Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Teddy állítólag átment az agyrázkódás vizsgálaton és elvileg játszhat hétvégén. Carr vs Teddy 2/4 vs 1/32Murray még nem edzett, ő még nem ment át a vizsgálaton, de Del Rio szerint játszani fog.
Cooper az edzés elején megsérült és később sem csatlakozott a többiekhez, még nem közöltek semmit a sérüléssel kapcsolatban. Remélhetőleg játszani fog.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
twitter.com/BairCSN/status/664531817194622976Most olvastam, hogy az edzésen Gabe volt C-ben, ami azért több mint érdekes...
deyell
több mint 10 éve
Taunting police dog... Defense... Number 57... 15 yard penalty... Automatic first down.😊 😊 😊
bmg
több mint 10 éve
Érdekesnek tartom, hogy ez a legfontosabb hír a csapat házatájáról...Nem az. Richard Romanski az egyik utolsó nagyöreg a Franchise staffjában elhunyt. Ő felelt a felszerelésekért. Végig jelen volt az Al korszakban.
Bruce
Szerintem ez fontosabb mint, hogy Ray leugatott egy kutyát...
több mint 10 éve
Érdekesnek tartom, hogy ez a legfontosabb hír a csapat házatájáról...
több mint 10 éve
Taunting police dog... Defense... Number 57... 15 yard penalty... Automatic first down.
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2588040-ray-ray-armstrong-investigated-for-allegedly-taunting-police-dogezt a barmot...
gaben
több mint 10 éve
Az esti friss ből : "Érdekes bűnügybe keveredett Ray-Ray Armstrong. Az Oakland linebackere a Steelers elleni meccsen mellét verve és ugatást imitálva cukkolt egy rendőrkutyát. Ez az Egyesült Államokban meglepően súlyos kihágásnak számít, de egyáltalán nem biztos, hogy a pittsburgh-i rendőrség foglalkozni fog az üggyel."
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2588040-ray-ray-armstrong-investigated-for-allegedly-taunting-police-dog
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Raiders Beat @RaidersBeatLofton kivételével jó az összes. Még Webb is szódával, de ő helyére kell majd valaki hosszabb távon.
Among Reggie McKenzie's 2015 FA class: Rodney Hudson, Aldon Smith, Dan Williams, Michael Crabtree, and Malcolm Smith.
Raiders Beat @RaidersBeat
J'Marcus Webb, Curtis Lofton, David Amerson, Nate Allen (injured) and Lee Smith also among starters McKenzie added.
Bruce
több mint 10 éve
Raiders Beat @RaidersBeat Among Reggie McKenzie's 2015 FA class: Rodney Hudson, Aldon Smith, Dan Williams, Michael Crabtree, and Malcolm Smith.
Raiders Beat @RaidersBeat
J'Marcus Webb, Curtis Lofton, David Amerson, Nate Allen (injured) and Lee Smith also among starters McKenzie added.
több mint 10 éve
Mert amit most nyújt a pályán, az nem kínos?Bergstrom bazmeg, mit keres még itt?Reggie nem vághatja ki az első draft classa utolsó képviselőjét, ami az első pickje is egyben, kínos lenne neki.
Amadeus91
deyell

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
- Hudson bokaficam- Nate Allen és Carrie visszatér állítólag
- úgy néz ki, Bridgewater játszik ellenünk.
megnézném úgy a védelmet, hogy Ball, Carrie és Allen is pályán van. talán egyszer sor kerül rá...
built for this shit
több mint 10 éve
Bergstrom bazmeg, mit keres még itt?Reggie nem vághatja ki az első draft classa utolsó képviselőjét, ami az első pickje is egyben, kínos lenne neki.
Amadeus91
built for this shit
több mint 10 éve
Bergstrom bazmeg, mit keres még itt?dollárt ):
Amadeus91
több mint 10 éve
Bergstrom bazmeg, mit keres még itt?
több mint 10 éve
Per @PFF Rodney Hudson was #Raiders top run blocker Sunday. Tony Bergstrom gave up 2 QB hurries in 16 snaps in relief.Rapoport on Hudson: X-Rays negative. MRI today but he’s OK
Várhatóan a hétvégén már lesz TJ Carrie és Nate Allen is. Nem volna szar, ha Hudson is ott lenne.
több mint 10 éve
Személy szerint a liga legszerethetőbb offense alakulata gyűlt itt össze, öröm nézni őket. Carr borzasztó szimpatikus gyerek, Crabtree Texas Tech óta a kedvenc elkapóm és Cooper hozzáállása és akarása is maximális respect. Sok mindenre hivatott még ez a brigád.
több mint 10 éve
Hát srácok én a magam részéről gratulálok a tegnapi meccshez. Fain kis meccs kerekedett belőle. Az O nagyon egyben van a részetekről , és valóban a D-be kell még pár játékos és rendben lesz ez nálatok is- ahogy remélem nálunk is. Jó lenne, ha vissza térnének a régi idők nagy Steelers- Raiders csatái.
több mint 10 éve
A támadósort szerintem nem érheti 1 szó sem. Hiába voltak eléggé fájdalmas droppok, de 35 pontot írtak a táblára idegenben, egy mostanában korrektül működő védelem ellen. A védelem, ahol elvileg kettő D guru is van, pedig nem játszhat ennyire, de ennyire gyengén. Oké, hogy Brown a liga legjobb elkapója, de azért mindennek van határa. A secondary-ben Woodsonon kívül szinte senki nem tud szerelni. Bosszantó volt még nekem is, pedig én nem Oakland drukker vagyok. Sokszor volt olyan, hogy a cb 6-8 yardra állt fel az elkapójától és várták a csodát. Ezekből mindig meg is lettek a 1st downok.Amerson nem lesz rossz. 1 kezdő corner és egy ILB Malcolm mellé, ami nagyon kell. Támadóknál rg, workhorse rb.
A secondary-t szerintem FA keretein belül kell megerősíteni. 2 kezdő játékos szerintem kell, mert a drafton húzott CB-k (kivéve idén Darby-t) azért nem hipp-hopp lesznek jók, hanem a 3. évükre lehetnek tényleg pofás kezdő játékosok. Pénz van, sztem CB és S is lesz a piacon. Meg kell kínálni őket. A drafton pedig egy olyan LB kellene minél korábban (Jaylon Smith, Su'a Cravens) aki nagy területet be tud játszani és a coverage képességei is átlagon felüliek. Van potenciál a D-ben, de látni kell, hogy legalább 4 játékos hiányzik ahhoz, hogy tényleg komoly legénység jöjjön össze. Mindenesetre menni kell tovább, mert a PO még bőven meglehet.
Habi
több mint 10 éve
Csak az első félidőt tudtam tegnap megnezni és lehet csak csütörtökön tudom ujranezni a meccset, de 1 dolgot lassan ki merek jelenteni: -az offense rendben van és iszonyat potenciál van benne a jövőre vonatkozólag!
A következő offseason a vedelemrol kell, h szóljon és aztán tényleg komolyan kell velünk számolni.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM