Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Boldog karit mindenkinek!

Néztem végig a meccset, elég fárasztó volt, így a nap. Berúgtam nappal, aztán aludtunk egy kicsit a gyerekkel, majd felébresztett, aztán adtam neki enni és aludt tovább, én meg gondoltam, hogy akkor nézem a telefonon a meccset. Jól tettem! Csak most olyan vagyok mint a mosott szar! : D

Egyébként egész este az dühített a legjobban, hogy hogy néz ki Woodhead. A kis buzi bajuszkájával, teljesen kirázott tőle a hideg... undorító.

Amúgy az is idegesített még, hogy a második félidőben eltűnt a támadójátékunk. Se futás, se passz. Szerencsére amikor kellett akkor ott volt egy két jó passz és futás. A hosszabbítás meg kabaré volt, de jól jöttünk ki!

Még egy győzelem kellene, hogy ne legyen negatív szezonunk! Aztán megerősíteni a csapatot egy két helyen és irány a PO! 😊
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt a beszéde:
 twitter.com/NFL/status/680258462471729152

A gyerekei is valószínű die hard Raiders fanok lesznek

www.raiders.com/media-vault/videohttp://www.raiders.com/media-vault/videos/Charles_Woodsons_son_chants_Raiders/5f386945-5542-4dad-84cf-46fbf24b0650s/Charles_Woodsons_sons_steal_the_show/9191ea4f-799e-447f-bbb0-710053224387

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Megvan!
Boldog karácsonyt mindenkinek 20-23 WIN!
Woodson pedig szép beszédet mond a végén.
több mint 10 éve
1st&goal, a hosszabbításban, Carr gyönyörű passzokat dob, de előbb Holmes, majd Crabtree sem képes elkapni a labdát, pedig most a TD wins game.......Jobb híján Jani rúg egy field goal-t 20-23.
több mint 10 éve
17-20. Sajnos nem sikerül a Chargerst megállítanunk mikor már csak 1:50-körül van hátra, field goal range-t próbálnak elérni, harmadik próbálkozásnál járnak, kulcsjáték, ha sikerül őket megállítani akkor reménykedhetünk hogy Lambo elb@ssza a field goalt, de nem sikerül, a #25-ösünk csinál egy pass interference-t és így automatic first down, tehát Lambo előkelő helyről bevágja, 20-20!

Hosszabbítás lesz, mi nyerjük a támadás jogát az érmefeldobásnál.
több mint 10 éve
Úgy 9-perc lehet hátra a 4. negyedből. 17-12 a San Diego-nak.
A Chargers rúg egy field goalt, 53 yard-ról Lambo bevágja, nem semmi.20-12. Erre jön meglepetésre,és kissé megkésve egy flag : holding defense, number 52.(K.Mack) Vissza az egész, jöhet a Chargers 1st&10, és Rivers keze elsül, egy hatalmas TD! 23-12. Bassza meg, vége, mondom, de....JDR ma előszeretettel dobálgatja a kis piros kendőjét, úgyhogy próba szerencse, miért ne, dob a Chargers TD-re egy incomplete pass-t. Visszavideózzák, és : incomplete pass, JDR megnyeri a challange-t, a Chargers TD-jét elveszik! 17-12. Mehetnek tovább, el is vergődnek egy jó field goal távolságra, de Lambo ezúttal kihagyja!!!! Marad a 17-12!
4:45-van hátra, Rivers indít, egy rövid passz D.Johnsson-nak, fumble, Mayowa felkapja, és nem sikerül visszahordani, de egy jó 1&goal lesz belőle! Első play, Carr+Crabtree TD! 17-18! Utána nem jutalomrúgás, hanem kétpontos kisérlet, és megcsináljuk!!!! 17-20! Mostmár biztos hogy jó karácsony van Oakland-ben! 😊
több mint 10 éve
Na végre! Egy gyönyörű safety 2 pontért, Autry+Mack! 😊
Elégedett vagyok a védelem nagyon kijött a 2 nd halfra!
több mint 10 éve
Carr szerintem nem benyalja a sack-et, hanem "csak úgy kapja" (😊) elsősorban itt az o. fallal van a baj, f@szér nem tudják megvédeni????
több mint 10 éve
Na ja, védelem....hol van a szenzációs K.Mack?? Aki már a Green Bay ellen sem azt hozta amit vártam volna tőle, ráadásul ma este egy 4-10 álló Chargers ellen illenék hozni a sack-eket!
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Carr kurvara fel tud húzni ezekkel a sack benyalasaival...
Védelem remélem kijon a 2. félidőre...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Woodson miatt is jó lenne a W! Megérdemelné!
több mint 10 éve
Boldog karácsonyt srácok!

Épp most futott Murray egy TD-t, 7-7 az állás. Lehet hogy kapunk egy wint karira? 😊
több mint 10 éve
Most nézem h 60 misi feletti cap spacetek lesz (154M-es cappel 65M is lesz az), ezt jól sejtem h a CBA megkötései miatt majdnem el is kell költenetek?
Beki
Igen

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Most nézem h 60 misi feletti cap spacetek lesz (154M-es cappel 65M is lesz az), ezt jól sejtem h a CBA megkötései miatt majdnem el is kell költenetek?
több mint 10 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Boldog karácsonyt srácok. Estére csodás ajándék lesz 1 győzelem a házban! 😊
több mint 10 éve
Boldog Karácsonyt srácok és W-t estére!!

több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Állítólag Mario sérülése jelentős, ami műtétet is igényel. Több infót még nem közöltek.
pár éve annyira akartátok Lotuleleit, most hát itt van. igaz nem a sztár...deyell
Majd jövőre elhozzuk az öccsét Lowell-t.

több mint 10 éve
Edwardsnak mi baja van egyáltalán?
Rolni
Valami a nyakával, első drive-ban egy szerelésnél fejjel érkezett.
bmg
Igen ezt én is tudom, de ennél bővebbet jó volna tudni...remélem semmi túl komoly

több mint 10 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Rolni
Valami a nyakával, első drive-ban egy szerelésnél fejjel érkezett.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 412 — Sworn to the Dark
pár éve annyira akartátok Lotuleleit, most hát itt van. igaz nem a sztár...

twitter.com/MikeCherry808/status/679709753807773696

ezzel együtt gondolom Edwards IR.

built for this shit

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Woodson, Mack és Reece lesz ott tőlünk a ProBowl-on. 😊

Woodson-t meg lehet hogy az utolsó meccsek valamelyikén WR-ként is játszatni fogjuk. Bár szerintem nem sok értelme van, de ha belefér, akkor csinálják! 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hogyan fogjátok kifizetni neki a 15M-t?
135M már elfoglalva a kapből...Cromartie cut és némi átalakítás után is le kell igazolnotok a kezdő QB-t, RB-t, NT-t, egy teljes draft class-t és gondolom kéne még egy két posztra még embert is hozni...154M-ra becsülik a sapit én nem látom ebbe hogyan fértek bele...
Rolni
overthecap.com adatait használom, ők 150M-es cappel számolnak, de legyen 154M, úgy lenne 18.2M-ünk, maradjon a tag után 3 misi, Cro cut felszabadít 8M-et és Ferguson 14.1M-es cap számával is kezdünk vmit. Fitz vigyen 4-5 misit, Harrison szintén 4-5M. RB poszt már más tészta, mert Ivory közel sem konzisztens és az FA classot sem ismerem (bár képzelem h mennyire erős lesz). Valahogy ki lehet gazdálkodni, de kérdés h MWilliams elő tud-e CB2-vé lépni és a korosodó OL-be is igazolni kell.
Ez most csak egy eszmefuttatás volt részemről, de Wilkerson kapcsán 2 opciót tippelek és ebben a hosszabbítás nincs benne:

1. fr tag és trade, miután most játszik legjobban és az értéke is magasan van
2. hagyjuk FA-ra kilépni és kapunk egy kondi 3. kört érte.
Beki
Fitzpatrick nagyon jó helyzetben van tárgyalás szempontjából szerintem. Én azt gondolom, hogy Ő alsó hangon 5M fog kapni, de sztem akár 7 felé is elmegy simán az összeg.
Harrisonnál a 4-5M korrekt sztem.
Futók terén FA-n nem igen lesz jobb opció és nélküle elég lutri lenne a köv szezonnak neki menni, mert ugye drafton ki tudja ki lesz elérhető. Sztem vissza kell hoznotok és 3-4M alatt Ő sem áll meg.
Cro cut rendben van, gondolom Revis, Marshall és Ferguson deal-ekkel lehet játszani, de ahogy mondod lesz kérdés CB poszton is, meg sztem az OLB poszt is elég lyukas pl...persze lesz egy draft is, de az meg szintén elvisz egy jó adag pénzt a capből...Ha nincs érte trade, márpedig még érte se nagyon dobna be senki annyit sztem, maradna a nyakatokon és iszonyat megkötné a vezetőség kezét igazolások terén...én nem nagyon látom jelenleg, hogy Richardsonnal és Williamssel a fedélzeten hogyan tudnátok ezt bevállalni...
Én azt gondolom most, hogy hagyjátok sétálni, felveszitek majd a komp picket és hosszabbítotok Richardsonnal jövőre olcsóbban.

Persze lehet, hogy akkorát alakítanak a szerződéseken, hogy befér a cap alá, csak akkor meg jön az, hogy a következő éveket kezdik ellehetetleníteni sztem.
Rolni
Igen, Fitzpatrick elete szezonjat futja es meg igy is lemaradhat a POrol, valoszinusitek egy 2 eves barati dealt ahol elso evben kapja a garantaltat, jovore pedig off ha ugy van. Egyszeruen minden azt indokolja h maradjon, Gailey rendszere, Marshall es Decker duo stb.
RB poszt mas teszta valoban, nagy kerdes.
Revis jovo evi szerzodese asszem full garantalt, igy talan egy evet tudjuk piszkalni, Marshallnak pedig csak jo lehet ha garantalt penzt kap, Fergusonet pedig egyenesen kotelezo alakitani.
Nyilvan OLB nagy need es CB is, de Cro nak a 8 misi nagyon sok.
Sheldon kapcsan a gond h megy egy bunti es eves eltiltast kap.
Wilk pedig ha tradelve lesz, ugy hosszabbitast is akarna az uj csapata.

Nah de sorry a sok offert!
több mint 10 éve
135M már elfoglalva a kapből...Cromartie cut és némi átalakítás után is le kell igazolnotok a kezdő QB-t, RB-t, NT-t, egy teljes draft class-t és gondolom kéne még egy két posztra még embert is hozni...154M-ra becsülik a sapit én nem látom ebbe hogyan fértek bele...
Rolni
overthecap.com adatait használom, ők 150M-es cappel számolnak, de legyen 154M, úgy lenne 18.2M-ünk, maradjon a tag után 3 misi, Cro cut felszabadít 8M-et és Ferguson 14.1M-es cap számával is kezdünk vmit. Fitz vigyen 4-5 misit, Harrison szintén 4-5M. RB poszt már más tészta, mert Ivory közel sem konzisztens és az FA classot sem ismerem (bár képzelem h mennyire erős lesz). Valahogy ki lehet gazdálkodni, de kérdés h MWilliams elő tud-e CB2-vé lépni és a korosodó OL-be is igazolni kell.
Ez most csak egy eszmefuttatás volt részemről, de Wilkerson kapcsán 2 opciót tippelek és ebben a hosszabbítás nincs benne:

Beki
Fitzpatrick nagyon jó helyzetben van tárgyalás szempontjából szerintem. Én azt gondolom, hogy Ő alsó hangon 5M fog kapni, de sztem akár 7 felé is elmegy simán az összeg.
Harrisonnál a 4-5M korrekt sztem.
Futók terén FA-n nem igen lesz jobb opció és nélküle elég lutri lenne a köv szezonnak neki menni, mert ugye drafton ki tudja ki lesz elérhető. Sztem vissza kell hoznotok és 3-4M alatt Ő sem áll meg.
Cro cut rendben van, gondolom Revis, Marshall és Ferguson deal-ekkel lehet játszani, de ahogy mondod lesz kérdés CB poszton is, meg sztem az OLB poszt is elég lyukas pl...persze lesz egy draft is, de az meg szintén elvisz egy jó adag pénzt a capből...Ha nincs érte trade, márpedig még érte se nagyon dobna be senki annyit sztem, maradna a nyakatokon és iszonyat megkötné a vezetőség kezét igazolások terén...én nem nagyon látom jelenleg, hogy Richardsonnal és Williamssel a fedélzeten hogyan tudnátok ezt bevállalni...
Én azt gondolom most, hogy hagyjátok sétálni, felveszitek majd a komp picket és hosszabbítotok Richardsonnal jövőre olcsóbban.

Persze lehet, hogy akkorát alakítanak a szerződéseken, hogy befér a cap alá, csak akkor meg jön az, hogy a következő éveket kezdik ellehetetleníteni sztem.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rolni