NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 663 — Rise My Nation!
Pats topikból:
Ha volt már, akkor elnézést kérek! Minden esetre most nem tudom sírjak, vagy nevessek:
 nesn.com/2015/09/ravens-score-td-on-tricky-formation-despite-criticizing-patriots-for-doing-so-video/
Kollega
Észre sem vettem,hogy a ravens ellenünk vetette be, amit BB ellenük...nagyon aggódhattak😊
Tény, hogy a D-nknek lövése sem volt, milyen rendezvényen vannak, csakúgy mint a hollóknak a po-ba.
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 949 — Salus populi suprema lex esto
Wednesday injury report:

FB/RB Jamize Olawale - Ankle - Limited
DT Justin Ellis - Ankle - Did not part.
DE Benson Mayowa - Knee - Did not part.
DE Justin Tuck - Knee - Did not part.
S Charles Woodson - Shoulder - Did not part.
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 13 081 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 096
@pfbusiness 3 órával ezelőtt
Oaklandben feloszlott a stadion projektért felelős csoportosulás, jelenleg nincs semmilyen alternatívája a városnak a Raiders megtartására.
Bruce
Irány LA.
több mint 10 éve
@pfbusiness 3 órával ezelőtt
Oaklandben feloszlott a stadion projektért felelős csoportosulás, jelenleg nincs semmilyen alternatívája a városnak a Raiders megtartására.
több mint 10 éve
@Bowlhu 5 órával ezelőtt
Mindegyik NFL stadionban aranyra festették az 50-es yardjelzést a Super Bowl L tiszteletére, kivéve egyben: a Raiders pályáján
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 5 061
Derek Carr in Week 2 (per @PFF):

When blitzed: 155.8 QB rating
When pressured: 109.7 QB rating
No pressure: 94.6 QB rating
Rolni
Wtf? Az adrenalin vadasz 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 474 — Raiders fan
Valahol olvastam,hogy McCown kezd ellenünk és nem Manziel,ez jó nekünk,vagy rossz? Valahogy én ennek most örülök, aztán lehet,hogy így necesebb lesz...
skat
Jó. JF legalább egy-két meglepő húzásra képes. A támadófaluk jó, a többi megoldható. Hozható meccs bőven.
Amadeus91
Sztem McC jobb QB jelenleg ellene nehezebb lesz/lenne. JM playmaker, de baromi inkonzisztens.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Valahol olvastam,hogy McCown kezd ellenünk és nem Manziel,ez jó nekünk,vagy rossz? Valahogy én ennek most örülök, aztán lehet,hogy így necesebb lesz...
skat
Jó. JF legalább egy-két meglepő húzásra képes. A támadófaluk jó, a többi megoldható. Hozható meccs bőven.
több mint 10 éve
skat Las Vegas Raiders 287
több mint 10 éve
Amerson scouting report:  bleacherreport.com/articles/1612954-david-amerson-scouting-report-nfl-outlook-for-nc-state-cb
 www.nepatriotsdraft.com/2013/03/david-amerson-scouting-report.html

Én nagyon remélem FS-t akarunk belőle faragni, mert annak beválhat még, de CB-nek felejtős sztem...
Rolni
már próbáltuk tavaly is
sapka
Köszi, ezt nem tudtam. Hát nem tudom mi a terv, de soka reményt nem fűzök a sráchoz...

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 692 — sapka
Amerson scouting report:  bleacherreport.com/articles/1612954-david-amerson-scouting-report-nfl-outlook-for-nc-state-cb

Én nagyon remélem FS-t akarunk belőle faragni, mert annak beválhat még, de CB-nek felejtős sztem...
Rolni
már próbáltuk tavaly is

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
happy amadeus-day!
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 663 — Rise My Nation!
Amerson tavaly nálam volt fantasybe (ami mondjuk a megítélésében vajmi keveset segít), ott egy korrekt átlagos 2-3 sz. cb statokat tolt tackle téren, nem egy playmaker.
több mint 10 éve
Derek Carr in Week 2 (per @PFF):

When blitzed: 155.8 QB rating
When pressured: 109.7 QB rating
No pressure: 94.6 QB rating

több mint 10 éve
Remélem FS-t akarnak csinálni belőle, mert CB nem lesz belol jó sztem már...

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 13 081 — Sworn to the Dark
Amersonban nem tudom mit látnak...
Ki repült?
Rolni

built for this shit

több mint 11 éve
Amersonban nem tudom mit látnak...
Ki repült?

több mint 11 éve
David Amerson jött waiverről. Kifejezetten jó adottságú gyerek, nem tudom miért rakta ki a Skins.
Amadeus91
mert szarul játszik!
sapka
Imádlak!
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 692 — sapka
David Amerson jött waiverről. Kifejezetten jó adottságú gyerek, nem tudom miért rakta ki a Skins.
Amadeus91
mert szarul játszik!

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Örülök Crabsnek. Nagyon sok benne maradt az elmúlt években, pechére sosem játszott jó pass offenseben de képességei alapján többre hivatott. Ti biztos emlékeztek rá, de mikor a draftra jött Cooper szinten kezelték, aztán mégsem az első elkelt elkapó lett... 😀
JayB
De most DHB is szép TD-t kapott el a fordulóban! Úgyhogy ő is fajin választás volt! 😀
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 8 289
Örülök Crabsnek. Nagyon sok benne maradt az elmúlt években, pechére sosem játszott jó pass offenseben de képességei alapján többre hivatott. Ti biztos emlékeztek rá, de mikor a draftra jött Cooper szinten kezelték, aztán mégsem az első elkelt elkapó lett... 😀
több mint 11 éve
COOP bekerült a PEPSI Rookie of the Week2 jelöltjei közé  www.nfl.com/voting/rookies/2015/REG/2?campaign=tw-nf-sf13340145-sf13340145

Carr pedig az FedEx Air Player of the Week2 jelöltek között van
 www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2015/REG/2?campaign=tw-nf-sf13339589-sf13339589

A PFF heti legjobb teljesítményt nyújtó csapatába két játékosunk is bekerült:
Crabtree volt a második legjobb WR (+3,1)
Gabe Jackson a legjobb guard (+6,1)

Egyébként az offensive line-ban mindenki pozitív értékelést kapott. Cooper +0,3-at kapott a két drop-ja miatt, lehetett volna magasabb ezek nélkül (egyébként nem emlékszem rájuk, hogy olyan ordas drop lett volna). Carr +1,2-t kapott.

A védelemből akiket kiemeltek: Mack (+3,6), Aldon Smith (+1,5) és CJ Wilson (+2,5)
Negatív oldalon pedig: Denico Autry, Raiders (-4.7), Curtis Lofton, Raiders (-5.1)

Kíváncsi lennék, hogy a CB-k és a Safety-k milyen pontokat kaptak.
Bruce
Szavaztam már délelőtt mindkettőre 😊

Crabtree nagyot játszott, ha így folytatja lehet kinéz a fr tag vagy a hosszabbítás.

Gabe Jackson első heti teljesítménye után örülök ennek. Nem volt időm újra leülni és a falakat nézegetni még.

Cooper rögtön az első két labdát elejtette, nem voltak szépek...valószínű ideges volt még...

Mack sérülten hozta ezt össze, de leginkább futás ellen gondolom, mert passz rush terén nulla volt

Aldon legalább adott némi pressuret...

Wilson kellemes meglepi, így frissen összeszedve...nála én a kivágást nem nagyon értettem mondjuk. Most is bebizonyította, h jobb még mint Autry, McGee vagy MEJr.

Autry nulla volt pass rushban és futás során belülről azért őt simán félretolják.

Lofton elég szarul játszik eddig. Lassú is, de a bosszantó, h sok a misstackle.

Gondolom elég rosszat 380 beszopott yarddal 😊