Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Meglassuk mennyire hiányzik majd...ezt jó tudni, ha vissza akarjuk hozni mert elvileg az a terv továbbra is. Ha nem keveredik bajba, jövő ilyenkor jó kis lökést adhat a csapatnak, ha visszater.
Addig meg legalabb megtudjuk Mayowa mit tud és remélem azt is, h Valles mit mutat.
Drafton nálam is legjobb D playa jönne elsőben. Pass rusher, ILB vagy DB.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
8-8 a legrosszabb, vagy winning season, hogy verjük a mellünk, vagy minél jobb draft pozíció...de inkább a winning 😊
több mint 10 éve
Eddig a szezonban így alakultak a meccseink:Ezt én is akartam már írni.
1 vereség
2 győzelem
2 vereség
2 győzelem
2 vereség
folyt....
Bruce
Ha így folytatódik a sor, 8-8 lesz a vége. Én elégedett lennék.
több mint 10 éve
Eddig a szezonban így alakultak a meccseink:1 vereség
2 győzelem
2 vereség
2 győzelem
2 vereség
folyt....
több mint 10 éve
Aldon végleg a Justin Blackmon-i útra lépett. Érte is nagy kár. 😕Dehogy kar egy ekkora fajankoert. Ezer meg egy eselye volt, mindet eljatszotta az ostobaja, minden masodperc eltiltasert megdolgozott es annyit erdemel, amennyit kap: a tudatot, hogy mennyire elbaszta, ami egesz eleteben kiserti remelhetoleg. Igazi bohoc.
iktriad
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
31. a passd# a ligában.Te még mindig a yard-okat nézed? Minek és miért?
(.........)
Amadeus91
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
@BruceKöszi!
Shaq Lawson még nagy király, ill. az én jelenlegi kedvenc pass rusher prospectem az Emmanuel Ogbah.
empty taxi
Azóta nézegettem én is egy pár prospectet, Ogbah nevével találkoztam, de úgy látom Lawson is hasonló felépítésű.
Na de majd meglátjuk, hogy mi lesz a legfontosabb prioritás a drafton.
Én egyébként BPA-znék a defensebe. Ha az edge rushert látják a legjobbnak akkor azt, ha egy ILB-t akkor meg azt ( pl Jaylon Smith).
több mint 10 éve
@BruceShaq Lawson még nagy király, ill. az én jelenlegi kedvenc pass rusher prospectem az Emmanuel Ogbah.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
azért annyira sokat nem tett hozzá a játékotokhoz. hát most kiderül 1 év alatt hogy tényleg komolyan gondolja az egészet vagy megint lesz balhé.
és ugye még sittre is vághatják.
több mint 10 éve
nem mondom azért várhattak volna vele másfél qrva hónapot...mindenkinek jobb lett volnaSzerintem örüljünk hogy eddig húzták.
Pari
több mint 10 éve
Sejtettük, h meg idén beuthet , szar. Szívás, de ez van. Mayowa , talán Valles up!De akkor már tényleg egy atom állat pass rusher legyen, nem úgy mint hogy Mack-et átképezték.
Need lista maris borul.
1. Pass rusher
Rolni
a bowl.hu mock draftjából: Joey Bosa, Leonard Floyd vagy DeForest Buckner, bár utóbbi lehet nem lenne túl jó választás.
Kik jöhetnek még szóba szerintetek?
több mint 10 éve
nem mondom azért várhattak volna vele másfél qrva hónapot...mindenkinek jobb lett volna
több mint 10 éve
Sejtettük, h meg idén beuthet , szar. Szívás, de ez van. Mayowa , talán Valles up!Need lista maris borul.
1. Pass rusher
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Shit Fuck! Bár sejteni lehetett, hogy lesz eltiltása, de legalább eddig segített a csapatnak.
több mint 10 éve
Azonnal vagy szezon után?Ez azonnali eltiltást jelent. Ráadásul a szezon végeztével szabadügynök lesz. Van olyan szabály, hogy ilyenkor a szerződés egy évvel kitolódik, de rá ez nem vonatkozik. Állítólag a csapat "mögé áll" az eltiltás ideje alatt. Sajnos a novemberi visszatérés is kérdéses, mert ilyenkor még tartanak egy vizsgálatot és annak fejében engedik újra játszani a ligában, Iktriad is erre célzott.
Amadeus91
Máris prioritás lett egy jó passzsiettető beszerzése az offseason-ban.
több mint 10 éve
Azonnal vagy szezon után?
több mint 10 éve
Aldon végleg a Justin Blackmon-i útra lépett. Érte is nagy kár. 😕
több mint 10 éve
nem tudok arról, hogy Ray-Ray edge rusher lenne. Aldont Mayowa fogja helyettesíteni és practice squadból felhozzák mögé Max Vallest, vagy valaki hasonlót. Armstrong ezután is annyit lesz pályán, mint a legutóbbi meccseken, 15-20 snapet, egészen addig, amíg Neiron Ball visszatér, utána megy vissza ST-be.A szerelmed legalább megmutathatja magát megint élesben 😀 Ray-Ray time!Aldon egy év pihenő. 😕stream1.gifsoup.com/view6/2442393/no-god-please-no-o.gif
www.facebook.com/AdamSchefter/posts/1051267338259240
mustaine
deyell
mustaine
built for this shit
több mint 10 éve
A szerelmed legalább megmutathatja magát megint élesben 😀 Ray-Ray time!Aldon egy év pihenő. 😕stream1.gifsoup.com/view6/2442393/no-god-please-no-o.gif
mustaine
deyell
több mint 10 éve
Aldon egy év pihenő. 😕stream1.gifsoup.com/view6/2442393/no-god-please-no-o.gif
mustaine
built for this shit
több mint 10 éve
Fasza!hogyne tudták volna
Egy év vagy egy szezon?
Gondolom valamelyest tudott volt az igazolásánál.
gaben
több mint 10 éve
Fasza!Egy év vagy egy szezon?
Gondolom valamelyest tudott volt az igazolásánál.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
NFL is suspending Raiders' LB Aldon Smith one year for his role in an Aug. 28 incident, per league source.