Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
- Mack vezeti az NFL-t sackekben (14)- Kingnek 5 puntja volt ma a 20 yardon belül, ami 2009 óta a legtöbb a ligában és franchise rekord
attamama.com/wp-content/uploads/2014/01/ice-cube-today-was-a-good-day.jpg
built for this shit
több mint 10 éve
126 total net yarddal gyalaztuk meg oket,lol😊Ugye milyen jó érzés? Apropó, Jano cut.
Pari
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=UH45HhhlrqM
több mint 10 éve
126 total net yarddal gyalaztuk meg oket,lol😊
több mint 10 éve
Macket küldjétek már el Indianapolisba nekünk.
több mint 10 éve
Ennyi, végre megvertük a nagypofájú összvér csordát
több mint 10 éve
Mack és a védelem mit művelt a 2. félidőben WOW5sack, Howie Long rekordját állította be ezzel, végre 10 sack fölött ismét egy Raider.
Én meg majdnem elmentem aludni az első félidő után 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Ejjj de szép este van 😊
több mint 10 éve
Férfimunka. Gigasztár. Kalap.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A ma este a védelmünkön nem fog múlni, Orr nagyon szimpatikusan játszik, Mack is megállítottuk őket a gólvonalon, nem tudtak td-t csinálni, ez lélektanilag jól jött!
több mint 10 éve
Ez a meccs minden bizonnyal egy újabb vereség. Carr látszódik, h fejben nincs a pályán...de az meg jobban aggaszt, h Cooper mind jobban hanyatlik a teljesítménye. Tudom, h brutál arattak rendelkezik meg így is, de a szezon eleji meccseket nem nagyon hozza. Remélem most a negyed végén JDR kicsit fejmosást végez az öltözőben.
több mint 10 éve
Ez eddig siralmas
több mint 10 éve
Az előbb ahogy Carr jött le a pályáról, az arcára volt írva minden : ez most nem megy.....Ha nem csinál pontot az O. ha nem birtokoljuk elég ideig a labdát, akkor el fog fáradni a D.!
több mint 10 éve
Raiders :8 penalty per game, ez az 5. legtöbb az nfl-ben.
több mint 10 éve
Nagyon halovány volt ez a drive, Carr majdnem dobott egy interceptiont, 2 play-el később meg majdnem fumble mert a Denveri védelem jól nyom...
több mint 10 éve
Carr: "I didn't do a good enough job for my team"
több mint 10 éve
Emlékszem, de nem akarok! 😀Én sok rossz bírói ítéletre számítok a mai meccsen, melyek többsége valószínűleg minket fog sújtani.😊 Emlékszel még, a C.Palmer D.McFadden Richard Seymour-érában történt valamelyik meccsen hogy több volt a penalty yard "eredményünk" negatív yardunk mint amennyit összesen a meccsen szerezni tudtunk! 😊
Pari
JustWinBaby!
több mint 10 éve
Felicianoval mi van?
több mint 10 éve
twitter.com/NFLInjuryNws/status/676128756537389059

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Vergődnek a nagyok! Dalton most állt ki a meccsről a Steelers ellen jobb hüvelykujj sérülés miatt, a Seattle-nél Marshawn Linch kiváló helyettese a nagy reménység Thomas Rawls esett ki!Jó lett volna WC ágon elvergődni a play offba mert aki most bejut a sok sérülttel bajlódó, kulcsjátékosokat nélkülöző nagyok között nagyot alakíthat!
több mint 10 éve
Én sok rossz bírói ítéletre számítok a mai meccsen, melyek többsége valószínűleg minket fog sújtani.😊 Emlékszel még, a C.Palmer D.McFadden Richard Seymour-érában történt valamelyik meccsen hogy több volt a penalty yard "eredményünk" negatív yardunk mint amennyit összesen a meccsen szerezni tudtunk! 😊
Pari
több mint 10 éve
igen IRwww.cbssports.com/fantasy/football/news/raiders-neiron-ball-waived-by-the-raidersszerintem csak IR-re került, nem?
Ball repült
Wtf...
Amadeus91
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
www.cbssports.com/fantasy/football/news/raiders-neiron-ball-waived-by-the-raidersszerintem csak IR-re került, nem?
Ball repült
Wtf...
Amadeus91
built for this shit
több mint 10 éve
www.cbssports.com/fantasy/football/news/raiders-neiron-ball-waived-by-the-raidersBall repült
Wtf...