Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
twitter.com/BairCSN/status/663501137862139904Uuhhh, ez sok mindent elmond, és még így is meccsben voltatok, durva lett volna, ilyen stattal megnyerni a tegnapit...
deyell
Persze ettől még marha idegesítő így a végén kikapni.
De fel a fejjel!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Alaposan felkészült belőlünk a Steelers, az már biztos. Sajnos említésre méltó pass rush nélkül, és gyenge futás elleni védekezéssel más is (Vikings) fel tud készülni ellenünk.Valószínűleg nem lesz Teddy ellenünk, kiütötték ma.
A támadójátékunk juttatott el minket idáig nem a védelmünk. Mack sérülésből lábadozva, és talán visszafogottabban játszott, Tuck meg úgy hiányzik ahogy van, nagyon kéne, vagy legalább lenne egy működő alternatívája.
JustWinBaby!
több mint 10 éve
Alaposan felkészült belőlünk a Steelers, az már biztos. Sajnos említésre méltó pass rush nélkül, és gyenge futás elleni védekezéssel más is (Vikings) fel tud készülni ellenünk.A támadójátékunk juttatott el minket idáig nem a védelmünk. Mack sérülésből lábadozva, és talán visszafogottabban játszott, Tuck meg úgy hiányzik ahogy van, nagyon kéne, vagy legalább lenne egy működő alternatívája.
több mint 10 éve
Még mindig azt mondom hogy durvább védelem kell! A támadósor nagyjából rendben lesz. Remélem Jack töke a helyén marad és toljuk a bevállalós játékot.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Taiwan csinált nagy játékot! : DSzerintem draftoljunk futót.Futó mellett kell egy CB és egy olyan visszahordó akiben megvan a "nagy játék" lehetősége.
Amadeus91
peterbadbone
több mint 10 éve
Sokat fordult a világ egy hét alatt... Kikaptunk, de szoros volt.Védelem nélkül bajban vagyunk. Sajnos újfent nem volt pass rush. Jó, persze lehet mondani hogy Mack sérülten játszott, de attól még nem nagyon van idén normális nyomás az irányítón. De még ez is elment volna, meg az is hogy majd' 300 yardot kap el egy játékos, de az nem, hogy futásban is szereznek yardokat. Ha csak a futást fogtuk volna a szokásos módon, akkor ez a meccs meglehetett volna.
A támadó oldal viszonylag jó volt, csak kár a béna droppokért Coopertől, meg kár hogy megint gyík volt Murray (még egy ilyen meccs és soha többé nem bocsátok meg neki, pedig fajinul kezdett...). De Carr jól tolta, bár ma voltak olyan periódusok, amikor zavart éreztem az erőben nála is, de rá nem lehet panaszunk.
Mindegy, a sérülések jöjjenek rendbe és a Vikings ellen próbáljunk meg javítani!
több mint 10 éve
Felicianot már meg sem akarják ölni...Feliciano már smafu?!jövő évben első körben mindenképpen cornerback kell, ha FA piacon nem jön megfelelő, ez a meccs is bizonyítja ezt. Carrie-re nem lehet számítani, minden szezonban kiesik meccsekre. második körben jöhet safety. de valóban, nem ártana egy RB sem, mert Murray meg T. Jones megbízhatatlan.CB, RG, RB.
deyell
Amadeus91
de amúgy ja, akár az is. esetleg egy project LT, mert Penn sem lesz fiatalabb.
deyell
több mint 10 éve
jó RGt lehet tudnank Fa-rol is...szerintem CB, S, ??jövő évben első körben mindenképpen cornerback kell, ha FA piacon nem jön megfelelő, ez a meccs is bizonyítja ezt. Carrie-re nem lehet számítani, minden szezonban kiesik meccsekre. második körben jöhet safety. de valóban, nem ártana egy RB sem, mert Murray meg T. Jones megbízhatatlan.CB, RG, RB.
deyell
Amadeus91
több mint 10 éve
Szerintem jó meccs volt, én azt kaptam amit vártam. Nyerni mentünk oda, de nem jött össze. Nem játszottunk igazán jól, de nem sokon múlott... Örülök a csapat teljesítményének. Sajnálom, hogy Murray és Hudson sem tudta folytatni a játékot, remélem egyikük sérülése sem komoly. Most úgy állok fel a gép elől, hogy a jövő héten a Coliseumban a Vikings ellen minden esélyünk megvan a győzelemre, ha játszik Teddy, ha nem.
Szerintem draftoljunk futót.Futó mellett kell egy CB és egy olyan visszahordó akiben megvan a "nagy játék" lehetősége.
Amadeus91
több mint 10 éve
Feliciano már smafu?!jövő évben első körben mindenképpen cornerback kell, ha FA piacon nem jön megfelelő, ez a meccs is bizonyítja ezt. Carrie-re nem lehet számítani, minden szezonban kiesik meccsekre. második körben jöhet safety. de valóban, nem ártana egy RB sem, mert Murray meg T. Jones megbízhatatlan.CB, RG, RB.
deyell
Amadeus91
de amúgy ja, akár az is. esetleg egy project LT, mert Penn sem lesz fiatalabb.
built for this shit
több mint 10 éve
jövő évben első körben mindenképpen cornerback kell, ha FA piacon nem jön megfelelő, ez a meccs is bizonyítja ezt. Carrie-re nem lehet számítani, minden szezonban kiesik meccsekre. második körben jöhet safety. de valóban, nem ártana egy RB sem, mert Murray meg T. Jones megbízhatatlan.CB, RG, RB.
deyell
több mint 10 éve
jövő évben első körben mindenképpen cornerback kell, ha FA piacon nem jön megfelelő, ez a meccs is bizonyítja ezt. Carrie-re nem lehet számítani, minden szezonban kiesik meccsekre. második körben jöhet safety. de valóban, nem ártana egy RB sem, mert Murray meg T. Jones megbízhatatlan.
built for this shit
több mint 10 éve
nem gáz ez az Lcsak a sérüléseket ússzuk meg valahogy 😉
nem voltunk rosszabbak, sőt (szerintem)!!
több mint 10 éve
Második mecsünk megy el a faszságán, hogy képtelen megfogni azt a szart. Hozhatja a yardokat, ha fejben gyenge... kell egy normális futó. Taiwan meg Helu nem workhorse. Ha másképp nem megy, akkor fusson Marci.Szerintem draftoljunk futót.ugy tűnik ahol mi fogunk draftolni, ott már nem lesz Peterson/Gurley féle futó...Murray jó, csak nem megy neki a délelőtti meccseken...bár ma nem volt annyira rossz, de lehetett volna jobb
Amadeus91
Pari
több mint 10 éve
Szerintem draftoljunk futót.ugy tűnik ahol mi fogunk draftolni, ott már nem lesz Peterson/Gurley féle futó...Murray jó, csak nem megy neki a délelőtti meccseken...bár ma nem volt annyira rossz, de lehetett volna jobb
Amadeus91
több mint 10 éve
Rodney Hudson sérülése jobban aggaszt, mint a vereség.
built for this shit
több mint 10 éve
kis híján😊Ma esti elvárásaim a meccsen:Világbéke?
4 Carr TD; ebből 1 Amari, 1 Crabs
1 Smith sack, a 1 Cwood int
Pari
gaben
több mint 10 éve
Sok volt a hiba, és ahogy valaki írta, "puha" volt a csapat.Egy Woodson pick hiányzott, a hosszabbításhoz legalább.
több mint 10 éve
Szerintem draftoljunk futót.
több mint 10 éve
Ma esti elvárásaim a meccsen:Világbéke?
4 Carr TD; ebből 1 Amari, 1 Crabs
Pari
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Gyerünk skacok, húzzátok be a mait. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Ma esti elvárásaim a meccsen:4 Carr TD; ebből 1 Amari, 1 Crabs
több mint 10 éve
Yep! Killer Bees versus Killer C
Ben, Brown, Bryan / Carr, Cooper, Crabtree
Beszarok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak