Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Tényleg eszembe se jutott, pedig azokat a szemöldököket nehéz elfelejteni...Irvin hamar beilleszkedne Malcolm Smith miatt. Meg lenne egy Bruce is a csapatban. (:Igen az remek lenne! 😀
TST
Bruce Gradkowski volt az utolsó ha jól emlékszem 😊
Bruce
több mint 10 éve
Irvin hamar beilleszkedne Malcolm Smith miatt. Meg lenne egy Bruce is a csapatban. (:Igen az remek lenne! 😀
TST
Bruce Gradkowski volt az utolsó ha jól emlékszem 😊
több mint 10 éve
Irvin hamar beilleszkedne Malcolm Smith miatt. Meg lenne egy Bruce is a csapatban. (:
több mint 10 éve
Hát Osemele ha bejönne, akkor már csak egy RG kellene a falba, bár lehet hogy akkor már elmenne Feliciano vagy még ott van Watson is.Trevathan, Iloka és egy jó CB kellene még az FA-ról, aztán a többit már a draftról is lehetne beszerezni (futó, DE)
több mint 10 éve
Cotto-t én sem követem, azokat a tweeteket másik fórumról másoltam be.Sztem sem insider, de minden évben van pár olyan infója ami ül...persze ha sokat találgat az ember vmelyik tipp bejön 😊
De írtam is, h óvatosan olvasgassatok 😊
Osemele igazolást én nagyon bírnám!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
FollowMike Garafolo ✔@MikeGarafolo
Raiders making strong push for OL Kelechi Osemele. I'd call them the favorites. As I tweeted earlier, it'll be for more than $10m per year.
több mint 10 éve
#Eagles-#Texans now trying to finalize trade that will send DeMarco Murray to Houston for draft-pick compensation, per source.az fake Rapoport. @RapShect míg az origi @RapSheet
- Rapoport
na, ez hamar ment.
Amadeus91
bár a lényegen nem változtat, DeMarco Murrayt eltradeli az Eagles, de nem Oaklandbe, hanem a Titansnek úgy néz ki
built for this shit
több mint 10 éve
#Eagles-#Texans now trying to finalize trade that will send DeMarco Murray to Houston for draft-pick compensation, per source.- Rapoport
na, ez hamar ment.
több mint 10 éve
aztán itt van ez istwitter.com/caplannfl/status/706989240979222528
built for this shit
több mint 10 éve
régen követtem én is, de nekem amolyan önjelölt szakértőnek/insdernek tűnt. úgyhogy unfollow lettsztem ez a Victor Cotto nem insider, csak játssza ezt a szerepet, úgyhogy amiket mond, azokat erős fenntartással kell kezelni.Nekem ő nem is volt a twitteren, mert régebben is jelezte valaki, hogy kókler! 😀
deyell
Bruce
Vic Tafur, Scott Bair és talán még John Middlekauff azok, akik hiteles infókkal szolgálhatnak Raiders témában a free agency ideje alatt.
built for this shit
több mint 10 éve
Nekem ő nem is volt a twitteren, mert régebben is jelezte valaki, hogy kókler! 😀Just for fun 😊sztem ez a Victor Cotto nem insider, csak játssza ezt a szerepet, úgyhogy amiket mond, azokat erős fenntartással kell kezelni.
Tessék óvatosan olvasgatni 😊
Victor Cotto @cottovic
I can confirm, the #Raiders have interest & plan to talk to the agents of Janoris Jenkins, Sean Smith and Prince Amukamara
Rolni
deyell
több mint 10 éve
Just for fun 😊sztem ez a Victor Cotto nem insider, csak játssza ezt a szerepet, úgyhogy amiket mond, azokat erős fenntartással kell kezelni.
Tessék óvatosan olvasgatni 😊
Victor Cotto @cottovic
I can confirm, the #Raiders have interest & plan to talk to the agents of Janoris Jenkins, Sean Smith and Prince Amukamara
Rolni
built for this shit
több mint 10 éve
DeMarco Murray trade? The Murrays RB corp! 😊
több mint 10 éve
Bruce Irvin iránt is érdeklődünk állítólag.
több mint 10 éve
Just for fun 😊Tessék óvatosan olvasgatni 😊
Victor Cotto @cottovic
Victor Cotto @cottovic
A target of #Raiders, Mike Harris, OT from the Vikings, has a deal of two years in place w/ Minn. Agent still shopping. Oakland one team.
Vic Tafur @VicTafur
Donald Penn’s agent met with #Raiders and tackle expected to hit free agent market Wed. I have him as No. 2 LT available
Eddie Borsilli @Borsilli
I wouldn't be shocked to see the Raiders sign Osemele to play LT
Rand Getlin @Rand_Getlin
I'm told #Ravens OG Kelechi Osemele will "100%" be testing the market. Will be among the hottest free agents available.
Vic Tafur @VicTafur
#Raiders top 5 #NFLFreeAgency targets:
1. DE Malik Jackson
2. OL Kelechi Osemele
3. CB Sean Smith
4. S George Iloka
5. ILB Jerrell Freeman
Vic Tafur @VicTafur
Don’t get sense he and Del Rio loved each other in Denver twitter.com/559Raider87/st…
559 Raider 87 @559Raider87
@VicTafur Havent heard much about Raiders interest in Trevathan. Is there any?
Szerkesztette: Rolni
több mint 10 éve
C.J. Anderson alacsony tenderén meglepődtem én is. Jöhetne Murray mellé 😊
több mint 10 éve
Egy számomra igencsak meglepő hírt olvastam most:A Broncos ugyanolyan tendert tett C.J. Andeson-ra, mint pl a Cards Jeffersonra... úgy látszik a cap terhelt csapatok kockáztatnak kicsit és hagyják, hogy más csapatok "árazzák" be a játékosaikat.
Illetve még valami, ami valószínűleg nekem, meg Amadeusnak jelent valamit:
Long a Redskins-nél van látogatóban...
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/07/eric-weddle-wants-to-play-3-5-years-for-a-contender/Nagy kedvencem remélem RM megpróbálja megszerezni.
Weddle elvileg minket is megjelölt...
Rolni
Közben Osemele egyre távolodik Baltimore-tól...
De ahogy Rolni is említette, Tony Jefferson is nagyon jó megoldás lenne.
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/07/eric-weddle-wants-to-play-3-5-years-for-a-contender/Weddle elvileg minket is megjelölt...
több mint 10 éve
tavaly a Hudson signing 9-én lejött nfl.com-on, de nem emlékszem, h mennyivel előtte volt róla félhivatalos infó...Érdekelt a dolog, így visszakerestem 😀
Rolni
La Canfora február 25-én írta először, hogy RM erősen rá fog mozdulni Rodney-ra. Ezt március 5-én újra felhozták, azzal egyetemben, hogy a Chiefs is meg akarja tartani és 9-ig minden nap írt róla valamelyik szaki, hogy a két csapat közül valószínűleg mi jövünk ki győztesen a licitháborúból, de konkrétan csak 9-én "merték" leírni.
Szerintem akkor még volt mindenkiben egy kis tartás a Raiders-szel kapcsolatban, mert minden szabad ügynöknél bedobták az érdeklődésünket, de mégsem voltunk népszerű felvásárlók. A Miami Suh szerződésével vitte a piacot és szerintem ezzel a szakik le is tettek rólunk, mint potenciális FA játékos célpont. Igazából én ezt nem bánom, építkezzünk csak ésszel és türelemmel.
több mint 10 éve
Tavaly Reggie megpróbálta GB-ből elhozni az RFA Safety Sean Richardson-t, de a Packers matchelte a tenderünket.Idén esetleg megpróbálhatná Tony Jefferson-t ugyanígy elhozni a Cards-tól. Tele van az a Cards S egység, így vszeg komolyabb összeget nem tudnak szánni Jeffersonra, aki elég jó évet produkált, nálunk jó esélye lenne kezdeni...
több mint 10 éve
Elvileg még csak a 2 napos legal tampering időszak nyílt meg, tehát amikor az FA-k tárgyalhatnak nyíltan a csapatokkal. Hivatalosan pedig szerdán ET 4 p.m.-től lehet igazoni.több mint 10 éve
tavaly a Hudson signing 9-én lejött nfl.com-on, de nem emlékszem, h mennyivel előtte volt róla félhivatalos infó...
több mint 10 éve
De ezektől az informális dolgoktól félek amúgy 😊Na most akkor holaputántól lehet aláírni az FA-kkal? Mert ha így van akkor két napig nem nagyon érdemes híreket olvasni, mert elindulnak a találgatások még jobban mint eddig 😀Szerdától lehet hivatalos bejelentést tenni (szerződést kötni), de tavalyi tapasztalatokból kiindulva informálisan már ma elkezdenek szállingózni a hírek a megegyezésekről.
Bruce
empty taxi