Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 15 éve
Igazából a kiismerhető playhívásokkal is gond van. Szinte minden meccsen ez van idén, hogy elkezdjük a meccset, tök jól megy az O-nak, aztán 2-3 fasza pontszerző drive után meglassulunk, nem tudnak Jacksonék váltani, és utána már minden pont kínszenvedés.Amit most leműveltünk, hogy a red zone-ban egymás után három belső futást hívtunk, atomgáz volt. Ez a red zone is állandó szopás. Most nem FG-kkel kell beérnünk, hanem betoljuk azt a pár yardot, nyertünk.
több mint 15 éve
Tanulságos meccs volt! JC kuka egy kapal szar, többet nem szabad pályára engedni. Az egyetlen reményünk Gradkowski és mindegy h ki van mögötte, mert az szart se fog tudni mutatni. Bush egyedül kevés pláne iylen szánalmas playhívással. Ki a frász hív egymás után 2 belső futást az egész meccsen, amikor az első támadáskor kiderült, hogy 1-2 yardnál hosszabbat nem nagyon fog tudni futni. Nem is nagyon kellett másra készülnie a Frisco-nak, mert szélső futásra nem is volt példa. Fordot sem szabad WR-ként számításba venni, talán jövőre. Az első INT után mintha Miller pályán se lenne annyira nem kereste JC. A D# hozott egy szintet, de az O# töketlenkedése miatt szerintem a 3. negyedre elfáradtak és nem hittek abban hogy ha megálítják a 49ers-t akkor lehet keresnivalónk. Grad rájuk is hatással van de JC ugyanazt hozta ki belőlük mint JMR, nem hittek benne. Az OL most nem tűnt annyira gáznak, persze nem volt tökéletes, mert voltak sack-ek, siettetés de jobbak voltak, mint mostanában. A WR-ek viszont totál súlytalanok, nincs egy biztos célpont sem Miller-en kívül, ha visszajön Chaz pillanatok alatt kinyírják majd mert rámennek majd a passzok és ezt az ellenfél is tudni fogja.
több mint 15 éve
Chaz jövőhéten még nem lesz, mert nem mozgott még a héten, ami azt jelenti hogy max questionable lenne hétvégére és nem hiszem hogy nála kockáztatni kéne az újabb sérülést!DMC szerintem is lesz.
Gradkowski is tuti hogy lesz, mert most szerintem elhitték hogy Campbell visszaszerezheti a helyet és Grad nem volt annyira sérült, de kihagyták, de nem élt vele JC, így akármi van Grad visszajön!
Jövőre viszont QB kell, mert ez így szar...
több mint 15 éve
Jövő héten talán már lesz Chaz, DMC és Gradko...Velük talán partyban lehetünk a Denverrel, ha tavaly a dagival nyertünk ellenük...
több mint 15 éve
6000. hozzászólás:ROHADÉK BUZI BANDA, TAKARODJATOK VISSZA ODA AHONNAN JÖTTETEK! EZ SZÁNALOM....
több mint 15 éve
Hát tényleg gratulálhatunk magunknak hogy egy ennyire nyerhető meccset így elbasztunk. Volt egy 2 és fél negyed, amikor a 49ers offense azt se tudta melyik bolygón jár. Az a baj hogy a miénk meg 3-ig nem tudta...
több mint 15 éve
Na csaka végét láttam, de elég is volt...sok is.Campbell szánalmas Gradkowski kell...
WRek szintén szánalmasak...Chaz mikor tér már vissza...
D meg szintén nem elég tökös...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Bocsi, hogy itt akadékoskodok "már megint" de valaki tud dobni 1 streamet még így a meccs előtt nemsokkal? Előre is köszi!
több mint 15 éve
Tavaly is ugyanezt mondták az 5. hét körül de trade nem lett, nagyon meg lennék lepve ha bárki jönne-menne, pedig lenne értelme egy-egy trade-et lebonyolítani.
több mint 15 éve
Bazmeg hogy ezt a pletykát minden évben eljátsszák, érdekes módon soha nem lett még ebből semmi.Done it before and doing it again: With trade deadline Tuesday, Raiders have informed teams they're willing to trade any player on roster.Bazzani
Kíváncsi leszek kik lesznek azok!Bruce
több mint 15 éve
Done it before and doing it again: With trade deadline Tuesday, Raiders have informed teams they're willing to trade any player on roster.Bazzani
Kíváncsi leszek kik lesznek azok!
több mint 15 éve
Done it before and doing it again: With trade deadline Tuesday, Raiders have informed teams they're willing to trade any player on roster.
több mint 15 éve
Trevor Scott marad a kezdő LB, vagy visszajön Groves?somoskovigMarad Scott a kezdő! Vagyis nem volt erről hír, hogy most Groves visszajön, szóval sztem marad Scott, meg meg is voltak vele elégdeve!
több mint 15 éve
Trevor Scott marad a kezdő LB, vagy visszajön Groves?
több mint 15 éve
pont azon röhögünk haverral, hogy vajon érik-e a 0-6 a friszkonak? a chargers meccs után már bárki jöhet 😂
több mint 15 éve
Huhh ez elég izgalmasra sikeredett! 😊 Azért nem kéne infarktust kapni a mai meccsen!
több mint 15 éve
Így vagy másképp, de kéne a W!!http://www.youtube.com/watch?v=54Tq-GYJW9g
több mint 15 éve
Nem az volt a baja, hogy nem hozzánk került, csak hogy nem ő volt az első WR a drafton!
több mint 15 éve
Miller nem félős típus, ő igazi Raider! Féljenek az Aranyásók a Fosztogatóktól!hja ez. csak nem olvastam sehol sem hogy ide akart jönni és hogy hiba volt hogy nem ti húztátok be...
Igaz nem Bruce vagyok, de itt a link: http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2010/10/15/SPE51FSS6V.DTL&feed=rss.raiders&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterpeterbadbone
pláne ennek fényében 1:00-tól, EPIC 😛
http://www.youtube.com/watch?v=vQ3Q-FoSJwA
több mint 15 éve
Miller nem félős típus, ő igazi Raider! Féljenek az Aranyásók a Fosztogatóktól!Igaz nem Bruce vagyok, de itt a link: http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2010/10/15/SPE51FSS6V.DTL&feed=rss.raiders&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
több mint 15 éve
Félt.Ahogy nézegettem a statokat a TE-k nem nagyon élnek ellenük így Millernek is hoznia kell a szokásos formáját.. peterbadboneMúlt héten Celek élhetett volna ellenük, de rengeteget droppolt, néha teljesen simán.deny79
😂
Bruce, erre dobjál má linket pls: "Crabtree nyilatkozta, hogy extra motivációval készül az oakland ellen, mivel előtte választották ki DHB-t a drafton és most be akarja bizonyítani, hogy hiba volt..."
több mint 15 éve
Ahogy nézegettem a statokat a TE-k nem nagyon élnek ellenük így Millernek is hoznia kell a szokásos formáját.. peterbadboneMúlt héten Celek élhetett volna ellenük, de rengeteget droppolt, néha teljesen simán.
több mint 15 éve
Sztem a 49ers ellen az lesz a döntő, hogy meg tudjuk-e fogni Gore-t, mert ha Smith-nek pass heavy offense-t kell nyomnia akkor lehet esélyünk. Persze akkor ha Bush, DHB, Murphy és az OL jó napot fog ki. Ahogy nézegettem a statokat a TE-k nem nagyon élnek ellenük így Millernek is hoznia kell a szokásos formáját. Gallery visszatérése jó hír, remélhetőleg bünti nélkül lehozza a meccset, mert Loper-re ilyen szempontból sem lehetett panaszkodni. Ha már a draft szóba került, én azon vagyok, hogy egy belső falembert mindenképp hozni kell, olyat aki mind a 3 belső poszton tud játszani, a TE need szerintem is hülyeség, mert Miller és Myers jól megoldja a feladatát. A többi posztról egyenlőre felesleges beszélni.
Crabtree-nek azt kívánom legyen meg a 100+ yardja, de a W a miénk lesz! Akkor aztán teheti oda a jobb játékát ahova akarja.
Just win, Baby!!!
több mint 15 éve
Crabtree nyilatkozta, hogy extra motivációval készül az oakland ellen, mivel előtte választották ki DHB-t a drafton és most be akarja bizonyítani, hogy hiba volt...Gallerynek örülök! Remélem jól teljesít!
amúgy a meccstől meg nagyon félek, mert olyan rossz hogy egy jobbnak tűnő meccs után nem tudjuk állandósítani a formánkat. Szóval jó lenne még egyet nyerni, aztán mégegyet és így sorban!
Biztos hogy harcos kis meccs lesz, brutál védelme van a 49ersnek!
GO RAIDERS!
több mint 15 éve
Campbell kezd, Grad ha elég jól érzi magát back up lesz...DMC nagy kérdés még...
Gallery vszeg kezd...