Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Jeudy egy Cooper-klon. Ezzel viszont nem biztos, hogy a Raiders-szurkolok kedve megjon hozzam. Ettol fuggetlenul az. Nala ugyanugy fellelhetoek koncentracios problemak, hiaba egy zseni alapvetoen.www.pff.com/news/draft-jerry-jeudy-ceedee-lamb-the-real-wr1Írhatnak bármilyen cikket szerintem, a vak is láthatja, hogy Jeudy sokkal jobb. Néztem az ő meccseit is sokat, és azért az ő nagy játékainál inkább a védők hibáztak óriásiakat, mintsem ő volt akkora király. Labdával a kezében lehet, hogy szép dolgokat produkálna, de az nfl- ben nem lesz ennyire üresen, hogy 20 yardon belül nincs körülötte védő mert elváltották magukat. És Jeudy útvonal futásával nagyobb az esély hogy tisztára játssza magát mint Lamb esetében.
Wyatt
kapitnono
több mint 6 éve
www.pff.com/news/draft-jerry-jeudy-ceedee-lamb-the-real-wr1Írhatnak bármilyen cikket szerintem, a vak is láthatja, hogy Jeudy sokkal jobb. Néztem az ő meccseit is sokat, és azért az ő nagy játékainál inkább a védők hibáztak óriásiakat, mintsem ő volt akkora király. Labdával a kezében lehet, hogy szép dolgokat produkálna, de az nfl- ben nem lesz ennyire üresen, hogy 20 yardon belül nincs körülötte védő mert elváltották magukat. És Jeudy útvonal futásával nagyobb az esély hogy tisztára játssza magát mint Lamb esetében.
Wyatt
Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
www.pff.com/news/draft-jerry-jeudy-ceedee-lamb-the-real-wr1Amúgy sem lenne kérdés szerintem, játékban Jeudy fényévekkel van Lamb előtt, útvonal futása meg már most is nfl átlagon felül van.Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
Amadeus
kapitnono

több mint 6 éve
Vegasban kezdi a csapat a minicampet
több mint 6 éve
Láttam videókat Jeudyról, eszméletlen lábmunkája van!Amúgy sem lenne kérdés szerintem, játékban Jeudy fényévekkel van Lamb előtt, útvonal futása meg már most is nfl átlagon felül van.Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
Amadeus
kapitnono
/Köszi a magyaràzatot/
több mint 6 éve
Amúgy sem lenne kérdés szerintem, játékban Jeudy fényévekkel van Lamb előtt, útvonal futása meg már most is nfl átlagon felül van.Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
Amadeus

több mint 6 éve
Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
több mint 6 éve
Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
több mint 6 éve
Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
több mint 6 éve
Jeudy vagy Lamb?
több mint 6 éve
Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reInkább rá mint Brady-re 😀
Cubehead
több mint 6 éve
+1Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reHelyes.
Cubehead
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reHelyes.
Cubehead
több mint 6 éve
Eason semmivel nem jobb, mint Carr. DC-nek is a nagy pozitívuma a kar ereje volt a draft előtt, és nem hiszem, hogy nem azért nem dob mélyet, mert ne tudna. Felesleges még egy ilyen qb
több mint 6 éve
Azért Brady a régi iskolaban nőtt fel. Mahomi mar szét reklomalta vna a bírót..., de így sem kellyoutu.be/M4OTH0pddv4
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=cNA8gWRM16EUltimate RPO:Rivers lesz a kezdő, eltolja 58 percig a meccset, csak az utolsó két percre, amikor fordítani kell, akkor inkább kiszedik, ne legyen interception.Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba.Kell Brady mögé egy csereirányító is
raiderswire.usatoday.com/2020/02/17/nfl-com-suggests-raiders-could-sign-qb-philip-rivers-in-free-agency/
Surda
Black_Adder
Wyatt
Rivers, Brady egymás mellett a backfielden, Hudson képzett cenya, nem gond neki slégen snappelni. Snap után meg aki megkapta labdát az dönthet h passzol vagy fut, a másik QB-ből meg fullback lesz. 😀
empty taxi

több mint 6 éve
Ultimate RPO:Rivers lesz a kezdő, eltolja 58 percig a meccset, csak az utolsó két percre, amikor fordítani kell, akkor inkább kiszedik, ne legyen interception.Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba.Kell Brady mögé egy csereirányító is
raiderswire.usatoday.com/2020/02/17/nfl-com-suggests-raiders-could-sign-qb-philip-rivers-in-free-agency/
Surda
Black_Adder
Wyatt
Rivers, Brady egymás mellett a backfielden, Hudson képzett cenya, nem gond neki slégen snappelni. Snap után meg aki megkapta labdát az dönthet h passzol vagy fut, a másik QB-ből meg fullback lesz. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Rivers lesz a kezdő, eltolja 58 percig a meccset, csak az utolsó két percre, amikor fordítani kell, akkor inkább kiszedik, ne legyen interception.Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba.Kell Brady mögé egy csereirányító is
Surda
Black_Adder
Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba.Kell Brady mögé egy csereirányító is
Surda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba. raiderswire.usatoday.com/2020/02/17/nfl-com-suggests-raiders-could-sign-qb-philip-rivers-in-free-agency/
több mint 6 éve
Easont hagyjuk, fejben nem alkalmas arra, hogy franchise QB legyen. azt meg nem tudom, miből gondolja, hogy Gladney bent lesz 3/91-nél, mert eléggé irreálisnak tűnik.
built for this shit
több mint 6 éve
Most sem hiszem el, hogy te pontosan tudod, hogy mi a helyzet. A véleményedet viszont ismerem. 😁Jó lenne tudni, hogy mi a valóság Carr vonatkozásában, mert idegesítő ez az egész.Hetekkel ezelőtt megmondtam, csak nem hitted el.
Bruce
Amadeus
több mint 6 éve
Jó lenne tudni, hogy mi a valóság Carr vonatkozásában, mert idegesítő ez az egész.Hetekkel ezelőtt megmondtam, csak nem hitted el.
Bruce