Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
akkor egy Jalen Hurts draftot kérek.Na ő sztem baromi messze van Lamar Jacksonról...akkor már egy Jordan Love jöjjön inkább...a gond ezzel, hogy nem lesz LJ 2.0, mint ahogy nincs Sean McVay 2.0...főleg, hogy ahhoz kell egy Greg Roman 2.0 is...Gruden nem elég rugalmas, kreatív ilyen sémához sztem...
Amadeus
7-9 ugyan előre lépés és voltak remek meccsek, szép menet szezon közepén, de összességében mégse pozitív a hangulata a szezonnak. Rengeteg kérdés maradt...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Azert az nagyon ravasz volt, mikor mar nem lehetett PO-ba jutni, akkor nem nyert Gruden, inkabb a drafton beelozte a Denvert (is). 😉

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
#Raiders lose to Broncos 16-15 in a game in which they dominated early. Finish 7-9 and now questions will center around Derek Carr's future as Jon Gruden's QB. Showed progress in Year 2 together, but QB and coach clearly not in sync. And it's not all on Carr.
— Vic Tafur (@VicTafur) December 30, 2019
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
1. vége, 2. eleje, kb Lamar magasságában lenne reális/ideális.akkor egy Jalen Hurts draftot kérek.első körben?
Amadeus
Bruce
több mint 6 éve
Menjél aludni!akkor egy Jalen Hurts draftot kérek.első körben?
Amadeus
Bruce
több mint 6 éve
akkor egy Jalen Hurts draftot kérek.első körben?
Amadeus
több mint 6 éve
akkor egy Jalen Hurts draftot kérek.
több mint 6 éve
Ha van franchise amelyik a győzelemre épít, amelyik underdog pozícióra született, amelyik a semmiből is győz és rendre arcul köpi az esèlytelenség tévhitét, akkor azok mi vagyunk. Ezért indul a csapat ma harcba a PO-ért.Én nem anyázok, ha nem jutunk be. Mivel semmi esélyünk így csak ajándék lehet a PO.
Just Win Baby
(Aztán max éjjelig fogunk anyázni)
Amadeus
Mondjuk kemény lenne, ha a Chiefs kikapna, emiatt a Texans nyerne. Mi meg bejutnánk és levernénk a Texanst. 😊
több mint 6 éve
Ha van franchise amelyik a győzelemre épít, amelyik underdog pozícióra született, amelyik a semmiből is győz és rendre arcul köpi az esèlytelenség tévhitét, akkor azok mi vagyunk. Ezért indul a csapat ma harcba a PO-ért. Just Win Baby
több mint 6 éve
figyeljük a két elődöntőt, mert lesz pár játékos, aki jöhet a Raidershez. különösen az alábbiakat:Simmons, Lamb, Okudah a legjobb prospectek közülük, de félek, hogy mindegyik a Raiders pickje előtt megy ki. Delpit, Fulton szerintem túlértékelt, Murray, Higgins nem lenne rossz, de inkább a 2. pickünkkel.
Isaiah Simmons, LB, Clemson
Kenneth Murray, LB, Oklahoma
CeeDee Lamb, WR, Oklahoma
Tee Higgins, WR, Clemson
Justin Jefferson,WR, LSU
Grant Delpit, S, LSU
Kristian Fulton, CB, LSU
A.J. Terrell, CB, Clemson
Jeffrey Okudah, CB, Ohio State
K'Lavon Chaisson, EDGE, LSU
1-2. körre várják mindegyiket.
d3Y
a top 10 nagyon jó ezen a drafton, tele elit prospectekkel, kár, hogy ott nem húzunk. viszont a top 10-20 is frankó, elkapót mindenképpen kell húznunk korán, mert az a poszt a legerősebb a drafton. valahogy így képzelem el:
1. pick Henry Ruggs III / Tee Higgins
2. pick Kenneth Murray / Dylan Moses
kérdés, hogy feltradeljünk-e a 2. körbe ellőve ezzel két harmadik körös pickünket. a 2 körben elérhető lehet ígéretes edge rusher, cornerback.
buhloone mindstate
több mint 6 éve
ez volt az a "momentum", mikor Kovács Sanyi, Grudent ekéző monológja után a torkán akadt az ünnepi bájgli. Utána nem volt őszinte a mosolya... és akkor még nem is sejtette, hogy Mack nem váltja meg a világot, és Londonban csúnya vége lesz A Bears-Disconak, ahol végül is Gruden lett John Travolta és vasárnap is éget a szombat esti lázMackó Sanyi akkor is szomorú volt, mikor közöltem vele, hogy "nyisd ki a szemed baszod, ha közvetítesz". Nem díjazta 😕
www.youtube.com/watch?v=mub1h-vpB5c
Surda
több mint 6 éve
ez volt az a "momentum", mikor Kovács Sanyi, Grudent ekéző monológja után a torkán akadt az ünnepi bájgli. Utána nem volt őszinte a mosolya... és akkor még nem is sejtette, hogy Mack nem váltja meg a világot, és Londonban csúnya vége lesz A Bears-Disconak, ahol végül is Gruden lett John Travolta és vasárnap is éget a szombat esti láz www.youtube.com/watch?v=mub1h-vpB5c
több mint 6 éve
világ legnagyobb sportpályája a fotel 😀ő cserébe még nem értette meg, hogy Irónia egy olyan kis ország, mint Szlovénia.én viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
Amadeus
több mint 6 éve
ő cserébe még nem értette meg, hogy Irónia egy olyan kis ország, mint Szlovénia.én viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
több mint 6 éve
rizikó nélkül nincs kockázat 😀Szerintem egyedül a Colts győzelme lesz meg abból négyből, ami fixen kellene a bejutáshoz (Raiders, Ravens, Texans, Colts), a SoV nyilván meglenne, mert szerintem a Bears és a Patriots is nyer, de ez nem fog számítanién viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
Wyatt
több mint 6 éve
Ez a Jags és a Jets ellen ment el, azokat a meccseket hozzni kellett volnaSzerintem egyedül a Colts győzelme lesz meg abból négyből, ami fixen kellene a bejutáshoz (Raiders, Ravens, Texans, Colts), a SoV nyilván meglenne, mert szerintem a Bears és a Patriots is nyer, de ez nem fog számítanién viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
Wyatt
Szerkesztette: Hightower94
több mint 6 éve
Szerintem egyedül a Colts győzelme lesz meg abból négyből, ami fixen kellene a bejutáshoz (Raiders, Ravens, Texans, Colts), a SoV nyilván meglenne, mert szerintem a Bears és a Patriots is nyer, de ez nem fog számítanién viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda

több mint 6 éve
én viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
több mint 6 éve
Full tétel biró meccsen alig tudtak nyerni a Titans ellen és a Saints is majdnem megégett múlt héten.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
több mint 6 éve
Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
több mint 6 éve
PO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus