Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Aldon köv novemberbe kerülhet ismét igazolható státuszba, ahogy Cube mondja. Nem lehet arra várni, h majd akkortól lesz 2 kezdő OLB-unk, addig meg vegetalunk. Ráadásul akkor fog a playbookkal először találkozni, nem lesz meccsrutinja, iszonyat rozsdás lesz...
Ha valóban komolyan gondolja Ő is és a csapat is, akkor majd le lehet igazolni és rotacioba szépen betenni, de nem lehet rá alapozni. Főleg a múltját ismerve nem. Kell egy kezdő Mack mellé.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Én nem mondtam le. Nálunk kimondottan szimpatikusan viselkedett és meccsről meccsre jobb volt.Ha Aldonnal sikerült szót èrteni, akkor vele is fog. Amúgy nem értem miért mondott Aldonról mindenki, ő is és a csapat is azt mondta, hogy hosszútávban gondolkodnak közösen, a bünti után meg folytköv.Olvastam, de szerintem a pass rushunk most is jó (Aldon nélkül is) és ez sackekben is megmutatkozna, hogy ha jobb lenne a coverage a secondaryben😊 én oda 3.-4 kör előtt nem húznékNa hát itt nem értünk egyet. Sztem kevés a pass rush. Persze ha shut down CB-ink lennének, az segítene, de alapvetően kevés a pass rush sztem.
Pari
Kell egy rendes OLB\EDGE ember Mack másik oldalára és a DL belső nyomásán is elférne némi upgrade, bár oda nem égető a dolog, mert Edwards, Autry és Harris is fiatalok még és a DL sokszor kicsit tovább érik...
Én azt mondom, h pass rusher a legnagyobb need-ünk, de fontos a BPA, szóval ha jobb sec ember lesz elérhető és nincs impact rusher, akkor jöjjön a DB, meg akár az ILB is és majd az overall talent szint növekedése kicsit elfedi a pass rusher hiányát, illetve szituációs rushert, akár FAn is lehet keresni...
Lehet megoldás talán Bruce Irvin is ahogy Amadeus írja, bár nem tudom ér-e Ő annyit, amennyibe kerülne majd...mondjuk pénz van bőven, Norton ismeri, viszont elég egysejtű az a srác...
Érdekes lesz a dolog, mert bár végre nem szinte minden poszt lyukas, de azért van még kiadó hely bőven...egyre inkább fontos lesz, h a need és a BPA lehetőleg találkozzon.
Rolni
Amadeus91
Viszont kb novembertől lesz újra elérhető annyit nem várhatunk rá. Kell ember aki segít Macknak es ezzel az egész secondarynek. S ha elérhető lesznakor lelehet szerződtetni és dominálni a posztot és keverni a kártyákat 😉

több mint 10 éve
Ha Aldonnal sikerült szót èrteni, akkor vele is fog. Amúgy nem értem miért mondott Aldonról mindenki, ő is és a csapat is azt mondta, hogy hosszútávban gondolkodnak közösen, a bünti után meg folytköv.Olvastam, de szerintem a pass rushunk most is jó (Aldon nélkül is) és ez sackekben is megmutatkozna, hogy ha jobb lenne a coverage a secondaryben😊 én oda 3.-4 kör előtt nem húznékNa hát itt nem értünk egyet. Sztem kevés a pass rush. Persze ha shut down CB-ink lennének, az segítene, de alapvetően kevés a pass rush sztem.
Pari
Kell egy rendes OLB\EDGE ember Mack másik oldalára és a DL belső nyomásán is elférne némi upgrade, bár oda nem égető a dolog, mert Edwards, Autry és Harris is fiatalok még és a DL sokszor kicsit tovább érik...
Én azt mondom, h pass rusher a legnagyobb need-ünk, de fontos a BPA, szóval ha jobb sec ember lesz elérhető és nincs impact rusher, akkor jöjjön a DB, meg akár az ILB is és majd az overall talent szint növekedése kicsit elfedi a pass rusher hiányát, illetve szituációs rushert, akár FAn is lehet keresni...
Lehet megoldás talán Bruce Irvin is ahogy Amadeus írja, bár nem tudom ér-e Ő annyit, amennyibe kerülne majd...mondjuk pénz van bőven, Norton ismeri, viszont elég egysejtű az a srác...
Érdekes lesz a dolog, mert bár végre nem szinte minden poszt lyukas, de azért van még kiadó hely bőven...egyre inkább fontos lesz, h a need és a BPA lehetőleg találkozzon.
Rolni
több mint 10 éve
Olvastam, de szerintem a pass rushunk most is jó (Aldon nélkül is) és ez sackekben is megmutatkozna, hogy ha jobb lenne a coverage a secondaryben😊 én oda 3.-4 kör előtt nem húznékNa hát itt nem értünk egyet. Sztem kevés a pass rush. Persze ha shut down CB-ink lennének, az segítene, de alapvetően kevés a pass rush sztem.
Pari
több mint 10 éve
Bruce Irvin FA-ről, hogy tetszene? 3-4 fit a srác.
több mint 10 éve
Raider Nation strikes again. WR Amari Cooper named rookie of the week. Cooper (3x), Edwards (1x) received the honor, awarded via a fan vote.jol hackeljuk a szavazasokat😊)
And..in furthering my point, Raiders QB Derek Carr voted NFL's clutch performer of the week for late game-winning TD pass to Seth Roberts.
Bruce
több mint 10 éve
Olvastam, de szerintem a pass rushunk most is jó (Aldon nélkül is) és ez sackekben is megmutatkozna, hogy ha jobb lenne a coverage a secondaryben😊 én oda 3.-4 kör előtt nem húznékAldon nem biztos, hogy visszaigazol plusz sokáig el van tiltva jövőre is.Köszi Empty!
empty taxi
Többen is erre gondoltunk. Annyi különbséggel hogy szerintem vissza igazol de nem várhatunk novemberig amíg elérhető lesz. Inkább húzunk ide valakit s utána dominaljuk a posztot 😉
Mellesleg Pari. Ha figyelmesen olvastad pass rush után kb mindenki a secondaryt erősítette ergo egyről beszélünk 😉
Cubehead
cb/s
ilb/mlb
rg/rt
olb/de
rb
kr/ot
több mint 10 éve
Korai volt az öröm, hogy Hudson visszatért, ma már megint nem edzett és doubtful besorolást kapott. Ismét Bergstrom fog kezdeni C poszton valószínűleg.
több mint 10 éve
Raider Nation strikes again. WR Amari Cooper named rookie of the week. Cooper (3x), Edwards (1x) received the honor, awarded via a fan vote.And..in furthering my point, Raiders QB Derek Carr voted NFL's clutch performer of the week for late game-winning TD pass to Seth Roberts.
Szerkesztette: Bruce
több mint 10 éve
Justin Houston outDee Ford kezd náluk. Ford számai: 2 sack, 4 QB hit, 9 hurry / 177 career rush
built for this shit
több mint 10 éve
Center Rodney Hudson (ankle) not stretching with rest of team at practice; on other end with trainer
több mint 10 éve
Most em osztom a velemenyetek arrol ha a pass rush a lenagyyobb hianyunk. Mack es Aldon mindig csak 1 lepesre volt a sacktol...az en olvasatomban ez inkabb azt jel3nti, ha a secondaryben p8cit jobb a coverage akkor a qb b3nn van a zsakba. Szal szerintem a top need a secondary...cb es s. Carrie em rossz de nem egy shutdown corner nekunk az kellene akar draftrol akar farol.Van igazság abban amit írsz, bár én úgy gondolom, hogy inkább az LB-k gyenge coverage teljesítménye miatt van ez inkább. Meg persze amiatt, hogy a CB-k sem a legjobbak voltak a szezon elején és az S-eknek be kellett segíteniük a CB-knek ergo középen még jobban kijött az LB-k gyengesége. Szinte egyből üresen volt a középre tartó elkapó (általában a TE).
Pari
több mint 10 éve
Halk tipp de szerintem most Holmes leszba nevető harmadik. Plusz a KC ellen idáig Murray mindig jó voltFantasy szempontból kérdem, hogy érdemes lehet-e betenni ha másoknak (Evans, Diggs) szar a matchupja.Szerintetek képes lesz Roberts hasonsló játékra mint a múlt héten? Chiefs elég sok yardot enged a WR-eknek.Szerintem nem!
TheBerzerker
Viszont arra jó volt a teljesítménye, hogy nagyobb figyelmet kapjon, ami segítheti mind Cooper-t, mind Crabtreet és még ott van Holmes is a talonban.
A fontos az lesz, hogy legyen ideje Carr-nek a fal mögött, mert így jobban el tudnak szakadni a WR-ek is a védőktől. Ezért fontos, hogy lesz e Houston avagy nem.
Bruce
TheBerzerker

több mint 10 éve
Aldon nem biztos, hogy visszaigazol plusz sokáig el van tiltva jövőre is.Köszi Empty!
empty taxi
Többen is erre gondoltunk. Annyi különbséggel hogy szerintem vissza igazol de nem várhatunk novemberig amíg elérhető lesz. Inkább húzunk ide valakit s utána dominaljuk a posztot 😉
Mellesleg Pari. Ha figyelmesen olvastad pass rush után kb mindenki a secondaryt erősítette ergo egyről beszélünk 😉

több mint 10 éve
Aldon nem biztos, hogy visszaigazol plusz sokáig el van tiltva jövőre is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Most em osztom a velemenyetek arrol ha a pass rush a lenagyyobb hianyunk. Mack es Aldon mindig csak 1 lepesre volt a sacktol...az en olvasatomban ez inkabb azt jel3nti, ha a secondaryben p8cit jobb a coverage akkor a qb b3nn van a zsakba. Szal szerintem a top need a secondary...cb es s. Carrie em rossz de nem egy shutdown corner nekunk az kellene akar draftrol akar farol.
több mint 10 éve
Én nem raknám be mert 3.-4. számú elkapó csak és voltak olyan meccsek amikor szinte csak futóplayeknél volt benn, tehát nem biztos hogy tömni fogják labdával. Lehet hogy ez egyszeri alkalom volt csak nála hogy ilyen kiugróan teljesített. De az is lehet hogy tartósan marad ilyen kiemelkedő.Fantasy szempontból kérdem, hogy érdemes lehet-e betenni ha másoknak (Evans, Diggs) szar a matchupja.Szerintetek képes lesz Roberts hasonsló játékra mint a múlt héten? Chiefs elég sok yardot enged a WR-eknek.Szerintem nem!
TheBerzerker
Viszont arra jó volt a teljesítménye, hogy nagyobb figyelmet kapjon, ami segítheti mind Cooper-t, mind Crabtreet és még ott van Holmes is a talonban.
A fontos az lesz, hogy legyen ideje Carr-nek a fal mögött, mert így jobban el tudnak szakadni a WR-ek is a védőktől. Ezért fontos, hogy lesz e Houston avagy nem.
Bruce
TheBerzerker
több mint 10 éve
Fantasy szempontból kérdem, hogy érdemes lehet-e betenni ha másoknak (Evans, Diggs) szar a matchupja.Szerintetek képes lesz Roberts hasonsló játékra mint a múlt héten? Chiefs elég sok yardot enged a WR-eknek.Szerintem nem!
TheBerzerker
Bruce
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Szerintetek képes lesz Roberts hasonsló játékra mint a múlt héten? Chiefs elég sok yardot enged a WR-eknek.Szerintem nem!
TheBerzerker
több mint 10 éve
Szerintetek képes lesz Roberts hasonsló játékra mint a múlt héten? Chiefs elég sok yardot enged a WR-eknek.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
nagy sztori lenne ha a Cowboys nem tartaná meg McClaint és visszajönne hozzátok, úgy is need az MLB, ráadásul elmúlt 2 szezonban oda is teszi magátnem fog visszajönni, mert amikor draftolták az volt a baja, hogy Oakland túl messze volt az alabamai szülővárosától. szóval marad majd valamelyik déli csapatban.
Borbinho
built for this shit
több mint 10 éve
nagy sztori lenne ha a Cowboys nem tartaná meg McClaint és visszajönne hozzátok, úgy is need az MLB, ráadásul elmúlt 2 szezonban oda is teszi magát
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Úgy látom ugyanúgy gondolkodunk itt páran!Azért a BPA továbbra is nagyon fontos kell, h legyen sztem.
De akkorpapírraképernyőre vetem:
draft első kör pass rusher!
draft második kör a legjobb elérhető S!
draft harmadik kör brutál G! (bár az utóbbi években már hamarabb kiviszik a jó G-ket is!)
draft negyedik kör RB! (talán itt is lehet még húzni olyan RB-t aki akár 10-12 cipelésre jó lehet meccsenként)
A többi már úgyis lutri, már mondjuk a negyedik kör is.
FA-ról kell két kezdő szintű játékos (ILB és CB), a többieket meg inkább a saját játékosok megtartásával csinálnám.
Oszt kész is.
Bruce
Nem szabad mondjuk S-re reachelni a 2.ban, ha van benn más poszton sokkal jobb, de ez sztem mindenki látja...
Első körös pass rusher nem tudom mennyire lesz igazán fasza egyáltalán...
több mint 10 éve
Úgy látom ugyanúgy gondolkodunk itt páran!De akkor
draft első kör pass rusher!
draft második kör a legjobb elérhető S!
draft harmadik kör brutál G! (bár az utóbbi években már hamarabb kiviszik a jó G-ket is!)
draft negyedik kör RB! (talán itt is lehet még húzni olyan RB-t aki akár 10-12 cipelésre jó lehet meccsenként)
A többi már úgyis lutri, már mondjuk a negyedik kör is.
FA-ról kell két kezdő szintű játékos (ILB és CB), a többieket meg inkább a saját játékosok megtartásával csinálnám.
Oszt kész is.
több mint 10 éve
TOP need nálam is a pass rusher.Kell egy igazi speed demon Mack-el átellenbe.
ILB, S és CB a következő csoport.
ILB posztra lehet FAról is embert találni sztem, de a draft is működőképes út lehet, ha van benn igazi ász.
S posztot draftról kéne megoldani, mert Nate Allen személyében van veterán kezdő és CWood meg remek lenne, mint rotáció-példakép első évben.
CB-t inkább FAről hoznék, mert a Carrie-Amerson páros fiatal, mögöttük is vannak fiatalok, de egy veterán impact igencsak elférne.
Ezután lehet áttérni a másik oldalra.
RG poszttal kell foglalkozni. Első lépésként eldönteni, h Feliciano mire képes, mire hivatott.
Ha Ő inkább swing back up akkor én FAról próbálnék egy fiatal, erős RG-t elhozni.
LT of the future sztem még ráér egy kicsit, Penn-nek 1 vagy 2 gyengébb meccse volt mióta itt van.
RB poszt érdekes, de sztem kell ember, mert TJ nem opció és Helu vhogy nem illik az edzők elképzelésébe.
WR depthről akkor érdemes majd elmélkedni, ha kiderül Crabs, Holmes és Roberts sorsa...