Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Látom még nem esett le, hogy fiatalítás zajlik. 😊 McKinnie vizitel ma, stop-gap megoldásnak megfelel, ha motivált marad.Draft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.szabaElvitte az 58ast ... akkor nem jön vissza Demorrio Williams backupnak .Sixo67
több mint 12 éve
Draft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.szabaElvitte az 58ast ... akkor nem jön vissza Demorrio Williams backupnak .
több mint 12 éve
Draft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.
több mint 12 éve
"Their is no bad blood nor hard feeling for the charger orginazation and fans. They gave me an opertunity to live my dream. For that i will forever be thankful. But now i have a new home and a new focus. " -Shaun Phillips-
több mint 12 éve
Ha neki nem is, Reyesnek biztos 😉Hát ha csak Reyes meg Liuget nem produkál valamit extrát, akkor szerintem a passrush ott lesz ahol tavaly előtt. Szeretem Ingramet, de nem ott. Bár kitudja, lehet , hogy megtáltosodik.Sixo67Szerintem 10 körüli sack száma lehet, ha sikerül okosan játszania.szaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát ha csak Reyes meg Liuget nem produkál valamit extrát, akkor szerintem a passrush ott lesz ahol tavaly előtt. Szeretem Ingramet, de nem ott. Bár kitudja, lehet , hogy megtáltosodik.Sixo67Szerintem 10 körüli sack száma lehet, ha sikerül okosan játszania.
több mint 12 éve
Hát ha csak Reyes meg Liuget nem produkál valamit extrát, akkor szerintem a passrush ott lesz ahol tavaly előtt. Szeretem Ingramet, de nem ott. Bár kitudja, lehet , hogy megtáltosodik.
több mint 12 éve
Kénytelen lesz, JJ, Ingram meg English fogja tolni a rotációt a 2 oldalon ill. Tourekről se feledkezzünk meg, sztem ő nagyon illik a Pagano-féle sémába.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Majd áttolják.Ő , hogy kerül át oda , eddig erős oldalon volt.Sixo67Most komolyan English lesz a kezdő vakoldali passrusher?Sixo67Ingram.szaba
több mint 12 éve
Ő , hogy kerül át oda , eddig erős oldalon volt.Most komolyan English lesz a kezdő vakoldali passrusher?Sixo67Ingram.szaba
több mint 12 éve
És nem is Gonzales😀Nyilván. LT nem Favre.szabaMcCoy és Telesco szóltak LT-nek, hogy vissza kéne jönni. 😀szabaŐ meg azt mondta, hogy kösz nem😊FearTomi
több mint 12 éve
Nyilván. LT nem Favre.McCoy és Telesco szóltak LT-nek, hogy vissza kéne jönni. 😀szabaŐ meg azt mondta, hogy kösz nem😊FearTomi
több mint 12 éve
McCoy és Telesco szóltak LT-nek, hogy vissza kéne jönni. 😀szabaŐ meg azt mondta, hogy kösz nem😊
több mint 12 éve
McCoy és Telesco szóltak LT-nek, hogy vissza kéne jönni. 😀
több mint 12 éve
Az jó, nagy hiányposztra jött. Már csak egy jó kezdő kéne oda és Englishhel meg is van azon a poszton a rotáció.Tourekről amiket olvasok tökre tetszenek. Bár azt nem tudom , hogy ő mit fog pontosan játszani (szituációs passrusher gyenge oldalon??? vagy mi).Sixo67pontosanempty taxi
több mint 12 éve
Tourekről amiket olvasok tökre tetszenek. Bár azt nem tudom , hogy ő mit fog pontosan játszani (szituációs passrusher gyenge oldalon??? vagy mi).Sixo67pontosan

Madden hates me.
több mint 12 éve
Tourekről amiket olvasok tökre tetszenek. Bár azt nem tudom , hogy ő mit fog pontosan játszani (szituációs passrusher gyenge oldalon??? vagy mi).
több mint 12 éve
Flukerről is azt olvastam valahol , hogy a fizikai felmérők növelték meg az értékét , meg mintha Tourekről is , de lehet csak félreolvastam valamit.OL-ek nem szoktak általában buták lenni, de Fluker a Csalabamára járt ami azért oktatásban erőteljesen a legalja, Fluker kapcsán ami fontos volt h a combine-ra fogyott, így elképzelhető T-ként is a profik között.
Fluker csak az interjúkban tűnt sík hülyének?Sixo67
Tourek pedig kb. a combine-on bizonyította h fizikai paraméterei alapján nem csupán a Sun Belt szintjén lehet képes a jó teljesítményre.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Ki a fene az a rusnya nő aki a pickkek után riportot készít folyton Telescoval? Nem tudtak valamit szép bigét odatenni ha már úgysincs más dolga csak 2 kérdést felolvasni egy lapról, mondjuk valamelyik bögyös szőke cheerleadert mondjuk.
több mint 12 éve
Flukerről is azt olvastam valahol , hogy a fizikai felmérők növelték meg az értékét , meg mintha Tourekről is , de lehet csak félreolvastam valamit.Fluker csak az interjúkban tűnt sík hülyének?
több mint 12 éve
Ahogy a prospecteket olvastam tele draftoltunk magunk (Te'o kivételével) combine warriorokkal. Vagy nem?Sixo67Keenan Allen pont azért csúszott mert a sérülése után gyenge számokat hozott a Pro Dayén.
Tourek Williams szintén konfválogatott lett, de a Sun Beltet úgy a szezon közben általában a média figyelmen kívül hagyja.
Sörensen ugye a BYU-ról transzferelt a Southern Utahra és róla már a szezon közben is azt mondták draftolhatják, amit azért FCS-es prospectek esetében nem túl gyakori.
Fluker szintén jó volt egész szezonban.
Steve Williams-szel a probléma az 5-9-es magassága volt, de ugye a combine-on megnyerte mind a két ugrószámot a CB-k között, plusz rohant egy 4.42-es 40 yardot, azóta legitim nickelnek mondja mindenki. Ő tényleg tekinthető workout warriornak.
Az első 3 körben draftolt playánk az NCAA szezon közben 1. körös tehetségnek tűnt, ink a felmérők (meg a hoax meg a drogügyek) vitték le az értéküket, nem mondanám h workout warriorokkal raktuk tele a keretet, sőt sztem ink a game tape-ekre hagyatkoztak Teleszkópék sztem.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Ahogy a prospecteket olvastam tele draftoltunk magunk (Te'o kivételével) combine warriorokkal. Vagy nem?