Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 547
Fiúk, én kiszálltam, ennyi már nem bír a hajam. Amúgy is kevesbedik, de ez tényleg sok volt. A tippjátékot csinálom, ha gondoljátok, de semmi másra ne számítsatok.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Életem meccse volt. Asszem amúgy, hogy most én is úgy fogok tenni ahogy szaba szokott és leállok a meccsnézéssel egy darabig, mert nem tesz jót az idegeimnek a Rivers&Norv kettős.
több mint 12 éve
Meltdown a köbön!AJ kovács a legnagyobb király!
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Melvin Ingram was fined $15,750 for roughing the passer, striking the quarterback in the head and neck area.Hát igen, sajnos ez egy komoly fegyelmezetlenség volt. Remélem nem lesz ilyen a továbbiakban.
Ha nincs ez a faszság, megvan az a meccs...empty taxi
több mint 12 éve
Melvin Ingram was fined $15,750 for roughing the passer, striking the quarterback in the head and neck area.Ha nincs ez a faszság, megvan az a meccs...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
bojan19
22
Matthewsigen
SD
SD
"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 12 éve
A Chargers Blog legújabb vendégbloggere Phillips volt. Elmondta h tavaly mindössze 60%-os állapotban volt, idén jobban érzi magát, látszik is a játékán. A sack ünneplése mindig ugyanaz, ez egy tribute az elhunyt nagymamája felé. A hétvégi meccsel kapcsolatban annyit mondott h Peyton Manning egy kihívás. A csapatról azt mondta h idén nagyon együtt van a társaság, nincsenek primadonnák az előző évekkel ellentétben (burkolt üzenet V-Jaxnek).
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ha már taxi így bízik Gaitherben, akkor hozza is a formáját. Ugyanis edzést hagyott ki sérülés miatt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
1. McGahee2. Igen. Gaither doubtful...
3. Chargers
4. Chargers
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 547
6. fordulós tippelde (határidő: kedd, hajnali 2 óra)1. Mathews vagy McGahee végez több futott yarddal?
2. Szerez-e Dumervil legalább 1.5 sacket a meccsen?
3. Melyik védelem szerez először interception-t, ha lesz?
4. Melyik csapat kickere fog több pontot szerezni?
több mint 12 éve
szaba
10 547
Elnézést, csalni próbáltam.
több mint 12 éve
Szaba!Ha helyesek az előző hsz-ben megadott válaszaid akk 2 pontom van!
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 547
5. fordulós tippelde (határidő: hétfő, hajnali 2.00)szaba, Zsityi 3 pont
1. Melyik csapat végez kevesebb turnoverrel? Saints
2. Zár-e 100, vagy annál több futott yarddal játékos a meccsen? Nem
3. Lesz-e Robert Meachem-nek legalább 60 elkapott yardja, vagy elkapott TD-je? - mindkettő bejött
4. Melyik QB-nek lesz jobb a ratingje az 1. félidő végén? Riversszaba
bojan, Gabesz92 2 pont
taxi, Pocs 1 pont
Tabella:
1. taxi 7 pont
2. Gabesz92 6 pont
3. szaba, Zsityi 4 pont
5. bojan, Pocs 3 pont
több mint 12 éve
bojan19
22
ugyanannyi igen
igen
rivers
"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
hogy kerültél oda? 😀De jó ám valakinek... 😊 Mennyibe jön ki egy ilyen túra?szabaItt tanulok Narancsvideken kb masfel orara San Diegotol ugyhogy gyakorlatilag csak jegy+benzin 😊85
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba
10 547
Melyik suliba jársz?De jó ám valakinek... 😊 Mennyibe jön ki egy ilyen túra?szabaItt tanulok Narancsvideken kb masfel orara San Diegotol ugyhogy gyakorlatilag csak jegy+benzin 😊85
több mint 12 éve
Remélem nem gáz, de egy kicsit irigy vagyok (tuti, hogy állandóan Chargers, meg Lakers meccsre járnék)De jó ám valakinek... 😊 Mennyibe jön ki egy ilyen túra?szabaItt tanulok Narancsvideken kb masfel orara San Diegotol ugyhogy gyakorlatilag csak jegy+benzin 😊85
több mint 12 éve
85
363
De jó ám valakinek... 😊 Mennyibe jön ki egy ilyen túra?szabaItt tanulok Narancsvideken kb masfel orara San Diegotol ugyhogy gyakorlatilag csak jegy+benzin 😊
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November