Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Frankó kis meccs volt 😊
Nagyon tetszett a védelem, Mackről már mindenki elmondott mindent.
Akik még tetszettek nekem: Mario Edwards Jr és Ben Heeney. Előbbiről nem gondoltam volna, hogy a mentalitása elég lesz az NFL-hez, de eléggé rácáfolt a kritikusokra és kezd folyamatosan nagyon jól játszani. Utóbbi pedig tényleg mindenhol ott volt a pályán. Twitteren is rengeteg szakértő dícsérte, Lofton helyett én már folyamatosan őt játszanám, hogy meglássa a stáb, hogy vajon mennyit lehet rá építeni a jövőben. Pff értékelése is úgyfest jó lett, rászolgált a dologra. Leon Orr is meglepetés nekem, ő is olyan beleszarok ember volt Floridában.

Ha már szóba került a draft, én nem vinnék a helyetekben LT prospectet. Penn 2 évre sztem még jó és a keret jövőre érhet össze igazán (PO bőven benne lesz). Kellene tényleg egy elit DL játékos (Wilkerson), pass rusher, egy jó LB akinek megvannak a cover képességei (ezt draftról is lehet), secondary help mindenképpen. Én még néznék egy frankó kis slot WR-t, mert akkor az elkapó sor X+1 évre megvan Carrnak.

Csak így tovább!
És látva a stadionról kirakott képeket, remélem ti mentek LA-be.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Grat a győzelemhez, remélem felpezsdíti egy kicsit a rivalizálást, mert mostanában Riverst már inkább csak szánja az ember...

Ennyi, végre megvertük a nagypofájú összvér csordát
Amadeus91
Nem tudom miért ekkora nagy szám. Egy "kurva gyenge" csapatot győztetek le, ahol "Mark Sanchez gyengébb kiadása" irányított. (ergo az 5 sacket is azonnal diszkontáljuk le, mert Sanchez magát sackeli). Szóval ne szépítésük, 3 pont egy ilyen csapat ellen elég szar teljesítmény a hurráhangulathoz...
Black_Adder
Mindenesetre én egy kicsit azért többre értékelem ezt a győzelmet, annak ellenére, hogy "csak" 3 ponttal győztünk. Lehet hogy nem nagy szám, de azért Osi összeszedett már 3 győzelmet valahogy mások ellen. Nekünk most sikerült nyerni és ennek örülhetünk. A mutatott játék már annyira nem meggyőző, inkább csak felvillanások voltak és egy-két remek egyéni teljesítmény. De a győzelem az győzelem és ha ez egy rivális ellen történik akkor kijöhetnek ilyen indulatok az emberből!

Bár már kifejtettem itt többször is, hogy nem szeretem az ilyesfajta megnyilvánulásokat a másik csapatok irányába, de megértem a fentiek miatt.
több mint 10 éve
R4L Las Vegas Raiders 25 — juventino1920@gmail.com
Ez az igazi csapat...hogy örülnek a skacok! 😊

amp.twimg.com/v/50768f7b-b1cd-40a1-8a10-b1eb91c84789

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Tényleg félreérthető volt a Cooper gondolat. Wyatt én egy kicsit előre tekintettem, az egész évet néztem, így szűrtem le ezt a következtetést. A tegnapi meccs tényleg rossz volt Cooper számára, de belefér szerintem. Edwards is nagyon jó, vele kapcsolatban az az érdekes, hogy amikor draftolta a Raiders, akkor nem kapott valami nagy visszhangot, pedig nagyon jó játékos!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Grat a győzelemhez, remélem felpezsdíti egy kicsit a rivalizálást, mert mostanában Riverst már inkább csak szánja az ember...

Ennyi, végre megvertük a nagypofájú összvér csordát
Amadeus91
Nem tudom miért ekkora nagy szám. Egy "kurva gyenge" csapatot győztetek le, ahol "Mark Sanchez gyengébb kiadása" irányított. (ergo az 5 sacket is azonnal diszkontáljuk le, mert Sanchez magát sackeli). Szóval ne szépítésük, 3 pont egy ilyen csapat ellen elég szar teljesítmény a hurráhangulathoz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 989 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Nem volt egy szép meccs, de egye fene ez is W.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 749
Lehet Edwards lesz az idei class legjobbja. Brutális, amit tol.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
 www.profootballfocus.com/blog/2015/12/14/pro-oak-den-grades-macks-career-day-leads-raiders-to-victory/

Mack +13,8
Autry +6,6
Edwards +6,2
Jelly +2,7
Heeney +2,4

szép szép, de egyben gyanús is, h nagyon gyenge fal ellen játszottunk 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 648 — Sworn to the Dark
Mario Edwards Jr. (+6.2) also deserves credit for his strong play. The second-round draft pick has earned grades above +1.0 in seven of his nine games since joining the starting lineup in Week 5, and added three pressures, a batted pass, and two stops yesterday.

twitter.com/RaiderSports365/status/676470233947852800

twitter.com/RaiderSports365/status/676450896402845697

Leon Orr is alkotott

twitter.com/RaiderSports365/status/676453696964853760

built for this shit

több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bt1qxrq6w7nmdfvbedyf
Packers ink Mike Daniels to a four-year extension
The Packers have locked down a key piece on defense. Defensive end Mike Daniels signed a four-year, $42 million extension on Monday, according to NFL Media Insider Ian Rapoport.

pedig Ő is radaron volt nálam...

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 850 — "Montoya por favor!"
Két szó :
KHALIL
MACK

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
LB és pass rusher nagyobb need, mint az OT az tuti mondjuk...nem is értem mit néznek ezek néha...LB need még csökkenhet, ha Heeney villog a hátralévő meccseken
Rolni
Nkemdicse úgyis csúszik, de ultrakemény, 4thFloor superman or spider?
sutianap
Hát nem tudom...ez a füvezés után kiugrok a 4.ről nem éppen Reggie McKenzie style 😊
Rolni
Fűtől nem repülnek, de viszont kutyabajanem lett, ez a döfi.
sutianap
Hát pedig azt hittem, h csak nem akart DUI-t és komolyan vette, hogy "Don't drink and drive, Let's smoke and fly" 😊
De viccet félretéve nem hiszem, h RM ilyen fazont vinne első körben...

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
LB és pass rusher nagyobb need, mint az OT az tuti mondjuk...nem is értem mit néznek ezek néha...LB need még csökkenhet, ha Heeney villog a hátralévő meccseken
Rolni
sutianap
Hát nem tudom...ez a füvezés után kiugrok a 4.ről nem éppen Reggie McKenzie style 😊
Rolni
Fűtől nem repülnek, de viszont kutyabajanem lett, ez a döfi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Rolni
sutianap

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem az INT miatt elsosorban. Hanem mert elrontja a tamadojatekot. Ez a lenyeg. Hogy sack, az nyilvansokkal jobb persze. Ott azonnalvege a jateknak, fumbli is lehet belole raadasul.
Eleve negativ yardos jatek. Vegul pedig minden utes visszavet minden iranyitot. Ezt nem en mondom, hanem Manning es sok mas QB es edzo. Lehet mondogatni, hogy XY kurvakemeny, neki nem szamit, de az nem igaz.
Viszont fontosabb, hogy meg kell zavarni a QBt. Akit nem zavarnak, veszelyesebb. Ezert er aranyat egy ilyen csavo mint Mack. Hozzateszem az elit passrusherek ugyanilyen jok futas ellen is, ami fontos. Atjutnak a blokkon, ha futas ha passz. Ez nem egyedi, inkabb aki egysiku ilyen szinten az a ritkasag. Most nem az egysiku cserejatekosokrol beszelek.

Tomoren. Lehet talani sracokat, akik sackelik a QBt idonkent.. Ellenben olyat, aki folyamatosan oriasi nyomast helyez egy NFL szintu zsebre, mar sokkal nehezebb.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Jo volt eddig is Mack. Persze kell belso nyomas, ez teny, meg a tobbi.
Dee Ford most kezdo volt, es tolt 3 sacket Cry Babyre. Azt mondta (ezert irom) hogy eddig is ott volt o, megy elore, ezert fizetik. A sack vagy megtortenik vagy nem. A nyomasgeneralas a lenyeg. Most epp megtortent 3x, orul neki. Igaza van, Mack eddig sem volt rosszabb. Vagy a csoportban Houston es Miller ugyanazt tudjak, most egyik evben egyikuk menobb, masikban masik, mert tobb a sackje, de a nagy fontossagu folenyeg nem ez.
ulpianus
persze világos, sokszor egy erős siettetés többet ér, mert mondjuk INT lehet belőle...

több mint 10 éve
Jo volt eddig is Mack. Persze kell belso nyomas, ez teny, meg a tobbi.
Dee Ford most kezdo volt, es tolt 3 sacket Cry Babyre. Azt mondta (ezert irom) hogy eddig is ott volt o, megy elore, ezert fizetik. A sack vagy megtortenik vagy nem. A nyomasgeneralas a lenyeg. Most epp megtortent 3x, orul neki. Igaza van, Mack eddig sem volt rosszabb. Vagy a csoportban Houston es Miller ugyanazt tudjak, most egyik evben egyikuk menobb, masikban masik, mert tobb a sackje, de a nagy fontossagu folenyeg nem ez.

több mint 10 éve
Gratulalok! A meccs vege fasza volt. Bar en mikor itt a Raiderst irtam eselyesnek, mindket felidore hasonlo jatekot vartam. Mack atom jo jatekos, nekem az kulonosen tetszik benne, hogy mindegy milyen semaban mi a posztja, o a kiraly.
ulpianus
Igen, de látványosan jobb az elmúlt 3 meccsen befejezésben, mint előtte.
Egyfelől szezon jelentős részében volt vmi groin problémája, másfelől Edwards és Autry végre belülről is tolja a falat, nem tud olyan könnyen fellépni a QB.
Az mindenesetre érdekes, h Aldon Smith kiválása óta szárnyal Mack...

több mint 10 éve
Gratulalok! A meccs vege fasza volt. Bar en mikor itt a Raiderst irtam eselyesnek, mindket felidore hasonlo jatekot vartam. Mack atom jo jatekos, nekem az kulonosen tetszik benne, hogy mindegy milyen semaban mi a posztja, o a kiraly.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Félre értés ne essen én nagyon szeretem Cooper játékát, de tegnap nagyon nem maga volt...
Na jelen állás szerint a 17. hely környékén fogunk draftolni (bár ez még "javulhat")

Lance Zierlein (nfl.com) szerint a Raiders draft needje és lehetséges jelöltjei 2016-ra:

17. Oakland Raiders
2015 record: 6-7 (.497)
Top need: Cornerback
Other needs: Offensive tackle, right guard, safety
Senior prospects at positional needs:
CB: Maurice Canady (Virginia), Danzel McDaniel (Kansas State), Will Redmond (Mississippi State);
OT: Vadal Alexander (LSU), Taylor Decker (Ohio State), Spencer Drango (Baylor);
Guard: Landon Turner (North Carolina), Joshua Garnett (Stanford);
Safety: Deon Bush (Miami), Jeremy Cash (Duke), Kevin Byard (Middle Tennessee State).

Analysis: D.J. Hayden has not been the player that the Raiders were hoping for when they made him a first-round selection in 2013, so the cornerback position needs to be addressed at some point. The Raiders are hanging on at tackle and could use a young talent on the left side to protect Derek Carr's blindside. The Raiders might be able to find an immediate starter at right guard based on their current talent at that position.

Szerkesztette: Pari
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Folyamatosan követik, zavarják, kettőzik és azért szabálytalankodnak is vele, lásd Talib face maskja EZ-ban
Rolni
Rosszul láttad. Cooper csak sorszámot kapott Talib szemészeti rendelésére. Egy doktort hagyni kell dolgozni, nem sárga zászlókkal zavarni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
Howardról van hír? Amugy Khalifa egész szépen helyt állt

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Komolyan mondom le a kapalappal a csapat előtt. Hihetetlen szimpatikusan játszik a csapat! Mack elképesztő! Jó látni, hogy jó úton halad a csapat, a franchise irányító is nagy valószínűséggel megvan, Cooper is úgy néz ki, hogy hosszú távon jó lesz. Grat!
Béczkó
Ezzel egyetértek, de pont a tegnapi meccs után néz ki úgy, hogy Cooper hosszú távon jó lesz? 😀 Csórikámat már én sajnáltam. Mondjuk ettől még jó, és az is lesz, csak vicces, hogy pont a tegnapi után volt ez a gondolat 😊
Amúgy az a Talib-féle megmozdulás, DPI-vel, facemaskkel, labda környékére nem nézve. Hát az parádésan jellemezte azért, hogy fogalmam sincs a szabályokról, én LEHET, hogy tudtam volna dobni sárgát 😀 Amúgy mókás volt, kicsit olyan érzése volt az embernek, mint a múlt heti, Eagles elleni meccsünkön, hogy vajon kinek sikerül jobban elveszíteni. Örültem, hogy nem nektek sikerült 😊