Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Kicsit off: Tudtok olyan helyet,ahol lehet kapni téli Raiders sapkát,lehetőleg aminek a tetején nincs az a bojt,vagy mi a neve nem tudom pontosan 😀...? Mert akárhol nézem,nem találok ilyet,csak aminek a tetején van az a nem tudom micsoda 😊 előre is köszönöm a választ.
skat
 www.aliexpress.com/item/Winter-Hat-For-Women-And-Men-Branies-RAIDERS-Warm-Outdoor-Sport-Beanie-Knitted-Hats-Hip-hop/32469765233.html?spm=2114.031010208.3.1.PnwIrr&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_0_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_4

www.aliexpress.com/item/Winter-Beanies-RAIDERS-Knit-Warm-Hip-Hop-Cap-Women-Sport-Knitted-Hats-2015-New-Brand-Ski/32556947067.html?spm=2114.031010208.3.11.PnwIrr&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_0_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_4

2 het alatt megjon
több mint 10 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
emlékeztek arra a Broncos szurkoló rapperre, aki tavaly csinált egy számot Khalil Mackről, amiben őt és a Raiderst szidja? azt mondja benne, hogy nem tart Macktől, mert bust lesz mint a többi korábbi top 5-ös Raiders pick. itt lehet rajta röhögni:

www.youtube.com/watch?v=cSMvRUluoLo
deyell
Kiváncsi lennék ftf tudná-e szöveget a putto 😀
több mint 10 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Kicsit off: Tudtok olyan helyet,ahol lehet kapni téli Raiders sapkát,lehetőleg aminek a tetején nincs az a bojt,vagy mi a neve nem tudom pontosan 😀...? Mert akárhol nézem,nem találok ilyet,csak aminek a tetején van az a nem tudom micsoda 😊 előre is köszönöm a választ.
skat
Vágd le》olló?
több mint 10 éve
skat Las Vegas Raiders 287
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 412 — Sworn to the Dark
emlékeztek arra a Broncos szurkoló rapperre, aki tavaly csinált egy számot Khalil Mackről, amiben őt és a Raiderst szidja? azt mondja benne, hogy nem tart Macktől, mert bust lesz mint a többi korábbi top 5-ös Raiders pick. itt lehet rajta röhögni:

www.youtube.com/watch?v=cSMvRUluoLo

built for this shit

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vfm9k2pxrnvu0on76hte
NFL Power Rankings, Week 15: Patriots up; Bengals drop
There are three weeks left in the 2015 regular season -- and teams are still making major moves in Elliot Harrison's Power Rankings, from the top (Patriots and Bengals) on down (Browns and Bears).

TOP 15 csapatban 3 AFC West gárda van...ez a legtöbb 1 csoportból.
AFC West volna a legerősebb csoport? 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Romo megmondja a tutit - 267. rész

www.youtube.com/watch?v=RUqdx5pq8Hk

built for this shit

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Hopp, egy kis probléma! Condo IR-re kerülhet...
Gyorsan kell szerezni egy LS-t, mert egy pici chemistry-t azért ki kell építenie Kinggel... Érzékeny veszteség.

szerk.: Elviekben Lee Smith a backup LS, de ő is sérüléssel bajlódik vagyis már játszani tud, de a jobb csuklján lévő rögzítéssel nem tud long snapperkedni, így kell valaki majd a helyére
Bruce
nincs probléma...hátra lévő meccseken neki megyünk mind 4. kísérletnek és megcsináljuk...ennyi😊 Td-nél is csak két pontosra megyünk.
több mint 10 éve
Gyorsan kell szerezni egy LS-t, mert egy pici chemistry-t azért ki kell építenie Kinggel... Érzékeny veszteség.

szerk.: Elviekben Lee Smith a backup LS, de ő is sérüléssel bajlódik vagyis már játszani tud, de a jobb csuklján lévő rögzítéssel nem tud long snapperkedni, így kell valaki majd a helyére
Bruce
Csak, h 2 napot se lehessen felhőtlenül örülni...

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto

Szerkesztette: Bruce
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Frankó kis meccs volt 😊
Nagyon tetszett a védelem, Mackről már mindenki elmondott mindent.
Akik még tetszettek nekem: Mario Edwards Jr és Ben Heeney. Előbbiről nem gondoltam volna, hogy a mentalitása elég lesz az NFL-hez, de eléggé rácáfolt a kritikusokra és kezd folyamatosan nagyon jól játszani. Utóbbi pedig tényleg mindenhol ott volt a pályán. Twitteren is rengeteg szakértő dícsérte, Lofton helyett én már folyamatosan őt játszanám, hogy meglássa a stáb, hogy vajon mennyit lehet rá építeni a jövőben. Pff értékelése is úgyfest jó lett, rászolgált a dologra. Leon Orr is meglepetés nekem, ő is olyan beleszarok ember volt Floridában.

Ha már szóba került a draft, én nem vinnék a helyetekben LT prospectet. Penn 2 évre sztem még jó és a keret jövőre érhet össze igazán (PO bőven benne lesz). Kellene tényleg egy elit DL játékos (Wilkerson), pass rusher, egy jó LB akinek megvannak a cover képességei (ezt draftról is lehet), secondary help mindenképpen. Én még néznék egy frankó kis slot WR-t, mert akkor az elkapó sor X+1 évre megvan Carrnak.

Csak így tovább!
És látva a stadionról kirakott képeket, remélem ti mentek LA-be.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Grat a győzelemhez, remélem felpezsdíti egy kicsit a rivalizálást, mert mostanában Riverst már inkább csak szánja az ember...

Ennyi, végre megvertük a nagypofájú összvér csordát
Amadeus91
Nem tudom miért ekkora nagy szám. Egy "kurva gyenge" csapatot győztetek le, ahol "Mark Sanchez gyengébb kiadása" irányított. (ergo az 5 sacket is azonnal diszkontáljuk le, mert Sanchez magát sackeli). Szóval ne szépítésük, 3 pont egy ilyen csapat ellen elég szar teljesítmény a hurráhangulathoz...
Black_Adder
Mindenesetre én egy kicsit azért többre értékelem ezt a győzelmet, annak ellenére, hogy "csak" 3 ponttal győztünk. Lehet hogy nem nagy szám, de azért Osi összeszedett már 3 győzelmet valahogy mások ellen. Nekünk most sikerült nyerni és ennek örülhetünk. A mutatott játék már annyira nem meggyőző, inkább csak felvillanások voltak és egy-két remek egyéni teljesítmény. De a győzelem az győzelem és ha ez egy rivális ellen történik akkor kijöhetnek ilyen indulatok az emberből!

Bár már kifejtettem itt többször is, hogy nem szeretem az ilyesfajta megnyilvánulásokat a másik csapatok irányába, de megértem a fentiek miatt.
több mint 10 éve
R4L Las Vegas Raiders 25 — juventino1920@gmail.com
Ez az igazi csapat...hogy örülnek a skacok! 😊

amp.twimg.com/v/50768f7b-b1cd-40a1-8a10-b1eb91c84789

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Tényleg félreérthető volt a Cooper gondolat. Wyatt én egy kicsit előre tekintettem, az egész évet néztem, így szűrtem le ezt a következtetést. A tegnapi meccs tényleg rossz volt Cooper számára, de belefér szerintem. Edwards is nagyon jó, vele kapcsolatban az az érdekes, hogy amikor draftolta a Raiders, akkor nem kapott valami nagy visszhangot, pedig nagyon jó játékos!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Grat a győzelemhez, remélem felpezsdíti egy kicsit a rivalizálást, mert mostanában Riverst már inkább csak szánja az ember...

Ennyi, végre megvertük a nagypofájú összvér csordát
Amadeus91
Nem tudom miért ekkora nagy szám. Egy "kurva gyenge" csapatot győztetek le, ahol "Mark Sanchez gyengébb kiadása" irányított. (ergo az 5 sacket is azonnal diszkontáljuk le, mert Sanchez magát sackeli). Szóval ne szépítésük, 3 pont egy ilyen csapat ellen elég szar teljesítmény a hurráhangulathoz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
Nem volt egy szép meccs, de egye fene ez is W.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 551
Lehet Edwards lesz az idei class legjobbja. Brutális, amit tol.
több mint 10 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2015/12/14/pro-oak-den-grades-macks-career-day-leads-raiders-to-victory/

Mack +13,8
Autry +6,6
Edwards +6,2
Jelly +2,7
Heeney +2,4

szép szép, de egyben gyanús is, h nagyon gyenge fal ellen játszottunk 😊

több mint 10 éve
Mario Edwards Jr. (+6.2) also deserves credit for his strong play. The second-round draft pick has earned grades above +1.0 in seven of his nine games since joining the starting lineup in Week 5, and added three pressures, a batted pass, and two stops yesterday.

twitter.com/RaiderSports365/status/676470233947852800

twitter.com/RaiderSports365/status/676450896402845697

Leon Orr is alkotott

twitter.com/RaiderSports365/status/676453696964853760

built for this shit

több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bt1qxrq6w7nmdfvbedyf
Packers ink Mike Daniels to a four-year extension
The Packers have locked down a key piece on defense. Defensive end Mike Daniels signed a four-year, $42 million extension on Monday, according to NFL Media Insider Ian Rapoport.

pedig Ő is radaron volt nálam...

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 700 — "Montoya por favor!"
Két szó :
KHALIL
MACK

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
LB és pass rusher nagyobb need, mint az OT az tuti mondjuk...nem is értem mit néznek ezek néha...LB need még csökkenhet, ha Heeney villog a hátralévő meccseken
Rolni
Nkemdicse úgyis csúszik, de ultrakemény, 4thFloor superman or spider?
sutianap
Hát nem tudom...ez a füvezés után kiugrok a 4.ről nem éppen Reggie McKenzie style 😊
Rolni
Fűtől nem repülnek, de viszont kutyabajanem lett, ez a döfi.
sutianap
Hát pedig azt hittem, h csak nem akart DUI-t és komolyan vette, hogy "Don't drink and drive, Let's smoke and fly" 😊
De viccet félretéve nem hiszem, h RM ilyen fazont vinne első körben...

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
LB és pass rusher nagyobb need, mint az OT az tuti mondjuk...nem is értem mit néznek ezek néha...LB need még csökkenhet, ha Heeney villog a hátralévő meccseken
Rolni
sutianap
Hát nem tudom...ez a füvezés után kiugrok a 4.ről nem éppen Reggie McKenzie style 😊
Rolni
Fűtől nem repülnek, de viszont kutyabajanem lett, ez a döfi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Rolni
sutianap

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak