Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 432
Legalább ennél már csak jobb jöhet!
♉gaben♉
De nem lesz jobb, mitől lenne? Nincsenek csodák, ide pedig az kellene már. Leépíti a játékosok morálját 0-ra. Ha Carr is kuka, akkor ott tartunk mint 10 éve. Se QB, se védelem, semmi, gyök nulla.
Bruce
van, hogy el kell érni a mélypontot, hogy megindulhass felfelé.Amadeus Coeho
több mint 7 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 726
Ez a csapat menthetetlen, addig amíg a Davis család valamelyik tagja a tulajdonos. Gruden zsákutca, 3-4 év fog menni így a kukába.
Mindenesetre szar lesz így nézni a meccseket, lehet átállok a meccsek felvételről való nézésére, mert ezért én nem éjszakázok.

Véleményem szerint Gruden rendszere, ha van is ilyen, akkor már idejétmúlt és nem működőképes.

Jó lenne ha lenne Gruden szerződésében egy olyan passzus, hogy elküldhető a szezon végén és akkor talán egy modernebb edzővel még két szezon alatt visszaépíthetjük, amit Gruden szétkúrt. Bár ahogy kezdtem az írásomat, ez a csapat menthetetlen addig, amíg Davis kezében van.
Bruce
Én ki merem jelenteni, hogy előrébb lennénk, ha marad Del Rio és hoz egy tapasztaltabb OC-t, a DC meg maradt volna Pagano és szabad kezet kap... valószínűleg még Mack is itt lenne.
Mark jól megtanulta az öregtől a hajthatatlanságot az önmegvalósítás terén, csak sajnos a focihoz kevésbé ért...
bmg
Papíron szép elgondolás csak azokat a sorozatos off season híreket felejted el ill szépíti meg az idő amik sorra arról szóltak hogy mennyire lázad az öltöző és mennyire elfordultak,semmibe veszik a playak. S láttuk is ahogy nem egyszer állt a szezon során hal arcal szó nélkül...
Kb 16ban amikor ment a szekér jó volt a haverkodos stílusa stb, de 17ben amikor a sorsolás nehezebb volt,nem jött ki úgy a lapjárás ahol igazán edzőnek kellett volna lenni...!?

Mack trade-nek ill a mutatott játéknak én se örülök. De kellett egy reset. Évről évre már az öreg alatt is csak a foltozás ment hogy csak ez kell vagy az és jó lesz. De nem lett! Ezen MD és RM alatt annyi változott hogy legalább financiálisan rendbe lettek téve a dolgok. De az alap felállás ugyanaz volt jött x edző keretre szabta a saját rendszerét,foltozta a rostert és elért y eredményt. De ha kidőlt egy Carr vagy Macknek nem ugy ment vagy akármi kuka volt minden.

Gruden egy megszállott ez nem kérdés! Megvan a jogköre és ideje hogy egy BB féle működő rendszert ide tegyen. HA ez meglesz akkor nekünk is csak az elöregedő nem teljesítő elemeket kell cserelgetni és évekre meghatározó csapat lehet megint a Raiders. Vajon miért van az hogy NE évről évre mindig ott van? Holott nem egy évben kuka a védelme vagy nincs igazi elkapója? Mert a rendszer működik és nem egy egy playa húzza a szekeret. De erre van saját példa is. Mack korszakos tehetség, még is a mi D-nk vele is szar volt, kevés volt.

Egy szó mint száz én bízom a tervben és Grudenben is mert megszállott. Szal ha valaki megtudja csinálni az ő. Remélem így is lesz mert ki járna nekünk és a klub patinájának is a siker és nem kérész életű!

Mellesleg ha kell a pozitívum nézd meg Cooper vs Tate cserét. Ahhoz képest hogy Amari első körös volt Tate szerintem évről évre többet tett le. S az áruk 1 vs 4kör ugye. Vagy ott van a régi Cowboys példája amikor egy a Mack cseréhez hasonló cseréből aztán megszerezték Aikmant,E. Smith és Irvint.... Ha csak fele ennyire jól sül el már előrébb vagyunk szvsz.

Szerkesztette: Cubehead

több mint 7 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 722 — Salus populi suprema lex esto
♉gaben♉
De nem lesz jobb, mitől lenne? Nincsenek csodák, ide pedig az kellene már. Leépíti a játékosok morálját 0-ra. Ha Carr is kuka, akkor ott tartunk mint 10 éve. Se QB, se védelem, semmi, gyök nulla.
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 718
Ez a csapat menthetetlen, addig amíg a Davis család valamelyik tagja a tulajdonos. Gruden zsákutca, 3-4 év fog menni így a kukába.
Mindenesetre szar lesz így nézni a meccseket, lehet átállok a meccsek felvételről való nézésére, mert ezért én nem éjszakázok.

Véleményem szerint Gruden rendszere, ha van is ilyen, akkor már idejétmúlt és nem működőképes.

Jó lenne ha lenne Gruden szerződésében egy olyan passzus, hogy elküldhető a szezon végén és akkor talán egy modernebb edzővel még két szezon alatt visszaépíthetjük, amit Gruden szétkúrt. Bár ahogy kezdtem az írásomat, ez a csapat menthetetlen addig, amíg Davis kezében van.
Bruce
Én ki merem jelenteni, hogy előrébb lennénk, ha marad Del Rio és hoz egy tapasztaltabb OC-t, a DC meg maradt volna Pagano és szabad kezet kap... valószínűleg még Mack is itt lenne.
Mark jól megtanulta az öregtől a hajthatatlanságot az önmegvalósítás terén, csak sajnos a focihoz kevésbé ért...

Szerkesztette: bmg
több mint 7 éve

Bruce
Nem fog komoly edző leülni a padunkra ebben az esetben.
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Én igazából csak ezt az üzenetet akartam átjuttatni; de lehet neki jobban elhiszitek:

több mint 7 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 722 — Salus populi suprema lex esto

több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Ne legyetek már ennyire negatívak. A hasonló pályán cirkáló klubok közül messze ti bírtok a legnagyobb potenciállal. Ott van pl a Giants, QB, meg egy rakat másik needel, inkompetens edzői stábbal, a PO meg a látóhatárban sincs a következő 5 évben.

Ezzel szemben ti!
Az hogy Gruden egy kretén, vagy egy meg nem értett zseni, az egyenlőre nem tisztázott. TC-t is leírta mindenki a Giants-turné után, aztán tavaly mégis hova emelte a Jaguarst... Jó, úgy néz ki, hogy csak egy one-hit wonder volt, de akkor is.

Lehet hogy besülnek a pickek, és 2 év múlva ott álltok majd letolt gatyával (mert mondjuk tol egy huejacksont), és sikeresen széttrolkodja a frencsájzt. Lehet.
De egyenlőre még ott vannak a pickek, és ott a lehetőség, hogy kiderüljön - neki volt igaza.

Ezt várjuk már ki, mielőtt feloszlatjuk az egész klubot.
(Például azért, mert egy Mahomes szintű fr.QB húzásra vagytok attól hogy rózsaszínűnek lássátok újra az eget.)
Meg embert sem szokás előre temetni.
Jó eddig én is max csak röhögni jártam ide, de ettől még kiváncsian várom, merre kormányozza a hajót Chucky.

Én szerintem így vagy úgy, de meg fog lepni mindenkit.

^.^
akdestroyer
Azért vicces amit írsz, mert minden circumstantial, ha ez ha az. Egyik mondatoddal cáfolod a másikat. Konkrétan minden egyes értelmes embert kirúgnak innen, Mack, AC, Carr, Gruden 10 év után rázza le magáról a rozsdát.
Azért egy Mahomes nem mentené még meg a dolgokat, ahhoz egy jó rendszer és HC is kell mint Reed. Csak pickekbol nem fognak itt új és jó csapatot építeni, mint a Rams, Jags, Browns esetében is az FA piac is fontos lesz, kérdés ki akar majd együtt dolgozni Chuckyval. Nyilván otthon nálunk is fosch a helyzet, de otthon vannak már most alap emberek akikre lehet építeni, és már megmutatták, hogy ha kell akkor lehet rá számítani, itt pedig kivágják ezeket. Érdekes lesz we will see, lehet itt is páran jobb évre számítottak, de nekem személy szerint nem tetszik az az approach, hogy mindent a nullára rombolok és majd talán épül belőle valami, 50-50.
Rodaron
Cooper megmutatta, hogy lehet rá számítani? Mindig olvasok új dolgokat ebben a topikban vendégszurkolóktól.
Amadeus
Értem én, nálunk is apátia van. Nem azt mondtam messiás és megváltó, de azért nem a balf**** kategória úgy vélem, ennyi erővel Nelson is az, mert meccsenként egy elkapás 7 yard és semmi más. Nyílván mi külsősként máshogy látjuk és követjük a dolgokat mint ti. Ne érts félre, nem okoskodni, okosítani akarok, csak így látom 😊
több mint 7 éve
Ne legyetek már ennyire negatívak. A hasonló pályán cirkáló klubok közül messze ti bírtok a legnagyobb potenciállal. Ott van pl a Giants, QB, meg egy rakat másik needel, inkompetens edzői stábbal, a PO meg a látóhatárban sincs a következő 5 évben.

Ezzel szemben ti!
Az hogy Gruden egy kretén, vagy egy meg nem értett zseni, az egyenlőre nem tisztázott. TC-t is leírta mindenki a Giants-turné után, aztán tavaly mégis hova emelte a Jaguarst... Jó, úgy néz ki, hogy csak egy one-hit wonder volt, de akkor is.

Lehet hogy besülnek a pickek, és 2 év múlva ott álltok majd letolt gatyával (mert mondjuk tol egy huejacksont), és sikeresen széttrolkodja a frencsájzt. Lehet.
De egyenlőre még ott vannak a pickek, és ott a lehetőség, hogy kiderüljön - neki volt igaza.

(Például azért, mert egy Mahomes szintű fr.QB húzásra vagytok attól hogy rózsaszínűnek lássátok újra az eget.)
Jó eddig én is max csak röhögni jártam ide, de ettől még kiváncsian várom, merre kormányozza a hajót Chucky.

^.^
akdestroyer
Azért vicces amit írsz, mert minden circumstantial, ha ez ha az. Egyik mondatoddal cáfolod a másikat. Konkrétan minden egyes értelmes embert kirúgnak innen, Mack, AC, Carr, Gruden 10 év után rázza le magáról a rozsdát.
Azért egy Mahomes nem mentené még meg a dolgokat, ahhoz egy jó rendszer és HC is kell mint Reed. Csak pickekbol nem fognak itt új és jó csapatot építeni, mint a Rams, Jags, Browns esetében is az FA piac is fontos lesz, kérdés ki akar majd együtt dolgozni Chuckyval. Nyilván otthon nálunk is fosch a helyzet, de otthon vannak már most alap emberek akikre lehet építeni, és már megmutatták, hogy ha kell akkor lehet rá számítani, itt pedig kivágják ezeket. Érdekes lesz we will see, lehet itt is páran jobb évre számítottak, de nekem személy szerint nem tetszik az az approach, hogy mindent a nullára rombolok és majd talán épül belőle valami, 50-50.
Rodaron
Cooper megmutatta, hogy lehet rá számítani? Mindig olvasok új dolgokat ebben a topikban vendégszurkolóktól.
több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149

Ezzel szemben ti!

^.^
akdestroyer
több mint 7 éve
Caesars Entertainment signs landmark deal as the first founding partner of the Raiders Las Vegas Stadium as the company commits to Las Vegas’ future NFL franchise.Silver and Black Today
legalább anyagilag alakulunk.
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 683
Grudden NFL 20 Franchise Mode

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Amennyire örültem az érkezésének, most annyira örülök a kivágásának... bye-bye Irvin!
peterbadbone
akkor neked megérte
buli az élet basszátok meg 😀
ez meg csak foci

több mint 7 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Amennyire örültem az érkezésének, most annyira örülök a kivágásának... bye-bye Irvin!

több mint 7 éve
Breaking: #Raiders have cut defensive end Bruce Irvin, league sources said. Story to come
Rolni
Helyes, takarodjon is a faszba innen
Amadeus
Őt én se sajnálom
Rolni
Quitter. Ilyenekre nincs szükség.
több mint 7 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 237 — Raiders fan
Breaking: #Raiders have cut defensive end Bruce Irvin, league sources said. Story to come
Rolni
Amadeus
Őt én se sajnálom

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Rolni
több mint 7 éve
Rolni
Várható volt, azért kár érte.

több mint 7 éve

több mint 7 éve
KGYM_FK Minnesota Vikings 55
Bruce Irvin cut.

It makes good sense to revere the sun and the stars, because we are their children.
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896

Ezzel szemben ti!

^.^

több mint 7 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 718
#Raiders have lost 4 straight by 14+ points for the first time in franchise history. The longest single-season streak in the NFL since the merger is 6 in a row
Rolni
Na, még egy negatív rekord, amit megdönthetünk!
több mint 7 éve
TST Las Vegas Raiders 1 484 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
#Raiders have lost 4 straight by 14+ points for the first time in franchise history. The longest single-season streak in the NFL since the merger is 6 in a row
Rolni
Kámány! Legalább nem izgultunk.

Szerkesztette: TST
több mint 7 éve