Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Na most akkor holaputántól lehet aláírni az FA-kkal? Mert ha így van akkor két napig nem nagyon érdemes híreket olvasni, mert elindulnak a találgatások még jobban mint eddig 😀
Bruce
Szerdától lehet hivatalos bejelentést tenni (szerződést kötni), de tavalyi tapasztalatokból kiindulva informálisan már ma elkezdenek szállingózni a hírek a megegyezésekről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Na most akkor holaputántól lehet aláírni az FA-kkal? Mert ha így van akkor két napig nem nagyon érdemes híreket olvasni, mert elindulnak a találgatások még jobban mint eddig 😀
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
Most, hogy látom Suh szerződését, örülök, hogy nem kötött itt ki.
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 648 — Sworn to the Dark
Jelenleg belefér, ha frontloaded.
Amadeus91
ezen az áron Malik Jackson inkább megérheti, már ha a karaktere megfelelő és nem tunyul el. utóbbit JDR-nek kell tudnia. Vernonban nem sok upside van, az átlagnál egy fokkal jobb játékos, de ennyi. nagy túlzás lenne az évi $13-15 millió neki

built for this shit

több mint 10 éve
Mario Williams Miamiba megy visitelni, sebaj, ha lehúzza őket, akkor mi rámehetünk a Vernon/JPP párosra még mindig.
Amadeus91
Jpp-tol azért fáznék. Hiába van benne potenciál azért az látszott hogy nem tudja maradéktalanul kiaknázni főleg futás ellen amikor megkellene ragadni a playat
Ellenben Vernon valós és jó opció szerintem.
Cubehead
csak évi $15 millióért borzalmasan túl lenne fizetve ahhoz képest, amit tud.
deyell
Jelenleg belefér, ha frontloaded.
több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
Mario Williams Miamiba megy visitelni, sebaj, ha lehúzza őket, akkor mi rámehetünk a Vernon/JPP párosra még mindig.
Amadeus91
Jpp-tol azért fáznék. Hiába van benne potenciál azért az látszott hogy nem tudja maradéktalanul kiaknázni főleg futás ellen amikor megkellene ragadni a playat
Cubehead
deyell
Amadeus91
Cubehead
deyell
Ezt nem.vitatom ellenben mondjuk azt már láttuk hogy RMben lehet bízni ilyen téren. Azaz hogy csak azért mert van miből senkit nem fizet túl. Egyedül a rams guard/tackle fiaskó nem.tudom mi volt de mivel nem jott letre ne is emlegessuk 😁

több mint 10 éve
Amadeus91
Cubehead

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
Amadeus91

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Neiko Thorpe 2. körös tendert kapott, ezt kevésbé értem, de nem baj. így minden RFA megkapta a tendert ha jól tudom, Mayowa is

built for this shit

több mint 10 éve
Egyedül Jalen Ramsey-t tudnám elfogadni
Bruce
Ízlések és pofonok, én jobban preferálom Scarlett Johanssont.
empty taxi
Láttad már Ramsey seggét?
Bruce
Jah, Ocean Ramsey-ét:
 i5.asn.im/Ocean-Ramsey-_twzk.jpg

Madden hates me.
több mint 10 éve
Bruce
empty taxi
Láttad már Ramsey seggét?
több mint 10 éve
Bruce

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nem is értem ezeket az első körös CB-s mock-okat.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
McCants is marad, ő 6. körös tendert kapott. Ez is várható volt, bár az utóbbi időben sokat nem játszott.
peterbadbone
És amikor még is akkor nem volt jó, de várható volt, h marad legalább TC-ig...

www.nfl.com/draft/2016/mock-drafts/lance-zierlein/300603
Eli Apple...legalább nem Alexander 😊
2 gametape alapján mondjuk engem Ő sem győzött meg eddig

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
McCants is marad, ő 6. körös tendert kapott. Ez is várható volt, bár az utóbbi időben sokat nem játszott.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 973 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú pedig ha valaki megérdemelte volna, hogy lehetőséget kapjon, az McGloin lett volna, s igen a Texans adta volna magát.....
több mint 10 éve
Örülök a McGloin tendernek. Kiváncsi vagyok Mayowa kap-e.Rolni
Szerintem Mayowa is megkapja a tenderét, sőt én még akkor sem lennék meglepve, ha kapna egy hosszabb (3év) szerződést, rotációban eddig hasznos volt.

Malik akkor érdekes szerintem csak, h Mario Edwards sérülése komoly, hosszútávú...

Vernon sztem remek fit lenne.
Rolni
Vernon szerintem is nagyon passzolna a sémánkba, de szerintem Jackson-nak is meg lenne a helye, még Mario mellett is, de Vernon nagyobb lendületet adna a védelemnek.

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Örülök a McGloin tendernek. Kiváncsi vagyok Mayowa kap-e.

Malik akkor érdekes szerintem csak, h Mario Edwards sérülése komoly, hosszútávú...

Vernon sztem remek fit lenne.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Hmm
 mobile.twitter.com/rapsheet/status/705792476511125505
több mint 10 éve
McGloin-ra második körös tendert tett Reggie. Úgy néz ki, hogy nem nagyon akarjuk elengedni. Minap pont arról beszélgettem egy Texans szurkoló cimborámmal, hogy McGloin-t vajon meg fogja-e környékezni O'Brian? Én reméltem, hogy nem, mert tökéletes csere QB-nak tartom Matt-et.

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Én nem vagyok leseggelve Jacksontól, szerintem egy tök átlagos player (vagy inkább az alatti), csak abban a falban látszott átlag felettinek, és Vernonról is nagyon hasonlóan vélekedek, szerintem idén olyan impact FA nincs is akiért érdemes lenne versenyezni.
több mint 10 éve
"Expect the Jaguars and Raiders to both be in play to sign Olivier Vernon. And Dallas has apparently cooled on Lamar Miller." - Omar Kelly

milehighsports.com/report-the-oakland-raiders-are-favored-to-land-malik-jackson/

Report: The Oakland Raiders are favored to land Malik Jackson
Amadeus91
ezt max. arra alapozzák, hogy itt van hely a capben Jacksonra, meg hiányposztra is jönne. csakhogy JDR ismeri Malik Jacksont elég jól, és simán benne van, hogy azt mondja, hogy nem kell ide, mint ahogy Rahim Moore-t, Terrance Knightont és Julius Thomast sem igazolta le tavaly, pedig ők is hiányposztra jöttek volna.

built for this shit

több mint 10 éve
"Expect the Jaguars and Raiders to both be in play to sign Olivier Vernon. And Dallas has apparently cooled on Lamar Miller." - Omar Kelly

milehighsports.com/report-the-oakland-raiders-are-favored-to-land-malik-jackson/

Report: The Oakland Raiders are favored to land Malik Jackson
több mint 10 éve
pár infó Malik Jacksonról és Olivier Vernonról.

www.silverandblackpride.com/2016/3/3/11157610/oakland-raiders-free-agency-2016-wish-list-defensive-end

built for this shit