Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Rivers nyilatkozta h PM is Brees is a 9. szezonjában nyerte 1. SB-ját és ő is a 9. szezonját kezdi. Reméljük igaza lesz 😊Ez a mondat viszont kif tetszik:
My objective this year is to throw completions instead of trying to make the difficult throws downfield so much.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba
10 547
Az edzői stáb meg Hardwick is továbbra is nagyon elégedett Harris-szel meg Molkkal. Legyen igazuk és váljanak be.Szerintem Harris azért hosszútávon beválhat. Jó a mozgáskoordinációja, tanulnia kell még a játék technikai részét, de amúgy jó "alapanyag".
www.chargers.com/news/article-1/Bolts-Pleased-with-Pair-of-Rookie-Linemen/ebe3a60d-434f-4793-b109-0689832ac879empty taxi
több mint 12 éve
Az edzői stáb meg Hardwick is továbbra is nagyon elégedett Harris-szel meg Molkkal. Legyen igazuk és váljanak be.www.chargers.com/news/article-1/Bolts-Pleased-with-Pair-of-Rookie-Linemen/ebe3a60d-434f-4793-b109-0689832ac879
Madden hates me.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Na én ettől a labdabiztosságtól tartok eléggé sajnos.Engem pedig konkrétan a támadófal fog érdekelni, főleg ha Gaither nem is játszik.ulpianusNagyrészt azon fog múlni az offense. 😀 Raiders ellen szokott amúgy is gond lenni, mert fizikális a DL-jük. Erős futójátékra lesz szükség, és - meglepő - labdabiztosságra.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Engem pedig konkrétan a támadófal fog érdekelni, főleg ha Gaither nem is játszik.ulpianusNagyrészt azon fog múlni az offense. 😀 Raiders ellen szokott amúgy is gond lenni, mert fizikális a DL-jük. Erős futójátékra lesz szükség, és - meglepő - labdabiztosságra.
több mint 12 éve
Engem pedig konkrétan a támadófal fog érdekelni, főleg ha Gaither nem is játszik.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
szaba
10 547
Beszúrok egy 53-as tippet:Na akkor: Lee PS-re megy, Hester helyett Battle, Baxter helyett Molk, Schilling nem nyert hangszórót. Lee helyére Goodman fért még be. D-ben mindenki megérte a rostert, de így Schilling általi szabad helyre Gachkar befért. Nagyon nem lehetett mellélőni igazából. V. Brown menni fog IR-re valószínűleg, és jöhet egy CB/OL. (Florence és Hanson nevét most benyomom, mint esélyes CB-k.) És kíváncsian várom a Raiders elleni meccset, az offense nagyon fog érdekelni.
QB: Rivers, Charlie, Lee - 3
RB: Mathews, R. Brown, Brinkley - 6
FB: McClain, Hester - 8
WR: Floyd, Meachem, Royal, V. Brown, Spurlock - 13
TE: Gates, McMichael, Rosario, Green - 17
OL: Gaither, Harris, Green, Hadnot, Hardwick, Baxter, Vasquez, Schilling, Clary - 26
DL: Franklin, Garay, Thomas, Reyes, Liuget, Martin - 32
LB: Butler, Spikes, Mouton, Williams, Johnson, Ingram, Phillips, Barnes, English - 41
CB: Jammer, Cason, Gilchrist, Wright - 45
S: Weddle, Bigby, Taylor, Stuckey, Lynch - 50
K: Kaeding
P: Scifres
LS: Windt - 53
Akit nagyon fogok sajnálni, ha ez bejön, az Cesaire. Edzőnek mindenképp használnám, mentorkodni tökéletes lenne. OL-ben lehet beáldoznak még vkit, és Willie/Goodman rostert csíp a WR-ek közé, Schilling számomra talány, hogy ér-e rosterhelyet. Stuckey-t érzem még labilisnek.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Sok olyan dolgot nem láttam a preseason alatt az offense-től, ami miatt reménykedni lehetne. Max annyi, hogy Gates egészséges.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Former San Diego running back LaDainian Tomlinson has joined NFL network as an analyst.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Gaither szezonnyitánya is kérdéses ESPN szerint...Ingram lehet pihen még a 49ers ellen, mert csak különedzéseket csinált eddig. Gaither meg kapja be 😛 Mathews szerintem 1 hetet fog kihagyni, max. 2-t. Itt a támadófalon lesz a hangsúly, főleg Mike Harris-en. Royal jó lenne, ha játszana holnap, de én attól se félek, ha Spurlock lesz a slot, nagyon bevált eddig.
Azért Mathews, gaither nélkül necces lesz nekivágni a szezonnak, bár ha Rivers elkapja a fonalat így is rendben lehettek...
Ingram visszatért már? Vagy vissza fog térni nyitányra?Rolni
több mint 12 éve
Gaither szezonnyitánya is kérdéses ESPN szerint...Azért Mathews, gaither nélkül necces lesz nekivágni a szezonnak, bár ha Rivers elkapja a fonalat így is rendben lehettek...
Ingram visszatért már? Vagy vissza fog térni nyitányra?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
szaba
10 547
Beszúrok egy 53-as tippet:QB: Rivers, Charlie, Lee - 3
RB: Mathews, R. Brown, Brinkley - 6
FB: McClain, Hester - 8
WR: Floyd, Meachem, Royal, V. Brown, Spurlock - 13
TE: Gates, McMichael, Rosario, Green - 17
OL: Gaither, Harris, Green, Hadnot, Hardwick, Baxter, Vasquez, Schilling, Clary - 26
DL: Franklin, Garay, Thomas, Reyes, Liuget, Martin - 32
LB: Butler, Spikes, Mouton, Williams, Johnson, Ingram, Phillips, Barnes, English - 41
CB: Jammer, Cason, Gilchrist, Wright - 45
S: Weddle, Bigby, Taylor, Stuckey, Lynch - 50
K: Kaeding
P: Scifres
LS: Windt - 53
Akit nagyon fogok sajnálni, ha ez bejön, az Cesaire. Edzőnek mindenképp használnám, mentorkodni tökéletes lenne. OL-ben lehet beáldoznak még vkit, és Willie/Goodman rostert csíp a WR-ek közé, Schilling számomra talány, hogy ér-e rosterhelyet. Stuckey-t érzem még labilisnek.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Azért az szánalmas, hogy minden meccsre jut legalább 1 kieső...
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Ingram:Nagyon pipa lettem volna, ha ő is valami súlyos sérülést összeszed. Szerencsére megúszta. 😊
Thanking god my injury wasn't to serious with the help of my trainers and Prayer I will be back ASAP!!! Minor set back for a major cone backempty taxi
több mint 12 éve
Ingram:Thanking god my injury wasn't to serious with the help of my trainers and Prayer I will be back ASAP!!! Minor set back for a major cone back
Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
köszi a válaszokat, örülök 😊
több mint 12 éve
szaba
10 547
Norv nagyon dicsérte tábor alatt is Wrightot, én is bízom benne. Jó CB volt ő a USC-n is, csak ne sérüljön meg, és jó játékos lehet ő.
több mint 12 éve
csak a statokat néztem, Shareece Wright tényleg ilyen monster meccset hozott? 😀 nickel pozícióba odaérhet?kristofJammer tavaly nagyon rossz volt eléggé megöregedett, lehet évközben kiszorul a kezdőből, van egy Cason aki nem rossz, utánuk viszont már Wright és Gilchrist jön.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csak a statokat néztem, Shareece Wright tényleg ilyen monster meccset hozott? 😀 nickel pozícióba odaérhet?
több mint 12 éve
szaba
10 547
H hozzak egy rossz hírt: Vincent Brown bokatörés 😕empty taxiÍrtam követőbe, hogy örüljünk, ha nem lesz IR. 8-10 hét a felépülési idő, plusz a formát is vissza kell nyerni, márpedig nagy formában volt. Hihetetlen szerencsétlen ez a csapat továbbra is...
több mint 12 éve
H hozzak egy rossz hírt: Vincent Brown bokatörés 😕
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Inkább ide, mint követőbe: Corey Lynch will make the roster, and he will block at least one punt this season.
több mint 12 éve
szaba
10 547
blog.chargers.com/2012/08/17/truly-blessed/Kendall Reyes rövid köszönete.