Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 546
Mindegy, mikor lesz bevethető (Week 1 vagy 3), csak rá ne sérüljön... Amúgy éjjel - hajnalban Cowboys meccs. Ware nem játszik, szerencsére.www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stackRolniA csapat orvosai azért remélhetőleg jobban tudják, mint egy olyan ember, aki meg sem vizsgálta, ráadásul Mathews tegnap azt nyilatkozta, hogy az első meccsen már bevethető lesz. Gondolom az igazság a kettő között lesz és a második vagy a harmadik meccsen majd játszhat már.Pocs
több mint 12 éve
Dan Fouts fia Dominic 34 éves korában elhunyt rákban.Nyugodjék békében!
www.legacy.com/obituaries/utsandiego/obituary.aspx?n=dominic-daniel-fouts&pid=159220730#fbLoggedOut
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stackRolniA csapat orvosai azért remélhetőleg jobban tudják, mint egy olyan ember, aki meg sem vizsgálta, ráadásul Mathews tegnap azt nyilatkozta, hogy az első meccsen már bevethető lesz. Gondolom az igazság a kettő között lesz és a második vagy a harmadik meccsen majd játszhat már.
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stack
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
szaba
10 546
Kicsit megnézve a Packers elleni meccs pár játékát, nem értem Claryt mi tarthatja kezdőben, Perry úgy szivatta, ahogy akarta.
több mint 12 éve
Amikor olvastam, hogy kulcscsonttörés, rosszabbra számítottam, valószínleg a 3. héten már lesz szerencsére a Falcons ellen. Abból a szempontból szopás ez, hogy mindenki nagy szezont várt tőle, erre egyből sérüléssel kezd...twitter.com/chargers_hirek/status/233785907562545153szabaPersze, miért is ne!? Így kell kezdeni a szezont...Gabesz92
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
twitter.com/chargers_hirek/status/233785907562545153szabaPersze, miért is ne!? Így kell kezdeni a szezont...
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
www.xx1090sandiego.com/pages/xx1090tv?bcpid=1615266155001&bckey=AQ~~,AAABLkYS1jk~,X3ifl8YMZ4A4mTNbpGfeLLpAOcnVv06O&bclid=1304849539001&bctid=1775899995001szabaLegjobb interview amit valaha láttam, látszik, hogy Ingram megfelelő alany volt hozzá. 😀
több mint 12 éve
Chargers running back Ryan Mathews suffered minor injuries around midnight Monday when he was in a two-vehicle collision in the Sports Arena area.www.utsandiego.com/news/2012/jul/31/chargers-player-matthews-slightly-injured-crash/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
szaba
10 546
Kevin Acee szerint kizárt, hogy Mike Harris (UCLA udfa, OT) ne legyen rosteren. Gaither pihenőnapjai alatt ő a first team LT, eddig brutál jó. 6'6, 320 a srác, technikailag sem ügyetlen. Henderson a second team LT így. Remélem most ügyesek lesznek Norvék a final cuts-nál, van pár sűrű poszt.
több mint 12 éve
Jut eszembe! A most aláíró (első körös) Boller is a Raidersben volt tavaly (és előtte).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Giants rémlik, mintha ott egyszerre lett volna három 1/1-es is, de ezt most nem merem biztosra mondani 😀2 db 1. körös QB-nk van, egymás utáni classból -> champinship! 😀 Hányinger.szabaRaidersben Palmer 1/1 és adtak érte ők is épp eleget, tehát ő önmagában másfél első körös QB. Leinart szintén első körös. Nem egymás utáni class? Egy egyetemen egymás után játszottak.
Kit váltottak? Az 1/1 JMR-t váltó 1/25 Campbellt.
Sehol nem vagytok. 😛 (És akkor Losmanról nem is beszéltünk, pedig érte is csak 2009ig kell visszanyúlni).ulpianus
több mint 12 éve
2 db 1. körös QB-nk van, egymás utáni classból -> champinship! 😀 Hányinger.szabaRaidersben Palmer 1/1 és adtak érte ők is épp eleget, tehát ő önmagában másfél első körös QB. Leinart szintén első körös. Nem egymás utáni class? Egy egyetemen egymás után játszottak.
Kit váltottak? Az 1/1 JMR-t váltó 1/25 Campbellt.
Sehol nem vagytok. 😛 (És akkor Losmanról nem is beszéltünk, pedig érte is csak 2009ig kell visszanyúlni).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
szaba
10 546
2 db 1. körös QB-nk van, egymás utáni classból -> champinship! 😀 Hányinger.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Nekem óriási sleeperem Rosario, az biztos, hogy 4 TE lesz rosteren. Sztem nagyon nagy fegyver lehet, jó játékos, sokkal jobb, mint amit eddig bárhol láttunk belőle.
több mint 12 éve
Update:Domb mégsem IR
Gaither hátát is jegelni kellett.
Idén is úgy tűnik h az a kórházba fog járni nem pedig a pályára...
Madden hates me.
több mint 12 éve
TC hírek:- Domb lábsérülés és IR
- Gates egészségesebb, mint az utóbbi pár évben Rosarioból akár 2. TE is lehet
- Kaeding és Novak között position battle lesz
Madden hates me.
több mint 12 éve
Van új blogposztja Reyesnek, a lényeg belőle h a rookiekkal együtt érkezett a campbe Rivers és English és nagyon jó velük dolgozni.
Madden hates me.
több mint 12 éve
HA PS-be rakják Bakert még rostert is csíphet Battle.
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Battle sztem meglepi lenne, ha rostert csípne, max ha Brown megsérül. Franks király, jó lesz ő sztem, Garay játszhat DE-t is, ha arról van szó, egy jó kis run stuffer Franklin, kellett egy ilyen.