NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
Las Vegas Raiders
Knows the system.
criminal lawyer or criminal lawyer?
Kansas-t választotta, érthető döntés, gondolom gyűrű kell nekiIlletve Kyle Lomg még nem írt alá sehova, szóval ő még lehet opció RG-be és akkor Good a RT...szerintem az a terv
peterbadbone
Amadeus
Ez érdekesen hangzik:Hatalmas deal lesz, részvétem
#Raiders are working on a deal that would bring in former #49ers No. 3 overall pick Solomon Thomas, per @TroyRenck. Not done yet, but close.
— NFL Update (@MySportsUpdate) March 17, 2021
Állítólag meg is van a szerződés: 1év/5millió (Spotrac)
peterbadbone
#Raiders are working on a deal that would bring in former #49ers No. 3 overall pick Solomon Thomas, per @TroyRenck. Not done yet, but close.
— NFL Update (@MySportsUpdate) March 17, 2021
Állítólag meg is van a szerződés: 1év/5millió (Spotrac)
Szerkesztette: peterbadbone
visszaléptem a "Grudent támogatom" pozíciómba 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
#Raiders are expected to have former #Bills DT/DE Quinton Jefferson in for a visit later this week, source said. His familiarity with new defensive scheme (see Gus Bradley/Seahawks scheme) ties in with this.
— Adam Caplan (@caplannfl) March 17, 2021
Illetve Kyle Lomg még nem írt alá sehova, szóval ő még lehet opció RG-be és akkor Good a RT...szerintem az a terv
peterbadbone
Miller - Ricsi - James - Good - ?Egy jó 2. körös RT pick nem lenne rossz, vagy marad Parker...
Amadeus
Adam Schefter @AdamSchefter
Raiders also are having trade discussions regarding Gabe Jackson, per sources. So Hudson is being traded and Jackson soon could be, too.
Raiders are trading C Rodney Hudson and 7th-round pick to Arizona for a 3rd-round pick, per sources.így azért barátibb. Arizona jó hely, jó csapat épül ott. Sok sikert neki!
Beki
The #Raiders are finalizing a trade of C Rodney Hudson to the #AZCardinals for a swap of draft picks, sources tell me and @RapSheet.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) March 17, 2021
Állítólag hivatalosan Hudson még nincs kivágva... kérte, hogy mehessen, de úgy tűnik, hogy mégis csere útján fog távozni, csak az ügynöke keverte fel az állóvizet azzal, hogy kiszivárogtatta a távozási szándékot.ha sikerül eltradelni, kevesebb lesz a cap hit utána, mintha kivágnánk.
peterbadbone
choose life
B@szok rá, 16-10-re vezetünk!When you're moving on from four of your five O-line starters in one off-season, and Tom Cable is buying the groceries: pic.twitter.com/yPO3R28xxs
— Doug Farrar (@NFL_DougFarrar) March 17, 2021
empty taxi
Szerkesztette: TST
Állítólag hivatalosan Hudson még nincs kivágva... kérte, hogy mehessen, de úgy tűnik, hogy mégis csere útján fog távozni, csak az ügynöke keverte fel az állóvizet azzal, hogy kiszivárogtatta a távozási szándékot.De akkor ez meg így jó nagy köcsögség mert így vagy úgy akkor tuti lelécel... Akkor így mit kapnánk érte bárkitől, mikor mindenki tudja, hogy a reguláris szezont nem nálunk kezdi Hudson.
peterbadbone
When you're moving on from four of your five O-line starters in one off-season, and Tom Cable is buying the groceries: pic.twitter.com/yPO3R28xxs
— Doug Farrar (@NFL_DougFarrar) March 17, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...