NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 15 éve
Tényleg az a lényeg, hogy Grad valahogy átveszi a csapat irányítását, ami tényleg a dolga. Egy vezér, űzi, hajtja a többieket. JC meg nem, vagy még nem, vagy soha nem is fogja. Ki tudja! Szerintem Bruce Gradkowski a mi irányítónk, még ha nem is olyan jó. De ehhez a falhoz ő illik most. Majd ha jövőre és azután megcsináljuk királyra a falat, akkor kell majd egy franchise QB, aki nagy ígéret, de addig Grad legyen szerintem.
több mint 15 éve
JC t mindenki nagyon jo iranyitonak tartja, de ezt profi szinten max egy egy meccsen birta eddig hozni.Volt már szerencsénk olyan QB-hoz, akit mindenki jónak tartott, mégsem vált be. Szóval nem lenne meglepő...
Eveken keresztul ment a na majd most megmutatja.
Delonso_
---
A következő meccshez:
Az nfl.comon a számokat összehasonlítva az Arizona csak passzolt yardokban jobb, mint mi, miden másban, még runD-ben is mi vagyunk a nyerők.
A számok megint a Raiders mellett vannak, már csak meg kell nekik felelni!
több mint 15 éve
JC t mindenki nagyon jo iranyitonak tartja, de ezt profi szinten max egy egy meccsen birta eddig hozni.Eveken keresztul ment a na majd most megmutatja.
Na majd a Raidersnel.
Hat.... es mi van ha sosem mutatja meg es igazabol edzesmeno csak?
Ekkora kulonbseget azert ne okozzon a sebesseg.
Ha pedig lassu akkor nem sok keresnivaloja lesz mert a jo falak mogott tobbnyire franchise iranyito is all.
Ez a szemelyes velemenyem de nekem sosem volt tul szimpi az amit a palyan lattam tole.
Es beeghet bruce testver is, de benne akkoris tobbet latok es lattam is.
több mint 15 éve
JC-nek elég jó bizonyítási lehetőség volt a hétvégi meccs. Egy papíron jóval gyengébb csapat ellen, elenyésző passrush-sal, és mégsem villogott igazán. Nem jutott redzone-ba.Ahogy én láttam, már a Tennessee ellen is, nagyon feszült volt, végiggörcsölte a play-eket, idegeskedett a penaltyknál. Szerintem nagyon akar ő bizonyítani, miután Washingtonban leírták, de kicsit "lazábban" kéne hozáállnia, mert így a csapatot is frusztrálja...
Grad ellenben higgadt, határozottan játszik, és elhiteti a többiekkel, hogy képesek győzni. Ezért látszik az O is magabiztosabbnak, ha ő van a pályán.
Szerintem Gradkowskinak kéne kezdeni, és ha Campbellnek sikerül "megnyugodnia", akkor jöhet ő...
(de én továbbra is kitartok a lengyel mellett 😀 )
több mint 15 éve
Megertelek en is.De mi nem befektetoi oldalrol nezzuk.
Undead Al azt latja adott erte egy picket meg egy rahedli let.
Ha nem jatszatja elismeri hibazott pedig oooo aztan soha.
Cable meg. Nade fonok ezt gyozelemre jatsszuk nem?
Kezdjen hat ex a csoka, szereti mindenki, jo gyerek es nem is kutyauto.
Undead Al elgondolkodik.
majd kozli JC nagyon jo QB
több mint 15 éve
Mit kell ezen ennyit gondolkodni? Az egyikkel megy a jatek a masikkal nem.Igen így is meg lehet közelíteni. Elsőre én is ezt tettem és van benne igazság, nem leszek letörve ha Bruce kezd nagyon bírom, de azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy minden szakertő jó húzásnak gondolta JC megszerzését és egyértelműen kezdő QBként kezelték. Egy rendes sanszot megérdemelhetne ő is a kispad előtt, persze az is igaz, hogy Brucenál jobban tavalyi produkció alapján senki nem érdemelné meg a kezdő posztot.
Pont.Delonso_
Nekem végülis mindegy ki kezd a lényeg, hogy jól menjen neki.
Amúgy mi a garancia, hogy DMC így fog játszani végig még ha nem is sérül le? Mert azért, ha levesszük az utóbbi 2 meccset akkor ezüst feketében több fumbléja volt mint ahány yardot szerzett kb...Természetesen semmi garanci nincs rá, de ha nem sérül le sztem igen jó esély van arra, hogy így folytassa. Persze erős run Dk ellen lesz gyengébb meccse, de ha egészséges marad rendben lesz. Miért mondom ezt? Mert teljesen máshogy fut mint első két rövid szezonjában.
TST
Eleve sokkal erősebb lett idénre. Türelmesebb, kivárja a lyukakat, erővel, lendülettel megy be a lyukba, open fieldben kezdi a védőket "kicselezni" mint egyetemen, illetve ami mégfontosabb, hogy büntet! Nem megy le az első hit-től, folytatja a playt erőből, plusz yardokat szerez.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Amúgy mi a garancia, hogy DMC így fog játszani végig még ha nem is sérül le? Mert azért, ha levesszük az utóbbi 2 meccset akkor ezüst feketében több fumbléja volt mint ahány yardot szerzett kb... A másik meg tényleg az, hogy Bruce hoz yardokat az Onak míg bármelyik más QB nem, tehát nem tudom tényleg mit kell ezen gondolkozni kint... Olyan érzésem van mintha a fél világ dőlne össze ha nekünk egy 6. körös semmitmondó QB lenne a kezdő irányítónk! Én nekem mondjuk tetszik a játéka, és kár, hogy ennyire nem bíznak szerencsétlenben, mert én el tudnám képzelni huzamosabb ideig is a QB1 szerepkörben... Csak senki más nem...
Mert okké nem erős, nem pontos de képes alkalmazkodni ami azért valljuk be nálunk nem egy utolsó szempont!!!!!
Kíváncsi lennék egy teljes szezonra vele, hogy mit tudna kihozni a gárdából!
több mint 15 éve
Mit kell ezen ennyit gondolkodni? Az egyikkel megy a jatek a masikkal nem.Pont.
több mint 15 éve
Kinn ugye megy ezerrel a kezdő QB vitatása...Jason ideális körülmények között jobb QB mint Bruce ez vitathatatlan. Egy erős fal mögöt nagyon jó pocket passzer lehetne. A gond ugyebár az, hogy a mi falunk messze van a jótól.
Bruce nagyon jól mozgott ki a zsebből,de azért azt is látni kell, hogy teljesen más playeket hívott Hue.
Jason 5-7 step droppokat csinált és várt a hosszabb routok kibontakozására, viszont ennyi időt a fal nem biztosított neki és jött a sack, hit stb...Brucenál ezzel szemben rövid routokat futtattak az elkapókkal és tény, hogy Bruce ezeket futásból szépen megoldotta. Az is igaz, hogy Brucenak volt 1 vagy talán 2 igencsak INT veszélyes dobása is, a szerencsén múlott...
Ami nekem előny Brucenál az a hatása a többi játékosra. Látszik, hogy feltüzeli őket, érte is játszanak. Ez az ami nekem hiányzik Campbellből.
Tényleg nem tudom kit kellene kezdeni, mi lenne a legjobb döntés.
Bruce egyik oldalról tavaly kiérdemelte a kezdő posztot és úgy nézki ugyan azon a szinten tud játszani idén is.
Jason ugyanakkor kezdőnek lett idehozva és 1,5 meccs után lecserélni nem biztos, hogy a legjobb döntés.
Lehet érdemes lenne Campbellt megnézni a Rams 2. félidejére hajazó playbookal.
Egyébként egy kicsit elhamarkodottnak is tűnhet az a félidei csere...miért nem küldték fel Jasont azzal a playbookkal amit Brucenak hívtak? Ennyire nem bíznak benne? Akkor miért ő lett kezdőnek kinevezve?
Van aki ugye azt is egyértelműnek látja, hogy JC Al Davis QBja, míg BG Cable-é és ebből lesz\van a galiba. Persze lehet olvasni, hogy nem is beszél AL és Cable emiatt és kifelé áll a szénája. Sztem ez mondjuk hülyeség. Ahogy Döme is írta biztos engedélyt kapott Cable a cserére Al-tól. Ezekután tényleg nagyon érdekes lesz ki kezd az Arizóna ellen...
több mint 15 éve
Igen ha Bush egészségesen visszatér akkor DMC többet juthat szóhoz passz playeknél...2RB felállásból DMC kimegy slotba és LBvel marad egyedül mindig jó esélyünk lesz...
több mint 15 éve
Üdv urak! Fantasy-val kapcsolatos kérdésem lenne. Groves kezdő OLB volt a héten is (és csak beszürkült), vagy kikerült a kezdőből?clbassKezdő volt Groves! De aztán később úgy láttam, hogy Howard játszott a helyén és ő nem volt rossz. Valahogy ott is sok a csere az LB sorban.
több mint 15 éve
Bush kulonben is az egyik legalulertekeltebb futo szvsz...raadasul a seruleseig elso szamukent kezeltekGrovest megtalaltam akit erdekel:
http://www.twitvid.com/PPHHH

több mint 15 éve
Üdv urak! Fantasy-val kapcsolatos kérdésem lenne. Groves kezdő OLB volt a héten is (és csak beszürkült), vagy kikerült a kezdőből?
több mint 15 éve
Én sem adnám Bush-t, mert igaz elkezdtem bízni DMC-ben és eddig jól nyomja, de ha véletlen történik vele valami akkor nem szívesen nézném a Bennett - Cartwright kettőst egész meccsen, max ha Mankins-t adják érte 😀 Bush visszatérésével több lehetőség lesz DMC-t bevonni a passzjátékba ami sztem így sokkal eredményesebbé is válik. A jelenlegi helyzetben az a jó, hogy nem kell idő előtt pályára küldeni Bush-t. Az jó, ha kész pályára lépni és rendben van teljesen, de egyenlőre maradjon csak DMC az első számú RB.
több mint 15 éve
Meg rájöttem, hogy utálom olvasni a fórumokat, olyan hülyeségeket tudnak kitalálni az emberek. Bár azért érdekes elgondolás, de sztem nem kéne. Arról van szó, hogy mivel Faulk a Pats-ben megsérült, így el kéne cserélni velük Bush-t. Mivel McFadden most nagyon jó nálunk és Bush-ért most kaphatnánk egy kb 3. körös draftjogot. Hát nem tudom, de én inkább megtartanám Bush-t, sztem ketten igen izmos futópárost alkothatnak. Bár ez az amitől fél a csere kitalálója, hogy elveszik egymás elől a lehetőségeket. Mondjuk abban van valami, hogy sok futás kell DMC-nek, hogy bemelegedjen, de akkor is én többre értékelem most Bush-t ha nálunk van, mint egy 3. körös draftjogot. Aztán lehet változik a véleményem...BruceÉn nem is olvasok más fórumokat pontosan ezért... Az ilyen kis okoskodó cserkészfiúktól egyenesednek ki az agytekervényeim! 2 jó meccse volt DMC-nek! Ez mit magyaráz? Bírom, hogy mindenki meg akarja mondani a frankót és mindenki szakértőnek képzeli magát! Ennél a csapatnál nemhogy meccsről meccsre hanem percről percre változnak a csapaton belül az erőviszonyok, mivel konzisztensen jó teljesítményt senki nem tud nyújtani, és ezt lehet a falra kenni meg Darth Davis-re és sok más mindenre, de értitek mire gondolok... És most én sem okoskodni akarok, csak az ilyen kis dekadensektől felmegy a pumpa... Az ilyennek nőjön köröm a bréjére és menjen alá egy szálka! Na ennyi volt a béna kis kinyilvánulásom!
több mint 15 éve
Egy pár hír:DMC eddig király meg minden, de egy szezont se tolt még le egészségesen, szóval én nem tradelném el Bush-t.
Jonathan Hollandot, aki ugye IR-en volt, kiraktuk a csapatból véglegesen.
Stevie Brown visszakerült a PS-be! :/
Cable szerint nagyon közel van a visszatéréshez BigSey, bár ebből még úgy is lesz hír holnaptól, mert ugye akkor kezdődnek az edzések és meglátjuk kik hiányoznak. Jó lenne ha Bush-al és Gallery-vel egyetemben mindhárman visszatérnének! Bár McFadden is rohadt jó, meg a Henderson és Bryant rotáció is kiváltotta simán Seymour-t, meg hát Loper sem hibázott eddig!
Egyébként aggasztó volt hogy Kelly kb. 3szor offside-ot csinált a meccs folyamán! Meg úgy unblokk sok a szabálytalankodás a pályán és leginkább a falak csinálják a büntiket. (holding, false start, offside)
Felerősödtek a hangok egy-két helyen a fórumokban, hogy Schilens mikor tér már vissza. Egy része az embereknek, azt írja, hogy ne is térjen vissza, nincs rá szükség, úgyis csak megsérül és a két fiatal meg tudja helyettesíteni.
Bár szerintem azért elkélne egy Schilens szintű elkapó, de ez a kurva üvegláb teljesen felidegesít. Tényleg állandó jelleggel sérült. De ahogy McFadden is egészséges most, lehet Schilensnél is hasonló periódus és akkor viszont jól jön!
Meg rájöttem, hogy utálom olvasni a fórumokat, olyan hülyeségeket tudnak kitalálni az emberek. Bár azért érdekes elgondolás, de sztem nem kéne. Arról van szó, hogy mivel Faulk a Pats-ben megsérült, így el kéne cserélni velük Bush-t. Mivel McFadden most nagyon jó nálunk és Bush-ért most kaphatnánk egy kb 3. körös draftjogot. Hát nem tudom, de én inkább megtartanám Bush-t, sztem ketten igen izmos futópárost alkothatnak. Bár ez az amitől fél a csere kitalálója, hogy elveszik egymás elől a lehetőségeket. Mondjuk abban van valami, hogy sok futás kell DMC-nek, hogy bemelegedjen, de akkor is én többre értékelem most Bush-t ha nálunk van, mint egy 3. körös draftjogot. Aztán lehet változik a véleményem...Bruce
Illetve attól is függ, hogy mi a terv vele, mik az esélyek az újra szerződtetésére. Bush sztem kezdő szintű futó, de ha DMC ilyen meccseket produkál egész évben egyértelműen ő a kezdőnk és Bush nem hiszem, hogy visszajön egy egyértelműen másodhegedűs szerepkörbe. Ha ez így van akkor viszont most még kapnánk érte valamit. Persze ha tudjuk, hogy nagyjából mindenkivel meg tudunk egyezni a szerződésében (Seymour, Miller...) akkor meg lehet tartani Bush-t adni neki kis teret, hogy szép számai legyenek és egy tag után eltradelni ofseasonban...
Nem hiszem, hogy kioltanák egymást...DMC mostani játéka mellett Bush főként a rövid szituknál jutna szóhoz, illetve ha DMC fárad kicsit akkor be tudna állni pár erős futás erejéig...
És a 2 RB felállásokkal pedig sokkal veszélyesebb lehetne az Onk...
több mint 15 éve
Egy pár hír:Jonathan Hollandot, aki ugye IR-en volt, kiraktuk a csapatból véglegesen.
Stevie Brown visszakerült a PS-be! :/
Cable szerint nagyon közel van a visszatéréshez BigSey, bár ebből még úgy is lesz hír holnaptól, mert ugye akkor kezdődnek az edzések és meglátjuk kik hiányoznak. Jó lenne ha Bush-al és Gallery-vel egyetemben mindhárman visszatérnének! Bár McFadden is rohadt jó, meg a Henderson és Bryant rotáció is kiváltotta simán Seymour-t, meg hát Loper sem hibázott eddig!
Egyébként aggasztó volt hogy Kelly kb. 3szor offside-ot csinált a meccs folyamán! Meg úgy unblokk sok a szabálytalankodás a pályán és leginkább a falak csinálják a büntiket. (holding, false start, offside)
Felerősödtek a hangok egy-két helyen a fórumokban, hogy Schilens mikor tér már vissza. Egy része az embereknek, azt írja, hogy ne is térjen vissza, nincs rá szükség, úgyis csak megsérül és a két fiatal meg tudja helyettesíteni.
Bár szerintem azért elkélne egy Schilens szintű elkapó, de ez a kurva üvegláb teljesen felidegesít. Tényleg állandó jelleggel sérült. De ahogy McFadden is egészséges most, lehet Schilensnél is hasonló periódus és akkor viszont jól jön!
Meg rájöttem, hogy utálom olvasni a fórumokat, olyan hülyeségeket tudnak kitalálni az emberek. Bár azért érdekes elgondolás, de sztem nem kéne. Arról van szó, hogy mivel Faulk a Pats-ben megsérült, így el kéne cserélni velük Bush-t. Mivel McFadden most nagyon jó nálunk és Bush-ért most kaphatnánk egy kb 3. körös draftjogot. Hát nem tudom, de én inkább megtartanám Bush-t, sztem ketten igen izmos futópárost alkothatnak. Bár ez az amitől fél a csere kitalálója, hogy elveszik egymás elől a lehetőségeket. Mondjuk abban van valami, hogy sok futás kell DMC-nek, hogy bemelegedjen, de akkor is én többre értékelem most Bush-t ha nálunk van, mint egy 3. körös draftjogot. Aztán lehet változik a véleményem...
több mint 15 éve
Hát én nem hiszem hogy az Öreg beleegyezése nélkül húzta meg a félidei cserét, Cable zorall csávó meg minden, de Alnek csicskája, nélküle fingani nem mer szerintem.Ez az LT rotáció érdekes dolog, ilyenről még nem is hallottam, de akár be is válhat. Nyilván nem fog persze. 😀
több mint 15 éve
Igen nagyon fontos lenne lélektanilag, ha itt nyerni tudnánk.Szerintem ezért van a preseason, hogy ott döntsék el, ki a jobb...
Jared és Mario LT posztra történő cserélgetését addig folytatjuk amíg valamelyik el nem nyeri a posztot. Érdekes. Nem hiszem, hogy nekik LT poszton jó az, hogy cserélgetik őket...RBknél jó pl a friss láb, de falba inkább az kell, hogy felvegye a ritmust, DE stílusát...mondjuk az is igaz, h nem volt rosszabb így a fal mint első meccsen 😊
Marionak lelkileg biztos nem jó, hisz ő veszti el vszeg idővel a kezdő helyét, de Jarednak lehet nem rossz, h nem egyből végig ő a felelős a vak oldalért, egy egy series után gyorsan tudnak neki visszajelzést adni mi volt jó, rossz...nem tudom.
De ha megvan az LT sztem várható hasonló RT poszton is...Rolni
Az a lényeg, hogy minden poszton a legjobb kezdjen!
Tehát Gradot kezdőnek! Remélem Cable-nek sikerül keresztülvinni az akaratát.
(de az is lehet, hogy eleve a "sötét nagyúr" keze van a cserében 😀 )
több mint 15 éve
Ez a beszéd Mr Cable. Bruce-t a kezdőbe! Ráadásul a meccs is elérhető azon a bizonyos oldalon!
Sajnos élőben nem láthattam és csak csodálkoztam, h meg merték húzni JC padra ültetését. Nagyon jó h Veldheer LT-ként játszik, érdekes ez a rotáció, de meglátjuk mit hoznak ki belőle, ha RT poszton is kipróbálják akkor lehet Barnes is pályára kerülhetne a jobb oldalon.
több mint 15 éve
No lehet(ne) orulni.Cablenek legalabb van toke mar.
Bruce Gradkowski-QB- Raiders Sep. 21 - 11:26 am et
ESPN's Adam Schefter predicts that the Raiders will name Bruce Gradkowski the starter over Jason Campbell.
It appears to be just an educated guess, but we're inclined to agree with Schefter. Coach Tom Cable reportedly is in Gradkowski's corner, while owner Al Davis might prefer Campbell. A decision is expected to come Wednesday.
több mint 15 éve
Na melyik meccs nincs már csak fenn egyedül a 10yardon? Na melyik?Bingóó!
több mint 15 éve
Igen nagyon fontos lenne lélektanilag, ha itt nyerni tudnánk.Jared és Mario LT posztra történő cserélgetését addig folytatjuk amíg valamelyik el nem nyeri a posztot. Érdekes. Nem hiszem, hogy nekik LT poszton jó az, hogy cserélgetik őket...RBknél jó pl a friss láb, de falba inkább az kell, hogy felvegye a ritmust, DE stílusát...mondjuk az is igaz, h nem volt rosszabb így a fal mint első meccsen 😊
Marionak lelkileg biztos nem jó, hisz ő veszti el vszeg idővel a kezdő helyét, de Jarednak lehet nem rossz, h nem egyből végig ő a felelős a vak oldalért, egy egy series után gyorsan tudnak neki visszajelzést adni mi volt jó, rossz...nem tudom.
De ha megvan az LT sztem várható hasonló RT poszton is...
több mint 15 éve
Jó lenne újfent nyerni, jó lenne, ha megint ilyen jó hangulatú meccset tudnánk játszani. Csak jönne össze minden és végre egy kicsit pozitívabb szezonunk lenne.Az a jó, hogy tényleg mert belenyúlni a meccsbe Kábel! Régebben ez a csere még két meccs múlva jött volna csak. És két nyerhető meccsből kikaptunk volna kétszer. Így most az egyiket sikerült behúzni, de a másik az nem tudom hogy sikerül e. Ha az emberek jól jönnek ki ebből a csereberélősdiből, akkor van esély!
Csak ne jöjjön a mindig kijózanító vereség!