Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
10 éves szponzori szerződést kötöttünk Vegasban a Cox Com-mal."Cox Business (and its Hospitality Network group) serves more than 90 percent of the hotel and convention space on the Las Vegas Strip today, the Las Vegas Convention Center, UNLV’s Thomas & Mack Center and is the exclusive technology integration/ telecommunications services provider at T-Mobile Arena, home of the Vegas Golden Knights, and the technology sponsor at Las Vegas Ballpark, home of the Aviators. Cox also supports the NFL’s Arizona Cardinals as exclusive technology provider at State Farm Stadium and is the official telecommunications partner of the New Orleans Saints."
több mint 6 éve
Egy DE-ről beszélsz egy olyan ligában ahol 31 vesztes van minden évben és 4ből 3 szor a Pats nyer.Mit ért el a Texans Watt vezetésével? Halál komolyan.AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint.Alfapincsi! Van ahova JJ Watt jut, máshova egy Brees; nekünk ez jár.
Hát legyen.
Amadeus
♉gaben♉
Amadeus

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Mit ért el a Texans Watt vezetésével? Halál komolyan.AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint.Alfapincsi! Van ahova JJ Watt jut, máshova egy Brees; nekünk ez jár.
Hát legyen.
Amadeus
♉gaben♉
több mint 6 éve
AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint.Alfapincsi! Van ahova JJ Watt jut, máshova egy Brees; nekünk ez jár.
Hát legyen.
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Gyanítom ez is 2+1+1 lesz. 12 körül kezdtem volna el erősen sziszegni...kicsit így is sok pénz van a WR poszton, de legalább van is ott bizonyított ember.Soso, lássuk majd a pontos elosztását a capben.4év 44M amiből 22M a gariTyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Nem hittem, hogy belefér még egy WR. Szerződésre kíváncsi vagyok...
Williams-et hónapok óta mondogatom, hogy remek fit lenne Carr mellé 😊
Pofás WR triónk lett hirtelen
Most már jöjjön a DE!!!
Rolni
Nem gyenge ez sem!
Rolni
Amadeus
Nincs kifogás Carr számára...persze az OL még marad kérdőjel amíg Cable itt van...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Funchess 13 misit kapott, szal rendben van ez szerintem.Soso, lássuk majd a pontos elosztását a capben.4év 44M amiből 22M a gariTyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Most már jöjjön a DE!!!
Rolni
Nem gyenge ez sem!
Rolni
Amadeus
több mint 6 éve
Soso, lássuk majd a pontos elosztását a capben.4év 44M amiből 22M a gariTyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Most már jöjjön a DE!!!
Rolni
Nem gyenge ez sem!
Rolni
több mint 6 éve
4év 44M amiből 22M a gariTyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Most már jöjjön a DE!!!
Rolni
Nem gyenge ez sem!
több mint 6 éve
AB érkezése óta csörög a telefon, sokan akarnak jönni hozzánk, mert AB-t sikerült elhozni. (Kb, mint CR a Juvénak). Mayock azt mondja, hogy a fél FA-t át kellett tervezni miatta, mert olyanok is keresnek minket, akiket nem írtunk fel, mint lehetséges célpontok.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint. Hát legyen.
több mint 6 éve
twitter.com/RocketRich30/status/1105916380778516480?s=19Mindenki megnyugodhat. Jalen bélmüködése rendben van.
több mint 6 éve
Régóta szenvedő franchise szurkolók tartsanak össze. 😊Neked mindenkihez van egy jó szavad! Respect!! 😀 😀Most már jöjjön a DE!!!Ogbaht árulja a Browns.
Rolni
iktriad
nagir
több mint 6 éve
Neked mindenkihez van egy jó szavad! Respect!! 😀 😀Most már jöjjön a DE!!!Ogbaht árulja a Browns.
Rolni
iktriad

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Most már jöjjön a DE!!!Ogbaht árulja a Browns.
Rolni
több mint 6 éve
Tyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Most már jöjjön a DE!!!
több mint 6 éve
Nem akartam sztereotípiákba bocsátkozni.Németeket.Black Hole, tehát csak a né....ket.Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
Néninket, népeket, négyeseket, népszámlálóket, népszerűeket
Fast Willie
iktriad
több mint 6 éve
Németeket.Black Hole, tehát csak a né....ket.Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
Fast Willie
több mint 6 éve
Legjobbtól tanulokEzt Stez nem védette még le?Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
iktriad
több mint 6 éve
Black Hole, tehát csak a né....ket.Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
több mint 6 éve
Ezt Stez nem védette még le?Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
több mint 6 éve
Lehet, hogy Nelson már nem mai csirke, de Williams egy nagyon jó mélységi célpontNelson rutinból lehozza a slotot
AB meg bárhol állat és nem teheti meg a védelem, hogy a S ne felé húzzon kicsit.
Azért ez egy elég jól kinéző WR trió.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
több mint 6 éve
Tyrell Williams aláírt
több mint 6 éve
Tyrell Will is elvileg érkezőben.

Liverpool Fc