Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Én mondjuk már két éve várom Grudent. Ha nem jön az offseasonben, én biztos, hogy keresek magamnak egy másik csapatot.szabaGruden kapcsán arról pletykálnak h megy college HC-nak a Tennessee-hez.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Norv sajna csak AJ-vel együtt fog takarodni. Utóbbit pedig azért sajnálnám vannak hibái, de alapvetően nem rossz keretet biztosít az edzőknek évről-évre.Ilyen szar gameplannel kiállni bye week után, nah most kellene szétzavarni a teljes coaching staffot...empty taxitényleg nem trollkodásból, de tavaly év végén kellett volna. vagy még korábban...Black_Adder
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Én mondjuk már két éve várom Grudent. Ha nem jön az offseasonben, én biztos, hogy keresek magamnak egy másik csapatot.
több mint 12 éve
Ilyen szar gameplannel kiállni bye week után, nah most kellene szétzavarni a teljes coaching staffot...empty taxitényleg nem trollkodásból, de tavaly év végén kellett volna. vagy még korábban...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Ilyen szar gameplannel kiállni bye week után, nah most kellene szétzavarni a teljes coaching staffot...
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 547
8. fordulós tippelde (határidő: vasárnap 18:45)taxi 3 pont
1. Mekkora lesz a legnagyobb különbség az eredményben a mérkőzés során a két csapat között? (itt ha nem lesz telitalálat, a legközelebbi tipp nyer) 7 pont - taxi pontja
2. Melyik csapat elkapója végez a legtöbb elkapással a meccsen? (catch, nem yard; elkapóba bele tartozik a RB és TE is itt) Chargers
3. Melyik csapat fog több szabálytalanságot véteni? Browns
4. Melyik QB-t fogják többször sackelni?Weeden
szaba
bojan, Pocs, szaba 2 pont
Gabesz92 1 pont
Tabella:
1. taxi 12 pont
2. Gabesz92 9 pont
3. bojan, Pocs, szaba 8 pont
6. zsityi 4 pont
Javaslom továbbá a Chargers kizárását az nflből, mert már az egész ligára szégyent hoz, amit hetek (évek) óta művel ez a szarházi bagázs.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
1. 15 pont2. Chargers
3: Chargers
4: Rivers
+1: Természetesen, ez a Chargers...
több mint 12 éve
én vártam olyan kérdést is hogy dob-e Rivers interceptiont.bojan19Erre egyértelmű a válasz... 😛 😊
Madden hates me.
több mint 12 éve
bojan19
22
én vártam olyan kérdést is hogy dob-e Rivers interceptiont.
"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 12 éve
bojan19
22
1. 19 pont2. Chargers
3. Browns
4. egyenlő
+ nem
"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 12 éve
1. 13 pont2. Chargers
3. Browns
4. Rivers
+1. Nem.
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 547
8. fordulós tippelde (határidő: vasárnap 18:45)1. Mekkora lesz a legnagyobb különbség az eredményben a mérkőzés során a két csapat között? (itt ha nem lesz telitalálat, a legközelebbi tipp nyer)
2. Melyik csapat elkapója végez a legtöbb elkapással a meccsen? (catch, nem yard; elkapóba bele tartozik a RB és TE is itt)
3. Melyik csapat fog több szabálytalanságot véteni?
4. Melyik QB-t fogják többször sackelni?
+1. Képes lesz-e még nagyobb előnyből kikapni a Chargers, mint legutóbb?
több mint 12 éve
szaba
10 547
Majd mindjárt pótolom a tippsort...
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Este tippjáték jön.szabaEnnek örülök. Viszont a meccset nem hiszem, hogy bárki is meg meri nézni.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Este tippjáték jön.
több mint 12 éve
Gyanítom addig marad amíg Vincent Brown-nak rendbe jön a bokája 😊Danario Alexander signempty taxiNo, lett térde időközben? 😊Wyatt
Madden hates me.
több mint 12 éve
Danario Alexander sign
Madden hates me.
több mint 12 éve
Kaeding -> IR
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
szaba
10 547
6. fordulós tippelde (határidő: kedd, hajnali 2 óra)bojan, Pocs 3 pont
1. Mathews vagy McGahee végez több futott yarddal? Mathews
2. Szerez-e Dumervil legalább 1.5 sacket a meccsen? Igen, 2-t szerzett
3. Melyik védelem szerez először interception-t, ha lesz? Broncos
4. Melyik csapat kickere fog több pontot szerezni? Chargersszaba
taxi, szaba, Gabesz92 2 pont
Tabella:
1. taxi 9 pont
2. Gabesz92 8 pont
3. szaba, Pocs, bojan 6 pont
6. Zsityi 4 pont
az osztályharc egyre élesedik
több mint 12 éve
Mily meglepő Clary és Harris is bottom15 OT passzblokkban idén: www.profootballfocus.com/blog/2012/10/17/snapshot-pbe-offensive-tackles/
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Rivers ilyet sehol nem mondott tudtommal, ezt csak Ricsi találta ki. Amúgy Ricsit nem engedném SD meccset közvetíteni, minősíthető sem volt.
több mint 12 éve
Részvétem srácok, nem lehet könnyű.Szerk.: Riverst csak "hírből" ismerem, közelebbről nem követem. Tényleg ennyire egysejtű? Hogy lehet annyi esze, hogy direkt kihegyezi előre a meccset őrá és PM-re? Ebből jól nem lehet kijönni, mert ha ő lesz jobb, akkor nagyképű fasznak fogják tartani, ha meg nem, akkor ég mint a rongy. Elintézhette volna a szokásos "tisztelem a másikat"-al, ahogy a többi 31 QB teszi. Ha nyer, akkor ettől még ugyanúgy róla szólt volna a média. De ha nem, akkor legalább nincs ez az égés...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)