NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 15 éve
Bízzunk benne!! Annyira kiegyenlített a mezőny, és sok meglepetés volt már, reméljük itt is bejön!Hát jó lenne meglepetást szerezni, de sajnos én sima zakót érzek ha a fantasztikus houstoni gépezet működni fog. Az előző heti meccsset kellet volna hozni, az nagyon fájdalmas zakó volt.zavi27Lehet, hogy nagy zakó lesz, de Gradnak van az a perverziója, hogy az erős csapatok ellen nagyon tud irányítani 😀
Csak pozitívan... aztán holnap majd lehet szomorkodni 😀BMG
több mint 15 éve
http://espn.go.com/nfl/picksAzé' nem jó előjel, hogy Schefter a Texansra pikkelt, nem igen szokott tévedni. Remélem most mellényúl. 😛
Seymour, Murphy, DHB, és a többi kérdéses playa közül ki játszik és ki nem?
több mint 15 éve
Hát jó lenne meglepetást szerezni, de sajnos én sima zakót érzek ha a fantasztikus houstoni gépezet működni fog. Az előző heti meccsset kellet volna hozni, az nagyon fájdalmas zakó volt.zavi27Lehet, hogy nagy zakó lesz, de Gradnak van az a perverziója, hogy az erős csapatok ellen nagyon tud irányítani 😀
Csak pozitívan... aztán holnap majd lehet szomorkodni 😀
több mint 15 éve
Hát jó lenne meglepetást szerezni, de sajnos én sima zakót érzek ha a fantasztikus houstoni gépezet működni fog. Az előző heti meccsset kellet volna hozni, az nagyon fájdalmas zakó volt.
több mint 15 éve
Várom már ezt a meccset...FUtás ellen jók lehetünk. Cable igen jól ismeri a ZBS rendszert, tudja mitől működik jól, így tudja mit kell megállítani.
Passz ellen Cable azt említette, hogy agresszívnek, fizikálisnak kell lenni velük végig, mert Cowboys is ezzel tudta lelassítani őket.
Mi futásunk egyik első igazi tesztje lehet a meccs. Papíron nagyon jó run D van ott, majd kiderül.
Passz játéknál fontos DHB és Murphy egészsége, játéka...reméljük rendben lesznek.
Red Zoneban kell sokkal jobban játszanunk a laszdi mindkét oldalán az lehet a döntő!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Jelenleg 19 ember van valamilyen státuszban a sérültlistán, ebből 9 a kezdőből. Ez elég gáz!A probable emberek remélhetőleg tudnak játszani, de DHB és Murphy questionable-ként tényleg aggasztó.
JLH, Ford, Nick Miller akikre számíthatunk +sok screen passz az RB-knek. Ez így nem túl acélos, de szerintem Grad ebből is ki tud hozni valamit, úgyhogy előnyösebb, hogy ő kezd. Főleg hogy a falból is csak ketten egészségesek.
Valószínűleg rosszabbak így az esélyeink a Texans ellen, de ha a D# jól teljesít kemény meccs lehet holnap...
(a győzelem esélye is itt motoszkál azért a fejemben 😛 )
több mint 15 éve
Kicsit aggasztó a meccs előtt, hogy a két kezdő WR is questionable besorolást kapott. Eddig is nagyon vékonynak tűnt a WR depth de ha legalább az egyikük kihagyja a meccset az nem kis kellemetlenség lesz. Bush nagyon kell! Miller mellett Myers is nagyobb szerepet kaphat szerintem. Több FB-RB screen is jöhet és persze az sem ártana ha Higgins vagy Ford hozna egy váratlan jó teljesítményt. Remélem megszorongatjuk a Texans-t és Schaub-ot párszor a gyeppel is megismertetnénk.A D# viszont tényleg reménykeltő produkciót mutatott eddig. Ha lesz egy kis rutinjuk a srácoknak akkor lesz itt zúzás!
több mint 15 éve
Igen sokat kell még fejlődni D oldalon is, de azért azt nyugodtan meg lehet emlegetni, hogy javult a D és a fiatalok fejlődésével további javulás várható, ami kihatással lesz majd az általad, Marshall által említett kategóriákra is...Rolando fejlődése lesz a nagyon meghatározó...ha Ő beváltja a hozzáfűzött reményeimket akkor nagyon jó kis D lesz itt 1-2 éven belül. Eddig sztem bíztatóak a jelek vele kapcsolatban.
több mint 15 éve
Marshall szerint sem éppen érdekes ez a statisztika a védelemről, mivel a fontos mutatókban nem vagyunk jók és azok mutatják a teljesítményét.Pl
a kapott pontokban 24. helyen állunk
a third down próbálkozásokban 21. helyen állunk
és a red zone védekezésben 32. helyen vagyunk
Ezekben kell javulni aztán yardokat kaphatunk, igazából tényleg csak a pontok számítanak. Szóval nem olyan rózsás a helyzet azért!
több mint 15 éve
Oakland Raiders CB Nnamdi Asomugha isn't likely to shadow Houston Texans WR Andre Johnson (ankle) this week the same way Asomugha followed around Arizona Cardinals WR Larry Fitzgerald last week, reports ANG Newspapers' Jerry McDonald. "Nnamdi's not the focal point of this game," defensive coordinator John Marshall said. "If we don't give an outstanding team effort, so what if 80 catches one ball and you lose the game. That's not the focus." The Raiders are preparing for their Week 4 game against the Texans as if Johnson, who is considered a game-time decision, will play.
több mint 15 éve
Players listed as limited included WR Louis Murphy (clavicle), G Cooper Carlisle (knee), G Langston Walker (elbow), Seymour (hamstring), G Daniel Loper (knee) and CB Chris Johnson (ankle).Players who didn’t practice were LG Robert Gallery (hamstring), WR Chaz Schilens (knee), LB Ricky Brown (hamstring), Henderson (foot), S Hiram Eugene (hamstring), LB Travis Goethel (lower back) and CB Jeremy Ware (ankle).
RB Michael Bush (thumb), FB Marcel Reece (neck) and LB Quentin Groves (ribs) were listed as being injured but having participated fully.
több mint 15 éve
Kár hogy kickoffból nem ér a fieldgoal, mi? 😛Ha esze nincs is sok, legalább a Jóisten bicóval áldotta meg a lábait... Lehet, hogy egy kis Unicum célzóvízként segítene a problémáin!
Pedig beküldené...
Majd a Denver ellen, a ritka levegőben!BMG
több mint 15 éve
Kár hogy kickoffból nem ér a fieldgoal, mi? 😛Pedig beküldené...
Majd a Denver ellen, a ritka levegőben!
több mint 15 éve
Persze, csak bosszantó, hogy azért kapja a nagy dellát, hogy "ilyenkor ne köjjön izgulni..." oszt mégis kell. Persze neki sincsennek acélsodronyból az idegei, csak ilyenkor lehet mit a fejéhez vágni! 😊 Szeretném remélni, hogy nem lesz többet hasonló probléma vele és szerintem nem is lesz... Remélem felbőszül az Éva és benyom egy 70 yardos FG-t ha nem kettőt, hogy kamillázzon a jónép... 😀
több mint 15 éve
Pont ezt akartam írni, hogy senki sem tökéletes.Mindenki támogatja, és nagyon nem veszi félvállról. Van olyan tökös gyerek ő, hogy összekapja magát.DömeSztem meg nincs mit összekapni magán. Úgy értem, ez pech, ha te vagy a világ egyik legjobbja, mint Janó bátyó, akkor is néha lesz ilyen nap, hogy minden fos. Ezen nincs mit javítani, ha ezen gondolkozik, filózgat, az már lehet egy rossz széria kezdete. Ha elfogadjuk, hogy senki nem tökéletes rajtam kívül, akkor nyilvánvalóan játssza amit tud, és tudni tud azt tudjuk. 😊 Az hogy esetleg a media ezt szereti felfújni, mint valami nagy dolgot, az engem speciel nem hat meg.ulpianus
Persze rajtad kívül... 😀
több mint 15 éve
Mindenki támogatja, és nagyon nem veszi félvállról. Van olyan tökös gyerek ő, hogy összekapja magát.DömeSztem meg nincs mit összekapni magán. Úgy értem, ez pech, ha te vagy a világ egyik legjobbja, mint Janó bátyó, akkor is néha lesz ilyen nap, hogy minden fos. Ezen nincs mit javítani, ha ezen gondolkozik, filózgat, az már lehet egy rossz széria kezdete. Ha elfogadjuk, hogy senki nem tökéletes rajtam kívül, akkor nyilvánvalóan játssza amit tud, és tudni tud azt tudjuk. 😊 Az hogy esetleg a media ezt szereti felfújni, mint valami nagy dolgot, az engem speciel nem hat meg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
Mondjul olvastam, hogy a Cards vesztes meccs után Jano már korán reggel a pályán gyakorolt, remélem kiegyensúlyozottabb lesz mert nagy szükség van rá is.ThundersNFLIgazából én ezért vagyok nyugodt:
"Everything just went wrong," Janikowski said. "I watched the film, and my follow-through was horrible. I watched (it) for hours. It was just terrible."
Mindenki támogatja, és nagyon nem veszi félvállról. Van olyan tökös gyerek ő, hogy összekapja magát.
több mint 15 éve
Üdv Raiders fanok!Remélem Gradkowski, Janikowski, és Murphy(remélem tud játszani) remek teljesítményt nyújtanak ugyanis 2 külön fantasy ligában kezdőim!!!!
Mondjul olvastam, hogy a Cards vesztes meccs után Jano már korán reggel a pályán gyakorolt, remélem kiegyensúlyozottabb lesz mert nagy szükség van rá is.
Na egy nagy kalappal a hétvégére 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
Remélhetőleg Seymour, Henderson és CJ is tud majd játszani hétvégén...Kelly mentalitása nagyon tettszik, remélhetőleg mindenki így áll hozzá...
Remek a 2. hely total D-be, de majd most kell megnézni egy igazán jó O ellen valós-e...
http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2010/09/29/kelly-shrugs-off-defensive-ranking/
több mint 15 éve
Chaz Schilens a hetedik héten tér vissza Vittorio Tafur szerint. Szóval most nem! Cable szerint már a szokásos, semmi komoly problémája van Murphynek :S Ez számomr nem sok jót jelent!
Az LB Alex Joseph-et elhoztuk a Browns PS-éből és mi meg betettük vissza Stevie Brown-t az aktív rosterbe.
Azt írják hogy a liga legtöbb redzone próbálkozása a mi nevünkhöz fűződik (13) és ebből csak 3 végződött TD-vel! Most ezt próbálják javítani, mert emiatt nagyon sok pontról maradtunk le, lásd a Cards meccset.
Azt írják, hogy a végrehajtással van probléma és nem a játékhívásokkal, szóval sok sok gyakorlás kell aztán, hátha javul! Bár ezt nem értem, hogy miért nem az edzőtáborban gyakoroltuk. (két legfontosabb dolog: red zone offense és 3rd down offense; ezekben nagyon szarok voltunk mindig is. faszé nem lehet gyakorolni orrvérzésig)
Anno, Mario Henderson éppen Mario Williams ellen kezdett Kwame Harris helyén és nem is rosszul. Remélem most is megismétli a teljesítményét és Veldheer is odateszi magát.
Shaubot sackelték a legtöbbet a 3 meccs alatt az NFL-ben (holtversenyben Vickkel), ami még a mi malmunkra hajthatja a vizet. Szóval az ő faluk annyira nem erős a passzjátéknál, bár a számok nem ezt mutatják. De valszeg Shaub is nyomás alatt tud jól játszani, de remélem odaérünk sokszor szélről és ezzel kicsit nehezítjük a dolgát.
több mint 15 éve
Tatum után Blanda is... nem szép év ez.Janikowski-ban nagyon bíztam a tavalyi produkciója után. Jó volt egész évben, megkapta a nagy lóvét és erre szarabb mint valaha. Pedig pont tőle nem vártam az ilyen hozzáállást. Lechler elbeszélgethetne vele, hogy a nagy lé után is illik ugyanúgy odatennie magát mint előtte!!! Remélem ez a meccs ráébresztette, hogy nem szarhat bele, eddig bíztam benne, hogy idén rúg egy rekordot, de most már csak abban bízom, hogy ne kerüljön több győzelembe egy kihagyott 32yardos FG-ja. Ekkorát sztem köpni tud, nemhogy ennyiről betalálni a 2 léc közé!
A Texans ellen a legmeghatározóbb az lesz h a 2 LT mennyire fogja meg Mario Williams-t illetve a DL mennyire tudja féken tartani Foster-t. Az h Johnson játszani fog-e az ugyan kérdéses, de ha nem is lesz pályán azért ott lesz Walter - Jones - Anderson WR trio és Daniels is veszélyes lehet.
Nálunk Murphy nem edzett eddig, de persze Cable nem nyilatkozik a sérüléséről és arról hogy játszhat-e a hétvégén. Mindenesetre reménykedjünk, hogy pályán lesz mert nélküle elég nagy gázban leszünk.
több mint 15 éve
Valamiért az a baj, hogy hiába játszunk jól maga a pontok nagyon nehezen jönnek... Ez sok minden okozhatja igazából csak mi? 😀 (Ha tudnák akkor nyernénk a meccseket 😊 )
több mint 15 éve
Vasárnap végre újra az 'original turf' lesz, mivel a bézból alapszakasznak vége lesz, és az A's most sem jutott pléjoffba, és az uccsó meccseiket idegenben tolják. Chazről nincs valami hír?Bay AreaAkkor romlani fog Jano FG pontossága 😛 😀
Bush-t szerintem 3rd downoknál és rövid yardos/goalline szituációknál kéne alkalmazni, végül is erőfutó.
DMC "tartósságát" is növelné, ha nem erőltetnék vele a középső futásokat. Inkább szélen, ahol fel tud gyorsulni (persze ennek feltétele egy jól blokkoló fal)
A Texans ellen pedig több pontot kell szerezni, mint ők és meglesz a meccs 😀
(amúgy is ez a győzelem feltétele...)
több mint 15 éve
Vasárnap végre újra az 'original turf' lesz, mivel a bézból alapszakasznak vége lesz, és az A's most sem jutott pléjoffba, és az uccsó meccseiket idegenben tolják. Chazről nincs valami hír?
több mint 15 éve
Szerintem nem biztos, hogy jót tenne a futásnak a rotáció. DMC és Bush is szólóban teljesített eddig jobban, a váltogatásnál visszaesett a teljesítményük. Tavaly sem volt túl produktív a rotációs futás, de majd meglátjuk...Ez érdekes felvetés. Alapból én azt mondom,h ilyen teljesítmény mellett DMC a fő fegyver, futó. Amíg nem romlik a teljesítménye nem kell változtatni, de ha ügyesen használjuk Bush-t akkor abból sztem csak jól jöhetünk ki. Hosszútávon nem jó az se ha agyon használnak egy futót...
BMG
Bush legnagyobb fegyverként nálam a 2 RB felállásoknál lenne és emellett, ha DMC fáradt.