Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Meccsben voltunk a 4. negyed végéig, a 2 korai INT ellenére...ez is valami.MEJr. nagyon hiányzott belülről.
Amerson személyében van 1 db kezdő CB-nk, de nincs több a keretben sajnos. Carrie és McDonald depthnek ok, de kell 2 kezdő szintű (ha a nickelt kezdőként kezeljük ugyebár)
Feliciano-t lehozták meccs közben, nem tudom, h sérülés vagy mutatott játék miatt...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Persze, de legalább kap egy erős tesztet hirtelen 😊Vic Tafur szerint Feliciano lesz az RG és Webb megy ki RT-nek.kicsit tartok azért a Feliciano - Mike Daniels párharctól.
Feliciano játékának nagyon örülnék, meg kell tudnunk, h mit tud, mert az RG poszton kell az upgrade!
Webb-től tartok a szélen, de gondolom végig mellette lesz Smith, illetve Khalifa beugrik helyette, ha szenved.
Rolni
deyell
Melyviz nem kétséges, de legalább év végére kiderül, h van-e kezdő RG-nk vagy hozni kell embert.
több mint 10 éve
Raiders have placed Austin Howard on IR, and signed Tevin McDonald to active roster.két kezdő RT van ezzel IR-en.
built for this shit
több mint 10 éve
Vic Tafur szerint Feliciano lesz az RG és Webb megy ki RT-nek.kicsit tartok azért a Feliciano - Mike Daniels párharctól.
Feliciano játékának nagyon örülnék, meg kell tudnunk, h mit tud, mert az RG poszton kell az upgrade!
Webb-től tartok a szélen, de gondolom végig mellette lesz Smith, illetve Khalifa beugrik helyette, ha szenved.
Rolni
built for this shit
több mint 10 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/14392099/how-oakland-raiders-created-bright-future-nfl
több mint 10 éve
Leon Orr can be 'major impact player' according to Raiders' DC Ken Norton Jr.Lehet belőle, de nem biztos, hogy él a lehetőséggel.
nem tudom mennyire jó ómen ez, tekintve, hogy Haydenről mit nyilatkozott korábban
deyell
több mint 10 éve
Egy szerintem elég találó cikk Cooper gondjáról: cover32.com/2015/12/16/is-oakland-raiders-wr-amari-cooper-too-soft/
több mint 10 éve
Vic Tafur szerint Feliciano lesz az RG és Webb megy ki RT-nek.Feliciano játékának nagyon örülnék, meg kell tudnunk, h mit tud, mert az RG poszton kell az upgrade!
több mint 10 éve
"Ember" nem is ezért a hozzászólásodért írtam amit írtam! Továbbá a hozzászólásaim száma valóban kevesebb te 853 hozzászólásodhoz képest, de nehogy már ezzel osztályozd le a másikat "Ember". Az ún. "vita" részemről lezárva.Nem a hsz-ek számával osztályoztalak, hanem ennek az egynek a tartalmára reagáltam, azért is írtam, hogy a huszonegyedik (pont van mögötte), nem pedig mennyiséget adtam meg.
R4L
Részemről is lezárva a vita, mert ha valamivel, ezzel tényleg szétszemeteljük a topic-ot.
Béke.
több mint 10 éve
"Ember" nem is ezért a hozzászólásodért írtam amit írtam! Továbbá a hozzászólásaim száma valóban kevesebb te 853 hozzászólásodhoz képest, de nehogy már ezzel osztályozd le a másikat "Ember". Az ún. "vita" részemről lezárva.Minek a f*sznak jönnek ide trollkodni más csapatok szurkolói?! Soha sem értettem az ilyet...maradj a saját grundodon. Ha cinkelni akar valaki akkor az aktuális meccs topicjában verje a nyálát, de egy másik csapat topicját minek szemetelni?!Woodsont méltattam, ember. A többi meg értelmes keretek közötti oda-vissza savazás volt Surdával.
R4L
Ha neked ez trollkodás, akkor te vagy a troll.
Ezért a 21. hozzászólásodért is érdemes volt belevágni az internet világába és emelni csapatod fórumának színvonalát...
Minitron
több mint 10 éve
Minek a f*sznak jönnek ide trollkodni más csapatok szurkolói?! Soha sem értettem az ilyet...maradj a saját grundodon. Ha cinkelni akar valaki akkor az aktuális meccs topicjában verje a nyálát, de egy másik csapat topicját minek szemetelni?!Woodsont méltattam, ember. A többi meg értelmes keretek közötti oda-vissza savazás volt Surdával.
R4L
Ha neked ez trollkodás, akkor te vagy a troll.
Ezért a 21. hozzászólásodért is érdemes volt belevágni az internet világába és emelni csapatod fórumának színvonalát...
több mint 10 éve
Minek a f*sznak jönnek ide trollkodni más csapatok szurkolói?! Soha sem értettem az ilyet...maradj a saját grundodon. Ha cinkelni akar valaki akkor az aktuális meccs topicjában verje a nyálát, de egy másik csapat topicját minek szemetelni?!
több mint 10 éve
Tessék szépen mondani a gyereknek (amit én is szoktam):Azt tessék békén hagyni, egy gyönyörű kisfiú jött össze belőle, aki mellesleg ma pontosan 6 hónapos és még Oakland szurkoló is lehet majd, ugyanis én NEM nevelem a fiamat pats drukkernek, nem húzok rá mezeket estébé, de remélem a sportot szeretni fogja.Max a Tököt ha le nem engededAz távol álljon tőlem : DKöszönet a bronkók miatt, de nehogy azt gondoljátok, ezért vagytok szimpatikusak.Nem barátkozunk
Legfőképp azért, mert Woodson a király. El tudnám viselni minálunk =)
Minitronthesportsquotient.com/wp-content/uploads/2012/09/3-the-tuck-rule-game.jpgSurda
Legyalulunk mindenkit, titeket meg pláne 😛
Minitron
😀
Surda
Szóval hátra az agyarakkal, kicsit félreértettél...
Minitron
Látod kisfiam a többi csapat szurkolója mind buzi, egyedül az igazi Oaklandi fanok öltöznek be tömegesen harci díszbe, costume-ba és festik ki magukat...a többi mint buzi😊)
(ami így leírva elég áthallásos/oximoron, de azt még nem kell értenie😊)
több mint 10 éve
Vallest elvesztettük (Bills)Basszus, kár erte...reméltem megmarad, ha eddig nem vitték el. Gondolom elszallt a PO esélyük és viszik projectnek...kár, h nem gondolkodtunk kicsit gyorsabban...felhozni 1 meccsre és IR-re tolni pl...
Amadeus91
több mint 10 éve
Akkor örülök!!! 😊A gyermekhez gratulálok!!!Köszönöm és most már képbe kerültem =)
(de én a tökön nem a férfiasságodat, hanem a zöldséget értettem》》》 tudod tökgyalu van ilyen anyukádnál a konyhában)
😊 😊 😊
Surda
Minitron
De nincs bratyi!! 😊 😊
több mint 10 éve
A gyermekhez gratulálok!!!Köszönöm és most már képbe kerültem =)
(de én a tökön nem a férfiasságodat, hanem a zöldséget értettem》》》 tudod tökgyalu van ilyen anyukádnál a konyhában)
😊 😊 😊
Surda
több mint 10 éve
A gyermekhez gratulálok!!!Azt tessék békén hagyni, egy gyönyörű kisfiú jött össze belőle, aki mellesleg ma pontosan 6 hónapos és még Oakland szurkoló is lehet majd, ugyanis én NEM nevelem a fiamat pats drukkernek, nem húzok rá mezeket estébé, de remélem a sportot szeretni fogja.Max a Tököt ha le nem engededAz távol álljon tőlem : DKöszönet a bronkók miatt, de nehogy azt gondoljátok, ezért vagytok szimpatikusak.Nem barátkozunk
Minitronthesportsquotient.com/wp-content/uploads/2012/09/3-the-tuck-rule-game.jpgSurda
Minitron
😀
Surda
Minitron
😊 😊 😊
több mint 10 éve
Azt tessék békén hagyni, egy gyönyörű kisfiú jött össze belőle, aki mellesleg ma pontosan 6 hónapos és még Oakland szurkoló is lehet majd, ugyanis én NEM nevelem a fiamat pats drukkernek, nem húzok rá mezeket estébé, de remélem a sportot szeretni fogja.Max a Tököt ha le nem engededAz távol álljon tőlem : DKöszönet a bronkók miatt, de nehogy azt gondoljátok, ezért vagytok szimpatikusak.Nem barátkozunk
Minitron
😀
Surda
Szerkesztette: Minitron
több mint 10 éve
Max a Tököt ha le nem engededAz távol álljon tőlem : DKöszönet a bronkók miatt, de nehogy azt gondoljátok, ezért vagytok szimpatikusak.Nem barátkozunk
Minitron
😀
több mint 10 éve
Az távol álljon tőlem : DKöszönet a bronkók miatt, de nehogy azt gondoljátok, ezért vagytok szimpatikusak.Nem barátkozunk
több mint 10 éve
Vallest elvesztettük (Bills)
több mint 10 éve
Köszönet a bronkók miatt, de nehogy azt gondoljátok, ezért vagytok szimpatikusak.Nem barátkozunk
Minitron
thesportsquotient.com/wp-content/uploads/2012/09/3-the-tuck-rule-game.jpg