Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Kicsit off: Tudtok olyan helyet,ahol lehet kapni téli Raiders sapkát,lehetőleg aminek a tetején nincs az a bojt,vagy mi a neve nem tudom pontosan 😀...? Mert akárhol nézem,nem találok ilyet,csak aminek a tetején van az a nem tudom micsoda 😊 előre is köszönöm a választ.www.aliexpress.com/item/Winter-Hat-For-Women-And-Men-Branies-RAIDERS-Warm-Outdoor-Sport-Beanie-Knitted-Hats-Hip-hop/32469765233.html?spm=2114.031010208.3.1.PnwIrr&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_0_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_4
skat
www.aliexpress.com/item/Winter-Beanies-RAIDERS-Knit-Warm-Hip-Hop-Cap-Women-Sport-Knitted-Hats-2015-New-Brand-Ski/32556947067.html?spm=2114.031010208.3.11.PnwIrr&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_0_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_4
2 het alatt megjon
több mint 10 éve
emlékeztek arra a Broncos szurkoló rapperre, aki tavaly csinált egy számot Khalil Mackről, amiben őt és a Raiderst szidja? azt mondja benne, hogy nem tart Macktől, mert bust lesz mint a többi korábbi top 5-ös Raiders pick. itt lehet rajta röhögni:Kiváncsi lennék ftf tudná-e szöveget a putto 😀
www.youtube.com/watch?v=cSMvRUluoLo
deyell
több mint 10 éve
Kicsit off: Tudtok olyan helyet,ahol lehet kapni téli Raiders sapkát,lehetőleg aminek a tetején nincs az a bojt,vagy mi a neve nem tudom pontosan 😀...? Mert akárhol nézem,nem találok ilyet,csak aminek a tetején van az a nem tudom micsoda 😊 előre is köszönöm a választ.Vágd le》olló?
skat
több mint 10 éve
Kicsit off: Tudtok olyan helyet,ahol lehet kapni téli Raiders sapkát,lehetőleg aminek a tetején nincs az a bojt,vagy mi a neve nem tudom pontosan 😀...? Mert akárhol nézem,nem találok ilyet,csak aminek a tetején van az a nem tudom micsoda 😊 előre is köszönöm a választ.
több mint 10 éve
emlékeztek arra a Broncos szurkoló rapperre, aki tavaly csinált egy számot Khalil Mackről, amiben őt és a Raiderst szidja? azt mondja benne, hogy nem tart Macktől, mert bust lesz mint a többi korábbi top 5-ös Raiders pick. itt lehet rajta röhögni:www.youtube.com/watch?v=cSMvRUluoLo
built for this shit
több mint 10 éve
TOP 15 csapatban 3 AFC West gárda van...ez a legtöbb 1 csoportból.
AFC West volna a legerősebb csoport? 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Romo megmondja a tutit - 267. részwww.youtube.com/watch?v=RUqdx5pq8Hk
built for this shit
több mint 10 éve
Hopp, egy kis probléma! Condo IR-re kerülhet...nincs probléma...hátra lévő meccseken neki megyünk mind 4. kísérletnek és megcsináljuk...ennyi😊 Td-nél is csak két pontosra megyünk.
Gyorsan kell szerezni egy LS-t, mert egy pici chemistry-t azért ki kell építenie Kinggel... Érzékeny veszteség.
szerk.: Elviekben Lee Smith a backup LS, de ő is sérüléssel bajlódik vagyis már játszani tud, de a jobb csuklján lévő rögzítéssel nem tud long snapperkedni, így kell valaki majd a helyére
Bruce
több mint 10 éve
Hopp, egy kis probléma! Condo IR-re kerülhet...Csak, h 2 napot se lehessen felhőtlenül örülni...
Gyorsan kell szerezni egy LS-t, mert egy pici chemistry-t azért ki kell építenie Kinggel... Érzékeny veszteség.
szerk.: Elviekben Lee Smith a backup LS, de ő is sérüléssel bajlódik vagyis már játszani tud, de a jobb csuklján lévő rögzítéssel nem tud long snapperkedni, így kell valaki majd a helyére
Bruce
több mint 10 éve
Hopp, egy kis probléma! Condo IR-re kerülhet...Gyorsan kell szerezni egy LS-t, mert egy pici chemistry-t azért ki kell építenie Kinggel... Érzékeny veszteség.
Szerkesztette: Bruce
több mint 10 éve
Frankó kis meccs volt 😊Nagyon tetszett a védelem, Mackről már mindenki elmondott mindent.
Akik még tetszettek nekem: Mario Edwards Jr és Ben Heeney. Előbbiről nem gondoltam volna, hogy a mentalitása elég lesz az NFL-hez, de eléggé rácáfolt a kritikusokra és kezd folyamatosan nagyon jól játszani. Utóbbi pedig tényleg mindenhol ott volt a pályán. Twitteren is rengeteg szakértő dícsérte, Lofton helyett én már folyamatosan őt játszanám, hogy meglássa a stáb, hogy vajon mennyit lehet rá építeni a jövőben. Pff értékelése is úgyfest jó lett, rászolgált a dologra. Leon Orr is meglepetés nekem, ő is olyan beleszarok ember volt Floridában.
Ha már szóba került a draft, én nem vinnék a helyetekben LT prospectet. Penn 2 évre sztem még jó és a keret jövőre érhet össze igazán (PO bőven benne lesz). Kellene tényleg egy elit DL játékos (Wilkerson), pass rusher, egy jó LB akinek megvannak a cover képességei (ezt draftról is lehet), secondary help mindenképpen. Én még néznék egy frankó kis slot WR-t, mert akkor az elkapó sor X+1 évre megvan Carrnak.
Csak így tovább!
És látva a stadionról kirakott képeket, remélem ti mentek LA-be.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Grat a győzelemhez, remélem felpezsdíti egy kicsit a rivalizálást, mert mostanában Riverst már inkább csak szánja az ember...Mindenesetre én egy kicsit azért többre értékelem ezt a győzelmet, annak ellenére, hogy "csak" 3 ponttal győztünk. Lehet hogy nem nagy szám, de azért Osi összeszedett már 3 győzelmet valahogy mások ellen. Nekünk most sikerült nyerni és ennek örülhetünk. A mutatott játék már annyira nem meggyőző, inkább csak felvillanások voltak és egy-két remek egyéni teljesítmény. De a győzelem az győzelem és ha ez egy rivális ellen történik akkor kijöhetnek ilyen indulatok az emberből!
Ennyi, végre megvertük a nagypofájú összvér csordátNem tudom miért ekkora nagy szám. Egy "kurva gyenge" csapatot győztetek le, ahol "Mark Sanchez gyengébb kiadása" irányított. (ergo az 5 sacket is azonnal diszkontáljuk le, mert Sanchez magát sackeli). Szóval ne szépítésük, 3 pont egy ilyen csapat ellen elég szar teljesítmény a hurráhangulathoz...
Amadeus91
Black_Adder
Bár már kifejtettem itt többször is, hogy nem szeretem az ilyesfajta megnyilvánulásokat a másik csapatok irányába, de megértem a fentiek miatt.
több mint 10 éve
Ez az igazi csapat...hogy örülnek a skacok! 😊amp.twimg.com/v/50768f7b-b1cd-40a1-8a10-b1eb91c84789
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Tényleg félreérthető volt a Cooper gondolat. Wyatt én egy kicsit előre tekintettem, az egész évet néztem, így szűrtem le ezt a következtetést. A tegnapi meccs tényleg rossz volt Cooper számára, de belefér szerintem. Edwards is nagyon jó, vele kapcsolatban az az érdekes, hogy amikor draftolta a Raiders, akkor nem kapott valami nagy visszhangot, pedig nagyon jó játékos!
több mint 10 éve
Grat a győzelemhez, remélem felpezsdíti egy kicsit a rivalizálást, mert mostanában Riverst már inkább csak szánja az ember...Ennyi, végre megvertük a nagypofájú összvér csordátNem tudom miért ekkora nagy szám. Egy "kurva gyenge" csapatot győztetek le, ahol "Mark Sanchez gyengébb kiadása" irányított. (ergo az 5 sacket is azonnal diszkontáljuk le, mert Sanchez magát sackeli). Szóval ne szépítésük, 3 pont egy ilyen csapat ellen elég szar teljesítmény a hurráhangulathoz...
Amadeus91
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Nem volt egy szép meccs, de egye fene ez is W.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Lehet Edwards lesz az idei class legjobbja. Brutális, amit tol.
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/14/pro-oak-den-grades-macks-career-day-leads-raiders-to-victory/Mack +13,8
Autry +6,6
Edwards +6,2
Jelly +2,7
Heeney +2,4
szép szép, de egyben gyanús is, h nagyon gyenge fal ellen játszottunk 😊
több mint 10 éve
Mario Edwards Jr. (+6.2) also deserves credit for his strong play. The second-round draft pick has earned grades above +1.0 in seven of his nine games since joining the starting lineup in Week 5, and added three pressures, a batted pass, and two stops yesterday.twitter.com/RaiderSports365/status/676470233947852800
twitter.com/RaiderSports365/status/676450896402845697
Leon Orr is alkotott
twitter.com/RaiderSports365/status/676453696964853760
built for this shit
több mint 10 éve
pedig Ő is radaron volt nálam...
több mint 10 éve
Két szó :KHALIL
MACK
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Hát pedig azt hittem, h csak nem akart DUI-t és komolyan vette, hogy "Don't drink and drive, Let's smoke and fly" 😊Fűtől nem repülnek, de viszont kutyabajanem lett, ez a döfi.Hát nem tudom...ez a füvezés után kiugrok a 4.ről nem éppen Reggie McKenzie style 😊LB és pass rusher nagyobb need, mint az OT az tuti mondjuk...nem is értem mit néznek ezek néha...LB need még csökkenhet, ha Heeney villog a hátralévő meccsekenNkemdicse úgyis csúszik, de ultrakemény, 4thFloor superman or spider?
Rolni
sutianap
Rolni
sutianap
De viccet félretéve nem hiszem, h RM ilyen fazont vinne első körben...
több mint 10 éve
Fűtől nem repülnek, de viszont kutyabajanem lett, ez a döfi.Hát nem tudom...ez a füvezés után kiugrok a 4.ről nem éppen Reggie McKenzie style 😊LB és pass rusher nagyobb need, mint az OT az tuti mondjuk...nem is értem mit néznek ezek néha...LB need még csökkenhet, ha Heeney villog a hátralévő meccsekenNkemdicse úgyis csúszik, de ultrakemény, 4thFloor superman or spider?
Rolni
sutianap
Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Hát nem tudom...ez a füvezés után kiugrok a 4.ről nem éppen Reggie McKenzie style 😊LB és pass rusher nagyobb need, mint az OT az tuti mondjuk...nem is értem mit néznek ezek néha...LB need még csökkenhet, ha Heeney villog a hátralévő meccsekenNkemdicse úgyis csúszik, de ultrakemény, 4thFloor superman or spider?
Rolni
sutianap
több mint 10 éve
LB és pass rusher nagyobb need, mint az OT az tuti mondjuk...nem is értem mit néznek ezek néha...LB need még csökkenhet, ha Heeney villog a hátralévő meccsekenNkemdicse úgyis csúszik, de ultrakemény, 4thFloor superman or spider?
Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak