Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Végre 1 igazi Raider a csapatban! Hállelúja! XD Na most már tuti pirítani fog a front 7 csak ki kell várni az eltiltásokat majd.
több mint 10 éve
na most már nem olyan lassú a védőfal 😀Mit számít? Legyen IQ mögötte. Évekig basztuk a rezet olyan emberekkel, mint DHB, DVD, DMC, Routt, D'Mo meg most Hayden, akik futni tudnak, de hülyék minden máshoz.pl. most rögtön a Bengals ellen az első héten számíthat. lassú a védőfal, nem érnek oda Daltonhoz, aki megszabadul gyorsan a labdától, mert hát a secondarytől nem nagyon várható hogy kisegítse a falat, pláne ha AJ Greent kell megfogni. csak tisztes iparosokkal nem lehet messzire jutni, kellenének gyorsabb játékosok is, pláne a skill posztokon. és igen, olyanok, akik még focizni is tudnak.
Jacoby Ford volt az üdítő kivétel, össze is törettük.
Amadeus91
deyell
built for this shit
több mint 10 éve
Hát akkor inkább már a tökömért nem Hardy-t hoztuk...
több mint 10 éve
mi a pics@

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
couchcoaches.co/blog/nfl/upon-further-review-derek-carr
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Elég reális amiket tippeltel Bruce sztem. Fontos lenne a nyitó meccsen egy W, h legyen önbizalom, remélem osszejon.
több mint 10 éve
Én inkább meccsre lebontva tippelek:Sep. 13 Cincinnati Bengals L hiába a hazai pálya, a Bengals jelenleg sokkal jobb csapat (0-1)
Sep. 20 Baltimore Ravens L, lásd fent (0-2)
Sep. 27 at Cleveland Browns W az első győzelmünkre eddig kell várni (1-2)
Oct. 4 at Chicago Bears L a szeles városban nem sok esélyt látok a győzelemre (1-3)
Oct. 11 Denver Broncos L nem is tudom, hogy a csoportban kit tudnánk megverni, a Broncost biztos hogy nem. (1-4)
Oct. 18 --- BYE ---
Oct. 25 at San Diego Chargers L bye week után nem szoktunk nyerni (1-5)
Nov. 1 New York Jets L sima vereség lesz (1-6)
Nov. 8 at Pittsburgh Steelers W valamiért mostanság mi vagyunk a mumus (2-6)
Nov. 15 Minnesota Vikings W két győzelem zsinórban (3-6)
Nov. 22 at Detroit Lions L passzal sajnos verhetőek vagyunk (3-7)
Nov. 29 at Tennessee Titans W győzni kell, az ilyen "kiesési" rangadókon (4-7)
Dec. 6 Kansas City Chiefs W itthon általában le szoktuk győzni őket (5-7)
Dec. 13 at Denver Broncos L Manning szétszedi a secondary-t (5-8)
Dec. 20 Green Bay Packers L egyértelműen nem mi vagyunk a találkozó esélyesei (5-9)
Dec. 24 San Diego Chargers W remélhetőleg a szenteste győzelemmel ünneplünk (6-9)
Jan. 3 at Kansas City Chiefs L Új év + Arrowhead = vereség (6-10)
több mint 10 éve
Mondok 1 6-10-et, de első meccs után lehet rögtön módosítanék is rajta majd 😊
több mint 10 éve
Egy yo 7-9-el elégedett lennék. Cooper-től sokat várok.
Just Win Baby!
több mint 10 éve
Én csak azért vagyok pesszimista, mert erős a naptár...amúgy többre is hivatottak lehetnénk mint 5w
több mint 10 éve
Manning annyira gyors, hogy neki nem helyzete van, hanem valószínűsége....outlier, nem számít a mintábae szerint az NFL leglassabb csapata a Raiders. ez sem volt mindig így.Vajon P Manninget hogyan vették számításba ?! 😊
pbs.twimg.com/media/COULCmSUkAA2ZN7.png
deyell
Ez egy újabb érdekes adat...
Helmut
empty
több mint 10 éve
outlier, nem számít a mintábae szerint az NFL leglassabb csapata a Raiders. ez sem volt mindig így.Vajon P Manninget hogyan vették számításba ?! 😊
deyell
Helmut

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
e szerint az NFL leglassabb csapata a Raiders. ez sem volt mindig így.Vajon P Manninget hogyan vették számításba ?! 😊
deyell
több mint 10 éve
pl. most rögtön a Bengals ellen az első héten számíthat. lassú a védőfal, nem érnek oda Daltonhoz, aki megszabadul gyorsan a labdától, mert hát a secondarytől nem nagyon várható hogy kisegítse a falat, pláne ha AJ Greent kell megfogni. csak tisztes iparosokkal nem lehet messzire jutni, kellenének gyorsabb játékosok is, pláne a skill posztokon. és igen, olyanok, akik még focizni is tudnak.e szerint az NFL leglasabb csapata a Raiders. ez sem volt mindig így.Mit számít? Legyen IQ mögötte. Évekig basztuk a rezet olyan emberekkel, mint DHB, DVD, DMC, Routt, D'Mo meg most Hayden, akik futni tudnak, de hülyék minden máshoz.
deyell
Amadeus91
built for this shit
több mint 10 éve
e szerint az NFL leglasabb csapata a Raiders. ez sem volt mindig így.Mit számít? Legyen IQ mögötte. Évekig basztuk a rezet olyan emberekkel, mint DHB, DVD, DMC, Routt, D'Mo meg most Hayden, akik futni tudnak, de hülyék minden máshoz.
deyell
több mint 10 éve
4-12Majd ha végre kiérdemlik optimista leszek.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
6-10 v 7-9 javulunk.
több mint 10 éve
5-11Szerintem alapvetően a fal jobb oldala határozza meg mire is jutunk. Ha Murray tud futni akkor működni fog ez az offense. A kulcs hogy megtudjuk osztani a defenseket ami tavaly nem volt. Ehez viszont kell hogy a jobb oldal is muzsikajon legalább elfogadható szinten.
szkeptikus vagyok a támadóegységgel kapcsolatban.
deyell

több mint 10 éve
5-11szkeptikus vagyok a támadóegységgel kapcsolatban.
built for this shit
több mint 10 éve
Összejöhet a 8-8 is.
több mint 10 éve
Szerintem meglesz a 7-9 (fő az optimizmus)Megvannak a kapitányok:
Támadók: Carr és Reece
Védők: Tuck és Woodson