Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 14 éve
Nos, magam sem írhattam volna jobban... agyrém. Asot persze megértem itt az ő életében nem lesz már normális csapat.
több mint 14 éve
Hát gyerekek... Az utóbbi 10 napban ha érti valaki, hogy mi történik nálunk akkor én lemegyek hídba bazmeg! 😐 :/
több mint 14 éve
Hát igen.Mondjuk ha tényleg elmegy akkor tele leszünk zsével a FA szezonra...RolniJa ezt kell mérlegelni. Valamit valamiért... Ha nagyon itt akarjàk tartani itt fogják, csak rohadtul túl kellene fizetni, annak meg nem sok értelme lenne a nagyobb képet nèzve.Döme
Azért azt is mérlegelni kell, h azzal a pénzzel minden Aso-n kívüli key FA-t vissza lehetne hozni és vszeg egy kezdő szintű FA embert is lehetne hozni mondjuk az OLba, majd drafton lehet korán CB-t hozni Routt, CJ, McFadden mellé, és esetleg Al enged a man-ből is CB nélkül...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Mondjuk cash kell is majd, mert van pár fontos játékos akit marasztalni kellene: Seymour, Wimbley, Huff, Routt, Gallery, Miller és Bush.
több mint 14 éve
Mondjuk ha tényleg elmegy akkor tele leszünk zsével a FA szezonra...RolniJa ezt kell mérlegelni. Valamit valamiért... Ha nagyon itt akarjàk tartani itt fogják, csak rohadtul túl kellene fizetni, annak meg nem sok értelme lenne a nagyobb képet nèzve.
több mint 14 éve
Az is eszembe jutott mondjuk, hogy Aso-ék rakták bele azt is, h ne lehessen tag-elni...ha tehát el akar menni el fog menni, hizsen pénze van bőven, simán lehet, hogy inkább a PO, title után ered most...Mondjuk ha tényleg elmegy akkor tele leszünk zsével a FA szezonra...
több mint 14 éve
Azt írják hogy magától voidolódott a szerződés mert bizonyos statisztikákat el kellett volna érnie hogy egyáltalán lehessen ezt az évet érvényesíteni a qb taggel. Szóval nem Al nem akarta marasztalni.Akkor van szar ha Routt is lép mert akármennyit is szarozzuk, csak ő a második legjobb CB-nk...
több mint 14 éve
Hacsak nem az van itt a háttérben, h Al már tudja, h nem lesz szezon akkor csak azt tudom elképzelni, h azért nem vettük fel ezt az optiont, h egy ettől olcsóbb, de még mindig giga szerződéssel lock-oljuk Aso-t...
több mint 14 éve
Nagyon durva ez az Aso hír...Titkon remélem, hogy egy long term contract van a háttérben 😊
Amúgy nem értem miért nem kerestünk trade partnert...trade and sign sztem működhetett volna...
több mint 14 éve
Legyen Lockout 😛 😀
több mint 14 éve
Nem ingyen engedtük el, hanem olyan opciója volt hogy idén QB franchise taget kell neki fizetni ha meg akarjuk tartani. Ezt már 2 éve tudni lehetett hogy nem fogjuk felvállalni. Mindenesetre kurvára fog hiányozni, de megérdemel egy Po csapatot ő is.DömeDe a Raiders-szel lett volna szép PO-ba jutnia...
Újraszerződésre meg gondolom nincs esély, mert az FA piac megdobja az árát, és akkor a régivel is maradhatott volna... 😕
Csak a Pats-be ne menjen 😛
több mint 14 éve
Nem ingyen engedtük el, hanem olyan opciója volt hogy idén QB franchise taget kell neki fizetni ha meg akarjuk tartani. Ezt már 2 éve tudni lehetett hogy nem fogjuk felvállalni. Mindenesetre kurvára fog hiányozni, de megérdemel egy Po csapatot ő is.
több mint 14 éve
Valakinek nagyon elment az esze az öbölben 😐 A legjobb védőjátékost kirakni a piacra?! 😐
Ezek után ki fog idejönni?! :mad:
több mint 14 éve
Passz ellen lehet nem lesz akkora a hiánya, mert esetlegesen mindkét oldalról egyformán szívjuk be a yardokat, de futás ellen szerintem ő a legjobb CB, szélső futásoknál nagyon keményen szedte le az arra kóricáló RB-t. Emellett az intelligenciája is nagyon fog hiányozni a pályáról. Ingyen elengedni hatalmas faszság volt, főleg h nincs első körös pick-ünk.Veldheer-nek meg nagy grat! Megérdemelte, mert nagyon nagyot fejlődött és 2 poszton is megállta a helyét!
több mint 14 éve
The National Football Post named tackle Jared Veldheer to its All-rookie team along with Pittsburgh center Maurkice Pouncey, St. Louis tackle Roger Saffold, 49ers guard Mike Iupati and Seattle tackle Russell Okung.
több mint 14 éve
Akkor valszeg ez az évünk volt a kiugró és most megint el kell kezdeni építkezni, mert így tuti hogy Gallery is menni fog, meg több ikonikusabb játékos is el fog menni.Amúgy Aso hiánya nem is lenne olyan nagy gond, hiszen kisebb terhelést kapna mondjuk Routt mivel a másik oldalon is egy hasonló képességű játékos állna, így eloszlana a teher, de azért jó lett volna ellenértéket kapni érte, de így baszhatjuk!
több mint 14 éve
Ha ez igaz... először Cable, most Aso... ki jöhet még?
több mint 14 éve
Ez a kemény nem a faszom!
több mint 14 éve
ESPN's Adam Schefter is reporting that Nnamdi Asomugha's contract has voided, making him an unrestricted free agent.az rock'n'roll...
WowImitheking
több mint 14 éve
ESPN's Adam Schefter is reporting that Nnamdi Asomugha's contract has voided, making him an unrestricted free agent.Wow
több mint 14 éve
Elbaszott egy liga ez. Az a Seahawks, akinek 500+ yardot basztunk be, és 80-szor sackeltük a QB-jukat, nem elég hogy ott vannak a PO-ban, leverik a címvédőt...
több mint 14 éve
Nekem most az jutott eszembe, hogy Al Davis azért is kirúghatta Cable-t, mert ugye a szezon elején Davis nagyon szerette volna ha Campbell a kezdő! Aztán ő is lett a kezdő, de le kellett szedni a második meccsen, mert bűn szar volt. És utána volt ugye a nagy hadakozás, hogy ki legyen a kezdő és Cable Gradko mellett tette le a voksát! Nyíltan szembeszállva a Keresztapával! A sors furcsa fintora, hogy újra be kellett dobnia Campbellt és elég jól helyt állt, sőt már ott járunk, hogy nem rövidtávú cél megoldani a QB kérdést
Ezzel mintegy a saját sírját ásta meg Cable, ha kitartott volna Davis akarata mellett, akkor maradhatott volna edző (??), bár szerintem ő erre nem annyira alkalmas!
De ez amúgy szomorú, hogy ha igaza van Davisnek akkor így reagál, ha meg nincs igaza akkor meg semmit nem tesz 😀
Pl elég sokáig erőltette JMR-t is Davis és a végén csak ki kellett baszni a picsába, aztán nem is kért elnézést a szurkolóktól 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gallery-t sajnálnám mint állat. mióta követem az nfl-t nálam ő a raiders egyik arca. else tudom képzelni máshol, remélem idehúzza még a szíve (vagy bármilye).
több mint 14 éve
Seymour nem megy a Pro Bowlra így helyette Kyle Williams lesz ott, de ha a Baltimore vagy a New England bejut a Super bowlba, akkor Kelly a következő aki mehet!Valamint úgy néz ki, hogy ugye a sérüléssel bajlódó Gates (aki ugyan még nem jelentette be, hogy nem megy a Pro Bowlra, de minden esély megvan rá) helyett Zach Miller megy Hawaii-ra
több mint 14 éve
Ja meg még azt is írták, hogy Wimbley megtartása élvez prioritást! Valamint Bush-t annyira nem akarják erőltetni, ha menni akar, mert Reece megnövekedett szerepvállalásával és DMC every-down backként való alkalmazásával esetleg egy draftolt játékossal pótolnák Busht!BruceWimbley kurvajó volt, ő mindenképp kell, Groves viszont egy fos, helyette Scott nyugodtan visszamehetne LB-be.
Bush meg egyénileg jobban járna ha máshova kerülne, sima elsőszámú RB lehet csomó csapatnál.