Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Fasza.Jarret Johnson with unprompted and strong words of praise for @MelvinIngram and how he looks at minicamp.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
www.chargers.com/news/blog/article-1/Jon-Grudens-thoughts-on-Philip-Rivers---/4b860f58-31bf-4534-947f-dee12ecc358dHa ő mondja...
több mint 12 éve
"Falcons looking to trade up from No. 30 in first round"www.chargers.com/media-vault/videos/416-Tom-Telesco/a963ae25-7f3b-4f08-8936-b89c9349e220Persze, ha valakinek kell a 11. pick, és jó árat ad érte.szaba
Ebből sokkal inkább letradelés lesz.Sixo67
Találtam befektetőt a többi már a te dolgod.
több mint 12 éve
www.chargers.com/media-vault/videos/416-Tom-Telesco/a963ae25-7f3b-4f08-8936-b89c9349e220Persze, ha valakinek kell a 11. pick, és jó árat ad érte.
Ebből sokkal inkább letradelés lesz.Sixo67
több mint 12 éve
www.chargers.com/media-vault/videos/416-Tom-Telesco/a963ae25-7f3b-4f08-8936-b89c9349e220Ebből sokkal inkább letradelés lesz.
több mint 12 éve
A Warmack témához visszatérve:
több mint 12 éve
Ha megtörténne, szerintem Mike McCoy visszamenőleg lenne beválasztva a HoF-be.
több mint 12 éve
Jövőre csakis egy 19 meccses győzelmi sorozat az elfogadható.
több mint 12 éve
Nah majd a szezon végén , 16-0 után várom majd a bocsánat kéréseteket.16-0ból indulunk.Sixo67és 8-8-cal végzünk.empty taxi
több mint 12 éve
16-0ból indulunk.Sixo67és 8-8-cal végzünk.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Eretnekség! 16-0ból indulunk.2. legkönnyebb schedule a miénk a 2013as szezonra az ellenfelek tavalyi mérlege alapján, már nem tudom hogy az egy évvel korábbi mérleg mennyire mérvadó ilyen szempontból.8-8-ra jók lehetünk szerintem.szaba
www.nfl.com/news/story/0ap1000000137115/article/teambyteam-strength-of-schedule-for-2013Sixo67
több mint 12 éve
2. legkönnyebb schedule a miénk a 2013as szezonra az ellenfelek tavalyi mérlege alapján, már nem tudom hogy az egy évvel korábbi mérleg mennyire mérvadó ilyen szempontból.8-8-ra jók lehetünk szerintem.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000137115/article/teambyteam-strength-of-schedule-for-2013Sixo67
több mint 12 éve
2. legkönnyebb schedule a miénk a 2013as szezonra az ellenfelek tavalyi mérlege alapján, már nem tudom hogy az egy évvel korábbi mérleg mennyire mérvadó ilyen szempontból.www.nfl.com/news/story/0ap1000000137115/article/teambyteam-strength-of-schedule-for-2013
több mint 12 éve
Már a 2. helyen olvasom, hogy a Chargers szerintük lehet , hogy fel fog tradelni OT-ért.
több mint 12 éve
'D'Alessandris said he wants linemen to have: "athleticism, balance, change of direction and quick feet." That screams Jonathan Cooper. '
több mint 12 éve
Jött még1 TE Dallas Walker. NFLben még nem mutatkozott be.www.chargers.com/news/press-releases/article-1/Chargers-Sign-Walker/a15958a8-b2c7-4b8b-bd2c-24bc0dfcd066
Néztem a mezét a képen, az van ráírva , hogy
"broncos" . Majdnem szóltam neki, hogy öcsi rossz gépre szálltál fel, aztán nézem , hogy az egyetemi csapatának is "broncos" a neve.
több mint 12 éve
Szerény véleményem szerint

Madden hates me.
több mint 12 éve
Nem igazán tűnt ki a liga legrosszabb védelméből úgyh nem vagyok vele kapcsolatban túlzottan optimista, kérdés h a mi rendszerünkben magára talál-e. A testi adottságai elég jók, technikailag kell fejleszteni, ill. nem egy ösztönös CB, de az ő sebességével azért lehet korrigálni a hibákat. Meglátjuk h az új DB coach Ron Milus mit tud vele kezdeni, ő azért egy jó szakember.Mi az az szvsz? 😊
Szvsz a draft 1-3 körében jönni fog egy CB, ill. fogunk kukázni a TC végi cutoknál is.empty taxi
több mint 12 éve
Nem igazán tűnt ki a liga legrosszabb védelméből úgyh nem vagyok vele kapcsolatban túlzottan optimista, kérdés h a mi rendszerünkben magára talál-e. A testi adottságai elég jók, technikailag kell fejleszteni, ill. nem egy ösztönös CB, de az ő sebességével azért lehet korrigálni a hibákat. Meglátjuk h az új DB coach Ron Milus mit tud vele kezdeni, ő azért egy jó szakember.Szvsz a draft 1-3 körében jönni fog egy CB, ill. fogunk kukázni a TC végi cutoknál is.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Mondjál már róla már bíztató szót, mert ha jól nézem eddig ő a másik kezdő CB.Ez a Johnny Patrick még szezon közben érkezett vagy hogy? FA igazolások között nincs ,de 15 meccset még NO-ban játszott le.Sixo67Offseasonben waivelte a Saints, onnan szedtük fel.empty taxi
több mint 12 éve
Ez a Johnny Patrick még szezon közben érkezett vagy hogy? FA igazolások között nincs ,de 15 meccset még NO-ban játszott le.Sixo67Offseasonben waivelte a Saints, onnan szedtük fel.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Ez a Johnny Patrick még szezon közben érkezett vagy hogy? FA igazolások között nincs ,de 15 meccset még NO-ban játszott le.