Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Egy szerintem elég találó cikk Cooper gondjáról:  cover32.com/2015/12/16/is-oakland-raiders-wr-amari-cooper-too-soft/

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Vic Tafur szerint Feliciano lesz az RG és Webb megy ki RT-nek.

Feliciano játékának nagyon örülnék, meg kell tudnunk, h mit tud, mert az RG poszton kell az upgrade!
Webb-től tartok a szélen, de gondolom végig mellette lesz Smith, illetve Khalifa beugrik helyette, ha szenved.

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
"Ember" nem is ezért a hozzászólásodért írtam amit írtam! Továbbá a hozzászólásaim száma valóban kevesebb te 853 hozzászólásodhoz képest, de nehogy már ezzel osztályozd le a másikat "Ember". Az ún. "vita" részemről lezárva.
R4L
Nem a hsz-ek számával osztályoztalak, hanem ennek az egynek a tartalmára reagáltam, azért is írtam, hogy a huszonegyedik (pont van mögötte), nem pedig mennyiséget adtam meg.
Részemről is lezárva a vita, mert ha valamivel, ezzel tényleg szétszemeteljük a topic-ot.
Béke.

több mint 10 éve
R4L Las Vegas Raiders 25 — juventino1920@gmail.com
Minek a f*sznak jönnek ide trollkodni más csapatok szurkolói?! Soha sem értettem az ilyet...maradj a saját grundodon. Ha cinkelni akar valaki akkor az aktuális meccs topicjában verje a nyálát, de egy másik csapat topicját minek szemetelni?!
R4L
Woodsont méltattam, ember. A többi meg értelmes keretek közötti oda-vissza savazás volt Surdával.
Ha neked ez trollkodás, akkor te vagy a troll.

Ezért a 21. hozzászólásodért is érdemes volt belevágni az internet világába és emelni csapatod fórumának színvonalát...
Minitron
"Ember" nem is ezért a hozzászólásodért írtam amit írtam! Továbbá a hozzászólásaim száma valóban kevesebb te 853 hozzászólásodhoz képest, de nehogy már ezzel osztályozd le a másikat "Ember". Az ún. "vita" részemről lezárva.

több mint 10 éve
Minek a f*sznak jönnek ide trollkodni más csapatok szurkolói?! Soha sem értettem az ilyet...maradj a saját grundodon. Ha cinkelni akar valaki akkor az aktuális meccs topicjában verje a nyálát, de egy másik csapat topicját minek szemetelni?!
R4L
Woodsont méltattam, ember. A többi meg értelmes keretek közötti oda-vissza savazás volt Surdával.
Ha neked ez trollkodás, akkor te vagy a troll.

Ezért a 21. hozzászólásodért is érdemes volt belevágni az internet világába és emelni csapatod fórumának színvonalát...

több mint 10 éve
R4L Las Vegas Raiders 25 — juventino1920@gmail.com

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Köszönet a bronkók miatt, de nehogy azt gondoljátok, ezért vagytok szimpatikusak.
Legfőképp azért, mert Woodson a király. El tudnám viselni minálunk =)
Minitron
Nem barátkozunk
 thesportsquotient.com/wp-content/uploads/2012/09/3-the-tuck-rule-game.jpg
Surda
Az távol álljon tőlem : D
Legyalulunk mindenkit, titeket meg pláne 😛
Minitron
Max a Tököt ha le nem engeded
😀
Surda
Azt tessék békén hagyni, egy gyönyörű kisfiú jött össze belőle, aki mellesleg ma pontosan 6 hónapos és még Oakland szurkoló is lehet majd, ugyanis én NEM nevelem a fiamat pats drukkernek, nem húzok rá mezeket estébé, de remélem a sportot szeretni fogja.

Szóval hátra az agyarakkal, kicsit félreértettél...
Minitron
Tessék szépen mondani a gyereknek (amit én is szoktam):
Látod kisfiam a többi csapat szurkolója mind buzi, egyedül az igazi Oaklandi fanok öltöznek be tömegesen harci díszbe, costume-ba és festik ki magukat...a többi mint buzi😊)
(ami így leírva elég áthallásos/oximoron, de azt még nem kell értenie😊)
több mint 10 éve
Vallest elvesztettük (Bills)
Amadeus91
Basszus, kár erte...reméltem megmarad, ha eddig nem vitték el. Gondolom elszallt a PO esélyük és viszik projectnek...kár, h nem gondolkodtunk kicsit gyorsabban...felhozni 1 meccsre és IR-re tolni pl...

több mint 10 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
A gyermekhez gratulálok!!!
(de én a tökön nem a férfiasságodat, hanem a zöldséget értettem》》》 tudod tökgyalu van ilyen anyukádnál a konyhában)
😊 😊 😊
Surda
Köszönöm és most már képbe kerültem =)
Minitron
Akkor örülök!!! 😊
De nincs bratyi!! 😊 😊
több mint 10 éve
(de én a tökön nem a férfiasságodat, hanem a zöldséget értettem》》》 tudod tökgyalu van ilyen anyukádnál a konyhában)
😊 😊 😊
Surda
Köszönöm és most már képbe kerültem =)

több mint 10 éve
Köszönet a bronkók miatt, de nehogy azt gondoljátok, ezért vagytok szimpatikusak.
Minitron
Nem barátkozunk
Surda
Minitron
😀
Surda
Azt tessék békén hagyni, egy gyönyörű kisfiú jött össze belőle, aki mellesleg ma pontosan 6 hónapos és még Oakland szurkoló is lehet majd, ugyanis én NEM nevelem a fiamat pats drukkernek, nem húzok rá mezeket estébé, de remélem a sportot szeretni fogja.

Minitron
😊 😊 😊
több mint 10 éve
Minitron
Nem barátkozunk
Surda
Minitron
😀
Surda

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Minitron
Nem barátkozunk
Surda
Minitron
😀
több mint 10 éve
Minitron
Nem barátkozunk
Surda

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 551
Vallest elvesztettük (Bills)
több mint 10 éve
Minitron
Nem barátkozunk
több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Hudsonról köszi az infót, Gabe meg kicsit fura ilyen szempontból, mert mérete alapján többet várna tőle az ember futás blokk terén, de legalább pass protban remek.
Az is lehet, h RG posztra is hozni kell egy atletikus emberkét még és több zónás elemet belevisznek a dologba...ha Watson vissza tud térni RT posztra, ott se lenne gond a sebességgel, mondjuk Penn nem passzolna a képbe 😊
Rolni
Szerintem viszont inkább egy maulert kellene RG posztra valamint fejleszteni Gabe-t.
Tice rendszere teljesen PBS alapú. Nem véletlenül volt az a nyilatkozata hogy hegyeket fognak mozgatni s ezert sincs 300 font alatti fal játékosunk. Szóval nem tartanam szerencsésnek rendszer idegen játékot erőltetni és nem rendszer fitt játékost hozni.
Arrol nem.beszelve hogy a konzisztencia itt sem.ártana. Knapp alatt ugye ZBSt akartunk játszani ehez lett draftolva Bergstom is. Szóval inkább vigyük ezt a rendszert tovább és maxoljuk ki.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Remek cikk rólunk egy GB beatwriter tollából:  www.jsonline.com/sports/packers/packers-next-opponent-oakland-raiders-scouting-report-b99634403z1-362584031.html

D sémánál csak, h aktuális hobbi témámat vigyem tovább Ő (is) a 3-4, 4-3 under váltogatását gondolja alapnak. Ezek mondjuk szinte azonosak, a gap-ek és feladatok kiosztását lenne érdemes tudni, de azt meg úgyis csak a csapat tudja.

több mint 10 éve
...LB poszton kellene upgrade, mert sokszor a pálya közepén vannak baromi nagy lyukak, ami főleg MLB felelősség lenne talán. Kéne egy fasza cover MLB és M.Smith mehetne vissza WLB-nek. Heeney vajon képes eleget fejlődni coverben? Vagy új ember kell?

...amúgy nem értem igazán, mert Hudson és Gabe elvileg kimondottan jók futás blokk terén is...
Rolni
Elsore gyorsabb SS kellene, Woodson mar nem er le idoben, a tobbiek meg nem eleg okosak a tobbretu feladatokhoz, igy ezt kivettek a feladatkorbol nagyreszt. Persze egy kiraly MLB megoldja, de ahhoz rutin is kell. Nem lehet elvarni, hogy draftrol egy ennyire komplett jatekos jojjon, mert azert nem ez a legfobb szempont egy MLBnel.

Masikra azt mondom ez igy nem igaz. Hudson technkiaja es jatekintelligenciaja kimagaslo, de nyers erovel mindig is hadilabon allt. Ezert volt o zonablokkban igazan kiraly mindig is. Ezert is engedtek el a Chiefsbol, (es mert seerulekny). Gabe sem eronyero.
ulpianus
Hát CWood le sem ér, meg a rossz vállával már ütközni se tud úgy...kellene egy zorall SS az biztos és Nate Allen meg CWood kavarhatnak FS poszton...

MLB-t meg FAről is lehet próbálni pl Trevathan vagy drafton az egyik top prospect is szóba jöhetne, illetve ez a Heeney srác nem mozog rosszul...csak keveset volt még fenn...

Hudsonról köszi az infót, Gabe meg kicsit fura ilyen szempontból, mert mérete alapján többet várna tőle az ember futás blokk terén, de legalább pass protban remek.
Az is lehet, h RG posztra is hozni kell egy atletikus emberkét még és több zónás elemet belevisznek a dologba...ha Watson vissza tud térni RT posztra, ott se lenne gond a sebességgel, mondjuk Penn nem passzolna a képbe 😊

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
...LB poszton kellene upgrade, mert sokszor a pálya közepén vannak baromi nagy lyukak, ami főleg MLB felelősség lenne talán. Kéne egy fasza cover MLB és M.Smith mehetne vissza WLB-nek. Heeney vajon képes eleget fejlődni coverben? Vagy új ember kell?

...amúgy nem értem igazán, mert Hudson és Gabe elvileg kimondottan jók futás blokk terén is...
Rolni
Elsore gyorsabb SS kellene, Woodson mar nem er le idoben, a tobbiek meg nem eleg okosak a tobbretu feladatokhoz, igy ezt kivettek a feladatkorbol nagyreszt. Persze egy kiraly MLB megoldja, de ahhoz rutin is kell. Nem lehet elvarni, hogy draftrol egy ennyire komplett jatekos jojjon, mert azert nem ez a legfobb szempont egy MLBnel.

Masikra azt mondom ez igy nem igaz. Hudson technkiaja es jatekintelligenciaja kimagaslo, de nyers erovel mindig is hadilabon allt. Ezert volt o zonablokkban igazan kiraly mindig is. Ezert is engedtek el a Chiefsbol, (es mert seerulekny). Gabe sem eronyero.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Köszi deyell, h így összeszedted, beraktad.

3-4 base D ez valóban, de sokat nyomulunk 4DL is, a sok 5-6DB-s csomag miatt.
Érdekes, h Edwards továbbra is OLB a 3-4-es felállásokkor és nem DE. Gondolom így tudjuk a legjobb 7-et felrakni a pályára. MEJr. helye sztem hosszútávon azért 3-4DE és nickel\dime DT lesz ebben a védelemben. Ehhez kell egy kezdő OLB Mack túloldalára. Bár írja, h Mayowa jó volt és ez szabadszemmel amatőrként is feltűnt, de nem tudom, h lehet-e tőle azt remélni, h effective kezdő legyen. Ráadásul 4DL-es csomagokban volt DE leginkább és nem OLB volt...Van PS-en egy Max Valles is, aki sztem leginkább 3-4OLB szerepben lehet otthon, de nagyon nagy lutri lenne rá alapozni...
Főleg zónázunk, mert nincs igazán ember a man coverhez sztem...LB poszton kellene upgrade, mert sokszor a pálya közepén vannak baromi nagy lyukak, ami főleg MLB felelősség lenne talán. Kéne egy fasza cover MLB és M.Smith mehetne vissza WLB-nek. Heeney vajon képes eleget fejlődni coverben? Vagy új ember kell?
Autry nagyon hasznos játékos kezd lenni. Még megtolja a szezon végét MEJr.al és kezdem azt gondolni nem kell DL-be nagyon igazolni...Autry-Edwards-Harris trio mellé csak beforog mindig valaki a Williams-Jelly-McGee-Orr brigádból DE-nek is base-ben, h tudjon Autry és Edwards nickel, dime csomagokban hatékonyan rombolni DTként...A kérdés az a poszt, játékos, aki Mack túloldalán kezd, mint OLB és beforog, mint DE...lehet, h Mayowa és Valles meg tudja oldani ezt a feladatot, de azért az vékony jég lenne sztem...

Érdekes, h az OL mennyire jól dolgozik pass protectionben, de mennyire rossz a futás blokk...amúgy nem értem igazán, mert Hudson és Gabe elvileg kimondottan jók futás blokk terén is...Kéne egy bivaly RG még és legalább belül elindulna vmi...

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 412 — Sworn to the Dark
Andy Benoit pár észrevételét bemásolom a Broncos elleni meccsről.

- Raiders played a 3-4 base with OLB’s walked up to make it a 5-2.
- Raiders D was bend but don’t break. Have to be good in red zone to have a chance that way. They were very good in red zone.
- Mayowa has gradually taken on bigger role and been effective. A high energy player.
- Woodson near INT on 3rd-6 red zone man-free-lurk that Osweiler failed to read. Woodson the lurker.
- Osweiler was decisive and accurate, consistently got ball out into shallow voids. Raiders zone concepts very predictable.
- Raiders did not make major adjustments at halftime, they continued to be zone-based. Raiders played Cover 2 most of second half and Broncos pass game vanished. The Cover 2 worked with Mack exploding in pass rush.
- Autry made several plays jumping at LOS to block pass. Mack’s 3rd sack resulted from this, forcing Osweiler to pull ball down
- Daniels 32 yds was one of few times Raiders rushed more than 4. 5-man rush failed, 3-over 3-under zone vs. crossing route.
- Schofield did not look ridiculous facing Mack, more a case of Mack being exceptionally explosive.
- Raiders did not execute well in gap-scheme runs (i.e. with pull-blocker concepts).

built for this shit

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Thomas Gafford érkezett!
több mint 10 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Kicsit off: Tudtok olyan helyet,ahol lehet kapni téli Raiders sapkát,lehetőleg aminek a tetején nincs az a bojt,vagy mi a neve nem tudom pontosan 😀...? Mert akárhol nézem,nem találok ilyet,csak aminek a tetején van az a nem tudom micsoda 😊 előre is köszönöm a választ.
skat
 www.aliexpress.com/item/Winter-Hat-For-Women-And-Men-Branies-RAIDERS-Warm-Outdoor-Sport-Beanie-Knitted-Hats-Hip-hop/32469765233.html?spm=2114.031010208.3.1.PnwIrr&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_0_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_4

www.aliexpress.com/item/Winter-Beanies-RAIDERS-Knit-Warm-Hip-Hop-Cap-Women-Sport-Knitted-Hats-2015-New-Brand-Ski/32556947067.html?spm=2114.031010208.3.11.PnwIrr&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_0_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_4

2 het alatt megjon
Pari
Köszönöm! 😊