NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
bust, játszott a fél országban már, az ilyen játékosok szoktak bejönni nálunk és vica versa.Mit kell tudni a frissen igazolt Johnatan Cooper-ről?Grandiózus bust a 2013-as draftról, állítólag tud centert is játszani, így lehet odafér Devey helyére mint Hudson cseréje az 53-ba.
FinoDaLungovillagio
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Surda
3 297
azért ne félj annyira ( sztm)Valami ilyesmitől féltem. 😖Mit kell tudni a frissen igazolt Johnatan Cooper-ről?Első körös guard volt, aki sérülések miatt nem igen mutatta meg mire képes. Amikor játszott leginkább LG volt. Holdingolni nagyon tud...
FinoDaLungovillagio
Pari
FinoDaLungovillagio
www.youtube.com/watch?v=KLTuZekIrLk
több mint 5 éve
Valami ilyesmitől féltem. 😖Mit kell tudni a frissen igazolt Johnatan Cooper-ről?Első körös guard volt, aki sérülések miatt nem igen mutatta meg mire képes. Amikor játszott leginkább LG volt. Holdingolni nagyon tud...
FinoDaLungovillagio
Pari
több mint 5 éve
Mit kell tudni a frissen igazolt Johnatan Cooper-ről?Grandiózus bust a 2013-as draftról, állítólag tud centert is játszani, így lehet odafér Devey helyére mint Hudson cseréje az 53-ba.
FinoDaLungovillagio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mit kell tudni a frissen igazolt Johnatan Cooper-ről?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
NFL suspended Raiders OG Richie Incognito two games for violating the league's personal conduct policy.teljesen jó, 2 meccs vállalható.
This stems from an incident last summer when Incognito was arrested for disorderly conduct and making threats following a tirade at his father's funeral. The Raiders were well-aware of Incognito's mental-health struggles when they signed him and have vowed him to help him in that regard. The four-time Pro Bowler spent last year out of the league but earned high marks from ProFootballFocus while playing for Buffalo in 2017 (No. 12 grade out of 80 qualifiers at guard). Denzelle Good will keep the seat warm for Incognito at left guard in Weeks 1 and 2.
empty taxi
több mint 5 éve
NFL suspended Raiders OG Richie Incognito two games for violating the league's personal conduct policy.This stems from an incident last summer when Incognito was arrested for disorderly conduct and making threats following a tirade at his father's funeral. The Raiders were well-aware of Incognito's mental-health struggles when they signed him and have vowed him to help him in that regard. The four-time Pro Bowler spent last year out of the league but earned high marks from ProFootballFocus while playing for Buffalo in 2017 (No. 12 grade out of 80 qualifiers at guard). Denzelle Good will keep the seat warm for Incognito at left guard in Weeks 1 and 2.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Josh Jacobs aláírt 😎helyes.
FinoDaLungovillagio
több mint 5 éve
Josh Jacobs aláírt 😎
több mint 5 éve
En arra gondoltam hogy az egyik eset minden 1.korost erint a masik meg teljesen egyedi volt, es Smith reszerol jogos volt a holdout. De mea culpaNem figyeltem a linket bocsi, a lényeg akkor is az hogy volt már hogy rookie holdoutolt, most hogy milyen okból az a kérdést tekintve tök lényegtelen volt...Az most lényegtelen azt kérdezték előfordult-e hogy egy rookie holdoutolt...Bosát is megemlíthettük volnaÉn most itt ezen a ponton tökre nem akarok beleszólni, de ő volt az első akit peterbadbone említett 😉
Tomcsik
Matthew99
Tomcsik
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Tomcsik
8 017
Nem figyeltem a linket bocsi, a lényeg akkor is az hogy volt már hogy rookie holdoutolt, most hogy milyen okból az a kérdést tekintve tök lényegtelen volt...Az most lényegtelen azt kérdezték előfordult-e hogy egy rookie holdoutolt...Bosát is megemlíthettük volnaÉn most itt ezen a ponton tökre nem akarok beleszólni, de ő volt az első akit peterbadbone említett 😉
Tomcsik
Matthew99
több mint 5 éve
Az most lényegtelen azt kérdezték előfordult-e hogy egy rookie holdoutolt...Bosát is megemlíthettük volnaÉn most itt ezen a ponton tökre nem akarok beleszólni, de ő volt az első akit peterbadbone említett 😉
Tomcsik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 017
Az most lényegtelen azt kérdezték előfordult-e hogy egy rookie holdoutolt...Bosát is megemlíthettük volnaAz masrol szolt. Smith nem a 4. ev garantaltja miatt nem irt ala. A Bears olyat akart belerakni a dealjebe hogy ha eltiltjak akkor visszakerhessek az adott osszeget (az eltiltott meccsekrejaro fizut).Roquan Smith pl tavaly...JaMarcus RussellJosh Jacobs lehet hold out.Szintén elkaptam a hírt, de az már mekkora faszság lenne bármilyen szempontból, hogy egy frissen draftolt rookie holdoutol.
Amadeus
Volt már ilyen egyébként? Wtf?
FinoDaLungovillagio
Amadeus
Tomcsik
Borbinho
több mint 5 éve
Az masrol szolt. Smith nem a 4. ev garantaltja miatt nem irt ala. A Bears olyat akart belerakni a dealjebe hogy ha eltiltjak akkor visszakerhessek az adott osszeget (az eltiltott meccsekrejaro fizut).Roquan Smith pl tavaly...JaMarcus RussellJosh Jacobs lehet hold out.Szintén elkaptam a hírt, de az már mekkora faszság lenne bármilyen szempontból, hogy egy frissen draftolt rookie holdoutol.
Amadeus
FinoDaLungovillagio
Amadeus
Tomcsik
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Tomcsik
8 017
Roquan Smith pl tavaly...JaMarcus RussellJosh Jacobs lehet hold out.Szintén elkaptam a hírt, de az már mekkora faszság lenne bármilyen szempontból, hogy egy frissen draftolt rookie holdoutol.
Amadeus
FinoDaLungovillagio
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
JaMarcus RussellJosh Jacobs lehet hold out.Szintén elkaptam a hírt, de az már mekkora faszság lenne bármilyen szempontból, hogy egy frissen draftolt rookie holdoutol.
Amadeus
FinoDaLungovillagio
több mint 5 éve
Tomcsik
8 017
Tavaly Smith is hold outolt, campben sem volt, mégis jó volt. Majd megegyeznek nem kell beszarni.Josh Jacobs lehet hold out.jó kilátások...
Amadeus
skat
több mint 5 éve
Akkor csak azt reméllem hogy mindkét fél számára pozitívan oldódik meg az ügy, elvégra 300 ezerről van szó az olvasottak alapján. Az meg nem pénz ebben a sportban. Legalábbis a franchizenak.PL: fuzovelkifele.com/2016/07/miert-nem-ir-mar-ala-joey-bosa/Josh Jacobs lehet hold out.Szintén elkaptam a hírt, de az már mekkora faszság lenne bármilyen szempontból, hogy egy frissen draftolt rookie holdoutol.
Amadeus
FinoDaLungovillagio
peterbadbone
több mint 5 éve
PL: fuzovelkifele.com/2016/07/miert-nem-ir-mar-ala-joey-bosa/Josh Jacobs lehet hold out.Szintén elkaptam a hírt, de az már mekkora faszság lenne bármilyen szempontból, hogy egy frissen draftolt rookie holdoutol.
Amadeus
FinoDaLungovillagio
több mint 5 éve
Josh Jacobs lehet hold out.Szintén elkaptam a hírt, de az már mekkora faszság lenne bármilyen szempontból, hogy egy frissen draftolt rookie holdoutol.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Josh Jacobs lehet hold out.
több mint 5 éve
Bocs ha már volt." Szeretem a jeget, hagyjál békén. "