Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 562
Ray-Ray-ről tudnátok valamit mondani ami nem a rendőrkutyákkal kapcsolatos hanem a pályán nyújtott teljesítményéről? 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
A Titans támadófalában lesznek változások, mert a Jags belül felőrölte őket. Lehet, hogy kező lesz az a Quinton Spain LG poszton, akit a draft előtt nálunk is bedobott valaki - talán Rolni - , hogy nem is lenne rossz választás a hátsó körökben. Végül is draftolatlan szabadügynökként került a Titans keretébe.

Az öböl túlpartján sem néznek sok Raiders meccset, ugyanis a 49ers lecsapott Ray-Ray-re.

Mariota remélem kap egy spy-t, mert ahogy Rolni is írta, szét fog futni minket. Heeney remélem fejlődik, jó volt látni, hogy nincs elveszve, nekem még a hibák ellenére is nagyon tetszett a játéka.

több mint 10 éve
Azt eddig én sem értettem, hogy miért egy igazi futóval megyünk ki a meccsre, mert lehet, hogy Olawalw a rövid szituációkra jó lehet, de Murray nem az az igásló tipus, ő annál sérülékenyebb, megbízhatatlanabb. Remélem Ray-Ray helyét a meccskeretben, már Helu kapja. Örültem amikor idehoztuk és sajnálom azóta is, hogy nem használjuk. Jones az ST miatt fontos, de RB-ként ő sem használható, ha baj van. Van itt még pár fontos poszt, ahova nem sikerült még megtalálni a megfelelő játékost. Nálam ez az edzői stáb legnagyobb hibája.

több mint 10 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
A hálaadás miatt már tegnap edzettek a fiúk.

Amit össze tudtam szedni:
Legfontosabb, hogy kirakták Amstrong-ot (ahogy már korábban írtátok), nem játszott a def-ben egy play-t sem és a spec-ben is csak 15 playt az utóbbi meccsen. Többen arra következtetnek, hogy Neiron Ball már jobban van (ennek ellenére nem volt tegnap edzésen), de ettől függetlenül van egy üres hely így a roster-en. Kíváncsian várom kit hoznak a csapathoz. Gyorsan megemlítették, hogy így már nem tűnik olyan jó döntésnek Sio elcserélése... Az LB sorhoz tartozik még, hogy Ben Heeney-nek is egyre nagyobb szerepet szánnak, ha ilyen szépen fejlődik.

A már említett Ball-on kívül Hudson, Taiwan, McGill nem edzett. Infót ugyan nem láttam róla, de C-Wood biztosan nem edzett, hiszen ilyenkor soha nem szokott.

Lee Smith visszatért
Bruce
Én nagyon kedveltem Sio-t. Nem tudom hogy egészséges-e? de nagyon kellene az ő mentalitása most!
Surda
több mint 10 éve

Legfontosabb, hogy kirakták Amstrong-ot (ahogy már korábban írtátok), nem játszott a def-ben egy play-t sem és a spec-ben is csak 15 playt az utóbbi meccsen. Többen arra következtetnek, hogy Neiron Ball már jobban van (ennek ellenére nem volt tegnap edzésen), de ettől függetlenül van egy üres hely így a roster-en. Kíváncsian várom kit hoznak a csapathoz. Gyorsan megemlítették, hogy így már nem tűnik olyan jó döntésnek Sio elcserélése... Az LB sorhoz tartozik még, hogy Ben Heeney-nek is egyre nagyobb szerepet szánnak, ha ilyen szépen fejlődik.

A már említett Ball-on kívül Hudson, Taiwan, McGill nem edzett. Infót ugyan nem láttam róla, de C-Wood biztosan nem edzett, hiszen ilyenkor soha nem szokott.

Lee Smith visszatért
Bruce
Én nagyon kedveltem Sio-t. Nem tudom hogy egészséges-e? de most nagyon kellene az ő mentalitása most!
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Ray-Ray cut sztem senkinek nem szúrja a szemét 😊

Ben Heeney egy playnél csúnyán elszállt vmelyik futóról arra emlékszem, de jobb volt, mint Lofton az fix, mondjuk az azért nem nehéz...
Heeney és Ball fontos elemei lehetnek a LB rotációnak a jövőben M.Smith és az érkező(k) mellett.

Hudson bokasérülése nem festett jól meccs közben. Semmi súlyt nem tudott rátenni. Nagy gond ez, mert amúgy az Ő sérülése eléggé egybe esik az O mélyrepülésével. Amikor benn volt, akkor sem volt az igazi, amikor meg nincs benn Bergstrom ugyan ordas hibákat nem vét, de vhogy szétesett az egész OL. Azóta bénázik Penn is pl...sztem a blitz kiosztásoknál nagyon hiányzik és Gabe Jackson pl nem tud kifele segíteni Penn-ek, mert befele kell dolgoznia Tony felé...

Lee Smith is fontos visszatérő, mert Walford elég béna volt blokkolásban Khalifa beállásával meg nagyon egyértelmű mi következik...

Amari Cooper remélem össze kapja magát fejben, idegesítően sok a drop és az utóbbi meccseken a big playek is elmaradnak...Crabs a megbízhatóbb jelenleg, nagyon kell Ő vissza jövőre sztem.

Mayowa nem volt semmi extra Janek. Egy szép megmozdulása volt a sacknél, de amúgy semmi extra. Back up szerepkörben vállalható, de attól több nemigen lesz már belőle.

Hayden érthetetlen módon van fenn többet, mint Amerson...remélem ez változik, mert Amersonból kell minél többet látni. A Carrie-Amerson párosban van fantázia, de nagyon kéne egy igazi #1 CB és akkor korrekt lenne a trio.

Nate Allen néha elég fogalmatlanul rohangál fel alá...egyik CJ elkapásnál TJ mögött simán látszott, h Carrie azt hitte van S help mögött, de Nate késve ért csak oda. Nagyon kéne, h év végéig kiderüljön megfelelő kezdő szint vagy mellé fogás...

Nem lesz könnyű meccs a Titans elleni sem, főleg ha ezt a balfasz arcát veszi elő az O is megint.
Mariota le fogja szopatni a D-t lábbal többször és sztem a passz is fog menni neki, de a RZ védelmünkben azért bízok, h sokszor FG-re mentik a helyzeteket. A támadó oldalnak kell felélednie és pontokat felrakni végre a táblára és akkor meglesz a W.

Amúgy, ha már O. Csak engem frusztrál Murray teljesítménye és ahogy a futókat használjuk?
Nem értem miért kell folyton lecserélgetni Murrayt...mintha nem bírná szusszal. Sztem tipikusan olyan futó, akinek bele kell lendülnie. Amúgy nagyon magasan fut, iszonyat nagyokat kap szinte minden meccsen mellkasra, fejre...nem lesz hosszútávú megoldás sajnos sztem.
Aztán amikor cserélgetünk miért Olawale a fő cseréje? Helu hol a tökömben van?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 767 — Salus populi suprema lex esto

Lee Smith visszatért
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 550
Jar-Jar cut
több mint 10 éve
Coples a Dolphins-ban kötött ki.

Van azért egy kicsit érdekesebb és jobb hír is, mégpedig, hogy kitettük Ray-Ray-t, nem nagy érvágás.
Kíváncsi leszek, hogy ki lesz az érkező.

Igaz, hogy korai még, de van egy pletyka is már a drafttal kapcsolatban. A South Carolina WR/PR/KR Pharaoh Cooper állítólag jelentkezni fog és ha így tesz, szerintem érdemes lesz elgondolkodni rajta.

több mint 10 éve
arra amúgy mi a magyarázat, hogy base D#-ben Carrie és Hayden van bent ahelyett, hogy Carrie + Amerson lenne bent?
deyell
Egyetlen logikus, hogy teszteljük és Haydent, és lapát, ha befuccsol. Ha nem 1. körös lett volna, akkor már nem lenne rosteren. Kritikán aluli.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Mayowa milyen volt?

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 407 — Sworn to the Dark
arra amúgy mi a magyarázat, hogy base D#-ben Carrie és Hayden van bent ahelyett, hogy Carrie + Amerson lenne bent?

built for this shit

több mint 10 éve
Lehet, hogy fiatal a csapat, lehet, hogy szar volt a játékterv, lehet, hogy voltak a meccsen rossz döntések, a lényeg, hogy veszítettünk. Egy olyan mecssen, ahol egy hasonló erősségű csapattal csaptunk össze. Igaz, hogy ez pont a Lions volt, akik rendre elvernek minket a JMR vs Megatron draft óta, ráadásul úgy, hogy Calvin mindig arra emlékeztet minket, hogy mennyivel jobb választás lett volna ő. Eddig volt egy halvány reményem, hogy idén ezzel a csikócsapattal is megfoghatunk egy WC helyet, de a Broncos és a Chiefs viszi majd a csoportot. Nekünk marad a csoportharmadik hely és a ligában a középmezőny. 8-8 szerintem már nem lesz, de még egy 7-9-ben reménykedem. A lényeg, hogy jó mecsseket lássunk és a fejlődés tovább folytatódjon a mostani megtorpanás után.

Coples jó lenne waiverről
Amadeus91
Na ná, hogy jó lenne! Coples nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de adni kell egy esélyt, hogy "ingyen" erősítsük a csapatot. Lehet eddig nem feküdt neki a rendszer és lehet a miénkben megtalálnák a helyét. Amerson is úgy jött, hogy az egyik leggyengébb sec-ből vágták ki, aztán látjuk, hogy nálunk nem is rossz.

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 204 — Chiefs GM
Amadeus91
Mire?
Rolni
Beljebb Többen lennénk vele.
Amadeus91

több mint 10 éve
Amadeus91
Mire?
Rolni
Beljebb lennénk vele.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Amadeus91
Mire?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
több mint 10 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Amióta Tuck kidőlt teljesen meghalt a Run D. Most Aldonnak is konyec... Én nagyon nem számítok semmi jóra a védelemtől.
Véleményem szerint futójátékunk még mindig nincs. Van 1-2 big play de normális likakat nem tudnak nyitni sajnos a tesók. RG, RT kell és kész. Watson meg a többi sábálá dábálá majd egyszer jó lesz alapon nem megy.

Védelembe kellenek minőségi emberek még mert megvan a mag csak a "kiegészítő" emberek játékminősége nem túl jó. Pölö hiába duplázzák Mack-et ha más nem ér oda vagy soha nem tudja megverni az emberét mert nem az a szint.. Ugyan ez a D falban és a secondary-ben is. Amint kicsit jobb játékosok lesznek a kiegészítők hatványozottan feljavul az impact playák játéka is. Meg ugye ott van a tojáshéj a seggükön, mindenki nagyon fiatal és kell nekik a tapasztalat.

Relative ez is szoros meccs volt, én letojom h nem nyertünk és szar volt a játék ha ebből a meccsből tanultak. Kell a tapasztalat ennyi. Ami a legfontosabb h HC-nak van rutinja. Kétlem h most elkezdenének kapkodni.
TST
Hehe 😊 én is letojom hogy most nem nyertünk, mert a Raiders az akkoris az én csapatom marad, ha ez a banda jövőre így együtt marad kiegészülve a drafton egy-két jó playával, akkor még nagyot durranthat úgyhogy most sem maradt más hátra mint : JUST WIN BABY!!!
több mint 10 éve
Nem rossz JDR, az, hogy hozta Aldont, Crabet és Amersont, az mutatja, hogy van töke, mert nem könnyű karakterű srácok. További erősítés kell, rb, kr, rg, ilb, cb posztokon.
több mint 10 éve
Valami a Steelers elleni meccs után eltört a csapatban, ellenük még 7-7-7-14 volt a pont hozam a négy negyedben, egy egyáltalán nem elhanyagolható védelem ellen. Azóta a Vikings ellen 3 negyeden, vagyis 45 percen keresztül semmi, úgy mint most a Lions ellen sem tudtunk 45 percen keresztül pontot elérni. A Vikings és a Lions ellen is ponthátrányban mentünk az öltözőbe a nagyszünetben, ami annyit romlott hogy most a Lions ellen a ponthátrányunk abból állt hogy egyáltalán nem értünk el pontot az első fél órában...
JustWinBaby!
Szerintem nem eltört, hanem súly került azokra a vállakra, melyek még nem szoktak hozzá. Esélyesek lettünk, PO lehetőség, ezt v azt a csapatot simán hozni kell. Mikor arról szólt a meccs, hogy meglepjük az ellenfelet, csibészek leszünk, megfricskázzuk a mezőnyt, ott működtünk.....mikor esélyesekként, ilyen olyan média felhajtás között kellene haladni az még nem megy. Régen tudtuk, hogyan kell nyerni esélyesként, újra kell tanulni. Szerintem menni fog.
Surda
Valószínűleg igazad van, erre én is gondoltam már, de azért vetettem el végül is ennek lehetőségét, mert ha az offense nem működik, az nem feltétlenül annak köszönhető mert egy egy játékos elejti a labdát vagy nem csinálja meg az elkapást, hanem az offense-deffense koordinátornak is mert nem jók a playhívások, nem működik a védelem. Arról már nem is beszélve hogy ezek a játékosok már az egyetemi éveik alatt is (mivel a college football-t amcsiban nagyon komolyan veszik) bőven játszottak terhelés, nyomás alatt.
Gondolj arra hogy ezek a playák már a high scoolban is majd össze szarják magukat az igyekezettől hogy egyáltalán kapjanak egy egyetemi ösztöndíjat mint football játékos, az egyetemen meg továbbra sincs megállás mert ott meg az nfl szele legyintgeti őket, várják a draftot mint óvodás gyerek a karácsonyt, készülnek a combine-ra mint az állat...
JustWinBaby!
Csak itt más a nyomás.
Rams úgy köszönt be Coopernek mint anno Tatum tette.
A játékhívások nagyon beszariak voltak, az tény.
Sok kicsi összetevő amiből lesz a banánhéj. De egy lecsúszott ütközés a fejben dől el. Egy el nem kapott labda Coopertől szintén agyi kérdés, mert a srác amúgy kiváló. Carr sem volt a toppon. Én még fél éve Sparanós voltam JDR- val szemben. Ne legyen igazam, de akkor arról írtam hogy emlékszem a JAX-nél milyen tehetetlenül állt a pálya szélén és úsztak el a pillanatok. Cab piros zászlós storya sem azért lényeges mer igaz v hamis, hanem nem merte vállalni a kockázatot, majd benn maradt 2 időkérés. Valaki közölünk azt írta hogy enervált volt a csapat. Meg JDR is.
Amikor idejött volt benne tűz, most meg hezitált egy 85% os helyzetben.
Surda
Igazad van amit JDR-ről meg a JAX-os időszakáról írtál, én is tartottam ettől egy kicsit, de hát a 7. 8. játékhétig azt hittem itt majd Oaklandben más lesz...Megjött a kockázat, megnőtt a tét, nagyok az elvárások és....nem lett más...
Mióta szopunk már jó head coach hiányával.... 😕
több mint 10 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Amióta Tuck kidőlt teljesen meghalt a Run D. Most Aldonnak is konyec... Én nagyon nem számítok semmi jóra a védelemtől.
Véleményem szerint futójátékunk még mindig nincs. Van 1-2 big play de normális likakat nem tudnak nyitni sajnos a tesók. RG, RT kell és kész. Watson meg a többi sábálá dábálá majd egyszer jó lesz alapon nem megy.

Védelembe kellenek minőségi emberek még mert megvan a mag csak a "kiegészítő" emberek játékminősége nem túl jó. Pölö hiába duplázzák Mack-et ha más nem ér oda vagy soha nem tudja megverni az emberét mert nem az a szint.. Ugyan ez a D falban és a secondary-ben is. Amint kicsit jobb játékosok lesznek a kiegészítők hatványozottan feljavul az impact playák játéka is. Meg ugye ott van a tojáshéj a seggükön, mindenki nagyon fiatal és kell nekik a tapasztalat.

Relative ez is szoros meccs volt, én letojom h nem nyertünk és szar volt a játék ha ebből a meccsből tanultak. Kell a tapasztalat ennyi. Ami a legfontosabb h HC-nak van rutinja. Kétlem h most elkezdenének kapkodni.
több mint 10 éve
Valami a Steelers elleni meccs után eltört a csapatban, ellenük még 7-7-7-14 volt a pont hozam a négy negyedben, egy egyáltalán nem elhanyagolható védelem ellen. Azóta a Vikings ellen 3 negyeden, vagyis 45 percen keresztül semmi, úgy mint most a Lions ellen sem tudtunk 45 percen keresztül pontot elérni. A Vikings és a Lions ellen is ponthátrányban mentünk az öltözőbe a nagyszünetben, ami annyit romlott hogy most a Lions ellen a ponthátrányunk abból állt hogy egyáltalán nem értünk el pontot az első fél órában...
JustWinBaby!
Szerintem nem eltört, hanem súly került azokra a vállakra, melyek még nem szoktak hozzá. Esélyesek lettünk, PO lehetőség, ezt v azt a csapatot simán hozni kell. Mikor arról szólt a meccs, hogy meglepjük az ellenfelet, csibészek leszünk, megfricskázzuk a mezőnyt, ott működtünk.....mikor esélyesekként, ilyen olyan média felhajtás között kellene haladni az még nem megy. Régen tudtuk, hogyan kell nyerni esélyesként, újra kell tanulni. Szerintem menni fog.
Surda
Valószínűleg igazad van, erre én is gondoltam már, de azért vetettem el végül is ennek lehetőségét, mert ha az offense nem működik, az nem feltétlenül annak köszönhető mert egy egy játékos elejti a labdát vagy nem csinálja meg az elkapást, hanem az offense-deffense koordinátornak is mert nem jók a playhívások, nem működik a védelem. Arról már nem is beszélve hogy ezek a játékosok már az egyetemi éveik alatt is (mivel a college football-t amcsiban nagyon komolyan veszik) bőven játszottak terhelés, nyomás alatt.
Gondolj arra hogy ezek a playák már a high scoolban is majd össze szarják magukat az igyekezettől hogy egyáltalán kapjanak egy egyetemi ösztöndíjat mint football játékos, az egyetemen meg továbbra sincs megállás mert ott meg az nfl szele legyintgeti őket, várják a draftot mint óvodás gyerek a karácsonyt, készülnek a combine-ra mint az állat...
JustWinBaby!
Csak itt más a nyomás.
Rams úgy köszönt be Coopernek mint anno Tatum tette.
A játékhívások nagyon beszariak voltak, az tény.
Sok kicsi összetevő amiből lesz a banánhéj. De egy lecsúszott ütközés a fejben dől el. Egy el nem kapott labda Coopertől szintén agyi kérdés, mert a srác amúgy kiváló. Carr sem volt a toppon. Én még fél éve Sparanós voltam JDR- val szemben. Ne legyen igazam, de akkor arról írtam hogy emlékszem a JAX-nél milyen tehetetlenül állt a pálya szélén és úsztak el a pillanatok. Cab piros zászlós storya sem azért lényeges mer igaz v hamis, hanem nem merte vállalni a kockázatot, majd benn maradt 2 időkérés. Valaki közölünk azt írta hogy enervált volt a csapat. Meg JDR is.
Amikor idejött volt benne tűz, most meg hezitált egy 85% os helyzetben.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Hayden - 5 target, 5 catch 72 yard
Amerson - 6 target, 2 catch, 24 yard
deyell
a végén még átadtunk egy kezdőt a mi borzalmasan erős secünkből 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 407 — Sworn to the Dark
Hayden - 5 target, 5 catch 72 yard
Amerson - 6 target, 2 catch, 24 yard

built for this shit

több mint 10 éve
JustWinBaby!
Surda