Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Visszatér kedvenc tavalyi UDFA-m: Cabinda. Egész vállalható 2 down játékos volt. Mellette Chez Green is visszatért.
több mint 6 éve
Érkezett egy DE!!! Nem más, mint a Giants korábbi játékosa, Josh Mauro!Josh Mauro szerződése: $1.4M, $400K signing bonus, salary $900K, $100K workout bonus, up to $600K playtime incentive
több mint 6 éve
J.Nelson outJ.J. Nelson in
Neki mondjuk roster spot se garantált sztem
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1106618090157166592?s=19Fuck. Reméltem, hogy ide ír alá.
több mint 6 éve
J.J.Nelson aláírt hozzánk. 4.28-as 40 yardja van a csávónak.
több mint 6 éve
Cook évi 12 millát álmodott meg magának, így hát FA még mindig.
több mint 6 éve
Vic Beasleyt árulja a Falcons. Szép bust lett ott, 7.körért bepróbálnám.
több mint 6 éve
Azzal érték el, hogy ne legyen dm.Többet nem is csinálok ilyen okos elemzést a draft utánig 😊Úgy fest a draft előtt megvan már a "kezdő" triónk a WR sorban.Mégse
Tyrell Williams 6'4 205 2018-ban 2 db drop
Antonio Brown 5'10 181 2018-ban 0db drop
Jordy Nelson 6'3 217 2018-ban 0db drop
Rolni
gabokocka
Fura mert tavaly még előrehoztak neki kifizetést emiatt úgy tűnt marad...
Rolni
több mint 6 éve
Többet nem is csinálok ilyen okos elemzést a draft utánig 😊Úgy fest a draft előtt megvan már a "kezdő" triónk a WR sorban.Mégse
Rolni
gabokocka
Fura mert tavaly még előrehoztak neki kifizetést emiatt úgy tűnt marad...
több mint 6 éve
Szerintem valamelyik DE-nek csinálunk helyet... Golden, Houston és Ansah is elérhető még... vagy ki tudja ki jöhet még szóba.Őszintén? Houston, Suh, Barron és Zach Brown, akire azt mondom, hogy draft előtt hoznám a védelembe. Többi vagy üveg, vagy szar. Igazából így, hogy premier fa nem jött ki, all in vagyunk Bosa, Allen, Ferrell, Gary kapcsán a drafton.
peterbadbone
több mint 6 éve
Szerintem valamelyik DE-nek csinálunk helyet... Golden, Houston és Ansah is elérhető még... vagy ki tudja ki jöhet még szóba.
több mint 6 éve
Hoppá. Valakinek nagyon takarítunk. Suh?Big Ben.
Amadeus
több mint 6 éve
Úgy fest a draft előtt megvan már a "kezdő" triónk a WR sorban.Mégse
Rolni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
McCarron cut. Várható volt. Peterman a back up.Hát Peterman akkor jó back up, ha Carr sérülése esetén instant tankoló üzemmódba akarunk kapcsolni...
Amadeus
McCarron esetleg olcsóbban még visszatérhet akár...
több mint 6 éve
McCarron cut. Várható volt. Peterman a back up.
több mint 6 éve
Vagy gólyalábakon lépdelve játszik majd.Majd dobál sámliról , vagy magassarkúban 😀En isKyler Murray jön private workoutra.Minek? Ekkora füst kell?
Amadeus
Bazi mérges leszek, ha QBt húzunk...
Rolni
Amadeus
skat
több mint 6 éve
6’8 mindkét tackle, az emberünk meg 5’9. Még futónak is kicsi.Majd dobál sámliról , vagy magassarkúban 😀En isKyler Murray jön private workoutra.Minek? Ekkora füst kell?
Amadeus
Rolni
Amadeus
skat
több mint 6 éve
Majd dobál sámliról , vagy magassarkúban 😀En isKyler Murray jön private workoutra.Minek? Ekkora füst kell?
Amadeus
Rolni
Amadeus
több mint 6 éve
En isKyler Murray jön private workoutra.Minek? Ekkora füst kell?
Amadeus
Rolni
több mint 6 éve
Kyler Murray jön private workoutra.Minek? Ekkora füst kell?
Amadeus
több mint 6 éve
Kyler Murray jön private workoutra.
több mint 6 éve
Úgy fest a draft előtt megvan már a "kezdő" triónk a WR sorban.Tyrell Williams 6'4 205 2018-ban 2 db drop
A drop számokat azért gyűjtöttem ki, mert ugye amióta Carr itt van a csapatnál minden évben a legtöbbet droppoló WR egységgel "büszkélkedhetünk", ami természetesen nem segíti a QB munkáját. Úgy fest 3 elég megbízható, jó kezű elkapó lesz 2019-ben a segítségére.
Szerintem Tyrell Williams lesz az X elkapónk attól függetlenül, hogy természetesen #2 lesz a helye a DC-n. Ő lesz a fix pont a szélen, aki majd méretével és sebességével szépen viszi az egyik oldalt.
Antonio Brown lesz a Z elkapónk, akit Gruden sokat fog mozgatni majd snap előtt, amire utalás volt is már a press confon. Brown minden utat remekül meg tud fogni és zóna, valamint emberezés ellen is nagyon hatékony.
Jordy Nelson lesz a big slot emberünk várhatóan, ahonnan komoly segítség lehet a biztos kezeivel és a remek zóna határ érzékével. Az Antonio trade után, ha emlékeztek írtam, hogy kéne egy big slot ember még nekünk és N'Keal Harry-t "javasoltam". Most úgy fest erre a posztra is veterán megoldást terveztek Grudenék.
Papíron igen erősnek tűnik ez a WR sor, de mélység azért még kell főleg, hogy gyaníthatóan Seth Roberts-től és a szerződésétől hamarosan elköszönünk. Ateman és Hatcher az akik legalább NFL pályát láttak már közelről, illetve D.Harris, aki simán lehet, hogy returnerként visszatér majd.
Ateman szerintem lehet Williams mögött a back up X szerepre, mert bár sebesség terén vannak gondjai, de jók a kezei és jól használja a méretét és emiatt nem csak a RedZone-ban, de a vonal mellett is életképes opció lehet, ahogy azt tavaly egyszer kétszer meg is villantotta. Egyenlőre úgy fest Ő a 4. számú elkapó a csapatban.
Hatcher nem hiszem, hogy végül szóhoz jut majd, bár egész jó kezei és erős felépítése van neki is. Brown mögött lehet Z back up, de neki komoly ST value-t is villantania kellene szerintem egy végső rosterre kerüléshez. Ami segíthet neki, az pont a trade és a Williams igazolás lehet, hiszen ezek után valószínűleg a drafton csak későn érkezik WR vagy egyáltalán nem.
A Brown csere és a Williams igazolás komolyan érinti szerintem a TE poszt megközelítését is. Nem hiszem, hogy komolyabb összeget áldoznánk ezek után a posztra és simán elképzelhetőnek tartom, hogy a Lee Smith-Derek Carrier-Darren Waller trióval megyünk neki a draftnak. Ha ez így lesz, akkor várható egy korai TE választás szerintem és komoly harc lehet majd Carrier és Waller között az utolsó roster spot-ért, bár az is elképzelhető, hogy 4db TE kerül majd a végső rosterre.
OL kapcsán még nagy kérdés ugye az LT-RT leosztás Miller és Brown között, valamint kérdéses, hogy Gabe melyik oldalon lesz kezdő. Attól függően, hogy Gabe melyik oldalon folytatja derül ki melyik az a poszt, ami kvázi kiadó még 2019-re. Szerintem elég jó esély van rá, hogy Gabe visszamegy LG posztra, ahol kezdte nálunk és ahol jobban teljesített, így az RG poszt tűnik kiadónak. Házon belül D.Good tűnik befutónak a posztra, de szerintem benne van a pakliban az is, hogy akár korán érkezik kihívója a draftról. Dalton Risner gond nélkül tudna RG poszton is játszani és Őt dokumentáltan kedveljük a Senior Bowl óta ugyebár. Good visszaigazolása arra szerintem mindenképpen jó lesz, hogy a drafton tudunk BPA alapon dolgozni majd (Mayock említette ezt kvázi) és megtehetjük, hogy védőt hozunk OL ember helyett.
Remélem azért igazolunk még 1-2 védő embert a meglévő pénzen, mert igen necces lenne, ha csak a draftról akarnánk a histórikusan gyenge védelmünket orvosolni.
Szerkesztette: Rolni
több mint 6 éve
Akkor voltak igazán szimpatikusak mikor Huff lehúzta Shaub passzát az end zonban.Szimpatikusabb csapat lettek!Mit ért el a Texans Watt vezetésével? Halál komolyan.AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint.Alfapincsi! Van ahova JJ Watt jut, máshova egy Brees; nekünk ez jár.
Hát legyen.
Amadeus
♉gaben♉
Amadeus
♉gaben♉
AB84 vizitelt a centrumban és Carrnál is. Jó és bizakodó a hangulat.
több mint 6 éve
Szimpatikusabb csapat lettek!Mit ért el a Texans Watt vezetésével? Halál komolyan.AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint.Alfapincsi! Van ahova JJ Watt jut, máshova egy Brees; nekünk ez jár.
Hát legyen.
Amadeus
♉gaben♉
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "