Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk nem lehettek túl hatékony szerek, mert a teljesítménye nem volt túl feltűnő idén.Pletykálják, hogy nem ragaszkodunk hozzá. 3,5 misit foglalna a capből.
bmg
több mint 10 éve
Mondjuk nem lehettek túl hatékony szerek, mert a teljesítménye nem volt túl feltűnő idén.
több mint 10 éve
Reece was signed to the active roster late in 2009 after then-Raiders FB Luke Lawton was suspended for PEDs.
built for this shit
több mint 10 éve
Marcel Reece of the Oakland Raiders has been suspended without pay for the team’s next four regular-season games for violating the NFL policy on performance enhancing substances. He is no longer eligible to participate in the 2016 Pro Bowl.Reece’s suspension begins immediately. He can participate in all offseason and preseason practices and games.
több mint 10 éve
Reece eltiltására vajon már számított McKenzie, mikor aláiratta Olawale-t? Remélem Marcel nem csinált nagy hülyeséget és emiatt nem fogjuk elküldeni.Passz. 4 meccset kapott, állítólag a Pro Bowlon sem lehet ott.
peterbadbone
több mint 10 éve
Reece eltiltására vajon már számított McKenzie, mikor aláiratta Olawale-t? Remélem Marcel nem csinált nagy hülyeséget és emiatt nem fogjuk elküldeni.
több mint 10 éve
A jövő évi sorsolásunkHozható, de az idei is az volt!
www.silverandblackpride.com/2015/12/27/10671320/oakland-raiders-2016-schedule-home-away-opponents-setCubehead
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ha csak ennyi lesz a jövő évi menetrend...szerintem játszi könnyedséggel meg lesz a rájátszás.
több mint 10 éve
A jövő évi sorsolásunkwww.silverandblackpride.com/2015/12/27/10671320/oakland-raiders-2016-schedule-home-away-opponents-set

több mint 10 éve
Torrentlinket direktben tilos kitenni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Last 5 weeks, his PFF grade over that time is + 3.6 with only one game where he was negative (which was a -0.1 grade).The game I initially took notice of Mays was versus Pittsburgh, but quietly, he's going without notice in the secondary, which is never a bad thing. DB's stick out like a sore thumb when they're bad, and Mays has been doing a good enough job that QB's have decided there's easier options to attack in our secondary.
több mint 10 éve
én se váltanék, szerintem az O jövőre még jobb lesz, Cooper megnyugszik, Walford és Roberts összeérik Carral, a fal jobb oldala erősebb lesz, ha nem kell új playbookot tanulniuk és a sérülések elkerülnek minket, akkor nincs olyan isten, hogy az O-nk nem legyen top 5 közeli.
több mint 10 éve
Musgrave mindig is szar volt 😀 Knapp után fosra szart cseréltünk ami legalább keményebb. Csak akkor váltanék ha elérhető lenne valami nagy Offense tudós a kazánházból.
több mint 10 éve
Musgrsve nem annyira rossz, csak néha beszari. Nagyon rizikómentesen akarja bonyolítani a playeket, ezért sokszor kiszámítható.
több mint 10 éve
Én nem váltanék semmiképpen sem. Most az állandóság az ami nekünk kedvezhet. Ami szarabb az úgyis a védelem volt idén, de kezd összeállni.
több mint 10 éve
Hát nagyon necces lenne 3 évben 3 koordinátor, offence sztem...persze ha vmi ász piacra kerül akkor lehet róla beszélni, főleg ha a működő elemeket megtartjak ebből. Csak azért, h cseréljünk nem cserélnek viszont...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
nem tudom, hogy vagytok vele, tudom, hogy nem lenne túl szerencsés, ha Carrnak a 3. NFL szezonjában a 3. különböző offense-t kellene megtanulnia, de én a szezon után biz isten kirúgnám Musgrave-et.Ezen én is elgondolkodtam meccs közben. Tény, hogy néha bejönnek a hívások, de többnyire - főleg az utóbbi meccseken - már Knapp szerűen töketlen a támadóegység.
deyell
Ahogy én látom, Carrnak jobban fekszenek a hosszabb passzok és már a támadófal is megvan hozzá többnyire, szerintem jól állna neki egy bevállalósabb, pass heavy offense.
több mint 10 éve
nem tudom, hogy vagytok vele, tudom, hogy nem lenne túl szerencsés, ha Carrnak a 3. NFL szezonjában a 3. különböző offense-t kellene megtanulnia, de én a szezon után biz isten kirúgnám Musgrave-et.miért?
deyell
több mint 10 éve
nem tudom, hogy vagytok vele, tudom, hogy nem lenne túl szerencsés, ha Carrnak a 3. NFL szezonjában a 3. különböző offense-t kellene megtanulnia, de én a szezon után biz isten kirúgnám Musgrave-et.
built for this shit
több mint 10 éve
Szerintem Heeney simán kezdő, több játékidővel pedig még jobb lehet. Malcolm Smith hívja a play-eket, de aztán Heeney rendezgeti szépen a front sevent.
több mint 10 éve
Én ugy gondolom hogy ez a harmadik jó húzása Mckenzinek. Az első nem annyira finom de szükséges tisztogatás volt. Mind anyagilag mind mentalitást tekintve.Malcolm Smith 117 tckl, 4 sack, 2 FF, 1 int.Ő is Crabs is, plusz a draft is...Mckenzie idén nagyot gurított
Korrekt 3-4 ilb lett belőle, fasza pickup volt. Kiváncsi vagyok, hogy Heeney kerül mellé kezdőnek vagy draftolunk.
Amadeus91
Pari
A második a tavalyi a harmadik nagy dobása pedig az idei draft és fa. Én pl Loftont is ugy tekintek mint megprobalhato alternatíva volt. Sajnos nem.jött be. De amíg nincs utana dm meg amíg nem.bomlaztja az egységet pl most hogy nem jatszatjuk meg amíg az fa igazolások többségében jok addig egy egy dolog nem tekinthető hibának.

több mint 10 éve
Malcolm Smith 117 tckl, 4 sack, 2 FF, 1 int.Ő is Crabs is, plusz a draft is...Mckenzie idén nagyot gurított
Korrekt 3-4 ilb lett belőle, fasza pickup volt. Kiváncsi vagyok, hogy Heeney kerül mellé kezdőnek vagy draftolunk.
Amadeus91
több mint 10 éve
Malcolm Smith 117 tckl, 4 sack, 2 FF, 1 int.Korrekt 3-4 ilb lett belőle, fasza pickup volt. Kiváncsi vagyok, hogy Heeney kerül mellé kezdőnek vagy draftolunk.
több mint 10 éve
Nem volt könnyű, nem volt szép, de csak meglett a végén! Első félidőben a D nem volt sehol, a másodikban az O. Így nem egyszerű azért.
A Rivers-Woodhead combonal nem hiszem, h idegesít jobban pár az NFL-ben...
Edwards nagyon hiányzott most is. Feliciano első félidőben sztem jó volt utána elfaradt(?). Heeney jó volt megint, még egy jó meccs e kikiáltom kezdő MLB-nek.
Nagyon örülök, h CWood W-el tudott búcsúzni, fantasztikus volt ahogy a közönséggel együtt élt 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Win Karácsony Woodson nélkül?Fúú de szar Bocsánat 😊
Ennél csaka bírok voltak szarabbak. Rájöttem Riverst tovàbbra is utálom!!
Woodson legendává lett, és valahogy csak összejött a W, de ez nem a támadókon múlott!
Ilyen karácsonyi ajándèk utàn, kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt
Just Win Baby!!