NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 15 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 064 — Raiders fan
Hát bazdmeg ez így nagyon durva...

Ma Jano-n elment 9 pontunk bassza meg. legjobban fizetett rúgó erre ekkorákat hibázik...32 yardos game winning FG-t kihagy...kurva pipa vagyok rá...

Nem érdemeltük ezt meg, de a végén ezen elcsúszni...

Amikor 1 és 1 után elbasztuk a TD-t...röhej...hogy lett az delay...ugyanazt kellett volna Bushal még egyszer futtatni.

Gradkowski red zone-ban annyira nem érzi sajnos...

Egész meccset ha ezeket az idegesítő faszságokat kivesszük egész foci csapat benyomását keltettük. D nagyrészt rendben volt, bár futást kicsit sokat engedtünk.

Támadó szekciónál OL továbbra is a meghatározó hibaforrás.
Gradnak voltak szép megoldásai, volt pár nagyon rázós dobása is ami csak azért nem INT, mert Arizona DB keze taszítja a laszdit...
DHB-vel és főleg Murphyvel elégedettek lehetünk.
Miller jó volt és DMC bizonyítja, hogy "for real" 😊
Bus köv héten már aktívabb lesz remélhetőleg és több DMC passz lesz...

OL:
Loper és Satele rendben voltak sztem. Nálam Loper biztos kezdő lenne amikor Gallo visszatér...
Henderson sztem két büntit is beszedett és a 2.at nagyon rosszkor, amúgy semmi extra. A cserélgetések miatt nehéz volt megállapítani mikor melyikük játszik és ogyan, majd ha visszanézzük.
Veldheer 1 bünti ha jól emlékszem és biztos pár pressure. Sack nem tudom kiről volt.
Cooper egy rakás szar. Cseréljük már le könyörgöm. Dockett azt csinált vele amit akart...
Walker pass protectionban ma sem villogott de érzésem szerint jobb volt vele a fal mint Barnes-al amikor cserélni kellett. Persze Barnes csak épp beugrott, de ezekszerint tényleg nem azért nem kezd, mert összeveszett Cable-al 😊

Kár a meccsért mert simán nyerhető volt...amennyi hibát a Cards elkövetett...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Hat lehetne bantani Janit de ezt a meccset nem field golra kellett volna hozni.
Benne a rengeteg TB mellett mindig ott a hibaszazalek.

Nem kell annyi buntetes kulcshelyzetben es megvan a gyozelem.Delonso_
9 pontot buktunk rajta...Egy ilyen képességű és fizetésű rúgónál ez sok. Persze, az egyik 58 yardos volt, de 55ről bevágta...

több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hat lehetne bantani Janit de ezt a meccset nem field golra kellett volna hozni.
Benne a rengeteg TB mellett mindig ott a hibaszazalek.

Nem kell annyi buntetes kulcshelyzetben es megvan a gyozelem.
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Jani élete legszarabb meccsén van túl... Pár napig nem fog aludni.
több mint 15 éve
Első félidő alapján még mindig van korrekt esélyünk a meccs megnyerésére.

O egész jól muzsikál, kicsit nekem túl sok a passz play...több DMC kell hiszen látjuk mit tud...

D so-so...lehetne kicsit jobb is...tól sok volt a bünti...

több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Mai inaktív lista:

QB Kyle Boller, WR Chaz Schilens, G Robert Gallery, DT John Henderson, LB Ricky Brown, LB Travis Goethel, CB Chris Johnson and S Hiram Eugene

Hosszú névsor. Eugene helyett ismét bekerült Brown a keretbe.

több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
McClain-t $5,000-ra büntették a tacle-je miatt. Első hazai meccsen kicsit túl volt spannolva, ennyit bőven megért, sérülés sem lett belőle szóval nem gáz, de szerintem nem sok ilyet látunk majd tőle, de be kellett mutatkozni. Remélem a Cardinals ellen is hasonlóan fogunk zúzni és meglesz a meccs, mert a Texans ellen csúnya zakó néz majd ki, de jó lenne négy meccs után 2-2-vel állni.

Richard Seymour, Hiram Eugene és Walter McFadden limitáltan edzett, de arról is olvastam, hogy McFadden lehet bemutatkozik, ha CJ nem tudja vállalni a játékot.

több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
szvsz komoly esélyetek van, hogy elkapjátok a cards, szorítok nektek. grabowsky is jót tehet a csapatnak, tavaly is ment vele a játék (bár az is igaz, hogy JMR után nagy upgrade volt a poszton)
mindenesetre fogadtam rátok, úgyh hajrá 😀
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 672 — Salus populi suprema lex esto
Bush játszani fog hétvégén, azt még nem lehet tudni, hogy mennyi szerepet kap, de valszeg nem sokat!
Gallery sajnos még mindig nem tud visszatérni, így Loper kezd a helyén már a második egymást követő héten!
John Henderson game-time decision, szóval valszeg nem fog játszani
Chris Johnson kihagyta a pénteki edzést, mivel ráléptek a lábára csütörtökön. Questionable státuszt kapott
több mint 15 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ac6ebb/article/postconcussion-symptoms-sideline-rams-dahl-ryan?module=HP_headlines
DMC jól lezúzta Dahl-t 😊

több mint 15 éve
Nekem tetszett ez a meccs, nem érdekel hogy kínkeserves győzelem lett. Gradkowski vezette a csapatot és úgy is működött az egész mint egy csapat. Ez mi ha nem fejlődés.

Én mint örök reménykedő azt várom, hogy most Graddel tovább javul a fal és a védelem is hozza magát. Az elkapók és a futók, látszik hogy képesek jó teljesítményre. A fal és a QB kérdés már most. Gradkowski meg képes javítani a fal teljesítményét én úgy látom.

De mindegy a kövi meccsre kell koncentrálni és nyerni! Ha meg nem nyerünk, akkor majd kesergünk! De most inkább boldogok legyünk!Bruce
Ahogy én emlékszem a meccs elején csak szidtad a srácokat, nem igazán volt meg az optimizmus. 😛 😊ulpianus
Az első félidőben igen! Mert akkor még nem Gradkowski volt a QB, az egész inkább akkor a második félidőre vonatkozik, de csak így írtam az egyszerűség kedvéért! 😀

Amúgy szidtam mindenkit mint a bokrot, de ez természetes nálam 😀
több mint 15 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nekem tetszett ez a meccs, nem érdekel hogy kínkeserves győzelem lett. Gradkowski vezette a csapatot és úgy is működött az egész mint egy csapat. Ez mi ha nem fejlődés.

Én mint örök reménykedő azt várom, hogy most Graddel tovább javul a fal és a védelem is hozza magát. Az elkapók és a futók, látszik hogy képesek jó teljesítményre. A fal és a QB kérdés már most. Gradkowski meg képes javítani a fal teljesítményét én úgy látom.

De mindegy a kövi meccsre kell koncentrálni és nyerni! Ha meg nem nyerünk, akkor majd kesergünk! De most inkább boldogok legyünk!Bruce
Ahogy én emlékszem a meccs elején csak szidtad a srácokat, nem igazán volt meg az optimizmus. 😛 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2010/09/22/cable-makes-a-decisive-move/#more-12594

annyira idegesítő, hogy még a legjobb Raiderses írók egyike is ilyen hülyeséggeket irogat időnként. Miért kell ilyen faszságokon gondolkozni egyáltalán...

több mint 15 éve
Seymour és Bush elvileg játszik majd, Gallery vszeg még nem...

több mint 15 éve

De mindegy a kövi meccsre kell koncentrálni és nyerni! Ha meg nem nyerünk, akkor majd kesergünk! De most inkább boldogok legyünk!
több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 431 — Amerikai sportok rajongója
Hat sajnos elegge pesszimista vagyok az idei szezonra nezve is. Pedig mennyire gondoltam, mondtak sokan, hogy iden kozepcsapat is lehetunk akar. A fo durranas Campbell volt, erre 2. meccsen csere, a tobbi csapatresz ugyanolyan gyenge. Sima zako egy kozepcsapattol, kinkeserves siker az egyik leggyengebb ellen. Iden sem lesz semmi elorelepes sajna ugy tunik. :/
több mint 15 éve
Na nézzük a szerdai edzés híreit:

John Henderson nem edzett, de Cable szerint nem súlyos a sérülése, csak pihentet még!
Gallery sem edzett, de már sokkal jobban van!
Goethel sem edzett még mindig és természetesen Schilens sem!
Seymour és W. McFadden sem nagyon edzettek.

Bush viszont teljes edzésen vett részt!

Ugye akkor Bruce Gradkowski a kezdő QB!

És akkor a nagy hír! Újra visszaigazoltuk Erik Pears-t! 😀
több mint 15 éve
Mekkora "geci" Cable. Tegnap telefonos sajtétájékoztató volt arizonai újságíróknak, de arra a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hogy ki lesz a kezdő QB-ja. Erre pár órával később bejelenti 😊Fucu
Hát jóvan, lehet utána beszélt Al bácsival és addig tényleg nem tudta kit szeretne a kezdőbe. Aztán megtudta, hogy kit szeretne! Ez így megy! 😊
több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Mekkora "geci" Cable. Tegnap telefonos sajtétájékoztató volt arizonai újságíróknak, de arra a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hogy ki lesz a kezdő QB-ja. Erre pár órával később bejelenti 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
http://www.sfgate.com/cgi-bin/blogs/raiders/detail?entry_id=72902

Ezek szerint Hue kérte a cserét. Cabletől és Altól is szabad keze lenne? Jól hangzik...

Coach Davis elnevezés azért sokat elárul...

több mint 15 éve
100%ig Bruce mellett állok majd. Remélem megtartja a jó formáját és végre elkerülik a sérülések is.Rolni
Köszi hogy a nagy QB gond mellett még jut időd rám is! 😀 😀Bruce
Alap 😀

több mint 15 éve
100%ig Bruce mellett állok majd. Remélem megtartja a jó formáját és végre elkerülik a sérülések is.Rolni
Köszi hogy a nagy QB gond mellett még jut időd rám is! 😀 😀
több mint 15 éve
100%ig Bruce mellett állok majd. Remélem megtartja a jó formáját és végre elkerülik a sérülések is.

több mint 15 éve
TST Las Vegas Raiders 1 475 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én reménykedem, hogy az első INT-jénél tovább is megkapja a bizalmat és meccseket tud nyerni nekünk (ahogy szokta 😊).
Engem igazából JC nem érdekel (veszett már több is Mohácsnál! 😊)se mentális részről se sehogyan... Grad azér már elég régóta a bré rossz végén van. Remélem hozza magát úgy, hogy ne legyen se itt se sehol a kérdés, hogy ki legyen a kezdő QB! Én drukkolok neki!
több mint 15 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81abf339/article/gradkowski-emerges-as-raiders-starting-qb-over-campbell