccsen fog játszani egy picit, reméljük addig nem esik vissza nagyon...

Jacoby Ford már nem visel a kezén ilyen védő borítást, de még meg van dagadva a keze és a műtéti heg is látszik. Visszatérése azért így még várat magára.

Vasárnapi edzésen megsérült Stevie Brown, de nem komoly sérülés, viszont a biztonság kedvéért hétfőn nem edzett, de nem mondtak mást, így nem lehet tudni mikor tér vissza. A két safety leigazolása viszont sokat mondó ebben az esetben is. Bár inkább Eugene miatt történtek a pótlások.
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
The Oakland Raiders have signed safeties Matt Giordano and Josh Bullocks.
több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Cartwright roster helyét én is biztosnak mondanám, mert a ST egyik legfontosabb tagja viszont azt sem hinném, hogy Jones az idei feltrade miatt kihagyható lenne. Al nem enged meg ilyesmit.

Erősítettünk??? 2 safety-vel Josh Bullocks és Matt Giordano személyében. Ez számomra előrevetíti, hogy Eugene --> IR.

Nálam ez lenne most a roster:

QB - JC, Edwards, Boller
RB - DMC, Bush, Jones, Cartwright
FB - Reece
TE - Boss, Myers, Ausberry, Gordon
WR - Schilens, Murphy, DHB, Moore, Ford, Miller,
OT - Veldheer, Barksdale, Heyer
OG - Wiz, BC, Loper, Schuening
C - Satele

LS - Condo
P - Lechler
K - Janikowski

DE - Houston, Shaughnessy, Scott, Moss
DT - Kelly, Seymour, Henderson, Bryant
OLB - Wimbley, Goethel, Groves, Davis, Williams
MLB - McClain
CB - Routt, CJ, DVD, Ware, Chekwa, WMC
S - Branch, Huff, Mitchell, Brown

több mint 14 éve
Taiwannal mi a helyzet? nem ő lesz a 3. rb?Barb
Ő inkább visszahordásoknál kaphat szerepet még idén, de ha a futásoknál is tud alkotni, akkor elcsípheti a roster helyet, mert ugye specben is hasznos, de elég kemény lesz a roster szűkítés, mert ilyen embereket kell kihagyni... (ahogy én is kihagytam... :/ )Bruce
Jelenleg sérült és nem láttunk semmit tőle, így természetes, hogy kimarad, de sztem helyet fog kapni a csapatban. Bennet ihatja meg ennek a levét a végén...

több mint 14 éve
Taiwannal mi a helyzet? nem ő lesz a 3. rb?Barb
Ő inkább visszahordásoknál kaphat szerepet még idén, de ha a futásoknál is tud alkotni, akkor elcsípheti a roster helyet, mert ugye specben is hasznos, de elég kemény lesz a roster szűkítés, mert ilyen embereket kell kihagyni... (ahogy én is kihagytam... :/ )
több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Taiwannal mi a helyzet? nem ő lesz a 3. rb?

több mint 14 éve
most DMC kezdő vagy bust?
teljesen össze vagyok zavarodva :Sbriareos
Jóvanmá, javítottam! 😊
Ma nem mennek ezek a nevek nekem. :/
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
most DMC kezdő vagy bust?
teljesen össze vagyok zavarodva :S

több mint 14 éve
Igen a 2010-es draft elég jónak néz ki! 😊

Kíváncsiságból meg is néztem a korábbi évek draftjait is:

- A 2007-es draftból már csak Michael Bush maradt hírmondónak
- A 2008-as draft viszont megint nem volt rossz, bár csak 5 embert húzhattunk, de abból kettő kezdő (DMC és Branch), van egy elég jó kiegészítő ember (Scott), és van Shilens, aki ha nem lenne üvegből, akkor akár jó is lehetne.
- A 2009-es draft megint kicsit felemás, mert ugye ott a nagy bust húzás DHB (de még idén bizonyítha, ha nem akkor kuka), az akkor nagyon korainak tűnő Mitchell húzás (bár azért utólag nagyjából bejött), illetve Shaughnessy és Murphy akik kezdők lettek.

Nem olyan rossz ez, meg ha nem megy el Miller, akkor a 2007-es draft is jónak ítélhető lenne tulajdonképpen, de arra nagyon rányomja a bélyegét a JMR húzás...
Ha a 2011-es draftból is bejön mondjuk 4 ember (Wiz, Barksdale, Moore és mondjuk valamelyik CB), akkor nagyon jól draftolunk az utóbbi időben.
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Pre-meccsen félidőben aki nem látta: http://www.youtube.com/watch?v=hXJ8o_v0CnoRolni
Ez kurvajó. 😀

Ez a négyes (McClain, Ford, Houston, Veldheer) szerintem évekig felülmúlhatatlan lesz.
több mint 14 éve
Sorry Cartwright 😀
több mint 14 éve
Pre-meccsen félidőben aki nem látta: http://www.youtube.com/watch?v=hXJ8o_v0Cno

több mint 14 éve
Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy milyen lesz a fal, csak mindig a lehető legjobb játékosok alkossák és ne az döntsön, hogy valaki már régóta Raider! (pl Carlisle vagy mint Al-nak Bruce Campbell)

Egyébként meg úgy érzem a többi offense poszt rendben lesz így első blikkre:

- QB Ott van JC, aki jól mozgott, remélem a tavalyinál egy kicsit erősebb szezont tud csinálni és akkor fajin lesz és elkerülik a sérülések is, Edwards meg jó backup, sőt még lehet hogy több is.

- RB: Bush jó erőben van, sztem jó lesz idén is. DMC-t nem tudom, de bízom benne hogy igazak a pletykák és kirobbanó formában van. Harmadik futónak meg ott van Cartwright, aki kiváló spec játékos is.

- FB: Reece nagy fegyver, tud futni, elkapni és még blokkban is jó. Szóval tőle is nagy évet várok

- TE: Azzal hogy elment Zach, azt gondoltam hogy gyengülni fogunk, de sztem ez nem lesz annyira nagy gyengülés, mert Boss jobban blokkol és így többet lehet fenn a pályán mint Miller lett volna. Így állandó fenyegetést jelent, mivel elkapni is tud. Backupjai meg vannak szóval itt sincs gond.

- WR: a végére hagytam a legkényesebbet, de mivel én itt bízom abban, hogy Schilens nem fog megsérülni, így ő lesz az első számú WR-ünk. A legbiztosabb pont pedig Murphy, ő stabilan hozza a számait, amik ugyan nem kiugróak, de legalább vannak. DHB-tól idén többet várok egy kicsivel, igaz így is már bustnak minősül, de még ezt az évet megvárnám vele kapcsolatban. Fordtól visszaesést várok, sophomore slump vagy hogy nevezik ezt. De idén is ott lesz Moore aki kiváló újonc szezont produkálhat. Meg hát ne feledkezzünk el Nick Millerről sem a kis fehér WR-ről. 😊 Azt gondolom, hogy mindig lesz olyan srác a pályán aki nagy napot fog ki. Nem képzelem, hogy akármelyikük is 1000 yardos szezont produkál, de többen is lehetnek 600 yard fölött, ami jó teljesítmény lenne.

53-as keretembe most így lennének:

9 falember
3 QB: JC, Edwards, Boller
3 HB: DMC, Bush, Carpenter
1 FB: Reece
3 TE: Boss, Ausberry, Myers
6 WR: Schilens, Ford, Murphy, DHB, Moore, Nick Miller

Fontosabb emberek akik kimaradhatnak: Bennett, Tonga, Bodiford valamint a falemberekből Heyer/Schuening közül egy

Így az offense 25 fő lenne + a rúgók és Condo = 28
A Def-nek maradna 25 helyeBruce
Ki a tököm az a Carpenter?? 😊

több mint 14 éve
Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy milyen lesz a fal, csak mindig a lehető legjobb játékosok alkossák és ne az döntsön, hogy valaki már régóta Raider! (pl Carlisle vagy mint Al-nak Bruce Campbell)

Egyébként meg úgy érzem a többi offense poszt rendben lesz így első blikkre:

- QB Ott van JC, aki jól mozgott, remélem a tavalyinál egy kicsit erősebb szezont tud csinálni és akkor fajin lesz és elkerülik a sérülések is, Edwards meg jó backup, sőt még lehet hogy több is.

- RB: Bush jó erőben van, sztem jó lesz idén is. DMC-t nem tudom, de bízom benne hogy igazak a pletykák és kirobbanó formában van. Harmadik futónak meg ott van Cartwright, aki kiváló spec játékos is.

- FB: Reece nagy fegyver, tud futni, elkapni és még blokkban is jó. Szóval tőle is nagy évet várok

- TE: Azzal hogy elment Zach, azt gondoltam hogy gyengülni fogunk, de sztem ez nem lesz annyira nagy gyengülés, mert Boss jobban blokkol és így többet lehet fenn a pályán mint Miller lett volna. Így állandó fenyegetést jelent, mivel elkapni is tud. Backupjai meg vannak szóval itt sincs gond.

- WR: a végére hagytam a legkényesebbet, de mivel én itt bízom abban, hogy Schilens nem fog megsérülni, így ő lesz az első számú WR-ünk. A legbiztosabb pont pedig Murphy, ő stabilan hozza a számait, amik ugyan nem kiugróak, de legalább vannak. DHB-tól idén többet várok egy kicsivel, igaz így is már bustnak minősül, de még ezt az évet megvárnám vele kapcsolatban. Fordtól visszaesést várok, sophomore slump vagy hogy nevezik ezt. De idén is ott lesz Moore aki kiváló újonc szezont produkálhat. Meg hát ne feledkezzünk el Nick Millerről sem a kis fehér WR-ről. 😊 Azt gondolom, hogy mindig lesz olyan srác a pályán aki nagy napot fog ki. Nem képzelem, hogy akármelyikük is 1000 yardos szezont produkál, de többen is lehetnek 600 yard fölött, ami jó teljesítmény lenne.

53-as keretembe most így lennének:

9 falember
3 QB: JC, Edwards, Boller
3 HB: DMC, Bush, Carpenter
1 FB: Reece
3 TE: Boss, Ausberry, Myers
6 WR: Schilens, Ford, Murphy, DHB, Moore, Nick Miller

Fontosabb emberek akik kimaradhatnak: Bennett, Tonga, Bodiford valamint a falemberekből Heyer/Schuening közül egy

Így az offense 25 fő lenne + a rúgók és Condo = 28
A Def-nek maradna 25 helye
több mint 14 éve
Ha BC kezd (csak akkor tudnék örülni ha a hátralévő pre-meccseken virít) akkor Satele és Barnes elképzelhető, hogy marad C, RT kezdő...BC gyakorlatilag rookie. A Wiz-BC-Joe jobb oldal pont 0 meccsrutinnal halál lenne a Jets, Pats ellen, de még lehet a Denveri siettetők is nehéz helyzetbe hoznák őket. Ha Satele-BC-Barksdale van fenn esetleg, bár a jobb szél így is nagyon tapasztalatlan...a gond csak az, hogy Barnes egy penality láda a tapasztalata mellett...ha köv meccseken nem hibázik lehet vele kell kezdeni és szép lassan integrálni be Joe-t...

Az, hogy Wiz hol kezd nem érdekel amíg jól játszik és az 5 legjobb ember van fenn...offseason rövidsége miattlehet kell Satele rutinja ami nem baj. Jó szezon után LG poszton majd köv szezonban betoljuk középre...

Amúgy Schuening-et kellene figyelgetni még, mert RG posztra beérhet...

több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ha jól láttam a Bills eltrédelné Evanst, lehet rá kéne repülni ha Chaz nem lesz egészséges, mert DHB kitudja mit nyom idén, Ford és Murph kevés lesz Moore meg kérdőjel, bár eddig bíztató.Raider89
Evans már a Ravens-é és pont amiatt nem kellett a Bills-nek mert nem alkalmas No1 WR-nek. Sztem már nem jön erősítés a csapathoz, max ha egy kezdő komoly sérülést szed össze.

Az úgy nagyon rizikós lesz, ha BC kezdp RG lesz. Pályán még nem volt, talán 1-2 pre meccsen majd szóhoz is juthat... remélem igazolja az öreg elvárásait. Amúgy a Veldheer - Wiz - Satele - BC - Joe fal nekem még tetszene is, bár nem valószínű, hogy ennyi rookie-val örömteli is lenne. Mindenesetre sokkal szimpatikusabb lenne, mint a Coop és Barnes által erősített? jobb oldal.

több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Off
Én csináltam 11be, mostani depthünk szerint, 12es ratingek alapján. Gordont kivéve össz újoncal.
On
Ha jól láttam a Bills eltrédelné Evanst, lehet rá kéne repülni ha Chaz nem lesz egészséges, mert DHB kitudja mit nyom idén, Ford és Murph kevés lesz Moore meg kérdőjel, bár eddig bíztató.

Just Win Baby!